نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 122
صفحه 5 از 16 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    نقل قول نوشته اصلی توسط armita87
    سلام به دوستان مشهدی لطفا میتونید اموزش گوشت برادران کر یمی رو بدید و ادویه مخصوص اگه داره باز بگید ممنونم.
    من خیلی دنبالش بودم ولی موفق نشدم از یه نفر که خودش آشپز بود پرسیدم گفت اصلا فرمولش از مجموعشون بیرون نمیاد راستم میگفت تا حالا هیچ جا مشابهش رو ندیدم

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    آش لخشک خراسان

    این آش بسیار خوشمزه رو ما اینجوری میپزیم.

    نخود ولوبیا چشم بلبلی وعدس رو بعد از پخت سبزی آش میریزیم وبعد از نیم ساعت بعد از جوش زدن رشته های نازک اما پهن لخشک رو بهش اضافه میکنیم وبعد با سیر داغ وپیاز داغ ونعنا داغ آماده اون رو توس ظرف سرو تزئین میکنیم .

    چاشنی اصلی این آش دوغ هستش .بسیار خوشمزه وعالی


    یه لفمه نون حلال
     
    خرسند, *Afsaneh* و درخشان20 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    275
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    نقل قول نوشته اصلی توسط * الهه *
    ببخشید می تونم بپرسم لخشک چیه؟
    عزیزم لخشک به رشته های پهن وبلند میگن که به صورت کیلویی در مشهد یافت میشه در سوپر ها
    در شبهای زمستان ما مشهدیها بیشتر لخشک داریم ....عکس آش لخشک من در صفه قبل به همراه دستورش هست
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36100
    پسند کرده
    54965

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    صورتی جون عکس لخشک را ممکنه بگذاری یک دنیا تشکر

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #37
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11481
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    صورتی جون عکس لخشک را ممکنه بگذاری یک دنیا تشکر

    صورتی جون من یه سوال دیگه هم داشتم.. اگه لخشک پیدا نکنیم، می تونیم به جاش از رشته آش استفاده کنیم؟
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    نقل قول نوشته اصلی توسط * الهه *
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    صورتی جون عکس لخشک را ممکنه بگذاری یک دنیا تشکر

    صورتی جون من یه سوال دیگه هم داشتم.. اگه لخشک پیدا نکنیم، می تونیم به جاش از رشته آش استفاده کنیم؟


    با اجازه ی صورتی جون. آره میشه ولی اون دیگه اسمش میشه آش رشته.
    خرسند این نوشته را پسندیده.
    نفست شکفته بادا و ترانه ات شنیدم گل آفتابگردان!

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    نیشابوری ها یه غذایی دارن به اسم "فتیر مسکه". البته گویا مربوط به شمال خراسانه. غذای ساده و فوق العاده خوشمزه ایه که با خوردنش 2 کیلو اضافه وزن رو تجربه میکنیم.
    فتیر به نونی میگن که خمیرش ترش نشده باشه. بعد از پخت نون اون رو چند تکه میکنن (به خاطر نوع خمیر و بافت فتیر معمولا نوارای باریک و بلند میشه) توی یه قابلمه ی بزرگ میریزن و روش هم کره ی (مسکه) فراوان ترجیحا گوسفندی و قابلمه میره روی گاز تا کره ها باز بشه. باید تکه های فتیر کاملا خیس از روغن بشن. بعضیا روش شکر هم میریزن. هر دو جورش خوشمزه ست.
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    نفست شکفته بادا و ترانه ات شنیدم گل آفتابگردان!

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    این فتیر مختص خراسان شمالی هستش والبته در قوچان هم استفاده ی زیادی داره .خمیر این فتیر باید با دستور خاص وروش خاص تهیه بشه .خمیر ور چند بار روی هم میارن واز چند جهت باز میکنن وباز این کار تکرار میشه وهربار هم میان اون روغن داغ وزردچوبه اضافه میشه .یه چیزی مثل خمیر هزارلایه باید بشه ....بعد برای بار آخر اون رو نواریش میکنن ومثل بشقاب لول میکنن وبعد از اون روش وردنه میزنند ومیذارن تو تنور تا بپزه .بعد هم که از تنور بیرون میاد تا داغه کره محلی رو به مقدار زیاد روش میزارن .اگر کسی دوست داشت از شکر ودارچین استفاده میکنه در غیر این صورت همینطوری قابل مصرفه ......فقط همونطور که دوستمون گفت این فتیر باید کره فراوون داشته باشه .یعنی کره ازش بچکه ههههههه .اومممممم.

    برای از بین بردن وخنثی کردن چربی کره بعد از خوردن این فتیر خوشمزه مرسوم هست که از دوغ تازه محلی استفاده میشه که به اصطلاح میگن دوغ کره رو میبره ......

    این دستور رو از سایت صدا وسیمای خراسان شمالی گرفتم

    فتیر مسکه : این غذا از کره محلی گوسفندی و یا گاوی در فصل بهار تهیه می شود برای تهیه این نان ابتدا باید فتیر قتلمه را درست کنیم . مواد لازم برای تهیه قتلمه : آرد :5/2 کیلو برای 5نفر پودر خمیر ترش : 2قاشق غذاخوری روغن: 300 گرم نمک و زرد چوبه: مقداری طرز تهیه : آرد را با نمک و آب مخلوط کرده و پودر خمیر ترش به آن می افزاییم و خوب ورز می دهیم و می گذاریم بماند تاور بیاید . بعد خمیر را باوردنه باز می کنیم به قطر نیم سانت بعدروی آن روغن و زردچوبه می ریزیم و بوسیله چاقو به قطعات 3سانتی متر خمیر را می بریم و قطعات جداشده را بصورت گلوله خمیر در می آوریم . چونه های خمیر را به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم . بعد در فریا تنور می پزیم . روی نانهای داغ کره و کمی شکر می مالیم و فتیر ها را از قسمت روی فتیر دوتایی روی هم می گذاریم . این نان به همراه دوغ محلی مصرف می شود




    یه لفمه نون حلال
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 5 از 16 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما