نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: غذاهاي سنتي استان های خراسان

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 122
صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خرسند آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    محل سکونت
    شهر امام رضا(ع)
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    89
    پسند شده
    6632
    پسند کرده
    10844
    سلام این آش لخشک .مثل اش رشته است فقط رشته های اون پهنتره خیلی هم راحته که یک ساعته درست میشه موادش پیاز داغ +زردچوبه وفلفل + عدس + اسفناج که میزارم پخته شه در اخر رشته های لخشک رو بهش اضافه میکنم میزارم پخته شه در اخر با نعناع داغ + سیر سرخ شده + کشک تزیین میشه
    mitra40, m1361, مامان امید جون و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19469
    پسند کرده
    36832
    شربت ریواس
    فکر میکنم نیشابور بین شهر های ایران بهترین ریواس رو داره امسال واسه من ریواس زیاد آوردن چون خیلی ترشه و خالی زیاد خورده نمیشه و تو فریزر هم جا نیست همشونو شربت کردم!
    ریواس ها رو پوست میگیریم و توی مقداری آب میجوشونیم تا خوب له بشن
    آبشو صاف میکنیم و داخل شربت شکر آماده میریزیم تا کمی با هم بجوشن و در آخر زعفران اضافه میکنیم.
    نام: IMAG1216.jpg نمایش: 821 اندازه: 65.5 کیلو بایتنام: IMAG1218.jpg نمایش: 800 اندازه: 101.0 کیلو بایتنام: IMAG1219.jpg نمایش: 797 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    mitra40, مامی ارکیده, parisa25 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa25 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    516
    سلام به همه خانمهای مشهدی
    من سالی چندبار بواسطه زیارت امام رضا(ع) و هم تفریح و سیاحت میام مشهد
    غذای شله مشهدی رو هم خوردم واقعا خوشمزه و عالی بودش
    و یکی از دوستای مشهدیم هم یه روز یه غذای محلی به اسم اشکنه غوروت اگه اشتباه نکن درست کرده بودش
    که موادش هم پیاز داغ و کشک و گردو داخلش بودش و با ریز ریز کردن نان داخلش یه غذای مقوی و خوشمزه شده بودش که تا بحال نخورده بودم .
    خواستم اگه یه لطفی بکنید طرز تهیه این غذا رو هم بذارید
    باتشکر
    sazade این نوشته را پسندیده.

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19469
    پسند کرده
    36832
    نقل قول نوشته اصلی توسط parisa25 نمایش پست ها
    سلام به همه خانمهای مشهدی
    من سالی چندبار بواسطه زیارت امام رضا(ع) و هم تفریح و سیاحت میام مشهد
    غذای شله مشهدی رو هم خوردم واقعا خوشمزه و عالی بودش
    و یکی از دوستای مشهدیم هم یه روز یه غذای محلی به اسم اشکنه غوروت اگه اشتباه نکن درست کرده بودش
    که موادش هم پیاز داغ و کشک و گردو داخلش بودش و با ریز ریز کردن نان داخلش یه غذای مقوی و خوشمزه شده بودش که تا بحال نخورده بودم .
    خواستم اگه یه لطفی بکنید طرز تهیه این غذا رو هم بذارید
    باتشکر
    عزیزم مامان من این غذا رو درست میکرد و دوستان کرجی بهش کلجوش میگفتن،
    ما اول پیاز رو خوب تف میدیم توش یک قاشق آرد میزنیم و خوب تف میدیم بعد زردچوبه میزنیم باهاش کمی نعنا تف میدیم (زود میسوزه ) باید کشک و آب رو اضافه کنیم مقدار کشک بیشتر از آب باید باشه نمک نمیزنیم تا آخرش چون ممکنه کشک شور باشه!! در آخر هم گردو رو اضافه میکنیم باید بجوشه تا غلظتش خوب بشه ما این غذا رو با بادمجون یا کدو سرخ شده میخوریم.
    من تا حالا خودم درست نکردم نمیدونم فکر کنم گردو رو میشه با پیاز هم تف داد .
    parisa25, sazade و ostooreh این نوشته را پسندیده.

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ارکیده آواتار ها
    گیلدا دلدار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    1,170
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    7349
    پسند کرده
    3127
    سلام
    من هم عاشق آش یارمه هستم
    مخصوصا وقتی مامان گلم درست می کنه
    parisa25 و sazade این نوشته را پسندیده.
    من برای تنها نبودن آدم های زیادی دوروبرم دارم.........
    آن چیزی که ندارم کسی برای با هم بودن است

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سیده ازاده
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    بیرجند
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    17
    کشک بیرجندی
    نام: IMG_3847_1.jpg نمایش: 690 اندازه: 57.5 کیلو بایت
    کشک بیرجندی= نیم کیلو
    پیاز= 2 عدد
    گردو= 100 گرم
    بادمجان

    = 3 عدد
    گوجه فرنگی= 3 عدد
    نمک و فلفل سیاه و دارچین= به مقدار لازم
    نعنا خشک ساییده= به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا کشکها را در آب گرم به مدت 4-5 ساعت خیس می کنیم. گردو را کاملا نرم می کنیم و در طغارچه می ریزیم و با دسته هاون می ساویم به طوریکه روغن آن کمی خارج شود. سپس کشکها را به گردو اضافه می کنیم و آهسته با دست می سابیم، اگر خیلی خشک شد کمی آب می ریزیم و باز هم می سابیم تا مقداری که می خواهیم به دست آوریم. سپس کمی آب در طغارچه می ریزیم و با کشکهای ساییده شده مخلوط می کنیم تا مایع بنفش تیره ای به دست آید، سپس آنها را کنار می گذاریم. یک پیاز را با کمی روغن تفت می دهیم و بادمجان

    های سرخ شده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. گوجه ها را حلقه حلقه کرده و به خورش

    اضافه می کنیم و کمی آب می ریزیم تا بپزد. پیاز دیگر را با کمی روغن تفت می دهیم وقتی طلایی شد، نمک و نعنا خشک را به آن اضافه می کنیم. بعد کشکها را در آن می ریزیم و زیاد هم نمی زنیم. وقتی کناره های ظرف کمی جوش زد یعنی غذا آماده است. کشک را در کاسه می ریزیم و روی آن فلفل سیاه و کمی دارچین می ریزیم. این غذا را با خورش

    بادمجان

    که آماده کرده اید سرو کنید.
    تذکر: موقع ساییدن کشکها نباید عجله کنید، چون ترش می شود به آهستگی این کار را انجام دهید و آب هم زیاد نریزید در پایان بیشتر آب را اضافه کنید.
    *Afsaneh*, ostooreh و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    toroghi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    22
    سلام به خانم ها ي هنرمند منم خراساني هستم ميشه بگيد چطور ميتونم شيشليك داخل فر بپزم مثل روي زغال بشه آخه امكان اينكه روي زغال بپزم ندارم دستتون درد نكنه منتظر جواب هستم

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6178
    پسند کرده
    5562
    گوشت قورمه شده
    نام: IMG_2003.JPG نمایش: 2416 اندازه: 68.7 کیلو بایت
    گوشت رو قیمه ای ریز می کنیم بعد تو قابلمه با دو لیوان آب می زاریم روی شعله ملایم تا آبش کم بشه نمک میریزیم وقتی به روغن اومد اگه خود گوشت چربی داشت که تفت میدیم تا باز بشه اگه نه یکم روغن میریزیم و خوب تفت میدیم
    برای وقتایی که خیلی عجله ای میخوای غذا درست کنی خیلی خوبه باهاش همه چی میشه درست کرد نیازی هم نیست تو فریزر باشه تو یخچال کفایت می کنه
    دیزی
     
    زمردي, *سایه روشن*, tahmineh/92 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما