نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 122
صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 51213141516 آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4252
    پسند کرده
    5312
    به درخواست یکی از دوستان چندتا عکسی که تو موبایل داشتم رو میگذارم.

    مواد میانیش پیاز داغ کالباس وقارچ عدس پخته وذرت کنسروی واسفناج هست که مخلوط میکنیم وتفت میدیم بعد خمیرنون بربری رو گوله های کوچیک برمیداریم وباز میکنیم دایره ای میشه بعدشم مواد رو وسطش میگذاریم ومیپیچیمش.

    من نمیتونم بپیچم برای همین همیشه آقای همسر زحمت پیچیدنش رو میکشند.

    برای مواد داخلش هر چیزی که بخوایم میتونیم بذاریم. تو خراسان شمالی به این نوع میگن قطاب که همون پیراشکی هست اما در سایز کف دست وانگشتان.یعنی بزرگه.


    بابت مرتب نبودن وتمیزی کار وبدون تزئین بودن عذر میخوام. چون اصلا قرار نبود توسایت بذارم عکساشو.




    سالادوسبزیجات
     
    ویرایش توسط ostooreh : ۱۳۹۴/۰۷/۱۵ در ساعت ۱۲:۱۳ بعد از ظهر
    *سایه روشن*, najmehkhatoon, hengamehh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    343
    پسند کرده
    65
    اش بی بی خوشمزه غذای محلی نیشابور که امروز برای ناهار پختم .
    مواد لازمش
    بادمجان خرد شده نگینی درشت
    گوجه نیشابوری خرد شده
    حبوبات شامل لوبیا چیتی نخود و باقالا که از شب قبل خیس خوردهان غیر از باقالا که باید دو شب خیس بخوره
    اماج که از ارد و اب و نمک و زرد چوبه خمیری درست میکنند و با دست خوب خوب ورز میدیم بعد خمیر رو به قطعات کوچک تقسیم میکنیم با دست روی یه دستمال در سایه پهن میکنیم تا خوب هوا بخوره و کمی روش خشک بشه بعد با یه غربال خونه درشت خمیرهارو دوباره بیخته میکنیم تا ریزتر بشن .بعد روی همون پارچه میزاریم تا کاملا خمیرها خشک بشن معمولا یک روز برای خشک شدن خمیرها کافیه ولی اگه هوا بارونی باشه دیرتر خشک میشن.
    سبزی اش تره جعفری گشنیز و خیلی خیلی کم شوید
    پیاز
    نمک و فلفل و زرد چوبهو روغن
    مراحل تهیه این اش خوشمزه
    پیازهارو در روغن تفت میدیم بعد داخل همون ظرف بادمجان و گوجه روهم میریزیم تا تفت بخوره با زرد چوبه بعد حبوبات و سبزی اش که خردش کردیم رو به مواد افزوده اب میریزیم سر دیگ تا بجوش بیاد بعد زیرشو کم میکنیم تا حدودا سه الی چهار ساعت باید زمانبندی طوری باشه که ماده ی اولیه ای که بیشترین زمان پخت رو داره در اخر کار حتما پخته باشه که در اینجا همون حبوباته بعد از این زمان اماج رو داخل دیگ ریخته برای پختن اماج ها یک الی دو ساعت زمان لازمه بعضی ها اماج هارو خوش نمک تر و سفت تر درست میکنن که بیشتر باید بپزه تا اماده بشه برای من یک ساعت کافی بود.
    در اخرم نمک و فلفلرو افزوده و در صورتی که اشتون کمی شل بود بهش رشته اش اضافه میکنید .من برای خوشگلیش رشته کمی زدم .نکته اینکه زیاد رشته نزنید خود اماج لعاب میده به اش و در اصل نیازی به رشته نداره.
    مقدار مواد اولیه رو من چشمی میریزم .این غذا رو بیشتر به عنوان نذری تو دیگهای بزرگ میپزن و منسوب به حضرت فاطمه زهرا س هم هست.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67, amir mami, *Afsaneh* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    343
    پسند کرده
    65
    متاسفانه این عکسرو تو پست قبلی یادم رفت بزارم دیگ اش بی بی نذری مادر بزرگم امسال .
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    افسونی, zakizadeh, ostooreh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ارغوان مهر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۵
    نوشته ها
    3,654
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    9861
    پسند کرده
    1715
    این غذا مال شهر ترتبت حیدریه است
    که از یکی از دوستان یاد گرفتم
    غذای سرشار کلسیم وخوشمزه

    نام غذا: قورتی

    مواد لازم :
    بادمجان ۶ عدد متوسط
    سیر ۵ حبه
    پیاز١ عدد متوسط
    گوجه ١ عدد
    زردجوبه و فلفل و نمک به میزان لازم
    اب ١لیوان
    کشک٢۵٠ گرم
    نعنا خشک شده ٣, ق
    روغن به میزان لازم

    روش پخت
    بادمجانها را پوست میگیریم
    بادمجانها را سرخ میکنیم کنار میگذاریم بعد پیاز و سیر راسرخ کرده و ادویه ها را در انتها همراه پیاز و سیر تفت داده سپس بادمجانهارا داخل یک ظرف میچینیم ومخلوط سیروپیاز را روی آن ریخته سپس گوجه را به صورت حلقه برش داده روی بادمجانها قرار داده و یک لیوان آ ب ازکناره ظرف داخل قابلمه میریزیم و روی اجاق قرار میدهیم تا کم کم بخار پز گردد .
    روش آماده کردن مایع کشک نعناوزردچوبه را تفت داده, درون آبی که کشکها را درونش حل کرده ایم میریزیم و روی شعله قرار میدهیم وبا حرارت کم شروع به پخت میکنیم ودر همان حال هم میزنیم تا وقتی به جوش آمد زیر آن را خاموش میکنیم

    روش خوردن
    نان نیشابور را تلید کرده ومایع کشک ونعنا را روی ان میریزیم مقداری بادمجان راروش میزاریم وبا هر قاشق از تلید مقداری از خوراک بادمجان را روی ان میگذاریم
    نوش جان

    نام: IMG_20160227_173727.jpg نمایش: 224 اندازه: 103.4 کیلو بایت

    نام: IMG_20160227_173918.jpg نمایش: 223 اندازه: 102.2 کیلو بایت

    نام: IMG_20160227_173948.jpg نمایش: 220 اندازه: 113.2 کیلو بایت
    najmehkhatoon, sita-golam, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    نازنین حسینی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    81
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    412
    پسند کرده
    29
    نقل قول نوشته اصلی توسط **mahla** نمایش پست ها
    دیگچه طبق دستور اسطوره عزیز
    غذاهاي سنتي استان های خراسان


    سلام میشه لطفا دستورش رو برامون بزاره من یک همکار داشتم که مشهدی بود و هرسال روز تولد امام محمد باقر (ع) این غذارو درست می کرد و برامون میاورد .خیلی خوشمزه بود و من خیلی دوست داشتم.

  7. #118
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,842
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    47405
    پسند کرده
    31362
    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین نرچس نمایش پست ها
    سلام میشه لطفا دستورش رو برامون بزاره من یک همکار داشتم که مشهدی بود و هرسال روز تولد امام محمد باقر (ع) این غذارو درست می کرد و برامون میاورد .خیلی خوشمزه بود و من خیلی دوست داشتم.
    عزیزم دیگچه غذا نیست یک دسر مشهدی است

    بفرمایید اینم لینک تاپیکش :


    دیگچه
    نازنین نرچس این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  8. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    نازنین حسینی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    81
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    412
    پسند کرده
    29
    دوستان من یک سال تویک مراسم مذهبی شرکت کردم در یکی از روستاهای اطراف بجنورد . یک نوع فطیر در مراسم اماچ کماچ درست می کنند بنام کماچ که تو روغن سرخش می کنندوخیلی خوشمزه هست ایا کسی دستور تهیه اش را بلده برام زحمت بکشه بگه ممنون ازهمتون.

  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6965
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh نمایش پست ها
    به درخواست یکی از دوستان چندتا عکسی که تو موبایل داشتم رو میگذارم.

    مواد میانیش پیاز داغ کالباس وقارچ عدس پخته وذرت کنسروی واسفناج هست که مخلوط میکنیم وتفت میدیم بعد خمیرنون بربری رو گوله های کوچیک برمیداریم وباز میکنیم دایره ای میشه بعدشم مواد رو وسطش میگذاریم ومیپیچیمش.

    من نمیتونم بپیچم برای همین همیشه آقای همسر زحمت پیچیدنش رو میکشند.

    برای مواد داخلش هر چیزی که بخوایم میتونیم بذاریم. تو خراسان شمالی به این نوع میگن قطاب که همون پیراشکی هست اما در سایز کف دست وانگشتان.یعنی بزرگه.


    بابت مرتب نبودن وتمیزی کار وبدون تزئین بودن عذر میخوام. چون اصلا قرار نبود توسایت بذارم عکساشو.




    دسستون درد نکنه چقدر خاطره برام زنده شد... مادر شوهر من همیشه ازین قطابا درست میکرد... اولین بار که گفت میخوام قطاب درست کنم من فکر میکردم منظورش قطاب شرینیه بعد دیدم بابا داره اسفناج پاک میکنه... خلاصه فهمیدم هچین قطابی هم وجود داره... واقعا خوشمزست و پیشنهاد میکنم درست کنید
    .
     




صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 51213141516 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما