نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree236Likes

موضوع: حلوای زنجفیلی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 40
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    حلوای زنجفیلی

    زنجفیل تره یی ( حلوای زنجفیلی )


    مواد لازم:
    آرد ............................. 700 گرم
    روغن ......................... 200 گرم
    کره ............................ 100 گرم
    پودر قند یا نثا ............... 2 کیلو گرم
    پودر گردو ..................... 500 گرم
    پودر بادام ..................... 500 گرم
    پودر کاکائو ................... 100 گرم
    پودر پسته برای تزئین
    پودر زنجفیل ................ 5 قاشق غذاخوری
    پودر هل ..................... 2 قاشق غذاخوری

    آرد را با روغن و کره تفت میدهیم تا حدی که خامی آرد گرفته شود و نسوزد

    حدود یک چهارم از آرد تفت داده شده را برمیداریم و با پودر کاکائو روی حرارت هم میزنیم تا پودر کاکائو به طور کامل به خورد خمیر برود و کنار میگذاریم

    بقیه آرد را از روی حرارت برمیداریم ...... پودر قند و پودر بادام و گردو را به آن اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدهیم ....... زنجفیل و هل را اضافه کرده و نیمی از حلوا را داخل سینی بزرگی میریزیم حلوای کاکائویی را روی آن ریخته و نیم دیگر حلوا را روی تمام مواد میریزیم و کمی با دست فشار میدهیم سپس پودر پسته را روی حلوا می پاشیم و حلوا را با دست یا وسیله صاف دیگری خوب پرس کرده و فشار میدهیم ........ وقتی خوب صاف و سفت شد در جای خنکی قرار میدهیم و تا یک روز برش نمی زنیم ........ پس از یک روز که در جای خنک گذاشتیم حلوا را با کارد برش های لوزی شکل می دهیم ..... این حلوا را بهتر است با قالب نبریم چون خیلی ترد است و ممکن است زیاد خرد شود ......
    نوش جاااااااااااان

    فقط باید بگم که درست کردن این حلوا قلق داره که باید با چند بار درست کردن دستتون بیاد ولی فوق العاده حلوای خوشمزه و مقویه ..... میتونید برای بار اول که درست میکنید مقدار مواد رو نصف کنید ........... اون قسمت کاکائوئی و پودر پسته تو آموزش سنتی این حلوا نیست ...... ولی خیلی خوشگلترش میکنه .......
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ در ساعت ۰۸:۳۱ بعد از ظهر
    کیجا, Andrew, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    110
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    193
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای زنجفیلی

    به درخواست یکی از دوستان منم دستور حلوای زنجبیلی و که درست کردم با عکسش میزارم ( دستور برگرفته از ناردونه سفره خونه ) :43: من بالاخره نفهمیدم زنجبیل درسته یا زنجفیل :23:
    مواد لازم

    آرد: 5 لیوان
    پودر قند: 2.5 لیوان و 3 قاشق غذاخوری پر
    روغن جامد: یک لیوان
    روغن مایع : یک چهارم لیوان
    زنجبیل : 2 قاشق سوپ خوری پر
    نسکافه : یک قاشق غذاخوری
    کاکائو : یک قاشق غذا خوری پر
    گردوی خرد شده : نصف پیمانه


    طرز تهیه
    آرد رو تفت بدید وقتی بوی آرد دراومد روغن ها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، برای این حلوا نباید رنگ آرد تیره باشه ، به محض اینکه بوی خامی ارد ازبین رفت از رو گاز بردارید و 2.5 لیوان قند رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن بعد حدود یه لیوان ازاون رو تو یه ظرف دیگه بریزید و با کاکائو ، نسکافه و 3 قاشق قند خوب مخلوط کنید تارنگ حلوا شکلاتی بشه ، مابقی مواد رو هم با زنجبیل حسابی مخلوط کنید ، ته یه ظرف مستطیل پلاستیک بکشید و حلوای زنجبیلی رو روی اون پهن کنید برای این کارازقاشق کمک بگیرید و سعی کنید تا اونجا که میتونید فشار بدید تا حلوا حسابی منسجم بشه وقتی خوب صاف شد، حلوا شکلاتی رو هم به همین روش روی اون پهن کنید و درانتها گردو رو روش بپاشید و با قاشق فشار بدید تاگردو ها به مایع بچسبه ، روی حلوا رو با پلاستیک بپوشونید و حد اقل 24 ساعت بزارید تو دمای معمولی اتاق بمونه ، بعد برش زده و سرو کنید.

    Andrew, باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    آدما از جنس برگند . گاهي سبزند ، گاهي پائيزن و زردند . زمستون ديده نميشن . تابستون سايبون سبزند. آدما خيلي قشنگن .. حيف كه هر لحظه يه رنگند !

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    حلوای رنجبیلی سه رنگ

    حلوای زنجبیلی سه رنگ


    مواد لازم
    آرد 3 پیمانه
    پودر قند: 3پیمانه
    روغن جامد:
    سه
    چهارم پیمانه
    روغن مایع : یک چهارم پیمانه
    کره : 150 گرم
    زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
    نسکافه: یک قاشق چایخوری
    کاکائو : یک قاشق مربا خوری
    هل: یک قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده : مقداری
    بادام ریز شده : یک دوم پیمانه

    طرز تهیه

    ارد رو کمی تفت میدین تا بوی خامیش گرفته بشه ولی سرخ نشه بعد روغنها و کره رو اضافه می کنید و تفت میدید اگه به اندازه کافی سرخ نشه کیفیت حلوا بد میشه و موقع خوردن به دهنتون می چسبه ! برای اینکه بفهمین تفت دادنش کافیه یا نه ،یه کوچولو از آرد رو تو یه استکان آب سرد بریزید اگه آرد همش ته نشین شد معلومه که سرخ کردنش کافی بود ،خیلی مهمه که به اندازه تفت بدبد تا هم حدالامکان رنگش تیره نشه هم کیفیتش خوب دربیاد بعد ازروی گاز بردارید وپودر قند رو قاطی کنید فقط دوقاشق از پور قند رو کنار بزارید وقاطی مواد نکنید
    موادتون روسه قسمت کنید ، قسمت اول رو با زنجبیل و زعفرون حسابی مخلوط کنید
    قسمت دوم رو با هل و بادام
    و قسمت سوم رو با نسکافه ، کاکائو و دوقاشق پودر قندی که داشتید ، بعد لایه لایه به هرترتیبی که دوست داشتید تو یه سینی پهن کنید روش پور نارگیل بپاشید و بزارید 3 ساعت تو هوای معمولی اتاق خودش رو بگیره و بعد برش بزنید
    این حلواخیلی خیلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ در ساعت ۰۸:۳۲ بعد از ظهر
    Andrew, mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    کاش دلها آنقدر خالص بودند که دعاها قبل ازپائین آمدن دستها مستجاب میشدند

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای زنجفیلی

    دوستان من چند روز پیش حلوای سه رنگ رو طبق دستور درست کردم اما چون روغن جامد نداشتم نریختم و حاصل کار این شد که وقتی کمی خواستم حلوا رو برش بزنم همش پودر می شد و اصلا انسجام کافی مثل کارهای شما نداشت به نظرتون علتش چی بوده ؟
    و یه سئوال دیگه چرا تو این حلوا از آب استفاده نمیشه ؟

  5. #5
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: حلوای زنجفیلی

    نورا جون مشکل کارت همون روغن مایع بوده که استفاده کردی
    من برای حلواهای قالبی که بعد از فشرده شدن نیاز به پخت مجدد ندارن از روغن جامد استفاده میکنم
    اگر دوست داشتی میتونی از روغن جامد و کره با نسبت مساوی استفاده کنی.
    در مورد اینکه ، چرا از آب استفاده نمیشه. چون شکل سنتی ش اینطوری بوده و به خاطر جایگزین کردن پودر قند به جای شکر و داشتن پودر مغز گردو و بادام نمیشه از آب استفاده کرد ... شکل بد و خمیری به خودش میگیره که دیگه نمیشه بهش گفت حلوای زنجفیلی ...
    Andrew, باران67 و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    1

    Re: حلوای زنجفیلی

    طعمش رو خیلی خیلی دوست داشتم!البته چون دفعه ی اولم بود که درستش می کردم بُرش ها نا منظم شد!

    Andrew, گلنرگس 2, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    فاصله مون یه دنیاست ، پس انتها نداره!ما مال ِ هم نمی شیم ، تو روز ُ من *Setareh*!

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    703
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    73

    Re: حلوای زنجفیلی

    من حلوا رو اینجوری درست می کنم که خوب میشه :
    1 پیمانه روغن رو میزارم داغ شه. بعد 3 پیمانه آرد رو تفت می دم توش تا بوی خامیش بره . بعد از شعله ور می دارم و 2/1 پیمانه خاک قند و 2 ق غ زنجفیل رو اضافه می کنم و توی ظرف میریزم و خوب فشار میدم وقتی کاملا سرد شد می برم و در ظرف میزارم

    Andrew, Elsanaa و باران67 این نوشته را پسندیده.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  8. #8
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: حلوای زنجفیلی

    حلوای زنجفیلی با دستور ناردونه عزیز یه مشکلی که داشتم رنگها با هم قاطی شد فکر کنم چون داغ داغ لایه ها را روی هم ریختم اینطوری شد.
    Andrew, زینب سادات۲, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما