نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 122
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    کشک سیاه(بیرجندی)
    کشک و اینجوری درست میکنن: ماست محلی رو می جوشونن داخل کیسه مریزن آبش که رفت پهن یا گوله میکنن و میذارن خشک بشه وقتی میخوایم استفاده کنیم چند ساعت خیس میکنن و آبش و میگیریم داخل تغار با گردوی آسیاب شده میسابونیم
    نام: IMG_5010.jpg نمایش: 1028 اندازه: 104.7 کیلو بایت
    بعد کی آب و گردو اضافه میکنیم و میسابونیم این کار و چند بار انجام میدیم و بعد آب میریزیم و صافش میکنیم (جدیدا تو همه عکسا ناخونای من به عنوان تزئین هست :دی)
    نام: IMG_5014.jpg نمایش: 996 اندازه: 91.2 کیلو بایت
    برای گرم کردنش سیر داغ و با روغن حیوانی درست میکنیم نعنا و نمک و کشک و بهش اضافه میکنیم اصلا هم نمیزنیم تا وقتی که اطراف قابلمه نرمه جوش کنه وقتی کفش اومد وسط خاموش میکنیم.
    با بادمجون و پوره سیب زمینی سرو میشه
    نام: IMG_5023.jpg نمایش: 986 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    ostooreh, الهه مشرق زمین, mitra40 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    من چون این غذارو از فامیل همسرم که اهل خراسان شمالی هستن یاد گرفتم اینجا میذارمش... شاید تو شهرای دیگه هم طبخ بشه....

    خیلی خوشمزست و ما دوسش داریم....
    اولش اینکه ادویه این غذا دو جور زیره سبز و سیاه به یک اندازه اسیاب میشه نرم نرم و به اندازه زیره فلفل( یک واحد زیره سبز یک واحد زیره سیاه یک واحد فلفل سیاه) مرغ یا گوشت گوسفندی رو میپزیم و موقع دم گذاشتن برنج لابلا برنج و گوشت میذاریم و روی گوشتا هم ادویه می پاشیم... یک روش دیگه اینکه برنجو کته می کنیم اواخر پخت که دیگه اب برنج تموم شد گوشتارو میذاریم روی برنج و ادویه می پاشیم.... ضمن اینکه تو روش کته اب گوشتو میرزیم روی برنج که با اون اب بپزه.... اینجوری یه تهدیگ خوشرنگ و خوشمزه هم داریم

    .
     
    m1361, افسونی, *Afsaneh* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    اش لخشک طبق دستور اسطوره عزیز
    .افسوس., m1361, ostooreh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    41
    میزان امتیاز
    789
    پسند شده
    10830
    پسند کرده
    9726

    ویترین مدال ها

    سلام
    بهارکه میشه فصل کمای، نمیشه سال نو رو با کمای شروع نکرد
    بوی بهار...بوی کمای وبوی عید....چه شود

    آش کمای
    دستور پختشو افسانه جان ص 8گذاشتن
    منم که تنبل
    ویرایش توسط سادن : ۱۳۹۴/۰۱/۰۵ در ساعت ۰۱:۳۲ بعد از ظهر
    .Bita., -sania-, *Afsaneh* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    نان با سبزی کوهی
    ابتدا تره کوهی را به اندازه 2 سانت 2 سانت برش زده سپس با نمک و زرد چوبه و جزغاله (دنبه سرخ شده خرد شده) و روغن مخلوط کرده روی حرارت تفت میدهیم تا سبک شود سپس با خمیر که از نانوایی محل تهیه کردم مخلوط کردم و به اندازه گلوله در اورده در قابلمه نچسب پختم یک طرف نان که پخت نان را برگردانده تا سمت دیگر ان هم بپزد با خلال دندان امتحان میکنیم تا توی نان کاملا مغز پخت شود




    *سایه روشن*, سادن, ostooreh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    این که نون چیریش بجنوردی هاست .به به چه جزغاله ای داره وعجب نونی شده نوش جونتون.
    یه لفمه نون حلال
     
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    65
    خب یه اش کمای ناز مال روزلی بهاری اصل نیشابوری پز و نیشابوری خورنام: ۲۰۱۵-۰۳-۰۶_۲۱.۲۸.۱۴.jpg نمایش: 584 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    سادن, نسیم 62, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    65
    اینم بلغور شیر نیشابوری با شلغمنام: ۲۰۱۴۱۱۰۷_۱۲۱۸۲۵.jpg نمایش: 753 اندازه: 88.8 کیلو بایت
    سادن, ostooreh, نایاب 90 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما