نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree133Likes

موضوع: ترشی سالاد زمستانی(سالاد فصل)

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 50
صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان
    این ترشی من
    که شامل :
    گل کلم یک عدد
    هویج ده عدد
    سیر چهار بوته
    گوجه حدود 5 کیلو
    فلفل 10 عدد
    نمک
    ابتدا تمام مواد را خرد کرده ،شسته و گذاشته تا خشک شود . بعد یک قابلمه را داخلش اب ریخته و جوش اورده بعد گوجه هارو شسته و ته ان را یک ضربدر کوچک زده و داخل ابی که جوش امده انداخته به مدت سه دقیقه بعد داخل ابکش ریخته و اب سرد را روی ان ریخته تا بهش شوک وارد بشه بعد پوست گوجه هارو کنده و سر ان را هم میکنیم بعد داخل میکسر ریخته و کاملا پوره میکنیم و داخل قابلمه ریخته تا اب ان کشیده شود بعد یک لیوان سرکه و نمک اخر سر داخل ان ریخته و میگذاریم تا پوره گوجه ما کمی سرد شود . بعد سس را روی مواد خرد شده که داخل یک ظرف مخلوط شده میریزم و هم میزنیم م روی ان یک سبد میزاریم تا فردا بماند . بعد ترشی را داخل دبه ریخته و چند ساعت در ان را نیمه باز میگذاریم و بعد در ان را سفت میکنیم نام: 20140805-001.jpg نمایش: 654 اندازه: 82.2 کیلو بایتنام: 20140805-002.jpg نمایش: 638 اندازه: 98.5 کیلو بایتنام: 20141029-001.jpg نمایش: 636 اندازه: 82.0 کیلو بایتو مقدار نمک ان دست خودمان است
    ؟؟؟؟
     
    عطر سیب و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۷
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان
    دو هفته پیش سالاد فصل یا همون سالاد مشهدی و کمی شور درست کردم دیشب که درشو نو باز کردم ببینم آماده شده یا نه دیدم هم آب گوجه فرنگی سالاد فصلم هم آب شوریم هر دو حالت لزج پیدا کردن کسی میتونه کمکم کن و بگه چرا اینجوری شده




    نقل قول نوشته اصلی توسط نایاب 90 نمایش پست ها
    سلام مریم بانو
    اب داغ ریخته بودی یا جاشون گرم بوده
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam banoooo نمایش پست ها
    آخه گفته بودن اگه آب گوجه گرم باشه بریزی رو مواد زودتر میرسه منم وقتی ولرم بود ریختم رو مواد و اما وقتی سرد شد در ظرف رو بستم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    مريم جون بهجت جون نوشتن بعد از مخلوط كردن همه مواد باهم يه روز بمونه توي كاسه البته روي كاسه رو بپوشونيد
    بعدش بريزيد توي شيشه و بذاريد يخچال
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    97
    پسند کرده
    48
    دوستان سلام. میخوام سالاد شور مشهدی درست کنم.
    من گوجه هام را پوست گرفتم و ریختم تو مخلوط کن و حدود نیم ساعت رو شعله کم پختم و بعدش نمک اضافه کردم.اما تخمهاش هست . اگه تخمهاش باشه بده؟ باید صاف بکنم؟
    اگه صاف کنم گوشت گوجه هام از صافی رد نمیشه همش آبه .
    چه کار کنم؟



    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره نمایش پست ها
    عزيزم تخمهاش هم بذار باشه مگه اينكه حساسيت داشته باشين
    نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان.ر نمایش پست ها
    پريسا جان من هم تخمهاش رو ميزارم باشه و هيچ اشكالي هم به وجود نمياد
    نقل قول نوشته اصلی توسط پریسای مامان نمایش پست ها
    دوستان ممنونم. اما میگن تلخ میشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    من که تا الان ندیدم تلخ بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان.ر نمایش پست ها
    پريسا جان من بيشتر از ١٥ ساله كه درست ميكنم و مشكلي هم نداشته
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19120
    پسند کرده
    28856
    سلام سالاد ترشی زمستانی با دستور و توضیحات خوب بهجت خانم

    من فقط هویج رو بیشتر ریختم سیب خاکی هم ریز خرد کردم اضافه کردم مقدار یک مشت هم ترخون و مرزه خشک روش پاشیدم و کمی هم جعفری تازه + گل کلم + کرفس + سیر ریز خرد کردم+ فلفل سبز تند که داخل پوره گوجه ریختم گذاشتم فلفل داخل پوره گوجه جوشید بعد جدا کردم همه رو با هم مخلوط کردم و سرکه سیب استفاده کردم الان 4 روزه درست کردم و گذاشتم تو یخچال تا 15 روز که بهجت خانم گفتند باید برسه ولی همینطور نرسیده هم داریم میخوریم دیشب که آوردم نسبت به روز اول مزه و عطر و بوش خیلی بهتر شده و هر روز داره خوشمزه تر میشه ازتون ممنونم این اولین ترشی من هست که تنهایی درست کردم قبلا فقط سیر ترشی درست کرده بودم

    باران67, عطر سیب و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.





  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,128
    میزان امتیاز
    47
    پسند شده
    2763
    پسند کرده
    1822
    سالاد زمستونی با دستور خوب بهجت جون ص9 ممنون

    خیلی خوشمزه بود بهتره سیرش خیلی ریز نشه تا اگه کسی نخواست بخوره بببینه

    نام: IMG_0669.JPG نمایش: 670 اندازه: 36.4 کیلو بایت
    باران67, عطر سیب و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    203
    پسند شده
    10223
    پسند کرده
    7816
    کلم کرفس هویج همه رو خورد کردم گذاشتم ی شب کامل خشک بشه

    گوجه رو تو مخلوط کن خورد کردم گذاشتم ی کم بپزه بعد صافش کردم

    دونه هاشو گرفتم بعد داغ ریختم رو بقیه مواد

    به ازای هر کیلو گوجه 1ق غذاخوری نمک و 1 لیوان سرکه برای تندیش هم 2تا فلفل سبز

    و ترخون خشک ریختم من سیر نریختم گذاشتم یخچال بعد از یک هفته آمادس.......


    najmehkhatoon و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  8. #39
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami parastoo نمایش پست ها
    سالاد زمستانی
    (من لینکی برای این ترشی پیدا نکردم ، لطفآ بنا به صلاحدید خودتون اونرو جابجا کنید-ممنون)

    من یکبار توی فصل پاییز این ترشی را خوردم و خیلی خوشم اومد ،البته چون رسپی اون موجود نبود ، با توجه به دیده هام با رسپی خودم چند ساله که اونو درست می کنم و خیلی خوب می شه ،هرکسی هم که خورده خوشش اومده،نکات جذاب و مهم (بخونید مزایای!!!)تهیه این ترشی اینهاست:
    اولآ مواد اولیش نسبتآ کمه و تهیه اونها راحته و سخت نیست،پس مراحل آماده سازی اون زمانبر نیست.
    دومآ سبزی خاصی احتیاج نداره یعنی تحقیقآ سبزی نداره(مثل ریحون و ....) و بازهم این از دردسراش کم وبه سرعت کار اضافه می کنه.
    سومآ خیلی سریع جا میفته و برای کسایی که توی پاییز هوس خوردن ترشی خونگی می کنن و نمی خوان آویزون کسی باشن خوبه!!!
    چهارمآ برای کسایی مثل من که توی ترشیجات از ترد یجات!!!!! خوششون میاد و با مواد نرم و له شده میونه ای ندارن مطبوع طبعه!!

    خوب حالا که کلی تعریف کردم ،دستورش:
    گل کلم یک عدد متوسط که باید اونو شسته و به تکه های نسبتآ ریز خورد کنید.
    کرفس یک عدد متوسط که ساقه های اونرو هم می شویید و به قطعات متوسط می برید.
    هویج 400 گرم که باید بعد از شستن و پوست کندن به حلقه های کوچک یا اشکال دلخواه خورد بشه.
    سیر یه بوته متوسط پوست گرفته و شسته و به قطعات بزگ خورد شده.
    گوجه فرنگی متوسط 5 عدد
    نمک ،فلفل،آویشن،پودر موسیر،پودر سیر و کمی زردچوبه!!
    سرکه به میزان لازم.

    گوجه فرنگی هارو با پوست داخل غذاساز می ریزم تا کاملآ پوره بشن ،بعد توی یک کاسه بزگ اونرو می ریزیم و سرکه و نمک ادویه جات رو اضاقه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد سبزیجات را که باید آبشون کامل خشک شده باشه به صورت درهم داخل این ظرف می ریزیم و کمی هم می زنیم تا مخلوط بشن و بعد هم داخل شیشه های ترشی را با اون پر می کنیم و اگر سرکه کم بود روی شیشه ها میریزیم و درشون رو می بندیم و در جای سرد قرار می دهیم.اگر بیرون از یخچال باشه بعد از یکروز قابل مصرفه و داخل یخچال حدود 5روز تا یکهفته طول می کشه تا حاضر بشه .
    کل طعم دهنده این ترشی سیر هست ولی اگر خیلی باهاش میونه ندارین سیرش رو کمتر بریزین.
    همین خوشمزه و سریع و کم دردسر(البته در مقایسه با ترشی هفته بیجار عزیزم).
    راستی این ترشی بهتره که در یخچال نگهداری بشه چون در خارج از اون به تدریج نرم می شه.
    امیدوارم درست کنید و قوروچ قوروچ بخورین و خوشتون بیاد .


    اینم عکس ترشی سالاد زمستانی خوشمزه و ماه:


    درست کنین و لذت ببرین!!!!

    این هم هفت بیجار با سالاد زمستانی در رقابت تنگاتنگ:





    .



    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212 نمایش پست ها
    اولا که ممنون بابت دستور خوبتون. آخخه منم خیلی قرچ قرچ دوس دارم!

    دوم اینکه میشه میزان سرکه و نمک رو دقیق بگید واسه یه تازه کار؟ فووووووری ... کلم و اینا رو گذاشتم خشک بشه.. فوووووووری


    نقل قول نوشته اصلی توسط mami parastoo نمایش پست ها
    دوست خوبم،من نمک رو همینجوری می ریزممثلا اول یه قاشق غذاخوری پر بریز و اگر بچش اگر کم بود باز کم کم اضافه کن
    سرکه رو هم که گفتم اول یک مقدار از سرکه رو با آب گوجه و ادویه جات مخلوط کن مثلا حدود دو سه لیوان ،بعد که مواد رو باهاشون قاطی کردی وداخل شیشه ها ریختی اگر سرکه کم بود اضافه کن.
    راستی امسال من به ترشین کمی فلفل دلمه ای خورد شده و کمی فلفل سبز تازه اضاففه کردم،طعمش خیلی بهتر شده.

    مدیران عزیز فکر کنم مبحث سالاد زمستانی حالا دیگه موجوده،در صورت امکان پستهای من منتقل بشه اونجا،با تشکر!

    این هم عکس سالاد زمستانی امسال ، با توضیحات پست صفحه اول و با تغییرات پست بالا:



    مامان غزل, m1361, amir mami و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سایه روشن* نمایش پست ها
    سالاد زمستونی (لینکی براش پیدانکردم ناچارن اومدم اینجا بذارم که دیدم دوستان هم سالادشونو اینجا گذاشتند )
    گوجه 2.5 کیلو
    گل کلم یکی متوسط
    کرفس ساقه های روشنتر 6 عدد
    هویج6متوسط
    خیار4متوسط
    سیر دو بوته
    فلفل تازه تند 4عدد
    پودر گلپر دوقاشق
    جعفری تازه خردشده 5قاشق
    نعناع و شوید خشک روی هم چهار قاشق
    نمک بقدار دلخواه
    سرکه دولیوان
    روش تهیه ش بسیار راحت : یه روز جمعه مث دیروز که همسری خونه باشن و بتونن کمک کنن و انتخاب کرده گوجه رو تو غذاساز خردکن هرچی که دارین میریزین و کاملا پوره ش میکنین بعد پوره رو میریزین فابلمه تا نیم ساعتی بجوشه و اب اضافیش گرفته بشه گل کلم رو خرد کرده و هویج خرد شده ( من تو خردکن به سه شماره خردش کردم) خیار و کرفس و جعفری خردشده رو باهم مخلوط میکنین طوری که جعفری به همه جای سالاد یکسان پخش بشه ... حالا شعله ی زیر پوره رو خاموش میکنین تا خنک بشه ، توی پوره خنک شده پودر گلپر و نعنای خشک و شوید خشک و نمک و سرکه مخلوط میکنین در اخر هم پوره رو با سالاد مخلوط میشه و میره تو شیشه و بعد هم یخچال که سالادتون ترد بمونه... یه هفته بعد هم میتونین نوش جان کنین








    خوب رسیدیم به گوجه گیلاسی : گوجه های سفت رو انتخاب میکنیم و همراه شوید و ترخون و نمک و سرکه و یه لیوان آب توی ظرف میریزیم
    مامان غزل, m1361 و amir mami این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما