نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 111
صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,966
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20127
    پسند کرده
    12785
    جگر مرغ با پیازداغ ادویه رب انار نمک فلفل کمی زعفران سیب زمینی سرخیدهنام: IMG_7037.jpg نمایش: 1850 اندازه: 43.8 کیلو بایتنام: IMG_7038.jpg نمایش: 2248 اندازه: 56.1 کیلو بایت
    ...
     
    ostooreh, Elsanaa, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8418
    پسند کرده
    12296
    جگر با رب انار

    جگر مرغ را شسته وبه تکه های کوچک تر تقسیم کنید
    در تابه ای پیاز خلالی شده را سرخ کنید وسپس جگر رو به اون اضافه کنید وبه اون 1 قاشق پودر لیمو عمانی /نوک قاشق چای خوری دارچین /1 قاشق چای خوری پودر زیره سیاه /وبه مقدار دلخواه فلفل قرمز اضافه کنید تا جگر مزه دار بشه
    جگر را 10 تا 15 دقیقه تفت بدید ودر این فاصله 3تا 4 حبه سیر رنده شده را نیز اضافه کنید
    ودر آخر پخت آبلیمو به مقدار دلخواه و 2 قاشق غذا خوری بسته به میزان غلظت رب انار اضافه کنید ونمک وفلفل آن را اندازه کنید


    hasti, m1361, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    کباب دل و جگر



    دل و جگر مرغ را به همراه ابلیمو و پیاز و زعفران حل شده وادویه در ظرف ریخته و به مدت نیم ساعت کنار میگذاریم تا طعمدار شود (نباید زیاد در این مواد بماند چون بافت لطیفی دارد ) بعد دل و جگرها رو به سیخ چوبی کشیده و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم .


    نام: 2012-05-05 21.31.47.jpg نمایش: 1258 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    .............
     
    m1361, مادر ایرانی, tahmineh/92 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    خوراک خوشمزه با جگر و دل مرغ

    ابتدا پیاز رو سرخ کردم با فلفل دلمه ای ریز خردشده و جگر و دل مرغ رو هم ریز خرد کرده بودم همراه گوجه فرنگی ریختم وقتی خوب پخت کمی رب و نمک و زردچوبه زدم و با سیب زمینی سرخکرده و پیاز سرو کردم

    نام: DSC06733.jpg نمایش: 1532 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    m1361, مامان غزل, تپل طلا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    جگر خرد شده گوساله + پیاز + سیب زمینی + نمک و ادویه + رب گوجه فرنگی

    m1361 و mar mar67 این نوشته را پسندیده.

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,966
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20127
    پسند کرده
    12785
    دل جگر قلوه با کمی روغن آغشته روی شعله کباب شد در آخر نمک کمی آبلیمو
    نام: IMG_8142.jpg نمایش: 1509 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    ...
     
    فاطمه زهرایی, nora1, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    عرض شود که جغورپغور دست ساز من شهره اقوامه خخخخخ
    پیاز خلال میکنم و سرخ میکنم بعد میریزم توی سبد تا روغنش بره . کمی که سرد شد دوباره این کار تکرار میکنم . دو بار این کار که میکنم خلال پیاز شرخ شده مثل یه چیپس لطیف و خوشرنگ خشک و دلربا میشه .اصلن نمیدونین چقدر خوشگل میشه
    جگر سفید با حرارت بالا آب میپزم بعد که کف کرد ، کفش میگیرم و زیر حرارت کم میکنم و پیاز خام و نمک و ادویه میزنم و میذارم خوب بپزه . بنده از انجائی که توی آشپزی تنبلانه خلاقیت دارم جگر سفید چند جاش چاقو میزنم و درسته می پزم بعد از پخت خرد میکنم . گاهی گوشت نیز اضافه میکنم
    سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده و جدا سرخ میکنم
    در آخر در کمی روغن رب گوجه و ادویه را تف میدم و جگر سیاه تف میدم به ترتیب جگر سفید و سیب زمینی و در آخرین مرحله پیاز اضافه کرده و همچی بهم میزنم و میذارم در حرارت خیلی کم 5-6 دقیقه دم بکشه
    با شور مخلوط سرو شد

    نام: جغور.jpg نمایش: 1117 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    samin93, m1361, GHAZALAK-1388 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    جيگر دل گوسفند ريز خرد ميكنيم و آبپز ميكنيم تا حسابي آبش خشك بشه بعد با پياز و ادويه كارى و ليمو عمانيى سرخ مى كنيم مزه متفاوتى داشت
    نام: IMG_1958.jpg نمایش: 1126 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    m1361 و GHAZALAK-1388 این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما