نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 111
صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,390
    میزان امتیاز
    668
    پسند شده
    17001
    پسند کرده
    20107
    خوراک جگر مرغ



    اول تو یه ظرف گود آب رو به جوش اوردم و نمک اضافه کردم و بعد جگرهای مرغ (درشت )رو انداختم داخلش برای حدود 2 دقیقه و بعد آبکش کردم و کذاشتم کنار تا خنک بشه(این کار مقاومت جگر رو بیشتر میکنه و نمیذاره تا له بشن).

    پیاز داغ زیاد (در حد نرم شدن)درست کرم به همراه زردچوبه و بهش رب اضافه کردم و تفت دادم بهش خیلی کم آب جوش اضافه کردم همراه نمک و چند دقیقه جوشید بعد جگر مرغ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و درب ظرف رو بستم برای چند دقیقه تا اماده شد. به صورت ساندویچ سرو میکنیم با کاهو و گوجه و خیار شور مثل ساندویچیها
    بسی خوشمزه
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۳/۰۴/۰۴ در ساعت ۰۸:۰۲ بعد از ظهر
    marziyeh.ali1, nora1, *مریم 58 * و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,967
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    690
    پسند شده
    50220
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    خواک جگر


    * جگر گوسفندی رو با پیاز تفت دادم
    * فلفل دلمه ای و سیب زمینی سرخ شده و نخودفرنگی پخته و گوجه رو اضافه کردم .
    * رب گوجه و آبلیمو و کمی آب اضافه کردم .
    *نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو هم به مواد بالا اضافه کردم


    نام: DSC_0542.jpg نمایش: 671 اندازه: 107.1 کیلو بایت
    .............
     
    zardin, shimakhoshdel, samin93 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2249
    پسند کرده
    2605
    دل و جگر گوسفند رو خورد كردم و پياز داغ درست كردم و سيب زميني رو مكعبي خورد كردم و سرخ كردم و دل و جگر رو كمي تفت دادم و بعد رب انار با كمي آب مخلوط كردم و داخل آن ريختم و گذاشتم بپزه و چون مي خواستم تمرين تزيين خيار و هوج مي كردم روي اين خوراك تزيين كردم
    نام: IMG_0341.jpg نمایش: 708 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    nora1, mamienazi, zardin و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    835
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    11328
    پسند کرده
    5120
    پیاز سرخ کردم ،دل و قلوه خورد کرده رو توش تفت دادم ،آب ریختم تا بپزه. آخرشم نمک ،فلفل وآبلیمو و رب گوجه ریختم توش

    نام: IMG_3627.jpg نمایش: 650 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    elina_s, zardin, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1868
    پسند کرده
    2737
    من عاشق جگر مرغ هستم ، ولي هر زمان درست مي كنم پسرم پوست تنش لك مياره . دكتر گفت بخاطر هورمون هايي هست كه به مرغ مي دن ، كه مستقيما روي جگرش اثر مي زاره و از خوردنش بايد اجتناب كرد.
    .
     
    ویرایش توسط narges* : ۱۳۹۳/۰۴/۳۱ در ساعت ۰۱:۲۹ بعد از ظهر
    بهاره... و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    333
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    7098
    پسند کرده
    2681
    خوراك دل مرغ

    نام: 190720142110.jpg نمایش: 871 اندازه: 103.2 کیلو بایت

    پياز رو درشت خرد ميكنيم فلفل دلمه اي رو هم همينطور
    دلهاي مرغ رو از وسط نصف كرده چربيهاشو ميگيريم و ميشوريمشون
    پياز و فلفل رو توي روغن كم تفت ميديم چون دل چربه و خودش روغن پس ميده، به پيازا نمك و زردچوبه ميزنيم و دلهارو با يه ق غ رب گوجه اضافه ميكنيم كمي تفت ميديم فلفل قرمز ميزنيم در تابه رو ميبنديم با آب خودش ميپزه و به روغن ميوفته
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهاره... آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    285
    پسند کرده
    1070
    سلام
    پیاز روتف دادم وبهش جیگر مرغو اضافه کردم وگذاشته تف بخوره بعد از 15دقیقه رب گوچه ورب انار و ادویه جاتمو بهش اضافه کردم ودوباره گذاشتم تف بخورد
    نکته چون من از غذاشیرین خوشم نمیاد بهش رب گوجه زیادتر ریختم واین که رب انار اون مزه بد جیگرو ازبین میبره من که خوشم اومد برای اولین


    نام: 20140415_092620.jpg نمایش: 542 اندازه: 101.0 کیلو بایت

    نام: 20140415_092641.jpg نمایش: 543 اندازه: 73.7 کیلو بایت
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    [IMG]11.jpg[/IMG]

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    5337
    پسند کرده
    3788
    جغور بغور
    جگر رو با پیاز گذاشتم پخت و چند تا گوجه فرنگی ریز کردم ریختم توش بعد کمی فلفل و نمک زدم و کمی هم قوره اضافه کردم..
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۷۲۰_۲۰۵۵۰۹.jpg نمایش: 595 اندازه: 87.3 کیلو بایت
    m1361, ماناسهیل و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما