نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 122
صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    65
    اشکنه گوجه به بهنام: attachment-59.jpeg نمایش: 757 اندازه: 13.6 کیلو بایت
    سادن, ostooreh, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    473
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    10852
    پسند کرده
    9769

    ویترین مدال ها

    اشکنه کشک




    پیاز رو تفت میدیم+زردچوبه کمی که تفت خورد پودر گردو وپودر مغز تخمه خربزه واگه دوست داشتین پودر کنجد رو هم اضافه میکنیم+پودر نعنا خیلی کم تفت بدید بعد کشکی رو که با آب جوش به اندازه دلخواه رقیق کرده اید کم کم اضافه کرده وهم میزنیم ودر آخر هم کمی نعنا داغ اضافه میکنیم
    این غذا با سیب زمینی آب پز و بادمجون سرو میشه و بسی خوش مزه است.
    افسونی, zakizadeh, golbarg. و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    دیگچه طبق دستور اسطوره عزیز
    غذاهاي سنتي استان های خراسان


    سادن, *سایه روشن*, ترنم63 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    473
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    10852
    پسند کرده
    9769

    ویترین مدال ها

    سلام به همشهریهای گل گلابم

    این هم شربت ودسر ریواس



    ریواس رو خوب شستم
    پوستشوگرفتم
    برشش زدم
    یک سوم وزنش شکر لابه لاش پاشیدم(چون خیلی ترش نبود)
    شب تا صبح موند
    کمی زعفرون هم اضافه کردم
    صبح حدود 20 تا30 دقیقه جوشوندم
    همین
    ویرایش توسط سادن : ۱۳۹۴/۰۳/۰۱ در ساعت ۰۵:۲۳ بعد از ظهر
    zakizadeh, ترنم63, *Afsaneh* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان
    یه غذای محلی مربوط به اطراف شهر نیشابور قسمت سرولایت

    اسم غذا :*اشکنه قره قورت
    ابتدا پیازداغ درست می کنیم و بعد کمی آرد بهش اضافه می کنیم کمی که تفت خورد آب می ریزیم و می گذاریم جوش بیاد و بعد از قره قورت های که قهوه ای رنگ هستند ( و در همان شهرستان تهیه می شود ) چند تیکه می اندازیم و می گذاریم چند جوش بخورد بعد در ظرف ریخته و با نان تلیت درست می کنیم و نوش جان می کنیم .
    ستار و درخشان20 این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    473
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    10852
    پسند کرده
    9769

    ویترین مدال ها

    کوکوتره کوهی
    ___________________________________________

    مثل کوکوسبزیه فقط به جای سبزی تره کوهی تازه زدم



    تره کوهی+ادویه +تخم مرغ+زرشک+گردو+نمک
    zakizadeh, hengamehh, *Afsaneh* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nadin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    zanjan
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    56
    پسند شده
    2571
    پسند کرده
    908
    سلام دوستای عزیز من امروز برای اولین بار نان محلی قطاب خوردم خیلی خیلی خوشمزه بود و صد البته مورد پسند خونواده میشه طرز تهیه خمیرشو بدین فکر می کنم مواد میانی اش عدس و اسفناج و پیاز و ادویه بودش ممنون
    ostooreh این نوشته را پسندیده.
    روزهای سخت دوام نمی آورند، اما انسانهای سخت چرا .

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط nadin نمایش پست ها
    سلام دوستای عزیز من امروز برای اولین بار نان محلی قطاب خوردم خیلی خیلی خوشمزه بود و صد البته مورد پسند خونواده میشه طرز تهیه خمیرشو بدین فکر می کنم مواد میانی اش عدس و اسفناج و پیاز و ادویه بودش ممنون
    سلام عزیزم

    قطابی که شما خوردین (نوش جون)خمیرش از همون نون فانتزی هایی هست که برای نون ساندویچی درست میکنند.

    اما من تو خونه از هر خمیر نونی که بخوام از نونوایی میگیرم ومواد میانیش رو هم خودم بنا به سلیقه وذائقه تهیه میکنم و سرخش میکنم. خوش مزه ترینشون هم خمیر نون بربری هستش .
    یه لفمه نون حلال
     
    باران67, hengamehh و nadin این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما