نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree328Likes

موضوع: دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 61
صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس پنیر فرانسه
    50 گرم پنیر کپک دار دامارکی
    50 گم خامه
    1 ق پیاز رندیده
    2-3 شاخه جعفری ساطوری
    2 ق سرکه
    1 ق روغن
    1 ق چ نمک وفلفل

    پنیر و خامه ر با سرکه در مخلوط کن بریزید و چند ثانیه بگردانید تا صاف شود.روغن را اندک اندک اضافه کنید و بگردانید و در ظرف سس بریزید.
    جعفری و پیاز ر ر سس بریزید،نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید.
    *اگر سس به اندازه کافی شل نشود پیش از خالی کردن کاسه مخلوط کن میتوانید اندکی شیر یا اب به ان اضافه کنید و بگردانید

    *به جای پنیر دانمارکی کپک دار میتوانید پنیر ایرانی کپک دار یا پنیر کردی تند به کار برید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس پنیر یا سس مورنه فرانسه:

    50 گرم پنیر سفت رندیده
    50 گرم کره
    2 پ شیر
    3 ق ارد
    اندکی جوز بویا ساییده
    اندکی فلفل قرمز
    نمک و فلفل

    **از سس های متداول فرانسوی است و توسط فیلیپ دو مورنه به یادگار مانده.
    غالبا با گوشت سفید و ماکارونی و اسپاگتی خورده میشود.

    کره را داغ کده ارد را در ان تفت دهید.شیر را ضافه کنید و هم بزنید تاغ لیظ شود.باقی اجزا را بریزید و هم بزنید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس پیاز (فرانسه)
    1 پ سرکه و روغن
    یک و نیم پ پیاز رندیده
    3 شاخه جعفری ساطوری شده
    1 شاخه ترخون ساطوری
    نمک و فللفل

    *برای سالاد های بدون پیاز و سالاد ماهی و گوشت سرد به ویژه.
    *تمام مواد را مخلوط کنید.

    *این سس را نمیتوان نگه داشت.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس تخم مرغ و لیمو(یونان)
    2 تخم مرغ
    2 لیمو
    1 پ اب مرغ
    2 ق کره
    2 ق ارد
    نمک و فلفل

    کره را داغ کنید ارد را در ان تفت دهید.پیش از رنگ گرفتن ارد اب مرغ را اضافه کنید.همین که جوش امد درد یگچه را ببندید و اتش را کم کیند.
    اب لیمو را با تخم مرغ در کاسه ای بریزید .2-3 ق اب اضافه کنید و با چنگال بزنید تا کف کند.
    مایه ابلیمو و تخم مرغ را در دیگچه بریزید و روی اتش ملایم با قاشق چوبی اهسته هم بزنید.
    همین که مایه خواست به جوش بیاید نمک و فلفل بپاشید و بردارید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس ترش و شیرین 1 (چین)
    نیم پ اب اناناس
    1 ق سس سویا
    2 ق شکر
    یک چهارم پ سرکه
    3 ق روغن
    1 ق چ فلفل

    *این سس چینی را روی کتلت و کوفته قالبی و غذاهای گوشتی گرم میتوان داد.

    همه اجزا را در دیگچه بریزید و روی اتش ملایم هم بزنید تا داغ شود.
    *به جای اب اناناس میتوانید اب پرتقال یا اب کمپوت اناناس و کمی اب لیمو به کار برید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس ترش و شیرین 2(چین):
    سه چهارم پ اب اناناس
    یک و نمی پ اب مرغ
    2 ق سویا
    2 ق گرد نشاسته
    3 حلقه اناناس
    3-4 فلفل سبز
    1 ق چ زنجبیل ساییده
    نیم پ سرکه
    نیم پ شکر
    2 ق کره
    نمک

    نشاسته را در سس سویا و نیم پ اب مرغ خمیر کنید.کره را اب کنید و 1 پ اب مرغ را روی ان ریخته و به جوش بیاورید.فلفل سبز و اناناس را خرد کنید و تو اب مرغ بیاندازید.
    در دیگ را ببندید و بگذارید 15-10 دقیقه روی اتش ملایم بپزد.خمیر نشاسته و سرکه و اب اناناس و شکر و نمک و زنجبیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.داغ روی غذا بریزید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس تمر هندی:
    1 پ شیره تمر هندی
    1 پیاز رندیده
    1-2 پر سیر کوبیده
    نیم پ سرکه
    1-2 ق م فلفل قرمز ساییده
    نمک

    همه اجزا را در یک ظرف بریزید و هم بزنید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86818
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سس خامه(1)
    1 پ خامه
    1 ق ماست
    1 ق پیاز رندیده
    1 ق چ کرفس کوهی کف مال
    2-3 فلفل قرمز یا سبز ساطوری
    نمک

    ماست را توی خامه بریزید و هم بزنید.روی ان را بپوشانید و بگذارید 2-3 ساعت روی میز اشپز خانه بماند.انگاه همه اجزا را در خامه بریزید و هم بزنید.
    *به جای کرفس کوهی میتوانید نعنا و ترخون یا مرزه خخشک به کار برید.
    سادن, m1361, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما