نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 111
صفحه 3 از 14 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر



    من خوراك جيگرمو اينجوري درست ميكنم
    اول پيازو تفت ميدم بعد جيگرو اضافه ميكنم با كمي نمك و فلفل و زردچوبه ....كمي آب مي اندازه ...توي اين موقع گوجه رو خرد ميكنم و ميريزم ...وقتي آبش كشيده شد يكم رب انار مي ريزم كه يه طعم خوبي به غذا ميده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    خوراك جگر با رب آلو!
    مقدار زيادي پياز رو تفت دادم. بعد جگر*هاي خرد شده رو بهش اضافه كردم. ادويه هم گردليمو و فلفل و نمك و كمي دارچين.
    بعد كمي رب آلو(انار) رو با آب مخلوط كردم و ريختم روش و گذاشتم قشنگ بپزه.
    خيليييييييييي خوشمزه شد!

    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    خوراک جگر که ما بهش جغور بغور میگیم!
    به این صورت:
    اول پیاز خلال شده رو تفت میدیم بعد زردچوبه نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و جگرهای خرد شده رو با پیاز تفت میدیم و گوجه های مکعبی خرد شده رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم تا جگر و گوجه با هم پخته شوند!
    در این بین سیب زمینی های نگینی خرد شده رو سرخ میکنیم!
    بعد در تابه رو برداشته و صبر میکنیم تا اب جگر و گوجه تبخیر شه!
    خوراک اماده است!


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    دل
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    0

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    دوستان جاي من رو خالي كنيد دلم خيلي خواست حيف كه حالش نيست وكرنه دست به كار ميشدم
    نوش جون همتون كوشت بشه به تنتون


    دوستت دارم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییلی بیشتر از اونی که میبینی

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    خوراك جگر با رب آلو
    دستورش چند پست بالاتره

    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    خوراك جگر گوسفند(جغول بغول)

    اول پياز داغ فراوان بعد جگر خرد شده بهش اضافه بعد گوجه فراوان خرد شده.يه كم كه سرخ شد درشو ميبندم تا با آب گوجه بپزه و آبش تموم بشه و دوباره به روغن بيفته

    با سيب زميني سرخ كرده (فراوان!)

    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1416
    پسند کرده
    99

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    منم اول جگر سفید رو با آب و پیاز و زرد چوبه و زنجبیل و 2 تا فلفل سبز تند خورد کرده گذاشتم پخته شه آبش کم بود تا غلیظ باشه .. پیاز رو با جعفری نعنا ی تازه زنجبیل و سیر و رب گوجه تفت دادم و جیگر سفید و ریختم توش آبش رو هم 1 لیوان بهش اضافه کردم بعد جیگر سیاه ریختم با سس ورچستر پرتقال که میکس رب انار و پرتقال بود با نمک . جاتون خالی تونستم عکسشو میزارم وو دوبین دستم نیسسسسسسسسست:(
    ...
     
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  9. #24

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    جبگر کباب شده


    چون شوشو جیگر دوست نداره مجبورم برای خوشمزه تر شدنش از لیمو و سماق و نمک استفاده کنم با انواع هله هوله ها
    ولی خب فکر کنم لیمو با جیگر خوب نباشه چون هر دو سرد هستن
    شما پیشنهاد دیگه ای دارین ؟؟؟

صفحه 3 از 14 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما