نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 111
صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    خوراک دل و جگر و قلوه گوسفند.راستش همسری دل و جگر سیخی و کبابی رو فقط رو زغال قبول داره به همین دلیل تو خونه بیشتر اینجوری درست میکنم.
    پیاز رو تفت میدم بعد دل و جگر رو که خورد کردم میریزم توش و با رب تفت میدم.یه گوجه کوچیک هم تو ش خورد میکنم.
    ابلیمو نمک و فلفل میزنم.خیلی خوشمزه میشه.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: خوراک جگر

    این خوراک جگر مرغ هم خیلی خوشمزست...
    یه پیاز رو تو رغن سرخ کنید...بعد جیگر و فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنید...یه تفت بدین و نوش جان...تازه بدون پیازشم میشه

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    سلام؛
    من بعضی وقتا تو غذای فرگل جون به جای رب گوجه از رب انار استفاده می کنم.... برا اونایی که غذای ترش دوست دارند خیلی خوب و خوشمزه میشه.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۱
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    164
    پسند کرده
    55

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    من تهرانی هستم و همیشه خوراک جغور بغور(که تلفظش می کنیم جغول بغول!!) را اینجوری درست می کنیم:

    اولآ که در تهیه اون فقط از جگر سفیدی گوسفند استفاده می کنیم چون جگر سیاه بعد از پخت سفت و از نظر ما بد مزه می شه. پس در ابتدای کار جگر سفید را با مقدار متناسبی پیاز و آب می پزیم(که این پیاز بعد از پخت به دور انداخته می شه)-بعد از اینکه جگر سفید کامل پخت اونرو از توی قابلمه در میاریم و به در اندازه یک بند انگشت (انگشت کوچک)ریز ریز می کنیم و کنار می گذاریم.
    داخل یک ماهیتابه/ قابلمه نچسب مقدار زیادی پیاز داغ خلالی شده درست می کنیم (هرچی بیشتر بهتر)+ زردچوبه. البته پیازداغ باید کمی آبدار باشد . بعد جگرهای خورد شده رو به این پیاز داغ اضافه می کنیم و یه 5 دقیقه ای حسابی تفتش می دهیم و کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه می کنیم.خوب که تفت خورد یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد هم کمی از آبی که جگر سفید در آن پخته شده رو اضافه می کنیم و رب انار هم به اندازه دلخواه می ریزیم (ما ترشیش رو دوست داریم و به نظر ما مزه این غذا به همین رب انارشه)و میگذاریم تا چند تا جوش بزند و آب غذا به خورد جگرها برود و مزه دار شود . نمک و فلفل غذا را اندازه می کنیم و آنرا با نان سرو می کنیم.خیلی خوشمزه می شه.

    من خودم خوراک ساده جگر سرخ شده مرغ با پیاز داغ و فلفل سیاه رو خیلی دوست دارم(توی صفحه قبل یکی از بچه ها نوشته بود.)
    بـیا بـبار و مرا خیس عطر بــاران کن
    بدون یــاد تــو قـلبم کویر خواهد شـد ....

  6. #13
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    خوراک جگرمرغ بسیاااااااار خوشمزه:

    جگر رو تکه تکه کردم و با پیاز داغ و فلفل دلمه ی نگینی شده تفت دادم و بعد ادویه ی کاری، لیمو فلفل، آویشن، پودر زیره، زردچوبه، فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و کمی هم سیر رنده شده اضافه کردم و چند تا فلفل شیرین محلی هم حلقه کردم و باهاشون قاطی کردم، حسابی که تفت خوردن چند تا گوجه فرنگی پوره شده اضافه کردم و گذاشتم برای خودش جا بیفته. روش هم سیب زمینی نگینی سرخ ده ریختم موقع سرو.



    محشر بود نیدونم چرا! فک کنم به خاطر ادویه ها، گوجه فرنگی به جای رب و همینطور تازگی جگر احتمالا!

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    0

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    من يه خوراك با دل و جگر و قلوه درست مي كنم كه خيلي خوشمزه است.
    پياز داغ زياد ،فلفل سياه ،زردچوبه، يه مقدار گوشت لقمه اي گوسفند و دل گوسفند را كمي تفت ميدم بعد با آب كم مي ذارم پخته بشه ،وقتي پخته شد قلوه را اضافه مي كنم و وقتي ديگه اصلا آب نداشت جگر را اضافه مي كنم ، يخورده كه سرخ شد گرد ليمو عماني و نمك مي زنم. جگر سياه زود پخته مي شه و اگر زيادي پخته بشه سفت مي شه به همين دليل بايد آخر اضافه بشه . من يكبار همه مواد (دل ، جگر و قلوه ) را باريك و بلند ريز كردم خيلي خوشگل شد. درست كردم عكس مي گيرم
    در قلب خود بنویسید که: امروز بهترین روز سال است.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    جغور بغور مامان پز
    جگر سفید گوسفند رو با کمی گوشت گوسفندی توی زود پز پختیم و پیاز داغ فراون و سیب زمینی سرخ شده





  9. #16

    Re: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

    خوراگ جگر مرغ
    ..پیاز را سرخ میکنم.از تابه خارج میکنم..جگرهای تمیز دشه رو با روغن تفت میدم. وقتی سرخ شد...زردچوبه و رب یمزنم..و پیاز داغ رو اضافه میکنم..ادویه و فلفل میزنم...1 عدد گوجه هم توش خرد میکنم..و بعد از چند دقیقه سرو میکنم..با سیب زمینی سرخ شده


    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما