نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree133Likes

موضوع: ترشی سالاد زمستانی(سالاد فصل)

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 50
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  1. #41
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86493
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh_26 نمایش پست ها
    ترشی سالاد زمستانی:

    رب گوچه فرنگی، کلم و هویج، ساقه کرفس خرد شده،سیر+فلفل سبز خرد شده،نمک ، نعناع و مرزه خشک و سرکه

    مامان غزل, m1361 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86493
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    سالاد زمستونی

    پوره گوجه فرنگی جوشیده -هویج-گل کلم -کرفس خرد شده -خیار و نمک و سرکه





    مامان غزل, ترنم63, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86493
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fariba joon نمایش پست ها
    سالاد زمستانی خوشمزه
    مواد لازم
    گل کلم /خیار/کرفس/هویج/فلفل قلمی (رشتی)/گوجه فرنگی یک ونیم کیلو /سرکه 1 لیوان/نمک 1 ق س/سبزی معطر کمی/سیر چند حبه
    اول سبزیجات رو شسته وخرد میکنیم .....روی پارچه پهنشون میکنیم تا حسابی خشک بشن........اگه ذره ای آب داشته باشه ترشیتون خراب میشه...........برای سبزیجات مقدار ندادم اما میزان گوجه وسرکه ونمک روبه همین نسبت چند برابر کنید ........
    گوجه فرنگی ها روپوره و10 دقیقه می جوشانیم .........بعد نمک وسرکه رو اضافه میکنیم .....یه قل زد خاموش میکنیم .........همونطور داغ با سبزیجات مخلوط میکنیم .........توی شیشه ها روپرکرده .........یک روز میگذاریم درشون باز بمونه تا سر نره..........بعد اگه کمی از پوره به خرد سبزیجات رفت تا روشون سرکه ریخته .........درش رو بعد از یک روز محکم بسته ..........این ترشی باید توی یخچال بمونه تا کپک نزنه ........بعد از 10 روز میرسه ...........به نظر من زودتر میرسه ........تو خونه ما فقط ترشی درست کن بزار شوشو جان هنوز غذانکشیدی ترتیبش رومیده ..........بااین مقدار گوجه وسرکه من دوتا شیشه بزرگ ازاین سس های 900گرمی ترشی داشتم.........

    فایل پیوست 39569

    مامان غزل, ترنم63 و amir mami این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    emetis آواتار ها
    امتیس
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    731
    پسند کرده
    1317
    این ترشی فصل (سالاد زمستانی ) خوشمزه رو مامانم درست کرده

    نام: 20151026_214709-1_001.jpg نمایش: 663 اندازه: 108.1 کیلو بایت


    که موادشم اینه( برای یه ظرف 6 کیلویی) :

    3کیلو گل کلم ،1.5 کیلو کرفس،1 کیلو خیار قلمی ،1 کیلو هویج ،100گرم فلفل کوچیک شیرین ،4 تا لیوان سرکه انگور ،100گرم موسیر خشک شده ،4 تا قاشق غ روغن زیتون ،6 کیلو گوجه .
    حالا میریم سراغ ادویه هاش که خیلی خوش طعمش میکنه (جای همتون خالی ):
    تخم گشنیز ،میخک ،فلفل سیاه، نمک، زردچوبه ،مقداری گل پر ،جوزهندی (هرکدام به اندازه 1 قاشق چایخوری ).
    Behjat, باران67, مامان غزل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    زندگی شاید آن لحظه مسدودیست
    كه نگاه من در نی نی چشمان تو خود را ویران می سازد!




  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2352
    پسند کرده
    1717
    اﻳﻨﻢ ﺗﺮﺷﻲ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ اﺳﻤﺶ اﻳﻨﻪ نام: IMG_20151110_091934.jpg نمایش: 594 اندازه: 83.5 کیلو بایتﻣﻦ ﺩاﺧﻞ اﻳﻦ ﺗﺮﺷﻲ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺳﺮﻛﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻡ و اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩﻡ وﻣﻮاﺩﺷﻢ ﺷﺎﻣﻞ ﮔﻞ ﻛﻠﻢ و ﻫﻮﻳﺞ و ﺧﻴﺎﺭ و ﻛﻠﻢ ﺑﺮﻭﻛﻠﻲ ﻫﺴﺘﺶ ﺑﻪ ﻋﻼﻭﻩ ﻓﻠﻔﻞ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ. ﻧﻤﻚ و ﮔﻠﭙﺮ
    ویرایش توسط آبی آسمانی : ۱۳۹۴/۰۸/۳۰ در ساعت ۱۰:۳۱ بعد از ظهر
    ELAHE_ABAN, m1361, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  7. #46
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86493
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط nadia56 نمایش پست ها
    دوستان گلم اولن ممنونم که با راهنمایی شما منم ازین ترشی خوشمزه درست کردم ولی یه سوال دارم برای این که جلو خراب شدن و کپک زدن ترشی رو بگیریم میشه بعد از درست کردن و در شیشه ریختن به روش خیار شور امریکایی کنسروش کنیم یا خراب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوش جونتون عزیز دلم
    گلم برای کپک نزدن ترشی باید مواردی رعایت بشه از جمله
    خشک بودن کامل مواد اولیه
    خشک و تمیز بودن ظروف
    نگهداری در جای مناسب و....
    این موارد رعایت بشه ترشی خراب نمیشه عزیزم،انشا... مبحثی با عنوان نکات ترشی در آینده ی زود باز میکنم و تمامی موارد و نکات رو داخلش مینویسم براتون به طور کامل
    مامی سجاد, مامان غزل, maman_mahya و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9436
    پسند کرده
    9731

    ویترین مدال ها

    نام: ۲۰۱۵۰۹۲۵_۱۴۳۲۰۶.jpg نمایش: 455 اندازه: 98.1 کیلو بایتنمایش پست ها
    دستور شوری من هم عینا مثل دستور فریبا جونه با این تفاوت که من میگذارم آب گوجه سرد شه ومواد رو اضافه میکنم وتند هم دوست دارم باشه .بنابراین بیش از حد معمول فلفل میزنم.برا نگهداریش هم چون گوجه ها رو خوب میجوشونم تا باز نکردم دبه ها رو مشکلی نیست بیرون یخچال نگه می دارم ولی به محض باز شدن داخل یخچال می گذارم تا کپک نزنه
    باران67, ELAHE_ABAN, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Fariba95 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    893
    پسند کرده
    274
    واقعا خوشمزه شده طعمشو دوست دارمنام: 20151116_123623.jpg نمایش: 411 اندازه: 83.4 کیلو بایت
    بااجازه باران خانم ما اومدیم توضیحاتی اضافه کنیم
    من از همین تاپیک یاد گرفتم موادش که معلومه گل کلم.هویج. فلفل سبز.گشنیز.سیب زمینی ترشی و..... فقط یه نکته رو رعایت کردم مواد تمیز و کاملا خشک بود داخل ظرف تمیز وخشک ریختم(چون یه بار رعایت نکردم ترشی خراب شد ) گوجه رو طبق دستور دوستان اماده کردم گوجه هارو خرد وله کردم بهش نمک زدم یه روز گذاشتم بمونه بعداز کمی جوشیدن( توی صافی ریخته تخمهاش گرفته بشه بعد روی حرارت میگذاریم) همراه سرکه مخلوط کردم روی مواد ریختم (به نظر من طعم گوجه و فلفل سبز و سرکه و نمک این ترشی رو خوش مزه کرده) یه نکته دیگه مقدار گوجه جوشیده که اماده کردم از مقدار سرکه بیشتر بود (البته من همه رو چشمی اندازه گرفتم)چون فکر میکردم گوجه خوشمزه مکینه در اخر ترشی خوب شد از طعمش راضیم
    ویرایش توسط Fariba95 : ۱۳۹۴/۰۸/۳۰ در ساعت ۰۹:۲۴ بعد از ظهر
    zakizadeh, kurosh1, مامی سجاد و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما