نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: انواع غذا با مغز، دل، قلوه و جگر

نمایش نتایج: از 105 به 111 از 111
صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3989
    پسند کرده
    902
    سلام
    ما ب این غذا میگیم جگر سرخ
    جگر سیاه و سفید گوسفند نیم پز شده+پیاز سرخ شده+سیب زمینی سرخ شده+رب+نمک وزردچوبه.


    نام: 20151128_210615-1.jpg نمایش: 696 اندازه: 104.3 کیلو بایت
    باران67, ELAHE_ABAN, ayshe و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم جگر سیاه گاو......که ابتدا پیاز و فلفل دلمه رو سرخ کردم بعد جگر و گوجه فرنگی و نمک و ادویه و کمی رب و فلفل زدم و با سیب زمینی سرخ کرده سرو شد...بسی خوشمزه بود جای دوستان خالی

    نام: DSC09635.jpg نمایش: 430 اندازه: 106.0 کیلو بایت
    m1361, باران67, zakizadeh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    نحوه ی پاک و خرد کردن دل گوسفند





    سلام دوستای خوبم

    ممکنه براتون پیش اومده باشه که گاهی از خودن دل لذت بردین در صورتی که موقعی دیگر اصلا طعمش رو نپسندیدین.
    این مساله به خیلی موارد بستگی داره از مرغوب و سالم بودن دل تا نحوه ی پاک کردن و پخت اون روی مزه ی نهایی اثر میگذارن.

    در این پست میخواییم در مورد ویژگی ها و خواص دل صحبت کنیم
    همچنین ویژگی های دل سالم مورد خرید رو بررسی کنیم و در اخر هم نحوه ی پاک کردن اون رو یاد بگیریم.



    خواص و مضرات دل و قلوه

    دل و قلوه از جمله فرآورده هایی است که در مقایسه با جگر سفید و سیاه بافت سفتی دارد و کباب شده آن بسیار خوشمزه است، اما برخی خانواده ها براین باورند که دل و قلوه ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و با آن سوپ درست می کنند و در برنامه غذایی کودک، سالمند یا بیمار می گنجانند.

    باید بدانید درست است که این احشا جزو گروه گوشت طبقه بندی می شود و از نظر ویتامین های گروهB و اسید فولیک غنی و آهن و روی آن مشابه جگر سیاه است و پروتئین آن باکیفیت و مشابه گوشت قرمز است، اما میزان کلسترول دل و قلوه مانند جگر سیاه و بالاتر از گوشت قرمز است و همچون روغن جامد حاوی چربی خطرناک ترانس است و اگرچه مصرف متعادل آن برای کودکان و نوجوانان در حال رشد مناسب است، اما برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به نقرس و آنهایی که اسیداوریک و کلسترول خونشان بالاست و نارسایی کلیوی و بیماری های مفصلی و آرتریت روماتوئید دارند، محدودیت مصرف دارد.

    * توصیه: دل و قلوه باید کاملا پخته و سفت شود و مصرف آن به صورت آبدار مناسب نیست.




    ویژگی های دل سالم:

    این دو فرآورده، باید رنگی یکنواخت داشته و بدون رنگ پریدگی و هنگام لمس فاقد هرگونه ضایعه، تومور چرکی و کیست انگلی باشد. ماندگاری دل و قلوه تازه 48 ساعت در دمای یخچال و چهار ماه در دمای فریزر است.



    پاک کردن:

    اگر با آناتومی قلب آشنا باشین میدونین که قلب چهار حفره داره
    دو تا در بالا و دو تا حفره ی بزرگتر در پایین
    ورودی هر حفره دریچه هایی وجود داره که در واقع ما اون رو به صورت رشته هایی سفید رنگ میبینیم.

    دور خود قلب هم مقداری چربی وجود داره و همچنین قلب به رگ های اصلی بدن مرتبط هست که ما اون رو به صورت لوله های غضروفی سفید رنگ مشاهده میکنیم.

    موقع پاک کردن قلب،باید چربی ها،رشته های سفید رنگ و تمام غضروف ها رو جدا کنیم .
    در این صورت غذایی که باش درست میکنیم لذیذ و لطیف میشه و حالت لاستیکی و یا غضروفی زیر دندونمون حس نمیشه

    مطابق با تصاویر زیر کار کنین:




































    تفاوت سمت پاک شده و سمت پاک نشده رو مشاهده بفرمایین:













    من شخصا دل و جگر رو با دقت و ریز خرد میکنم.
    اینجور خیلی خوش خوراک تر و لذیذ تر میشه و بهتر هم پخته و یا کباب میشه
    پس قطعات یکسان و کوچیک برش بزنین.






    بعد از اون قطعات خرد شده ی دل رو داخل ابکش بریزین و زیر شیر اب خوب چنگ بزنین تا همه ی خونابه ی اون کاملا خارج بشه و خوب تمیز بشن.





    حالا اماده ایم تا بریم سراغ طبخ انواع غذا با دل
    pooneh 007, نایاب 90, گیتار و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #108
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    خوراک دل گوسفند




    در خدمتتون هستم با دستور تهیه یه خوراک خوشمزه با دل گوسفند

    دل را به شیوه ی توضیح داده شده در این پست ،خرد کرده و اماده کنین.

    یه پیاز متوسط رو خلال خیلی نازک کنین و خوب سرخ کنین.





    بعد از سرخ شدن پیاز قطعات دل رو بهش اضافه کنین و بگذارین خوب سرخ بشن











    بعد از اینکه اب اون کشیده شد و و در اواخر طبخ،بهش زعفران دم کرده و نمک و فلفل اضافه کنین.





    اجازه بدین تا کاملا سرخ و برشته بشه

    * توصیه: دل و قلوه باید کاملا پخته و سفت شود و مصرف آن به صورت آبدار مناسب نیست.
    البته در کل دل مدت طبخ طولانی نیاز نداره و خیلی زود سرخ و پخته و اماده میشه






    بفرمایین






    fingil 0 shishi, pooneh 007, نایاب 90 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #109
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    قرمه دل




    در خدمتتون هستم با دستور تهیه یه خوراک خییلی خوشمزه با دل گوسفند
    در واقع عینا به شیوه ای که برای قرمه کردن گوشت گوسفند توضیح دادیم،کار میکنیم و نتیجه ی اون میشه یه خوراک خیلی خوشمزه با دل گوسفند
    جوری که هر کسی که با انواع روش طبخ اعم از سرخی و کبابی و غیره دل رو نمیپسنده،این رو خورده خیلی خوشش اومده

    دل را به شیوه ی توضیح داده شده در این پست ،خرد کرده و اماده کنین.
    سپس به روشی که برای قرمه کردن گوشت گوسفند در این پست توضیح دادیم اون رو طبخ کنین.
    دقت بفرمایین که زمان آماده شدن دل خیلی کمتر از گوشت هست و زودتر به دیگ حاوی قطعات دل سرک بکشین


    مرحله ای که دل آب انداخته




    مرحله ی نهایی:





    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین

    najmehkhatoon, *شمیم*, میس مهسا و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    664
    پسند کرده
    8
    نام: IMG-20161027-WA0023.jpg نمایش: 155 اندازه: 110.6 کیلو بایت
    خوراک جگر گوساله
    مواد اولیه:
    پیاز یک عدد
    فلفل دلمه ای رنگی دو عدد
    جگر گوساله 250 گرم
    نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
    جعفری و گشنیز خردشده نصف پیمانه
    روغن سه قاشق سوپ*خوری
    رب گوجه*فرنگی یک قاشق سوپ*خوری

    طرز تهیه:
    * جگر را خوب شسته و خرد کنید و با پیاز خردشده در روغن تفت دهید.
    * آنگاه فلفل دلمه ای خردشده، جعفری و گشنیز ساطوری شده را اضافه کنید.
    * کلیه مواد را با هم تفت داده با یک پیمانه آب بگذارید آرام بپزد.
    * سپس رب، نمک، فلفل و ادویه را به آن افزوده زمانی که مواد پخت و آب غذا تمام شد غذا آماده سرو می*باشد.
    najmehkhatoon, مینا.ک, sita-golam و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    53

    جگر و میوه به ترش

    پیاز را سرخ میکنیم تا نرم شود بعد فلفل دلمه ای +به ترش +زردچوبه +نمک+رب اضافه کرده درش را میگذاریم بعد 10 دقیقه جدا جگر را تفت داده تا رنگش عوض بشه بعدش به بقیه اضافه کرده مدتی 5-10 دقیقه روی گاز میگذاریم واقعا لذیذه
    نام: 1 Nov 2016 22.12.31 GMT.jpg نمایش: 80 اندازه: 93.7 کیلو بایت
    *هما*, zakizadeh و ستین این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما