نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 122
صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36089
    پسند کرده
    54962
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    طرز تهیه یخنی پلو رو کسی بلده ؟

    شنیدم از غذا های خوشمزه محلی شهرستان درگز هست
    من خونه فامیلمون که درگزی هست خوردم مشابه دستور گوشت راحله جون هست که تو روشهای پخت گوشت نوشته هست تو همه مراسمشون گفتند درست می کنم فکر کنم منم همانجا نوشتم

    ایشون گفتند با ماهیچه درست میشه و اتفاقا استخوان هم داشت ما که لذت بردیم دستشون درد نکنه
    *سایه روشن*, *Afsaneh* و aydaa این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    هنگامه جون لینکش رو میدی عزیز؟
    یه لفمه نون حلال
     
    *سایه روشن* و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh نمایش پست ها
    نیوشا جان من تو سرچی که کردم غذای سختی نیست .
    مثل چلو گوشت خودمون هست که با پیاز داغ فراوون درست میکنم. بدون رب وترشی جات تهیه میشه ..

    گوشتشم باید بدون اسنخوان باشه وگوسفندی تا لذیذ بشه .
    مرسی ایلار جونم
    همسرم از دوستش که اونم بنده خدا از یکی که خورده بوده شنیده که : پیازو اینقدر با گوشت (مسلما گوسفندی ) تفت میدن که رنگ پیاز به گوشت میگیره یا رنگ گوشت به پیاز میگیره !من درست متوجه نشدم
    و اینکه کی گوشت فرصت پختن پیدا میکنه ؟ چجوری ادویه میزنن و چی یا اصلا میریزن یا نه ؟
    همسری هم چند روزه منتظره اینجوری
    من باردارم ،همسری هوس میکنه ، اخرالزمونه دیگه
    ostooreh, hengamehh, *Afsaneh* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    دستور پخت غذای محلی و پرآوازه یخنی درگزی - تی نیوز

    اینو یافتم ببین دستورش رو

    اینم هست


    خانوم خونه - خورش یخنی

    ای خواهر از همسری نگو که بنده نیز گرفتارم .فقط نشسته تو اینستا تو این پیچ های شکم چرانی میگرده ومیگه الی این خوبه اینو میپزی ؟ من از اینها میخوام بگیرم وسایلش رو ؟

    تازه نیم ساعت پیش معلوم نیست زنگ زد به کی گفت سینی چدنی خواسته بودم آوردی ؟ منم چشام گرد شد میگم سینی چدنی برای چی میگه دلم ساندویچ دهه 60 میخواد با نون ساندویچی قدیم ونوشابه شیشه ای فک کن ..........
    تو حامله ای یا شوهر من ههههههههه .
    یه لفمه نون حلال
     
    *سایه روشن*, hengamehh, *Afsaneh* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36089
    پسند کرده
    54962
    آیلار جون ببخشید نبودم این پست منه

    روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    اینم مال راحله جون من امتحانی درست کردم بعد دیدم دقیقا همان طوری هست که خوردم

    روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)
    *سایه روشن*, ostooreh و aydaa این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,103
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19465
    پسند کرده
    36832
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh نمایش پست ها
    آدم هوس میفته با این عکس ... خدابهت سلامتی بده خانومی .اشکنه ات رنگ ولعاب اشکنه های ننه خدابیامرزم رو داره دلم خواست .

    راستی اگر شنبلیله میپسندی از این پس به جای نعنا مقدار خییییلی کمی شنبلیله بریز خوش مزه ترش میکنه .فقط کم بریز که تلخش نکنه .
    فدات بشم آیلار جون لطف داری.خدا بیامرزتشون ...راستش عکسام مال چند ماه پیشه گوجه تابستون بود جاتون خالی ...
    مرسی حتما شنبلیله رو هم امتحان میکنم عزیزم.
    amir mami, ostooreh و aydaa این نوشته را پسندیده.

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,103
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19465
    پسند کرده
    36832

    آش اماج

    این آش خوشمزه از غذاهای سنتی نیشابور هست...بیشتر به عنوان نذری پخش میشه و بهش آش بی بی هم میگن....

    حبوباتش مثل آش رشته است، بقیه مواد شامل بادمجون سرخ شده ، پیاز داغ ، گوجه فرنگی ، باقالی ، سبزی آش که همه را با هم تفت میدیم و به حبوبات پخته شده اضافه میکنیم ..نیم ساعت آخر بهش اماج را اضافه میکنیم برای هر نفر یک پیمانه پلوپز کافیه...

    تهیه اماج:

    مقداری روغن و نصف لیوان آب و مقداری زرد چوبه و نمک و فلفل را مخلوط کرده انقدر آرد میزنیم تا این شکلی بشه

    نام: IMAG0433.jpg نمایش: 1030 اندازه: 101.7 کیلو بایت

    انقدر باید آرد بزنیم تا به راحتی رنده بشه و به این شکل در بیاد، بینشون کمی آرد میپاشیم تا به هم نچسبند و گوله نشند. من گذاشتم رو چها پایه کنار شوفاژ 4 ساعت بمونه ولی میشه کامل خشک کرد و نگه داری کرد و هم اینکه نیمه خشک استفاده کرد.

    نام: IMAG0435.jpg نمایش: 1005 اندازه: 103.4 کیلو بایت

    در آخر هم آش خوشمزه که کلا کمی تند باید باشه

    نام: IMAG0459.jpg نمایش: 4165 اندازه: 87.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط *Afsaneh* : ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ در ساعت ۰۹:۰۸ قبل از ظهر
    hengamehh, ostooreh, mehr66 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,103
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19465
    پسند کرده
    36832

    بلغور شیر

    این غذا تو کل خراسان (البته فکر کنم بیشتر خراسان رضوی!) استفاده میشه ...
    بلغور شیر خیلی شبیه به ترخینه است با این تفاوت که ترخینه با دوغ درست میشه این با شیر بلغور گندم که باید خیلی ریز باشه را داخل شیر میریزیم طوری که مخلوط شیر اضافه نداشته باشه و اجازه میدیم با هم بپزند و یه مخلوط خیلی سفت به دست بیاد ،داخلش زرد چوبه و کف سینی پهن میکنیم تا خشک بشه..چون شیر داره داخلش ممکنه ترش بشه پس باید سریع خشک بشه ...
    من خودم درست نکردم تا حالا ولی مادر همسری روی بخاری خشک میکنن و بعد داخل خرد کن میریزن تا از هم جدا بشند و بعد روی پارچه پهن میکنند تا کاملا خشک بشند ...و زیره نکوبیده را بهش اضافه میکنیم.

    توی بازار هم میشه پیدا کرد ولی من تا حالا بازاریش رو نخوردم...

    ما باهاشون یه نوع آش به همین اسم(بلغور شیر)درست میکنیم که تقریبا مزه سوپ شیر داره ولی خوشمزه تر

    برای تهیه آش کمی پیاز و گوشت چرخ شده(بدون گوشت هم خوشمزه است) رو تفت میدیم ولی ادویه هیچی لازم نداره چون داخل بلغور ها زردچوبه و زیره داره...بعد به ازای هر نفر یک پیمانه سر خالی بلغور شیر و کمی آب اضافه میکنیم (من شیر هم میزنم) و اجازه میدیم خوب بجوشه و جا بیافته ..
    ما داخلش شلغم هم میزنیم (من شلغم ها رو 4 قاچ کردم )که طعم شلغم ها خیلی عالی میشه و کاملا طعم شیر میگیره و غذای فوق العاده مقوی برای سرما خوردگی.

    ویرایش توسط *Afsaneh* : ۱۳۹۳/۱۰/۲۰ در ساعت ۰۹:۲۶ قبل از ظهر
    hengamehh, **mahla**, aydaa و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما