ترشی گوجه فرنگی

نام: IMG_5979.jpg نمایش: 258 اندازه: 46.4 کیلو بایت

گوجه های ریز را شسته روی دستمال تمیزی گذاشته تا کاملا رطوبتش رو از دست داده آبش کشیده بشه

بعد داخل ظرف شیشه ای ریخته لابه لای آن از ترخون یا نعنا و یا شوید تازه - سیر پرک خشک - فلفل کبابی شیرین(یا تند) استفاده میکنیم

به ازای هر 1پ آب 1/2 پ سرکه سفید و 2ق چ نمک لازم داریم

آب را روی حرارت گذاشته نمک اضافه کرده حل که شد از حرارت برداشته سرکه را اضافه کرده

با این کار خواص سرکه حفظ شده و در اثر حرارت از بین نمیره

اجازه میدیم تا کاملا خنک شده روی ترشی میریزیم

- برای این ترشی نیاز به گوجه های ریز و سفت داریم من از گوجه زیتونی استفاده کردم ولی با گوجه گیلاسی خوشمزه تر میشه

- دقت داشته باشین گوجه باید سالم و سفت باشه چون اگه ترک خورده باشه داخل ترشی مواد داخلیش بیرون ریخته ترشی خراب میشه

- از سبزی خشک هم میشه استفاده کرد همینطور استفاده از سیرتازه نیز بلامانع است

- آب نمک برای گرفتن تیزی سرکه ب ترشی اضافه میشه

- ظرف ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید .این ترشی معمولا بعد از 15-10 روز آماده س

- در صورت تمایل میتونین گوجه رو با کلاهک سبز ترشی کنین تغییری در مزه نداره ولی زیبایی خاصی ب ترشی شما میده