نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 122
صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    18

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboub 89
    محبوب جان دستور این غلورتون کجاس/ من نیافتیدم1
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۹:۲۰ بعد از ظهر
    جائی در پشت ذهنت به خاطر بسپار ، که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست . . .

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    70

    Re: غذاهاي سنتي شهر مشهد

    نقل قول نوشته اصلی توسط little fairy
    با احترام به ماهک جون و اینو هم میدونم که هر کس غذا رو به سلیقه خودش و خانوادش درست میکنه
    اما این غذا کمی تحریف شده(حتی تو تی وی هم شبکه 1 یه زمانی گذاشت که آموزشش رو خانم جمشیدی داد که ایشونم اون اصلیشو درست نکردن)
    دستوری که ماهک جون نوشتن مربوط به همون ماست جوش است؛فقط به جای کمه که تو مواد لازم نوشتن از ماست استفاده میشه
    درضمن کمه ماست چکیده نیست؛ اما از ماست درست میشه

    کمه جوش یا به قول تهرونییا کل جوش(حداقل بین فک و فامیل ما به این اسم معروف است دیگه نمیدونم والا)
    ابتدا پیاز رو با روغن سرخ میکنیم(تازه روغن زرد گوسفندی)
    بعد گوجه فرنگی و گردوی سابیده شده و ادویه هاش که نمک(البته چون کمه خودش شور است یهتر است یا زده نشه یا کم زده بشه) و زردچوبه و پونه است و باقی ادویه ها مثل فلفل...به میل خودتون
    و بعد مدتی کمه که با آب مخلوط کردیم و خوب هم زدیم
    و هم میزنیم تا نجوشد و قبل از این که بخواهد بجوش بییاد بر میداریم
    عمه من اینجوری درست میکنه
    نوش جان
    عزیزم.خودت میگی تهرانی ها،اون که تو تهران و کاشان و اصفهان درست میکنن با کشک هست ولی اینکه ما سبزواری ها درست میکنیم اصلش با کمه است که در سبزوار همیشه موجوده ما هم از سبزوار میاریم من جای دیگه کمه ندیدم.تو شهر خودمون اگه هوس کنیم و کمه نداشته باشیم با ماست چکیده درست میکنیم.تو سبزوار همه اینجوری درست میکنن البته ممکنه گاهی به جای نعنا پونه بریزن و یا گاهی کمی گردو اضافه کنن.اما تخم مرغم داره.
    r_mazi_n این نوشته را پسندیده.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    little fairy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    تو تنهایی خودم
    نوشته ها
    278
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهاي سنتي شهر مشهد

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهک_مامانی
    عزیزم.خودت میگی تهرانی ها،اون که تو تهران و کاشان و اصفهان درست میکنن با کشک هست ولی اینکه ما سبزواری ها درست میکنیم اصلش با کمه است که در سبزوار همیشه موجوده ما هم از سبزوار میاریم من جای دیگه کمه ندیدم.تو شهر خودمون اگه هوس کنیم و کمه نداشته باشیم با ماست چکیده درست میکنیم.تو سبزوار همه اینجوری درست میکنن البته ممکنه گاهی به جای نعنا پونه بریزن و یا گاهی کمی گردو اضافه کنن.اما تخم مرغم داره.
    عزیزم کشک جوش یه ورژن دیگه از این نوع غذاها است(اینو دیگه بلتتتت نیستم )که تو تمامشون فقط یه تغییرات اندک میبینی، اما با این حال طعماشون متفاوت است
    من عمه ام خودش کمه درست میکنه(تو یکی از روستاهای سبزوار زندگی میکنن)
    برا درست کردن کمه: اول ماست درست میکنن، بعد ماست رو با دستگاه میزنن توش مدام یخ میریزن تا کره اش جدا بشه
    بعد کره رو برمیدارن و باقی مواد رو میجوشونن که میشه کمه

    داخل کمه جوش تخم مرغ نداره، یعنی دلیلی نداره داشته باشه
    داخل ماست جوش برا اینکه ماستش هنگام جوشیدن نبره تخم مرغ داره، اما کمه اگر هم بجوشه نمیبره(اینو مامان جونم میگه، دیجه نمیدونم والا)
    ماهک_مامانی این نوشته را پسندیده.
    به محض آرام شدن دریای افکار، کشتی های نجات از راه می رسند.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    little fairy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    تو تنهایی خودم
    نوشته ها
    278
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    کمه جوش(با نعنای فراون)
    این از مجله هنرهای آشپزی چندسال پیشه(میگردم دستورشو یابیدم میزارم همینجا)
    به محض آرام شدن دریای افکار، کشتی های نجات از راه می رسند.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    محل سکونت
    پایتخت شعروادب ایران زمین(شهر حافظ و سعدی)
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    سلام به دوستان مشهدی لطفا میتونید اموزش گوشت برادران کر یمی رو بدید و ادویه مخصوص اگه داره باز بگید ممنونم.
    خدا محبت است پس هیچگاه فراموشش نکن.
    دوستی:شاید عشق است که میسازد و میسوزد و شاید ترانه ایست که هر دم آوایش در دل جاریست لیکن هر چه هست زیباست.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    ماهک جونم
    منم سبزواریم وکمه جوش رو به سبک شما نمیپزونم
    ما که هرجا تو سبزوار رفتیم دستور پختشون بیشتر شبیه دستور little fairyجون بود
    راستش منم تخم مرغ توی کمه جوش دوست ندارم ویه چیزه دیگه اینکه میشه جدا تخممرغ چخت هرکی دوس داشت بریزه تو غذاش ما که این کارو میکنیم
    تازه یه چیزه باحال تر اینکه بابرنج پخته هم خیلی خوشمزه میشه
    ماهک_مامانی و یاسمین22 این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    کلوچه زنجبیلی یا زنجفیلی

    مواد لازم:
    روغن جامد: 250 گرم
    شکر: 250 گرم
    ماست: 250 گرم
    تخم مرغ: 2 عدد
    زنجبیل: 2 قاشق غذاخوری
    بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
    آرد سبوس دار (آرد کامل گندم): 1 کیلو گرم

    طرز پخت :
    روغن و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید. سپس ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. بعد آرد را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

    نکته:
    می توان به این کلوچه، طعم های مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و...) ضمنا این کلوچه حالت بیسکویت دارد و می توانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت 3 ماه نگهداری کنید. می توان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد می شود.






    کلوچه زنجبیلیخوب واما یه دستور کلوچه ای

    موادش:

    آرد ٣۵٠ گرم

    بکینگ پودر ۴/١ قاشق چایخوری

    کره ٢٠٠ گرم

    پودر زنجبیل ١ قاشق چایخوری سر صاف

    تخم مرغ ١ عدد

    شکر قهوه ای ٢٠٠ گرم

    شکلات چیپسی به دلخواه



    اینطوری درست میشه

    اولش کره و شکر رو خوب خوب میزنین تا سبک بشن بعد پودر زنجبیل و تخم مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین وقتی که خوب مخلوط شدن آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.تو این مرحله خمیر چسبنده ست ولی نباید بهش آرد اضافه کنین چون سفت میشه.بعد از 1 ساعت استراحت ازخمیر به اندازه یه گردو وردارین و تو دست گردش کنین و تو سینی روی کاغذ روغنی با فاصله بذارین.برای فرم دادن با پشت چنگال روی خمیر فشار بدین تا شکل بگیره. من برای خوشمزه و خوشگلتر شدن از شکلات چیپسی استفاده کردم که هر چی بیشتر بریزین خوشمزه تر میشه

    حالا سینی رو بذارین تو فر 180c .زمان پختشم 15 الی 20 دقیقه ست.این کلوچه عصرونه عالی ای میشه
    سالادوسبزیجات
     
    ماهک_مامانی این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    روش تهیه*ی دیگچه مشهدی



    --------------------------------------------------------------------------------

    دیگچه مشهدی همان*طور که از نامش پیداست یک غذای مشهدی است که در ماه*های محرم و صفر بیشتر پخته می*شود.

    --------------------------------------------------------------------------------






    مواد اولیه

    برنج نیم دانه و شکر هر کدام 500 گرم

    هل ساییده شده 30 گرم

    شیر سه لیتر

    زعفران و خلال پسته برای تزیین به میزان لازم





    طرز تهیه

    * برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می*ریزیم تا آب نداشته باشد.

    * سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می*دهیم تا به جوش آید و مدام هم می*زنیم.

    * زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می*کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.

    * در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می*کنیم.



    ************************************************** ******************


    دیگچه -دسر مشهدی

    مواد لازم :
    شیر : 2 کیلو یا 8 لیوان
    برنج: 1 لیوان سر پر
    گلاب : نصف لیوان
    زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری
    هل ساییده سفید: 2|1 قاشق مرباخوری
    خامه شیرین:2ق غ سرپر
    روغن مایع:2 ق غ
    شکر:دو و نیم لیوان
    خلال بادام :3|1 پیمانه
    خلال پسته:قدری برای تزیین

    طرز تهیه:

    ابتدا برنج را شسته و با 2|1 ق چ نمک و قدری آب به مدت 1 تا 2 ساعت خیس می کنیم. سپس با 6 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنچ کاملا پخته و دانه های آن باز شود. و سپس شیر را افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس شکر و بادام را افزوده و پس از اینکه بادامها کمی پخت زعفران و روغن و خامه را اضافه می کنیم. اواخر پخت هل و گلاب را افزوده و پس از اینکه روی دیگچه حباب های هوا تشکیل شد آن را در ظرف نسوز ریخته و در کف فری که از ابتدای کار روشن کرده ایم با حرارت 160 تا 170 درجه قرار داده تا ته آن کاملا برشته شود.برای برشته شدن روی آن از شعله گریل استفاده میکنیم. آنگاه از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود .سپس برش زده و با خلال پسته تزیین میکنیم.
    نکته:برنج باید آنقدر پخته شود تا آبش کاملا به خوردش برود.ظرف نسوز را با روغن مایع چرب می کنیم.
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما