نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 122
صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    خانومی جون این که عکس کمای نیست این عکس کنگر هستش .کمای ریشه ی یه نوع گیاه داروئیه که بوی خیییییییییییلی تندی داره ومعمولا برای کسانی که مشکل معده درد ودل درد دارند وعصاره آن برای پروستات خوبه (البته این رو شنیدم )کمای یه بوی خاصی داره که پودرشده اش رو باید به ضرب وزور نبات پودر شده بخوری .درش که باز بمونه تمام فضای خونه رو میگیره .
    کمای اینه آیا شما از این استفاده کردین ؟






    اکوتوریسم شهرستان سبزوار - کمای


    ************************************************** **********************


    فکر میکنم شما از این استفاده کرده اید درسته ؟
    خواص غذایی کنگر
    یه لفمه نون حلال
     
    *Afsaneh* و ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,103
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19465
    پسند کرده
    36832
    ostooreh جون ممنون از توجهت
    نه عزیزم کنگر نیست .من بعد از اینکه خوردشون کردم یادم اومد عکس بگیرم . شما درست میگی کمای چهار نوع داره که دو نوعش خوراکیه و دو نوع دیگش دارویی.
    اونی که من پختم این شکلی بود
    نام: 2369180338_cc3ae8713a.jpg نمایش: 1476 اندازه: 43.6 کیلو بایت
    این عکس رو از نت پیدا کردم ببخشید خیلی مشخص نیست
    رامين, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, ostooreh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11054
    پسند کرده
    4034
    آش لخچک مامانم پز

    میدونم لخچک +پیاز داغ +سبزیشم اسفناج و ترخون و تره بود +نمک و زردچوبه و اینها ما با ترکیب ماست سون و سیر رنده شده میخوریمش

    نام: Photo3208.jpg نمایش: 1065 اندازه: 19.2 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    m1361 و ostooreh این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان امید جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    1867
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی جونی نمایش پست ها
    ostooreh جون ممنون از توجهت
    نه عزیزم کنگر نیست .من بعد از اینکه خوردشون کردم یادم اومد عکس بگیرم . شما درست میگی کمای چهار نوع داره که دو نوعش خوراکیه و دو نوع دیگش دارویی.
    اونی که من پختم این شکلی بود
    نام: 2369180338_cc3ae8713a.jpg نمایش: 1476 اندازه: 43.6 کیلو بایت
    این عکس رو از نت پیدا کردم ببخشید خیلی مشخص نیست
    ولی یه بوی خاصی داره من زیاد خوشم نمیاد.ولی بقیه خانواده عاشقشن

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان امید جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    1867
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی جونی نمایش پست ها
    منم در حد یه پیاله کوچولو میخورم به خاطر همسری درست میکنم خیلی دوست داره!
    خودم وشوهرم بیشتر از بوش خوشمون نمیاد وکلا 3 ،4 با ر بیشتر نخوردم..بقیه مامان و...اینا بودن.
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh نمایش پست ها
    تو این لینک آموزش مختصری ازش هست عزیزم .

    این فتیر رو مادربزرگ ها وخانم های روستایی میتونن بپزن من بلد نیستم گر چه الان تو بجنورد اکثر مغازه های عرضه ی نون از این ها هم درست میکنند.
    http://www.********.com/showthread.php?t=8314
    منبع : روز منو

    تهیه این غذا بسیار آسونه .
    بسیار پر کالری و قوی است و به کسانی که تا به حال امتحانش نکردند توصیه میکنم در خوردنش احتیاط کنن . چون چربی بالایی داره باعث سرگیجه میشه ( نه همه ) و به کسانی که چربی یا فشار خون بالایی دارند اصلا توصیه نمیشه.
    مواد لازم
    به تعداد مورد دلخواه فطیر داغ محلی ( قتلمه)
    کره حیوانی محلی ( مسکه) بسته به تعداد فتیرها
    شکر : به مقدار لازم
    دوغ
    یکی از فطیرها را داخل ظرف مناسبی که لبه داشته باشد قرار داده و و رویش را یک لایه کره میمالیم و بعد به میزان دلخواه شکر میریزیم و سپس مجددا یک فطیر داغ دیگر رویش قرار میدهیم و این کار را آنقدر تکرار میکنیم تا فطیر ها تمام شود . روی آخرین لایه هم کره و شکر مالیده و درب ظرف را بسته و برای مدت نیم الی یکساعت در فضای خانه قرار میدهیم تا مواد به خورد فتیرها برود .
    بعد از این زمان فطیر مسکه آماده است و میتوان نوش جان کرد بعد از میل کردن این غذا حتما دوغ بنوشید .
    مطمئنم یک روز کامل احساس گرسنگی نخواهید کرد





    یه لفمه نون حلال
     
    m1361, samir, تپل طلا و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    سلام به دوستان عزیز


    آش یارمه :

    این آش یکی از آش های خوش مزه ی بجنوردیست (البته برای من عاشق آش همه آش ها خوش مزه است)

    این آش با یه نوع گیاه کوهی که اول فصل بهار رویش داره وبه زبان محلی بهش چیریش میگن درست میشه .
    بقیه موادش هم گندم نیمه شده که به زبان همین جا بهش میگن یارمه درست میشه تنها حبوبات به کار رفته در این آش نخود هستش .چاشنی این آش هم به غیر از نمک وفلفل قرمز تند وتیز دوغ محلی نسبتا ترش هست که بدون اون آش مزه نمیده .

    فصل بهار که میشه وچیریش میاد توبازار باید بعد از تمیز کردن وخرد کردن خوب بشوریمشون وبذاریمشون کنار .یارمه رو با آب میذاریم بپزه ونخود خیس خورده رو هم تو زودپر میریزیم تا خوب بپزه وسفت نباشه .بعد نخود ها رو به گندم پخته شده اضافه میکنیم .چیریش رو میریزیم ومیذاریم یکی دوساعت با هم خوب بپزند .
    نکته : چیریش اگر ریز وکوچولو باشه خیلی زود میپزه اما اگر مطابق اون گنده تو عکس باشه مطمئن باشین خیلی دیرمیپزه شایدم اصلا نپزه پس برای انتخاب چیریش هم باید دقت کنین .

    بعد که همه ی مواد پخت بهش نمک وفلفل میزنیم ومیکشیم توظرف وبا هر مقدار دوغ که دوست داریم میل میکنیم.

    آش خوش مزه ای میشه وخیلی هم راحت درست میشه اما نکاتش رو باید رعایت کنین .مثل چیریش خوب .یارمه موقع پخت ته نگیره .نخودش قبلا خیس بخوره .دوغش هم حتما باید ترش باشه چون دوغ شیرین این آش رو خوش مزه نمیکنه .

    مایی که دوسش داریم دنیای فلفل میریزیم توش تا لب ولوچه آتیش بگیره .

    جاتون خالی برای عصرانه در یک فضای دل انگیز بهاری خارج از منزل صرف شد .

    عکس اول عکس چیریش هست که سایز بزرگ وکوچیکش رو نشون دادم واونهایی که ریز هستند عاااااااااااالین برای آش .



    موقع جوشیدن آش در قابلمه از نظر سفتی اش که خیلی کم آب داره



    واین هم تو ظرف بادوغ وبدون دوغ



    یه لفمه نون حلال
     
    mitra40, Behjat, *سایه روشن* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #72
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618
    نام: P1040097.jpg نمایش: 991 اندازه: 68.6 کیلو بایت

    دانوک

    یه نوع آشه مامانم از مادر شوهر خالم یاد گرفته بود خیلی خوشمزس یه جورایی مثل حلیمه

    بلغور گندم رو میزاریم بپزه پیاز داغ فراوون با زردچوبه که داخل پیاز داغ تفت خورده بهش اضافه میکنیم به همین راحتی
    میتونیم توش از قورمه هم استفاده کنیم روشم با دارچین تزیین میکنیم
    mitra40, Behjat, خرسند و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما