نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 122
صفحه 3 از 16 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    تو اولين فرصت طرز تهيه ديگچه مشهدي و كشك و بادمجون كاشمرو واستون ميذارم

    هر دو واقعا خوشمزه ان
    گوش به زينگ باشيد دوستان
    در پناه خالق باران

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۹:۲۱ بعد از ظهر
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۴
    نوشته ها
    51
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    2

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    لطفا دستور کلوچه زنجبیلی رو بذارین ...مرسی

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sedighe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    185

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    اینم آش غلور (بلغور) من طبق دستور siam جان

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    little fairy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    تو تنهایی خودم
    نوشته ها
    278
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهاي سنتي شهر مشهد

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهک_مامانی
    غذای سرزمین مادری و زادگاه من کمه جوش(ماست جوش)

    کمه نوع خاصی از ماست چکیده میباشد که از روستاهای اطراف سبزوار به شهر آورده می شود این غذای پرطرفدار در سبزوار بسیار راحت تهیه می شود و هم در نهار و هم شام با نان تافتون مخصوص که شبی در تنور نانوایی مانده و خشک شده است به صورت تلیت مصرف می شود.این نان به نان کاک معروف است.من و سایر سبزواریها این غذا را خیلی دوست داریم.
    مواد لازم برای 2 نفر:
    کمه: 250 گرم (در صورت نبودن کمه از ماست چکیده استفاده میکنیم)
    تخم مرغ: 2 عدد
    گوجه فرنگی:3 عددمتوسط
    پیاز:1 عدد متوسط
    نعنا خشک:2 قاشق سوپخوری
    نمک، فلفل،زردچوبه:به میزان لازم
    روغن:3 قاشق غذا خوری
    طرز تهیه:
    ابتدا کمه را با کمی نمک با چنگال خوب می زنیم سپس دوعدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با چنگال به مدت 5 دقیقه می زنیم تا اثری از تخم مرغ دیده نشود(میتوان از همزن برقی هم استفاده کرد)سپس کم کم آب اضافه کرده و هم می زنیم تا ماست رقیق شود.تا جاییکه دوغ غلیظی بدست آید آب اضافه می کنیم. پیاز را خلالی میکنیم و در یک قابلمه مناسب با روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود.گوجه فرنگی ها میتوان هم ریز ریز خرد کرد هم میتوان رنده کرد( بدون پوست بهتر می شود)گوجه ها را به پیاز اضافه می کنیم و با حرات کم به مدت 10 دقیقه تف میدهیم تا گوجه ها پخته شوند و آبشان کشیده شود سپس نعنا نمک فلفل و زردچوبه را اضافه کرده مدام هم می زنیم تا نعنا کمی سرخ شود اما نسوزد.سپس به آرامی مایع ماست را اضافه کرده و با ملاقه تند تند هم می زنیم لحظه ای از همزدن دست برنمی داریم چون امکان بریدن ماست زیاد است تا زمانیکه مایع به جوش نیامده دائما هم می زنیم . پس از جوش آمدن یکی دو جوش که زد غذا آماده است و می توانیم با پیاز و سبزی خوردن و فلفلک آنرا سرو کنیم.غذا بعد از آماده شدن به غلظت یک دوغ غلیظ است. نانهای کاک را در کاسه خرد می کنیم و غذا را داغ داغ روی نانها می ریزیم.
    من که عاشقشم.
    با احترام به ماهک جون و اینو هم میدونم که هر کس غذا رو به سلیقه خودش و خانوادش درست میکنه
    اما این غذا کمی تحریف شده(حتی تو تی وی هم شبکه 1 یه زمانی گذاشت که آموزشش رو خانم جمشیدی داد که ایشونم اون اصلیشو درست نکردن)
    دستوری که ماهک جون نوشتن مربوط به همون ماست جوش است؛فقط به جای کمه که تو مواد لازم نوشتن از ماست استفاده میشه
    درضمن کمه ماست چکیده نیست؛ اما از ماست درست میشه

    کمه جوش یا به قول تهرونییا کل جوش(حداقل بین فک و فامیل ما به این اسم معروف است دیگه نمیدونم والا)
    ابتدا پیاز رو با روغن سرخ میکنیم(تازه روغن زرد گوسفندی)
    بعد گوجه فرنگی و گردوی سابیده شده و ادویه هاش که نمک(البته چون کمه خودش شور است یهتر است یا زده نشه یا کم زده بشه) و زردچوبه و پونه است و باقی ادویه ها مثل فلفل...به میل خودتون
    و بعد مدتی کمه که با آب مخلوط کردیم و خوب هم زدیم
    و هم میزنیم تا نجوشد و قبل از این که بخواهد بجوش بییاد بر میداریم
    عمه من اینجوری درست میکنه
    نوش جان
    مهتاب بانو این نوشته را پسندیده.
    به محض آرام شدن دریای افکار، کشتی های نجات از راه می رسند.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    اینم غلور من که کلی طرفدار داره و من عاشقشم


    غذاهاي سنتي استان های خراسان
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۹:۲۰ بعد از ظهر

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    آش لخشک......خود لخشک رو آماده ميخريم بعد توقابلمه نعنا داغ کرده وآب ريخته وگذاشته تا بجوش بيادبعد لخشک وکمي نمک رو ريخته وگذاشته خوب بپزد ولي له نشه ......بعضي وقتها که اسفناج تازه داريم خ.رد کرده وميريزيم.......وبعد با ماست تازه وفلفل قرمز ميل کرده جون ميده براي شبهاي سرد زمستون
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: غذاهاي سنتي استان های خراسان

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۹:۱۸ بعد از ظهر

صفحه 3 از 16 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما