نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree28Likes
  • 4 Post By lmahshidl
  • 5 Post By khale leila
  • 2 Post By najma
  • 8 Post By shaparia_m
  • 6 Post By najmehkhatoon
  • 3 Post By Ladddy

موضوع: طرز تهیه سس تند

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1

    طرز تهیه سس تند

    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    320
    پسند کرده
    2

    طرز تهیه سس تند

    سلام بچه ها

    من یه سس با فلفل قرمز درست می کنم مثل این سس تند ها میشه که بیرون می فروشن..

    دستورشم اینه که فلفل قرمز گنده ها رو می گیرم از وسط نصف می کنم و چند ساعتی تو سرکه خیسش می کنم ، بعضی وقت ها هم یه شب تا صبح
    فرداش فلفل ها رو از تو سرکه در میارم ، حتمااااااااااا دستکش دستت کن و ماسک بزنید وگرنه هم میره تو حلقتون دودش هم دست هاتون قرمز میشه و می سوزه ، و میریزم تو بلندر وقتی خرد شد بهش کمی روغن زیتون و نمک می زنم
    نمکش باید زیاد باشه که کپک نزنه به هر حال من تا 6 ماه هم تو یخچال نگهش داشتم و هیچیش نشده
    بیرون هم تو شیشه می فروشن از این سسها که دونه های فلفل توش پیداست...
    می تونید توش کمی سیر هم بریزید و داخل بلندر بگذارید ، ان قدر روغن زیتون و سرکه رو اضافه کنید که مثل سس مایونز بشه...


    از سرکه ای که تو ظرف مونده هم می تونید به عنوان سرکه طعم دار تند استفاده کنید
    خیلی هم تنده یه سر قاشقش غذا رو تند می کنه
    من واسه خاله ام درست کردم که فکر کنم اصلا دیگه زبونش پرز نداره تندی رو نمی فهمه از بس چیز تند می خوره
    باران67, sita-golam, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  3. #3
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,903
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    2656
    پسند کرده
    5204

    Re: طرز تهیه سس گوجه فرنگی

    دستور سس چیلی مامان مینا پز:
    اگه مدیرا صلاح میدونن ببرن جای دیگه
    فلفل چیلی از این پایینی ها و فلفل دلمه ای و پیاز و گوجه رو رو آتیش کباب مبکنیم


    تخم فلفلا رو در میاریم و خوب میکسشون میکنیم
    با آب گوجه خوب میپزیمشون
    روغن زیتون رو داغ میکنیم و ادویه گرام ماسالا و آویشن رو توش میریزیم و تفت میدیم تا عطرشون در بیاد
    پوره رو بهشون اضافه میکنیم و یه قاشق سرکه و کمی شکر اضافه میکنیم

    وقتی پخت از آبکش رد میکنیم
    درشتها رو میریزیم تو شیشه واسه خورش و مرغ

    این سس برای کتلت. کباب و انواع ساندویچ کاربرد داره
    میتونیم آخرین دقایقی که کباب رو حرارته اونو رو گوشتها بمالیم

    ببخشید که عکسش خوب نیست

    باران67, sita-golam, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shaparia_m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    349
    پسند کرده
    66
    سلام. این دستوری که میذارم یه چیزی میشه تو مایه های سس گلوریا. البته خیلی بهتر از اونه و خیلی هم خوش رنگه. من ریختم توی شیشه ی گلوریا. با این دستور دو تا ازین شیشه ها و یکی ازون کوچیک هاش به دست اومد.



    فلفل قرمز قلمی تازه تند 100 گرم
    فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه ای قرمز 1 کیلو
    سرکه 4 لیوان (اگه رقیق تر میخواید میتونید بیشتر بریزید)
    نمک 1-2 قاشق سوپخوری (با ذائقه ی خودتون تنظیمش کنید)
    موقع کار با فلفل حتما دستکش دستتون کنید وگرنه ممکنه کار به بیمارستان بکشه. هسته ی فلفل ها رو بگیرید. فلفل ها رو خرد کنید و با سرکه و نمک مخلوط کنید. بذارید حدود یکی دو ساعت (تا زمانی که فلفل ها نرم بشن) بجوشن. بهتره که توی فضای باز (حیاط یا تراس) این کار رو بکنید چون بخاراتش خیلی تنده. کلا توصیه نمیکنم توی خونه بپزید. وقتی فلفل ها نرم شدن با گوشتکوب برقی کاملا بزنید تا خوب له بشن یا بریزید توی مخلوط کن یا غذاساز. به اندازه ی مصرفتون بذارید دم دست و بقیه ش رو کنسرو کنید و توی یخچال نگه دارید. نوش جان.
    باران67, m1361, RE79EL و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من میتوانم ...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    490
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    610
    پسند شده
    8361
    پسند کرده
    12018
    سس تند با فلفل قرمز محلی شمال

    فلفل قرمز 1 کیلو
    نمک 1 قاشق غذا خوری
    روغن مایه 45 گرم

    ابتدا فلفل و از وسط باز میکنیم و تخمهاش و خارج می کنیم.با چرخ گوشت یا بهتر با غذاساز حسابی میکس و له می کنیم.
    داخل ماهیتابه روغن می ریزیم.مقداری فلفل و تفت میدیم.نمک و اضافه می کنیم.حدود یک ساعت با شعله ملایم می پزیم تا سفت بشه ولی ته نگیره و نسوزه
    با قاشق چوبی هم می زنیم.
    آب نباید وارد این سس یا بهتر بگم رب فلفل بشه.
    وقتی گرمه داخل شیسه میریزیم و درب اونو محکم می کنیم و حالت برعکس میذاریم.
    اینجوری ماندگاری طولانی پیدا میکنه

    نام: 20170722_144334.jpg نمایش: 778 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    عدسی
     
    zahra - n, hengamehh, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به جای شمردن چراغهای خاموش،نورافشان​ باشیم

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    155
    پسند کرده
    1806
    نقل قول نوشته اصلی توسط shaparia_m نمایش پست ها
    سلام. این دستوری که میذارم یه چیزی میشه تو مایه های سس گلوریا. البته خیلی بهتر از اونه و خیلی هم خوش رنگه. من ریختم توی شیشه ی گلوریا. با این دستور دو تا ازین شیشه ها و یکی ازون کوچیک هاش به دست اومد.



    فلفل قرمز قلمی تازه تند 100 گرم
    فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه ای قرمز 1 کیلو
    سرکه 4 لیوان (اگه رقیق تر میخواید میتونید بیشتر بریزید)
    نمک 1-2 قاشق سوپخوری (با ذائقه ی خودتون تنظیمش کنید)
    موقع کار با فلفل حتما دستکش دستتون کنید وگرنه ممکنه کار به بیمارستان بکشه. هسته ی فلفل ها رو بگیرید. فلفل ها رو خرد کنید و با سرکه و نمک مخلوط کنید. بذارید حدود یکی دو ساعت (تا زمانی که فلفل ها نرم بشن) بجوشن. بهتره که توی فضای باز (حیاط یا تراس) این کار رو بکنید چون بخاراتش خیلی تنده. کلا توصیه نمیکنم توی خونه بپزید. وقتی فلفل ها نرم شدن با گوشتکوب برقی کاملا بزنید تا خوب له بشن یا بریزید توی مخلوط کن یا غذاساز. به اندازه ی مصرفتون بذارید دم دست و بقیه ش رو کنسرو کنید و توی یخچال نگه دارید. نوش جان.
    من با این روش درست کردم عالی شد ممنون
    fingil 0 shishi, باران67 و shaparia_m این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما