نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree178Likes

موضوع: طرز تهیه ی شیر عسلی در خانه

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra125 آواتار ها
    زهرا ایرانی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    110
    میزان امتیاز
    132
    پسند شده
    1214
    پسند کرده
    588
    سلام به همه دوستان گل

    خیلی وقته تصمیم گرفته بودم شیر عسلی شف طیبه رو امتحان کنم. از شما چه پنهون میترسیدم خراب بشه. بلاخره چند روز پیش دلو به دریا زدم و درست کردم
    جاتون خالی آنقدر راحت و آسان بود که نگو
    نه ته گرفت. نه دون دون شد. نه ظرفی کثیف شد
    کاملا طبق دستور شد طیبه پیش رفتم.
    فقط یک تجربه بگم. من تو ظرف روحی درست کردم
    یکم رنگش تیره شد. شما اینکار رو نکنید
    البته یکبار هم خامه رو تو ظرف روحی فرم دادم اونم یکم رنگش تیره شد

    پیشنهاد میکنم حتما طبق دستور شد طیبه درست کنید
    ویک شیر عسلی عالی رو تجربه کنید







    نام: DSC_0604.jpg نمایش: 570 اندازه: 41.9 کیلو بایت









    نام: DSC_0605.jpg نمایش: 580 اندازه: 40.2 کیلو بایت
    *هما*, m1361, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2324
    پسند شده
    95927
    پسند کرده
    81127

    ویترین مدال ها

    شیر عسلی





    شیر عسلی با دستور شف طیبه ی عزیزم
    طرز تهیه ی شیر عسلی در خانه

    همه ی نکات رو خود شف طیبه به طور کامل بیان کردن.پیشنهاد میدم دقیقا طبق نکات ایشون پیش برین

    الان بیش از یک ساله که دیگه شیر عسلی نخریدم.
    بلکه با دستور شف طیبه ی عزیز شیر عسلی رو توی خونه تهیه میکنم
    kurosh1, bh56, منا . و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2324
    پسند شده
    95927
    پسند کرده
    81127

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    ببخشید من نمیدونم شیر عسل و چطوری استفاده میکنین؟
    شیر عسلس رو*میتونین همینطوری میل کنین منتها استفاده ی بییار وسیعی در حیطه ی شیرینی پزی داره
    در خیلی از دستورات استفاده میشه
    به عنوان مثال بستنی،دسر و کرم ها،کیک ها،شیرینی ها و...
    بهار111 این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    1679
    پسند کرده
    1601
    نام: PicsArt_01-23-03.45.59.jpg نمایش: 357 اندازه: 52.5 کیلو بایت
    شیر عسلی به روش شف طیبه، من از یک لیتر شیر استفاده کردم و مدت یک ساعت آماده شد
    باران67, zakizadeh, *هما* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,083
    میزان امتیاز
    419
    پسند شده
    10380
    پسند کرده
    14013
    شیر عسلی با دستورشف طیبه عزیز تا حالا چندباره با این دستور درست میکنم و راضیم

    نام: 20170115_094453.jpg نمایش: 2408 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    *هما*, تارلا, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,273
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1377
    پسند شده
    60562
    پسند کرده
    67505

    ویترین مدال ها

    شیرعسلی خوشمزه با دستور شف طیبه عزیز که دستورشو صفحات قبل دوستان گزاشتن.

    میس مهسا, m1361, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,273
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1377
    پسند شده
    60562
    پسند کرده
    67505

    ویترین مدال ها




    #شیرعسلی #خونگی
    شیر دو پیمونه،شکر صدوپنجاه گرم،1ق غ سرپر شیرخشک
    تویه تابه بزرگ شیر رو میریزیم و بعد شکر و بعد شیر خشک ،باهم مخلوط میکنیم.و بعد روی حرارت کم میزاریم.مدام با قاشق چوبی همش بزنید و ازش غافل نشید .کم کم میبینید که غلیظ میشه.شاید حدود نیم ساعت یا کمی بیشتر زمان ببره،حوصله بخرج بدین
    وقتی دیدید رد قاشق توی شیرعسلی موند و زود محو نشد .خاموشش کنید .و بریزید تو یه کاسه و بمدت نیم ساعت در فریزر(اگه عجله داشتید)و یا توی یخچال بمونه.همین.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۷/۰۱/۱۶ در ساعت ۰۱:۴۴ قبل از ظهر
    باران67, khanoom pasand, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما