نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree74Likes

موضوع: طرز تهیه آرد سوخاری در خانه

نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    مهسا.م
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    623
    پسند شده
    6476
    پسند کرده
    7705
    نام: 145009142530661.jpg نمایش: 452 اندازه: 84.9 کیلو بایت

    نون تست رو، روی بخاری گذاشتم تا خشک شد. بعد یه مقدارش رو با بلندر و یه مقدارش رو با گوشتکوب خرد کردم. بعدش با یه مقدار آرد سوخاری آماده قاطی کردم. یه کمی هم ادویه اضافه کردم...پودر سیر، فلفل سیاه، عصاره مرغ و کمی نمک.

    پایینی هم نان باگت هست که باز رو بخاری خشک کردم و با هاون کوبیدم....بعد هم با آرد بالایی قاطی کردم.




  2. #10
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,216
    میزان امتیاز
    844
    پسند شده
    13590
    پسند کرده
    14685

    Lightbulb

    نام: 323323.jpg نمایش: 185 اندازه: 87.8 کیلو بایت

    ارد سوخاری خونگی بسیار خوشمزه و خوشرنگ
    نان باگت رو خشک کردم
    با اسیاب برقی کوبیدم
    +
    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پفک نمکی
    و بعد به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دادم...
    و نتیجه شد این پودر خوشرنگ و عالی داخل عکس
    نام: 0201.jpg نمایش: 176 اندازه: 99.5 کیلو بایت

    .......
     
    zakizadeh, مامان غزل, RE79EL و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    106
    پسند کرده
    1688
    من همانطور که نان نرم هست میزارم تو دستگاه غذاساز بعد میزارم تو سینی اگر نانها رو خشک بریزید دستگاهتون داغ میکنه

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1622
    پسند شده
    23499
    پسند کرده
    19781
    طرز تهیه آرد سوخاری در منزل


    نام: IMG_6552.jpg نمایش: 100 اندازه: 102.8 کیلو بایت


    آرد سوخاري معمولا از نان هاي حجيم تهيه مي شود. اين نان ها به نحوي حرارت مي بينند که

    رطوبت آنها گرفته مي شود و به صورت خشک درمي آيند

    برای تهیه آردسوخاری من از باگت استفاده کردم شما از تست یا هرنوع نان حجیم دیگه ای که

    دوست داشتین میتونید استفاده کنید

    حتی از سنگک و کناره های تست هم میشه استفاده کرد البته آردسوخاری حاصل از نون سنگک

    بیشتر برای غذاهای سنتی مثل کتلت شامی و کوکو استفاده میشه تا غذاهای فرنگی و بین الملل

    باگت رو برش داده در محیط آشپزخانه اجازه دادم کاملا خشک بشه

    نام: IMG_6289.jpg نمایش: 101 اندازه: 91.6 کیلو بایت


    برای تسریع کار میشه از فر یا توستر نیز استفاده کرد

    بعد به صورت دستی(با هاون) یا دستگاه غذاساز یا هر وسیله برقی موجود در منزل آنرا به بسته به

    نوع مصرف پودر کنین

    - من زیاد نگذاشتم پودر بشه 2-3 پالس کافیه

    - به آن ادویه دلخواه اضافه کرده کاملا مخلوط کنید

    نام: IMG_6361.jpg نمایش: 103 اندازه: 100.5 کیلو بایت

    - من از پودر سیر - پاپریکا - ادویه کاری-
    پودر زنجبیل کمی جوز هندی و فلفل سیاه استفاده کردم

    - در مرحله آخر آنرا در تابه بدون روغن ریخته2-3 دقیقه با حرارت ملایم بو داده بعد از خنک شدن در

    ظرف شیشه ای دربسته ریخته در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم

    - توصیه میشه به مقدار کم درست کرده و به مصرف برسونید

    نام: IMG_6583.jpg نمایش: 102 اندازه: 58.4 کیلو بایت
    ...
     
    *هما*, باران67, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما