نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree83Likes

موضوع: آشنایی با انواع پنیر و محصولات لبنی ،روش نگهداری و کاربردشان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 18
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    ساور كريم

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:







    ساور كريم كه ترجمه تحت الفظيش ميشه خامه ترش يه محصول لبنيه كه در آشپزي و شيريني پزي در دنيا كاربردهاي فراواني داره.


    ساور كريم Sour cream از تركيب خامه طبيعي و نوعي از باكتري اسيد لاكتيك به دست مياد. خامه طي فرايندي به طوري عمل آوري ميشه كه مزه ترش ملايمي به خودش ميگيره و قدري هم غليظ تر ميشه. ولي معمولا در شيوه صنعتي براي اينكه ساور كريم بافت سفت و غليظ تري به خودش بگيره از افزودني هايي مثل ژلاتين, رنه, شكر و نشاسته استفاده ميشه.


    ساور كريم معمولا بين 18 تا 20 درصد چربي داره ولي مدلهاي لايت يا كم چربش هم در بازار موجوده. از شير كم چرب يا بدون چربي درست ميشه و در عوضش براي غليظ كردنش از افزودني ها استفاده ميشه.


    ساور كريم رو مانند ساير محصولات لبني بايد در يخچال نگهداري كرد و دقيقا مثل ساير محصولات لبني تاريخ مصرف محدودي داره.


    ساور كريم رو ميشه به طور خام در سالادها يا كنار غذاها به عنوان سس ازش استفاده كرد. و همچنين در پخت و پز و شيريني پزي نيز كاربرد فراواني داره.


    ساور كريم حالا به خاطر نداشتن مشتري يا عدم آشنايي مردم با اين محصول در بازار ايران رواجي نداره.
    منتها من شيوه تهيه ساور كريم در خانه رو در آينده آموزش خواهم داد.
    m1361 و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    پنير راكفورت

    به نقل از شف طیبه ی نازنین:





    راكفورت Roquefort نوعي ديگر از بلو چيزه.
    پنير راكفورت از شير بره تهيه ميشه و بلو چيزيه كه در جنوب فرانسه توليد ميشه.
    راكفورت به همراه گرگنزلا و استيلتون از معروف ترين بلو چيزهاي دنيا به حساب مياد.







    درسته كه ممكنه بلو چيزهاي ديگه اي هم با همين خصوصيات در جاهاي ديگه دنيا توليد بشه ولي فقط به پنيري راكفورت گفته ميشه كه در "راكفورت" توليد بشه. و مسلمه كه اسم اين پنير هم از همونجا گرفته شده.







    همينطور كه در پست بلو چيز توضيح دادم؛ بلو چيزها ميتونند لكه اي يا رگه اي با رنگهاي آبي يا آبي مايل به خاكستري يا آبي مايل به سبز باشند.
    راكفورت كپكهاي رگه اي مايل به سبزي داره.
    راكفورت رايحه و مزه تندي داره با بافتي كه با فشار دست خورد ميشه. تا اندازه اي مرطوبه و مزه شوري داره.
    همينطور كه گفتم بلو چيزها عطر خيلي خاصي دارند.


    راكفورت نيز ميتونه در خيلي از غذاها به صورت سرد يا پخته شده سرو بشه. مثلا در كيشها و پايها در سالادها در برگرها و كوفته ها در پاستاها و پيتزاها.
    راكفورت همينطور كه توضيح دادم يك پنير بلو چيز فرانسويه پس در ايران توليد نميشه. بلو چيزي كه در ايران توليد ميشه با نام "بلو چيز" در سوپر ماركتها به فروش ميرسه كه ميتونيد تهيه كنيد.
    ELAHE_ABAN, sara chef, زینب سادات۲ و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    پنير چدار

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:




    پنير چدار Cheddar cheese يك پنير نسبتا سفت با رنگي شيري بعضا مايل به زرد است. و گاها به صورت صنعتي به آن رنگ زرد افزوده ميشه.
    اولين بار اين پنير در روستاي چدار انگلستان تهيه شد. و اكنون در سراسر دنيا انواع مشابه آن توليد ميشود.


    پنير چدار دست كم از قرن 12 تا كنون داره در دنيا توليد میشه و به مصرف ميرسه.







    شيوه توليد پنير چدار به اين شكل هستش كه ابتدا با افزودن "رنه" به شير "كرد" رو از "وي" جدا ميكنند.( "رنه" همون قرص پنيره. "كرد" همون ماده بريده اي هست كه از شير گرفته ميشه. "وي" همون آبيه كه از پنير باقي ميمونه)
    سپس بهش حرارت ميدن و بعد از ورز دادن با دست و افزودن نمك به شكل مكعب برش زده و دورن تنظيف قرار ميدند. بعد از اينكه آب پنير كشيده شد بايد زير و رو بشه. بعضي از انواع چدار رو ممكنه تا 15 ماه هم در دماي خاصي نگه دارند تا برسه. اينه كه اين دماي ثابت خيلي در تهيه پنير موثره.







    بسته به اين كه چقدر از عمر پنير (در هنگام فراوري) گذشته باشه پنير چدار به چند نوع در بازار موجوده


    مايلد Mild Cheddar كه اين پنير حداقل سه ماه عمر داشته.
    ميديوم Medium Cheddar كه عمرش بين چهار تا نه ماه هستش.
    شارپ يا كهنه يا خيلي قديمي Sharp, old and extra-old Cheddar كه ميتونه بين نه ماه تا ده سال عمر داشته باشه.




    پنير جوان و تازه بافتي نرم و طعمي ملايم داره و هرچي پيرتر ميشه سفت تر و تند تر ميشه يعني پنير كهنه معمولا بافتي بسيار سفت داره و اگر با دست بهش فشار وارد كني تيكه و خورد ميشه.






    از پنير چدار به صورت پروسس شده و يا ساده در تهيه غذاهاي مختلف استفاده ميشه. مدلهاي مختلفيش رو قبلا مشاهده فرموديد و در آينده نيز خواهيد ديد.
    پنير چدار با ماركهاي خارجي و ايراني در بازار قابل تهيه است.
    **mahla**, ELAHE_ABAN, kurosh1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    پنير گُرگُنزُلا

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:





    در پست بلو چيز توضيح دادم كه بلو چيز چند نوع داره. يكي از انواع بلو چيز همين گرگنزلا هستش كه يك بلو چيز ايتالياييه.


    گُرگُنزُلا Gorgonzola نوعي از بلو چيزه كه در ايتاليا توليد ميشه. همينطور كه گفتم بلو چيز به خاطر اون كپك هاي آبي رنگشه كه از پنير هاي ديگه متمايز ميشه. اين كپك آبي رنگ ميتونه لكه اي يا رگه اي باشه. گرگنزلا از اون مدل بلو چيزه كه كپك هاي رگه اي داره. در تصوير هم قابل روئيته.






    اين پنير از شير گاوي كه چربيش گرفته نشده تهيه ميشه و ميتونه بافتي كره اي يا سفت داشته باشه. طعمي شور داره و در حدي سفته كه ميشه با دست خوردش كرد. موقع خوردن اون كپك هاي آبيش هم زير دندون احساس ميشه.


    اسم اين پنير از منطقه اي كه توش ساخته ميشه يعني گرگنزلاي ميلان گرفته شده و دليل اسمش همينه.
    بلو چيز ها همينطور كه گفتم ميتونند كپكهاي آبي رنگ يا آبي مايل به خاكستري يا آبي مايل به سبز داشته باشند.
    گرگنزلا معمولا رگه هاي آبي متمايل به سبز رنگي داره.




    گرگنزلا رو ميتونيد با انواع پاستاها و روي پيتزاها سرو كنيد.
    من با گرگنزلا چيزكيك و سالاد درست كردم. در هر رسپي اي كه از شما بلو چيز ميخواد ميتونيد از گرگنزلا استفاده كنيد مثلا بيسكويت يا سس.


    گرگنزلا يه بلو چيز ايتالياييه. همينطور كه گفتم اگر بلو چيز در كشورهاي ديگه توليد بشه معمولا اسمش "بلو چيز" خواهد بود. بلو چيز رو ميتونيد از سوپر ماركتها در ايران تهيه كنيد.
    sara chef, میس مهسا, ELAHE_ABAN و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    بلو چيز

    به نقل از شف طیبه ی نازنین:







    چند بار براتون پيش اومده كه رفتيد خريد و توي سوپر ماركت چيزي رو ديديد كه به نظرتون جديد و خاص اومده. خريديدش و با شوق و ذوق رفتيد خونه بسته رو باز كرديد و ديديد سنگين تر بوديد اگر پولتون رو ميريختيد تو جو؟!
    مسئله اينجاست كه بعضا ايراد از اون محصول بيچاره نيست. شما از شيوه مصرفش مطلع نبوديد و نميدونستيد بايد چطوري طبخ و ميل بشه!
    از اين رو من قصد دارم در تكميل "مبحث بيسيك" مواد اوليه رو هم بگنجونم و در موردش توضيح بدم و بگم كه چه كارهايي ميشه باهاشون كرد.
    يكيش همين بلو چيزه. بلو چيز اينقدر طعم و عطرش خاصه كه در ديد اول ممكنه آدم پس بزنه. سعي كنيد ذائقه تون رو با طعم هاي جديد سازگار كنيد. اگر از طعمي خوشتون نيومد چند ماهي بهش مهلت بديد و بعد مجددا امتحانش كنيد.




    بلو چيز Bluecheese يا Bleu cheese نوعي از پنيره كه از شير گاو يا بز يا بره درست ميشه.
    در فرايند توليد بهش Penicillium نوعي از پنيسيلين اضافه ميشه كه باعث ميشه كپكهاي آبي رنگ يا آبي مايل به خاكستري يا آبي مايل به سبز به صورت لكه اي يا رگه اي توش توليد شه.
    اين باكتري باعث ايجاد عطر و بوي خاصي در پنير بلوچيز ميشه.
    بسته به اینکه این پنیر رو در کجا عمل آوری کنن بلو چیز اسامی مختلفی داره. معروف ترینش Roquefort, Gorgonzola و Stilton هستن که بسیار معروفن. و البته درجه نرمی و لطافتشون هم متفاوته. اگر اين نوع پنير در جايي از دنيا درست بشه كه سابقه و اصالت خاصي نداره ديگه فقط نام "بلو چيز" بهش داده ميشه. پس اين پنير در ايران نامش بلوچيزه.
    بلو چيز بافتي سفت و مزه اي شور داره. عطر و بوش هم بسته به نوع باكتري و كپكش متفاوت هستش.




    شما ميتونيد بلو چيز رو به صورت سرد و يا گرم ميل كنيد. بلو چيز به دليل طعم و عطر خاصي كه داره تنوع خوبي در سالادها ايجاد ميكنه. من چندين مدل غذا با بلوچيز آماده كردم كه در ليست انتظار براي پست شدن قرار دارند.
    اما عجالتا ميتونيد از رسپي هاي موجود استفاده كنيد. مثل: بيسكويت بلو چيز يا فاندوي بلو چيز يا سالاد كاب يا چيزكيك بلو چيز.
    بلوچيز رو ميتونيد با پاستا و روي پيتزا سرو كنيد. امتحانش كنيد. سعي كنيد با طعمهاي جديد خو بگيريد. تنوع خوبي هم واسه پيتزاهاتون خواهد بود. البته از الان بگم که ممکنه بعضی ها خیلی خوششون نیاد!!!!!؟؟؟؟


    عكسي كه ميبينيد از بلو چيزي هستش كه در ايران توليد ميشه. بلو چيز رو ميتونيد از سوپر ماركتها تهيه كنيد.
    kurosh1, زینب سادات۲, خورشیدبانو و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    پنير كممبر

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:





    از سري پنيرها امروز با پنير كممبر آشنا خواهيد شد.


    كَمِمبِر Camembert يك پنير فرانسوي است كه از شير گاو درست ميشه. اين يك پنير نرم و خامه ايست. كممبر داراي سطحي عمل آوري شده است كه رنگي سفيد دارد با عطري خاص و متفاوت.


    كممبر يا به تلفظ فرانسوي كمامبغ اولين بار در اواخر قرن هجدهم در كمامبغ نرماندي شمال فرانسه توليد شد و اسم اين پنير هم از همونجا مياد.


    داستانهاي زيادي براي تاريخچه كممبر نقل ميشه يكيش اينه كه در زمان ****** فرانسه خانم مزرعه داري در نرماندي به نام Marie Harel در خانه خودش به يك كشيش پناه ميده. اين كشيش اهل "بري" بوده. (بري هم نام يك پنير خيلي معروف ديگه است كه همين طور كه حدس زديد نامش از شهري كه توش ساخته ميشده گرفته شده. بايد بدونيد كه بري و كممبر پنيرهايي هستند كه شباهت زيادي به هم دارند). لابد كشيش توي كارهاي خونه و مزرعه هم كمك ميكرده. خانم مري مسلما خودش از قبل تو كار ساخت و تهيه پنير بوده منتها جناب كشيش كه به علم پنير سازي واقف بوده؛ رمز و راز و شيوه خاص پنير سازي در بري رو به مري ياد ميده. مري كه وجود جناب كشيش رو از بقيه مخفي كرده بوده رمز ساختن پنير رو هم مخفي نگه ميداره. خب چون اون موقع مثل الان اينترنت وجود نداشته نميشده به همين راحتي رسپي چيزي رو پيدا كرد و به سرعت ازش كپي برداري كرد! خانم مري كه ارزش كارش رو خوب ميدونسته رسپي رو به دخترش منتقل ميكنه و اين دختر هم بعدها يك فروشگاه در نزديكي روستاي كممبر(كمامبغ) باز ميكنه و اين پنير رو ميفروخته. روزي ناپلئون سوم براي افتتاح خط راه آهن به اون نزديكي ها مياد. تو گشت و گذاري كه داشته از پنير هم ميچشه و كلي خوشش مياد و نامگذاريش ميكنه و بهش لقب كممبر رو ميده و به اين ترتيب اين پنير به كممبر معروف ميشه و دختر مري هم حسابي كارش ميگيره و به خوبي و خوشي زندگي ميكنه. پايان!







    پنير كممبر رو پنير دوستان دنيا بي اندازه دوست دارند و عاشقش هستند. كممبر رو در ديد اول نميشه قضاوتش كرد. يه تيكه ازش ميخوري و يه طعم ملايمي داره كه اصلا متوجه ويژه بودنش نميشي. پس تيكه بعديش رو ميخوري و طعم شور كره مانندي رو احساس ميكني. به خودت شك ميكني و تيكه سوم رو ميخوري و ميبيني داري طعم قارچ رو احساس ميكني. يا سير؟ يا اصلا يه طعم آجيلي داره؟ پس بايد بوش كني و يه مقدار از كاورش رو تنهايي بخوري. اگر از من بپرسيد بايد كممبر رو خالي خالي خورد. اينقدر ازش ميچشي و توي تصميم گيري براي تشخيص طعمش شك ميكني تا تهش در بياد!


    اجازه بديد كممبر به دماي محيط برسه و بعد در كنار ميوه هايي مثل انگور يا هندونه و طالبي با نون بخوريدش. يا مثلا در كنار گوجه فرنگي خشك شده. يا اينكه بذاريدش توي فر تا نرم و مذاب بشه و بعد با كمي آجيل و نون ميل كنيد.
    از كممبر در آشپزي هم ميشه استفاده كرد و غذاهاي متنوعي درست كرد كه من اينكار رو براتون انجام دادم فقط بايد صبر كنيد تا نوبت پستشون فرا برسه.


    ميخوايد كممبر صداش بزنيد يا كمامبر يا مثل من كمامبغ؛ در هر حال اگر از خوردن پنيرها لذت ميبريد و دنبال طعمهاي جديد هستيد حتما از اين پنير رويايي بچشيد.


    كممبر در ايران هم توليد ميشه. كممبر رو ميتونيد با همين نام از سوپر ماركتها تهيه كنيد.
    ELAHE_ABAN, kurosh1, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    کوارک

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:





    كوارك Quark يك نوع پنيره كه در اروپا و به خصوص در آلمان رواج داره.
    كوارك پنيريست كه تازه تهيه شده و تازه مصرف ميشه و نيازي به فرآوري طولاني مدت نداره.
    كوارك يك بافت خامه اي داره و يك طعم ملايم و ترشيش هم كمتر از ماسته.







    كوارك با وجود اينكه حدودا بافتي مشابه ريكتا داره؛ نبايد با ريكتا اشتباه گرفته بشه. چون اصلا فرايند تهيه اش متفاوته.
    كوارك معمولا فاقد نمكه و با درصد چربي مختلف تهيه ميشه. يعني كوارك بدون چربي. كوارك كم چرب و كوارك پر چرب.







    مصرف اين پنير در آشپزي و شيريني پزي فراوانه و ميتونه يك گزينه مناسب براي شيريني هاي كم چرب باشه مخصوصا با جايگزين كردنش به جاي پنير خامه اي در رسپي ها.
    كوارك رو به صورت صنعتي به شيوه خاص تهيه ميكنند و در بازار كشورهاي خارجي به فروش ميرسه اما در خانه نيز قابل تهيه است كه در آينده آموزش خواهم داد.
    m1361, خورشیدبانو, sara chef و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    انواع پنیرهای اردور رنگی کاله ....که خیلییییییییییییی خوشمزه هستند...که ما هم همینجوری میخوریم و هم داخل املت خوشمزه میشه

    پنیر پستو....پنیر گودا.....پنیر پراتو...پنیر بوترکیزه

    نام: 20151208_160402.jpg نمایش: 938 اندازه: 63.3 کیلو بایت

    انواع املت
    نام: DSC09022.jpg نمایش: 600 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    mahshid, sita-golam, zakizadeh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. مسابقه.....ناخن های یلدایی
      توسط rahayi در انجمن آرشیو مسابقه عمومی
      پاسخ: 88
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۲/۲۵, ۰۹:۱۹ بعد از ظهر
    2. زندگی مقوایی برای کودکان (استفاده از کارتن های خالی)
      توسط aramesh در انجمن كاردستي هاي كودكان - Arts and Crafts
      پاسخ: 22
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۳/۰۱, ۰۶:۵۰ بعد از ظهر
    3. خانه های مقوایی
      توسط DaDa در انجمن كاردستي هاي كودكان - Arts and Crafts
      پاسخ: 20
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۱۲/۲۳, ۱۱:۵۸ قبل از ظهر
    4. کیف های مقوایی
      توسط DaDa در انجمن كاردستي هاي كودكان - Arts and Crafts
      پاسخ: 21
      آخرين نوشته: ۱۳۹۲/۰۸/۱۷, ۱۱:۵۲ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما