موضوع: سس مخصوص سالاد
نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
-
۱۳۹۴/۱۰/۱۱, ۰۷:۰۴ بعد از ظهر #9عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- هلیا عزمی
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 439
- میزان امتیاز
- 532
- پسند شده
- 8840
- پسند کرده
- 7562
عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶این سس خیلی خوش طعمه و نسبت به مایونز خیلی سالمتر.
ماست یک پیمانه
مایونز یک قاشق
ریحون یه مشت پر (میشه کم و زیادش کرد)
سیر یک حبه
روغن زیتون یکی دو قاشق
آبلیمو یا سرکه به مقدار دلخواه برای ترشی سس
ریحون و سیر و روغن زیتون رو تو میکسر له میکنم (اگه سخت له شد،کمی روغن اضافه میکنم).با ماست و مایونز و کمی سرکه یا آبلیمو مخلوط میکنم.
هم برای سالادای کاهو و هم سالادای دیگه خوب میشه.
اگه با سیر مشکل دارین،از پودر سیر استفاده کنین.
پیج اینستاگرام من:
heli_beautiful_life
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۹, ۰۲:۳۰ بعد از ظهر #10عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- مهتا
- محل سکونت شيراز
- نوشته ها 598
- نوشته های وبلاگ
- 5
- میزان امتیاز
- 128
- پسند شده
- 4399
- پسند کرده
- 9452
عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
این سس رو ابتکاری امروز درست کردم و بیسار مورد توجه همسری قرار گرفت
شوهرم با وجودی که عاشق سالاد فصله اما از ترش بودن سسش بیزاره
من هم کمی سس مایونز+ماست پرچرب بدون پالم+سبزی معطر(تخم گشنیز.سیر پودر شده.زیره پودر شده.فلفل سیاه.نعنا.ترخون.مرزه)و +ابلیمو+ابغوره+سرکه+و کمی شکر
به اندازه ی یک قایق غذاخوری شکر
همین شکری که اضافه کردم مزه ی سس رو عالی کرد
برای اینکه بتونم اندازه ها رو دقیق تر بگم خدمتتون باید عرض کنم که
سس مایونز دو قاشق غذا خوری
ماست یک قاشق غذا خوری
سبزیجات معطر هر کدوم به اندازه یک پنس
ترکیب ابلیمو ابغوره و سرکه به اندازه ای که ماست رو زیاد شل نکنه
شکر هم نصف قاشق غذا خوریعاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
دعای خیرم بدرقتون
-
۱۳۹۴/۱۲/۰۱, ۱۲:۱۳ بعد از ظهر #11عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 115
- کالاهای من
- 1
- میزان امتیاز
- 155
- پسند شده
- 2369
- پسند کرده
- 213
عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۸خیلی وقته که دیگه از سس های آماده در منزل استفاده نمی کنم
برای همین دست به ابتکارات مختلف می زنم
این سس شاید چیز معمولی باشه ولی پای ثابت سالاد های فصل تو خونه ما شده به طوری که پسرمم علاقه مند شده
مقدار این سس برای یک ظرف سالاد فصل معمولی
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون (زیتون مصرفی منزل ما سبز رنگ و با بو هستش) دو قاشق غذاخوری
(البته این نسبت برای ما طعم خوشایندی داره شاید کسی ترش تر و یا حتی چربتر دوست داشت)
زیره سیاه (تو هاون سنگی کمی می کوبم) یک قاشق مرباخوری
پودر تخم کتان (هر بار موقع استفاده پودر می کنم) یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل هم به مقدار ذائقه کم و زیاد می شه (ما کلاً کم نمک می خوریم)
ویرایش توسط emadvamaman : ۱۳۹۴/۱۲/۰۱ در ساعت ۰۳:۴۴ بعد از ظهر
-
۱۳۹۵/۰۱/۳۱, ۰۸:۲۶ قبل از ظهر #12عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 115
- کالاهای من
- 1
- میزان امتیاز
- 155
- پسند شده
- 2369
- پسند کرده
- 213
عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۸وقتی من تصمیم می گیرم همه سبزیجات داخل یخچال و مصرف کنم و از اونطرف حال جویدن هم ندارم می شه این
یه دونه کدو یه دونه قارچ با دو برش از فلفل دلمه ای های رنگی زرد، سبز، نارنجی و قرمز با هویج همه داخل غذا ساز خورد شد بعد یه قاشق ماست و یه قاشق آبلیمو و یه قاشق روغن زیتون هم اضافه کردم مزه خیلی خوبی داشت ولی شکلش رو آقایان منزل نپسندیدن این شد که همش مال خودم شد
Обстановка — безраздельно из недорогих...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی