نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree342Likes

موضوع: رب انــار

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 27
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    بهجت جون شما با چی اب انارهاه رو گرفتین
    آرزو جون با همون آب انار گیری که باران جون صفحه قبل عکسشو گذاشته
    منم تازه هفته پیش تو یه مغازه دیدم خریدم قیمتشم 20000تومان بود


    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    بهجت خانوم کدبانو
    به به
    نوش جونتون رب خونگی و خوشرنگتون
    فقط یه موردی و اینکه اصلا نیاز نیست انار رو دون کنین و بعد آب بگیرین
    انار رو خوب بشورین و نصف کنین داخل دستگاه بذارین
    کامل تمامی اب دونه ها گرفته میشه و اصلا و ابدا هم نه گس و نه تلخ میشه
    چون چیزی از پوسته و قسمت های سفید رنگش داخل آب انار نمیشه

    مبارکتونم باشه دستگاهتون
    باران67, مامان غزل, RE79EL و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    رب انار




    رب انار با کیفیت و خوشمزه ی خونگی

    رب انــار


    از دستش ندین

    برای تهیه آب انار پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    طرز تهیه آب انار و فریز کردن آن

    دنیز, kurosh1, z.rezaei و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3228
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    سلام
    ماهرسال رب درست میکنیم از وقتی که یادم میاد,اواخر آبان...ما به هم به ربمون اضافه میکنیم البته خیلی کم مثلا برای حدود20کیلو انار یه دونه به رارنده ریز میکنیم و اواسط پخت به رب اضافه میکنم.اصطلاحا رب خوش چاشنی میشه.البته بعضی ها چغندر هم اضافه میکنند که بیشتر قصد فروش دارند,چون هم رنگ رب را تیره میکنه هم سنگین تر میشه.
    باران67, z.rezaei, Behjat و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    2331
    پسند کرده
    212
    نام: 20151211_224450.jpg نمایش: 1510 اندازه: 50.0 کیلو بایت

    سلام این رب انار خودم پز
    البته پروسه ای طولانی داشت رب ما شب ها که از سر کار می آمدم بعد از انجام کارهایی روتین مینشینم به انار دان کردن انارها ریز بود و زحمت زیادی داشت دان کردنش بعد از اتمام دان کردن با به لیوان آب گذاشتم یکم نرمتر شد و بعد از صافی گذراندم و دوباره گذاشتم روی شعله تا غلیظ شد امسال چون بار اول بود خیلی کم درست کردم برای امتحان بود بیشتر ولی سال دیگه انشاالله بیشتر
    عاشق این رنگ قرمزشم
    سبزی پلو با ماهی
     
    ELAHE_ABAN, سادن, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    359
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3988
    پسند کرده
    900
    سلام
    رب انار

    تجربه ثابت کرد فسنجون با رب خونگی معرکه میشه پس منو مادری دوباره دس ب کار شدیم .


    نام: 20151216_223746-1-2.jpg نمایش: 305 اندازه: 85.7 کیلو بایت
    مامی سجاد, m1361, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36116
    پسند کرده
    54984
    رب انار من با 15 کیلو انار ما توش به هم خرد میکنیم می ریزیم بسیار خوشمزه شد من نوشته های این وبلاگ خیلی استفاده کردم و همینطور تجربه دوستان گل مثل باران جون خیلی ممنون از بهجت جون هم خیلی ممنون خیلی اذیتشون کردم با سوالهام

    متن وبلاگ و لینکشو می گذارم : پرنیان - طرز تهیه ی ربّ انار به روش سنتی

    1- ابتدا قسمت تاج و کاب انار را گرفته، سپس انارها را به دو قسمت تقسیم می کنیم.



    2- به وسیله ی قاشق یا چوب هایی که به قطر 2 سانتی متر یا کمتر و بیشتر بسته به اندازه انارها باشد، در حالیکه انارها را روی کف دست قرار داده ایم با چوب به پشت انار می زنیم تا دانه ها داخل ظرف قرار بگیرند. سعی کنید دانه*های خراب و چیزهای اضافی را از داخل ظرف بردارید.


    3- وقتی همه ی انارها را دان کردید، آنوقت فقط یکبار و خوب آبکشی کنید، از آبکش کردن چندباره ی انار خودداری کنید چون از مواد مغذی آن می کاهد.

    4- ظرف بزرگی(دیگ) را روی شعله ی گاز قرار دهید انارها را داخل آن بریزید وبه اندازه ای آب بریزید که تنها یک بند انگشت از سطح انارِ داخل ظرف، بیشتر باشد.

    5- وقتی آب جوشید و دانه های انار نیم پخت و به رنگ قهوه ای خیلی روشن درآمد، آنوقت دیگ را از روی اجاق بردارید.

    6- دانه های پخته شده را به ندرت داخل آبکش ریخته(البته گذاشتن ظرف بزرگتری مثل دیگ، زیر آبکش را فراموش نکنید!) و با کفگیر یا هر چیزی شبیه آن طوری عمل کنید که بتوانید انارها را کاملاً له کرده و گوشت انار را از هسته ی آن جدا کنید.مواظب باشید هسته ی انارها را له نکنید.مواد به تدریج از آبکش وارد ظرف اصلی می شوند، اگر دانه ها سرد شدند، می توانید این کار را بادستان تمیزتان انجام دهید، سعی کنید این کار را با دستکش انجام ندهید، مگر اینکه مواد کاملاً سرد باشند.

    7- هسته های انار را هم در ظرف تمیزی بریزید و فقط یکبار هسته ها را به خوبی آبکشی کنید تا مواد قابل استفاده ی آن کاملاً گرفته شود.

    8- دانه های باقی مانده یا تفاله ها و پوست انار را دور نریزید اگر زمین کشاورزی دارید این محصول را زیر خاک پنهان کنید تا قوت زمین باشد، البته پوست انار در رنگرزی هم کاربرد دارد که جای بحث دیگری می طلبد.


    9- حالا وقت آن است که مواد حاصل از دانه های انار را روی اجاق بگذارید؛ هم موادی که از هسته های اولیه به دست آوردید و هم موادی که حاصل از آبکشی مجدد دانه های پخته شده ی انار است.

    10- شعله ی اجاق را روی حرارت متوسط می گذاریم؛ نه کم نه زیاد؛ هر چند دقیقه، یکبار مواد را هم بزنید، وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد، تازه آغاز راه است و باید از کمک چند نفر دیگر استفاده کنید.

    11- از هَم*زدن مداوم مواد در این لحظات غافل نشوید چون ممکن است مواد شما به قول معروف« تَه » بگیرد.مخصوصا اگر انار شیرین باشد.

    12- باید این مواد را ساعت ها، هَم بزنید، هر چه به زمان قوام آمدن رب انار نزدیک تر می شود امکان اینکه مواد قُل بزنند و به سمت شما پرتاب شوند بیشتر است، بنابراین لباس کار بپوشید! و مواظب دست و صورتتان هم باشید. سرتان را زیاد به سمت یا داخل دیگ نبرید، از هَمزنهای دسته*بلند استفاده کنید تا دستتان نسوزد.

    13- اگر احیاناً متوجه شدید که مواد شما ته گرفته است، فوراً مواد را به داخل ظرف دیگری انتقال دهید و روی اجاق بگذارید.

    - هرچه به زمان پایان کار نزدیک می شوید، رنگ رب شما تیره تر می شود، اگر انار شما شیرین باشد گاهی به رنگ قهوه ای سوخته درمی آید و گاهی هم سیاه، بسته به درصد شیرینی انار شما دارد.اگر انار شما ملس یا ترش باشد، رنگ آن تیره تر و سیاه تر است.

    15- رب انار شما زمانی قوام می آید که وقتی مقداری از آن را برای تست کردن در داخل ظرفی ریختید و اندکی سرد شد؛ اگر ظرف را تکان دهید و کج کنید رب انار به سختی حرکت کند.

    16- بسته به سلیقه ی خودتان، می توانید رب انار را با غلظت کمتر نیز استفاده کنید؛ اما رب اناری که غلظت خوبی داشته باشد، دیرتر خراب می شود.

    17- در پایان کار، به اندازه ی یک قاشق چایخوری و به عنوان برکت، نمک طعام را به رب انار اضافه کنید. فرقی ندارد رب شما ترش باشد یا شیرین یا ملس، همین مقدار نمک کافی است.

    18- از اضافه کردن شکر به رب انار شیرین خودداری کنید، چون باعث کپک زدن آن می شود، از آن گذشته، به*طور طبیعی در هر 100 گرم انار، 5 گرم گلوکز و بیش از 5 گرم نیز فروکتوز و ساکارز به کار رفته است، و این میزان در انار شیرین بیشتر است!

    19- تا زمانی که رب انار شما سرد نشد، آن را از ظرف اصلی به ظرف دیگری انتقال ندهید، فقط در این زمان می توانید آن مقدار از ربی که در اطراف داخلی ظرف مانده است را جدا کنید.

    20- پس از سرد شدن، رب را در ظرف دلخواه بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

    نام: robanar.jpg نمایش: 261 اندازه: 89.7 کیلو بایت



    نام: robanar2.jpg نمایش: 259 اندازه: 77.0 کیلو بایت
    افسونی, mitra40, golbarg. و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3228
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    این هم رب انار من

    نام: IMG_5328.jpg نمایش: 184 اندازه: 91.3 کیلو بایت

    البته مال هفته اول آبان ماه امسال هست...
    بعد از چیدن انارهای باغ و جداکردن شکسته های آبدار(ما میگیم انارهای ربی) و آوردنشون به خانه با مامانم شروع کردیم به دانه کردنشون...البته بیشترش را مامانم زحمت کشیدن...بعد هم شستیم و گذاشتیم خوب خشک بشه.بعد با مخلوط کن آبش را گرفتیم و چون من دوست دارم تردهای انار هم توی رب باشه(همونطور که از عکس مشخصه) از یک آبکش فقط رد کردیم و دیگه آب انار را توی صافی ریز نریختیم...بعد هم گذاشتیم روی حرارت و مراقبش بودیم و کف روش را جمع می کردیم... اواخر پخت هم یک دانه به رنده ریز کردیم و ریختیم داخلش... بعد از سرد شدن هم ریختیم داخل شیشه هایی که کاملا خشک و تمیز بود تا رب خراب نشه

    انارهای من ترکیبی از انار شیرین و ترش بود و رب انارم هم ملس شده رنگش هم کمی روشن هست

    رب انار بعد از سردشدن سفت تر میشه..مابرای تست اینکه آماده هست یا نه کمیش را داخل نعلبکی میریزیم و می چرخونیمش تا کمی حرارتش را از دست بده و وقتی کمی خنک شد اگه غلظتش خوب بود حرارت را خاموش می کنیم.
    مامان حدیثه, باران67, iranrose63 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    268
    نوشته های وبلاگ
    26
    میزان امتیاز
    315
    پسند شده
    4824
    پسند کرده
    3775
    من رب انار خیلی دوس دارم مخصوصا درست کردنش
    هر سال درست میکنم

    مراحلشو توی عکسا به ترتیب گذاشتم

    نام: 20161004_174705.jpg نمایش: 131 اندازه: 110.2 کیلو بایت

    نام: 20161004_174824.jpg نمایش: 133 اندازه: 101.5 کیلو بایت

    نام: 20161004_174717.jpg نمایش: 133 اندازه: 89.0 کیلو بایت

    نام: 20161004_180523.jpg نمایش: 132 اندازه: 105.1 کیلو بایت

    نام: 20161004_180456.jpg نمایش: 133 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    نام: 20161004_181344.jpg نمایش: 131 اندازه: 102.6 کیلو بایت

    نام: 20161004_194301.jpg نمایش: 132 اندازه: 104.9 کیلو بایت


    نام: 20161004_204710.jpg نمایش: 132 اندازه: 107.3 کیلو بایت

    نام: 20161004_211017.jpg نمایش: 131 اندازه: 103.0 کیلو بایت

    نام: 20161004_213224.jpg نمایش: 132 اندازه: 103.4 کیلو بایت

    نام: 20161004_221224.jpg نمایش: 132 اندازه: 99.4 کیلو بایت

    نمک رو آخر سر زدم

    نام: 20161004_221300.jpg نمایش: 132 اندازه: 106.2 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    zakizadeh, saeedeh mansoori, pooneh 007 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما