نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree521Likes

موضوع: ترشی بر سر سفره های ایرانی(سینی ترشی)

نمایش نتایج: از 25 به 31 از 31
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86687
    پسند کرده
    76052

    ویترین مدال ها

    kurosh1, zakizadeh, *شمیم* و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saba713 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    اراک-Arak
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    98
    لطفا در مورد طعم ترشی ها و مرباهاهم بنویسید . من با کلی عشق وعلاقه رفتم خرمالو خریدم ترشی درست کردم حتی یک دونه هم نخورد کسی . ترسی قارچ همینطور و خیلی ترشی های دیگه. مثلا مزه مربا هندوانه چطوریه اصلا قابل خوردنه یا فقط اسمش مرباست.
    مامان حدیثه, zakizadeh, kurosh1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "ز بس که گریه نکردم غرور بغض شکست/برای غسل دل مرده آب لازم نیست"
    عمری بجز بیهوده بودن سر نکردیم/تقویمها گفتند و ما باور نکردیم*

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    نازنین حسینی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    414
    پسند کرده
    31
    نقل قول نوشته اصلی توسط saba713 نمایش پست ها
    لطفا در مورد طعم ترشی ها و مرباهاهم بنویسید . من با کلی عشق وعلاقه رفتم خرمالو خریدم ترشی درست کردم حتی یک دونه هم نخورد کسی . ترسی قارچ همینطور و خیلی ترشی های دیگه. مثلا مزه مربا هندوانه چطوریه اصلا قابل خوردنه یا فقط اسمش مرباست.
    سلام عزیزم من هم این مشکل را داشتم یک سال با چه شوق و ذوقی رفتم ترشی انار درست کردم کلی هم هزینه کردم کسی لب نزد بخاطر همین تو درست کردن بعضی چیزهایی که نمیدونم باذائقه خانو ادام جوره یا نه تردید دارم .
    kurosh1, سوگند من, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14523
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط saba713 نمایش پست ها
    لطفا در مورد طعم ترشی ها و مرباهاهم بنویسید . من با کلی عشق وعلاقه رفتم خرمالو خریدم ترشی درست کردم حتی یک دونه هم نخورد کسی . ترسی قارچ همینطور و خیلی ترشی های دیگه. مثلا مزه مربا هندوانه چطوریه اصلا قابل خوردنه یا فقط اسمش مرباست.

    صباخانم عزیزم انشااله باران 67 میان و در رابطه با این موضوع کامل بهتون میگن
    حالا من قبلش یه چیز را بگم طعم و مزه ترشی ها و مرباها به سلیقه و ذائقه هر فرد برمیگرده ، مثلا من به شخصه هردفعه که قارچ خریداری میکنیم حتما باهاش ترشی قارچ درست میکنم و عاشقش هستم ولی خیلی مربا خور نیستم ، حالا امکان داره شما برعکس من باشید ، پس الان اگه من نظرم را بیان کنم خواننده پست گیج میشه .
    پس به نظر من شما بیا هرچیزی که دوست داری در مقدار خیلی کم درست کن وقتی دیدی دوست داشتی مقدارش را افزایش بده .
    pooneh 007, سوگند من, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86687
    پسند کرده
    76052

    ویترین مدال ها

    دوستای گلم سلام
    اولا که کاملا حستون رو درک میکنم وقتی چیزی درست میکنین و نتیجه ی مطلوب رو نمیگیرین..واقعا حس بدیه

    و اگر من باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام
    و اما در مورد طعم ترشی ها و مرباها
    گلم در درجه ی اول هر چیزی به طبع و ذایقه ی هر فرد بستگی داره،
    مامی سایت از سراسر دنیا عضو داره و دستورای خیلی متنوع و زیادی در اون هست.باید اول خوب بررسی کنین ببینین با اون مواد نتیجه ش با ذایقه ی شما جوره یا نه
    و دقت کنین خیلی عوامل این وسط موثر هستن
    ذایقه ی هر فرد متفاوته،
    حتی تو مناطق مختلف ذایقه ها متفاوته،مثلا خوراک مردم شمال و جنوب کشور رو مقایسه بفرمایین...
    مواد اولیه که به کار میبریم و نحوه ی درست کردن هم موثره
    به شخصه ترشی قارچ یکی از ترشی های مورد علاقه منه
    ترشی انار و لبو هم واقعا دوسش داشتم و این مطلب رو تو تاپیکش نوشتم
    در مورد خرمالو هم فدات شم،من هیچ وقت خرمالو نمیخرم،اصلا مزه خرمالوها مغازه ها رو دوست ندارم،مزه ش زمین تا آسمون با خرمالوهای درختامون فرق دارن،اینو وقتی تجربه کنین متوجه میشین که وااااقعا فرق دارن،پس در مورد ترشی خرمالوتونم نمیتونم نظری بدم
    و اما مهمترین مساله اینه که
    گل های نازم خیلی وقتا من در طی جشنواره ها چیزایی درست میکنم که ممکنه خودم با ذایقه م جور نباشه ولی برای تکمیل جشنواره انجام میدم و هدفم این هست که به فرض اگر کسی مقدار زیادی خرمالو داشت بدونه باهاش چه کارایی میشه کرد و اون ها رو معرفی کنم.
    موفق باشین دوستای گلم
    zakizadeh, najmehkhatoon, kurosh1 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    1006
    پسند کرده
    701
    نام: PicsArt_06-09-12.15.51.jpg نمایش: 416 اندازه: 101.2 کیلو بایتکرفس کوهی
    برگهای درشت اون رو بعد از شستن گذاشتم تا خشک بشه برای روی ماست و آب دوغ
    ساقه وغنچه های جوان رو توی اب جوش چند دقیقه پختم تا تلخی اون از بین بره اگه زیاد تلخ بودن میتونین دوباره بجوشونید ولی به نظر من از عطر و طعمش کم میشه همون یک بار کافیه بعد با آب سرد میشوییم وآبکش میکنیم نیمی از کرفسهای پخته روتوی شیشه ریختم+نمک و سیاه دونه +سرکه و ترشی انداختم نیمی دیگه رو با ماست مخلوط کردم اگه موسیر پخته هم بریزین خوشمزه میشه من نداشتم ،میتونین کرفسهای پخته رو توی فریزر نگهداری کنین
    ما کارونی
     
    ویرایش توسط مینا.ک : ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ در ساعت ۰۲:۵۸ قبل از ظهر
    ستین, *هما*, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    2015
    پسند کرده
    3157
    نقل قول نوشته اصلی توسط saba713 نمایش پست ها
    لطفا در مورد طعم ترشی ها و مرباهاهم بنویسید . من با کلی عشق وعلاقه رفتم خرمالو خریدم ترشی درست کردم حتی یک دونه هم نخورد کسی . ترسی قارچ همینطور و خیلی ترشی های دیگه. مثلا مزه مربا هندوانه چطوریه اصلا قابل خوردنه یا فقط اسمش مرباست.

    صبای عزیزم
    طعم و مزه ها رو نمی شه بیان کرد ولی یه نکته کوچولو بگم که خودم چون دوست دارم مزه های مختلف رو امتحان کنم همیشه این کارو می کنم
    هر غذای تازه که تا حالا نخوردید رو خیلی کم درست کنید
    مثلا من وقتی اولین بار ترشی قارچ درست کردم با ده تا دونه قارچ امتحان کردم
    یا وقتی اولین بار مربای هندوانه درست کردم با انتهای هندونه که از پوستش تراشیده بودم مربا درست کردم که کلا 2 یا 3 قاشق مربا شدش
    باران67, monir11, ستین و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما