نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree328Likes

موضوع: دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 61
صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس خامه 2
    1 پ خامه
    2 ق سرکه
    1 لیمو
    1 ق شکر
    1-2 ق م نمک

    لیمو را اب بگیرید و اب لیمو را روی باقی اجزای سس بریزید و هم بزنید.مقدار شکر و نمک را بر حسب ذائقه خود اندازه کنید.
    سادن, m1361, kurosh1 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس خامه 3 (ترش و شیرین)
    نیم پ خامه
    1 ق ماست ترش
    1 تخم مرغ
    یک چهارم پ سرکه
    2 ق شکر
    نصف ق چ فلفل قرمز ساییده
    نمک

    تخم مرغ را در دیگچه بریزید و بزنید سپس باقی اجزا را به ان اضافه کنید و روی اتش ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ شود .سپس بردارید.
    *با تره بار پخته،به ویژه لوبیا سبز ،کلم و گل کلک به کار برید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس خردل:1
    1 ق خردل
    1 ق م پیاز رندیده
    2 زرده تخم مرغ سفت له کرده
    1 ق خامه
    1 ق چ شکر
    2 ق سرکه
    2 ق روغن

    *این سس در واقع نوعی تقلید اروپایی است از چنتی هندی و میتوان ان را،برای همراهی باگوشت یا ماهی سرد به ار برد.خردل ان را میتوان تند یا ملایم گرفت.

    برای درست کردن این سس همه اجزا را در یک ظرف بریزید و هم بزنید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #20
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس خردل 2
    1 ق خردل
    2 بته پیازچه ساطوری
    نیم پ رب گوجه
    1 ق سرکه
    1 ق شکر
    1 ق چ نمک

    *این سس را بیشتر با تره بار پخته و ماهی میخورند اما البته کنار غذاهای دیگر هم میتوان گذاشت.

    برای درست کردن این سس همه اجزا را در ظرف بریزید و هم بزنید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس خردل 3:
    2-3 ق خردل
    نیم پ خامه سفت
    اندکی فلفل قرمز
    نمک

    *این سس را معمولا با سوسیس کبابی و کالباس و گوشت سرد میخورند.

    همه اجزا را در ظرف سس بریزید و هم بزنید.اگر سس به اندازه کافی شل نبود با کمی شیر یا اب ان را شل کنید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس خردل4
    2 ق خردل
    2 زرده تخم مرغ
    2 پ خامه
    نیم پ شکر
    1 ق ارد
    نیم پ سرکه

    *این سس ترش و شیرین را غالبا با خوراک زبان و گوشت سرد (گوساله گوسفند و مرغ)میخورند.

    به صورت بن ماری شکر و ارد و زرده و خودل و خامه را مخلوط و هم بزنید تا سفت شود.سرکه را اندک اندک به سس اضافه کنید و هم بزنید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس سبزی ایتالیا
    3-4 شاخه بولاغ اوتی ساطوری
    2 پر سیر کوبیده
    1 پ سرکه و روغن
    1 ق چ فلفل قرمز ساییده
    نمک
    فلفل

    بولاغ اوتی و سیر را با فلفل قرمز و اندکی نمک و فلفل توی سرکه و روغن بپزید و هم بزنید.

    *به جای بولاغ اوتی میتوان یکی د برگ اسفناج و شاهی و 2-3 شاخه گشنیز به کار برید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    سس سرکه و نعنا(انگلستان)
    1 پ سرکه
    3-4 ق نعنای تازه ساطوری
    2 ق شکر

    *این سس رقیق را معمولا با ژیگو به معنای فرانسوی ان(ران گوسفند بریان)میخورند ولی با ژیگوی ایرانی(مغز رن گوساله بخار پز)هم میتوان خورد.

    شکر را در 4-5 ق اب داغ حل کنید و با سرکه و نعنا در دیگچه بریزید و روی اتش داغ کنید سپس بگذارید خنک شود.
    *اگر سرکه تند باشد چند ق دیگر اب اضافه کنید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما