نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree42Likes
  • 1 Post By elikhanoomi
  • 29 Post By باران67
  • 12 Post By باران67

موضوع: مارمالاد و مربای انار

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,949
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    782
    پسند شده
    46935
    پسند کرده
    16901

    ویترین مدال ها

    مارمالاد و مربای انار

    مربای انار

    حدود 2 پ آب انار رو با حدود 3 پ شکر جوشوندم تا نسبتا غلیظ شد.حدود 2 پ اناردون +کمی جوهر لیمو رو اضافه کردم روی حرارت کم موند دوباره تا به غلظت دلخواهم رسید.آخر هم کمی وانیل زدم توش.



    قیمه احتمالا :-x
     

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,949
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    782
    پسند شده
    46935
    پسند کرده
    16901

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    فرشته جون دستت درد نکنه خانمی... مربای انار رو من واسه اولین باره که دیدم ی سوال دارم این قسمت سفید توی دونه انار که گاهی خوردنش هم سخته تو مرباش نرم میشه یا بازم زیر دندون خرچ خرچ میکنه؟بعدم اینکه طعمش چه جوریه؟مثل رب انار ترش و شیرینو اینا میشه...مرسییییییییییی
    قابلی نداشت آیدایی
    نه خرچ خرچ نمیکنهچون بالاخره حرارت میبینه اما نرمی که فکر کنی مثل مربای البالو باشه نیست.
    طعمش هم شیرینه .خدا نکرده مرباست ها
    قیمه احتمالا :-x
     

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    169
    پسند شده
    4052
    پسند کرده
    2986
    مواد لازم مربای انار :

    ایده


    مواد لازم
    اندازه
    مقدار / کالری
    آب انار
    سه پیمانه و نیم
    100 گرم / 44 کالری
    دانه انار
    یک پیمانه ( از یک انار بزرگ )
    100 گرم / 60 کالری
    شکر
    سه پیمانه
    100 گرم / 400 کالری
    آب لیمو
    به مقدار لازم
    100 گرم / 26 کالری


    طرز تهیه مربای انار :

    *. ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود می توانید از روش زیر استفاده کنید.در سینک، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید.

    *. درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار می دهید، با انگشتان دست دیگر دانه های انار را به سمت داخل تا آن جا که می توانید فشار دهید و آب آن را درآورید.در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.

    *. دانه های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است.مربا را در ظرف استریل شده بریزید درب آن را ببندید و آن را در جای تاریک و خنک قرار دهید.
    نام: photo_2015-11-09_18-30-42.jpg نمایش: 856 اندازه: 110.2 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    پرنسس.م این نوشته را پسندیده.
    ?

  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    مربای انار





    مربای انار،
    مربایی پاییزه

    مواد لازم برای تهیه یک شیشه کوچک مربای انار:


    – 2 پیمانه آب انار گرفته شده
    – 1پیمانه دانه انار
    – 2-3 پیمانه شکر سفید *
    – آب یک لیمو ترش تازه
    – یک قاشق غذاخوری گلاب (دلبخواه)

    *در صورتی که انار شما ترش است سه پیمانه شکر و در صورتی که انار شیرین است از دو پیمانه شکر استفاده کنید.


    روش آماده کردن مربای انار:


    ۱- آب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم، مدام و بدون استراحت هم میزنیم تا شکر حل شود. بعد حرارت را بیشتر میکنیم و ده تا ۱۵ دقیقه دیگر هم میزنیم تا حدی که شربت قوام بیاید.

    ۲- در این مدت یک کف صورتی رنگی شکل میگیرد که بهتر است آن را با کفگیر بگیریم و بیرون بریزیم.

    ۳- دانه های انار را اضافه می کنیم و آب لیمو ترش را هم میریزیم و حدود پنج دقیقه دیگر روی حرارت ملایم هم میزنیم.
    سعی کنید ترکیب آب انار و شکر قوام بیاید و بعد دانه ها را اضافه کنید چرا که دانه ی انار نرم و لطیف است و خیلی زود فرم خود را از دست می دهد.

    ۴- قابلمه را از روی گاز برمیداریم و یک قاشق از مربا را در یک ظرف نسبتا سرد، میریزیم و امتحان میکنیم که کش میآید یا مثل آب روان میشود.
    اگر با چشم و حسی فهمیدیم به اندازه کافی قوام آمده، در آخرین لحظه گلاب را هم اضافه میکنیم. (میتوانید گلاب را حذف کنید)

    ۵- یک شیشه مربای دردار یا ظرف شیشه ای شسته و پاکیزه را در مایکرویو برای چند ثانیه میچرخانیم. خنک که شد مربای آماده را در آن میریزیم.
    (با این کار شیشه استریل میشود.)

    ۶- هر بار باید با قاشق تمیز سراغ مربا برویم تا کپک نزند. شیشه را می توانیم در یخچال نگه داریم.


    **
    در مورد طعم مربا باید بگم خدمتتون اگر از جمله افرادی هستین که با خوردن هسته ی انار مشکلی ندارین حتما از این مربای خوشمزه ی پاییزی لذت میبرین.



    *باران, Hope, pegah 61 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شربت انار




    نظرتون راجع به یه شربت پاییزی چیه؟


    مواد لازم :

    آب انار ملس ۶ پیمانه
    شکر ۲ کیلو

    طرز تهیه :

    آب انار را در ظرفي بريزيد و شب بگذاريد تا درد آن نه نشين شود. سپس آب انار زلال را با شکر در ديگ مس سفيد کرده يا لعابي يا فولاد زنگ نزن بريزيد و بجوشانيد تا شربت قوام بيايد. درشيشه بريزيد و انبار کنيد. هنگام نوشيدن با آب و يخ در پارچ بريزيد و هم بزنيد.
    - ليوان شربت رامي توانيد با 1 - 2 برگ نعنا يا 1 برش نازک ليمو آرايش کنيد.

    برای تهیه ی آب انار این پست را مطالعه بفرمایین.


    kurosh1, m1361, *شمیم* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما