نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree160Likes

موضوع: ترشی گوجه-شور گوجه

نمایش نتایج: از 9 به 14 از 14
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14521
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    ترشی گوجه
    با روش راضیه جون

    باران67, hengamehh, آتامان و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها

    ترشی گوجه با این دستور:
    ترشی گوجه-شور گوجه



    البته ما ترشی ذرت که سرکه اش زیاد بود رو داخلش دونه کردیم خیلی خوشمزه میشه.
    ترشی ذرت
    مامان حدیثه, باران67, کوئین و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  4. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2027
    پسند شده
    86670
    پسند کرده
    76028

    ویترین مدال ها

    ترشی یا شور گوجه فرنگی کال

    ترشی یا شور گوجه فرنگی کال




    با سلام خدمت دوستان عزیزم با یک ترشی یا به عبارت بهتر شور بی نظیر در خدمت شما هستم این ترشی متعلق هست به آذربایجان هست و ما ترکها اکثرا آن را در فصل پاییز درست می کنیم ایت ترشی یا شور خیلی خیلی خوشمزه است و ما اکثرا این را به همراه غداهایی مثل "اریشته پلو " و یا "قوورما شورباسی" می خوریم و بسیار لذیذاست در ضمن در مورد این ترشی از خیر اصول تغذیه مثل سمی بودن گوجه کال و ...بگذرید











    مواد لازم:
    گوجه فرنگی سبز یا نارس ..........................یک کیلو
    فلفل قلمی تند.........................................2- 3 عدد
    نعناع تازه.......................................... ....یک دسته کوچک
    نمک............................................ ............به میزان لازم
    سرکه .................................................. ......... یک لیوان
    آب.............................................. ......................3 لیوان


    طرزتهیه:


    ابتدا گوجه ها را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه می جوشانیم تا تلخی آن از بین رفته و کمی نرم شود سپس درون یک سبد گذاشته تا آب اضافی آن خارج شودو خنک شود بعد درظرف مخصوص ترشی و یا هر چیز دلخواهی نعناع تازه ها را ته ظرف چیده سپس گوجه ها را می چینیم و بعد فلفلها را پس از آن آب و سرکه را مخلوط کرده وروی گوجه ها می ریزیم تا ظرف پرشود بعد دو سه روز دمای اتاق نگه می داریم سپس حدود 2 هفته در جای خنک می گذاریم تا ترشی مان جا بیفتد نوش جان



















































    نکات مهم:




    1. این ترشی بسیار خوشمزه در کنار همه غذاها مخصوصا انواع شوربا های آدربایجانی و انواع غداهای اریشته ای لذیذ است
    2. بهتر است از گوجه کال های کوچک استفاده کنید
    3. میزان نمک بستگی به خود شما دارد ولی طوری باشد که کمی شور بزند



    منبع:آشپزی سئویل
    sita-golam, *هما*, kurosh1 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    ترشی گوجه گیلاسی
    گوجه ها رو شستم گذاشتم ابش بره و خشک بشه
    با سیر و فلفل سبز و سرکه ریختم تو شیشه
    توی یخچال 10 روز بعد اماده ی مصرفه

    نام: rps۲۰۱۶۰۹۰۲_۰۱۱۹۲۶.jpg نمایش: 145 اندازه: 95.3 کیلو بایت
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    240
    پسند کرده
    2541
    ترشی یا شوری که در شیشه های کوچیک هست, زود تموم میشه . آیا میشه از سرکه باقیمانده یا مخلوط ( آب +سرکه ) دوباره استفاده کرد ؟؟
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی سجاد آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    4373
    پسند کرده
    6683
    اینم گوجه شورمن که اول به روش دوستان توش شوید وترخون ریختم به نظرمن مزه گوجه گندیده میداد کلا ابش روریختم بیرون .ودوباره ابش رودرست کردم وتوش نعناخشک ریختم خوب شدولی بازم انگاریه چیزی کم داشت که توش کمی سرکه ریختم که عالی شدنام: imm_2016_11_08_13_09_37_388.jpg نمایش: 48 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    zakizadeh, باران67, *هما* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایاشکرت به خاطرافتخارداشتن دوتابچه عزیز

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما