نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree133Likes

موضوع: ترشی سالاد زمستانی(سالاد فصل)

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 50
صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف خاتون1 نمایش پست ها
    دوستان ماندگاری این ترشی چقدره؟ باید تو یخچال باشه؟ به خاطر گوجه می گم.
    دوست عزیز،اگه منظورتون سالاد زمستونیه،ماندگاریش زیاد نیست و حتما باید در یخچال نگهداری بشه.چون سرکه نداره.ولی اگه دستور ترشی بندری که سرکه داره رو درست می کنید ،ماندگاریش خوبه و در جای خنک نگهداری بشه کافیه.لزوماً احتیاج به یخچال نداره.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بورلا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    881
    پسند کرده
    260
    این ترشی رو دیروز درست کردم. گوجه زیاد داشتیم دیدم خراب می شه. البته گل کلم نداره چون تو بازار نبود. خیار، کرفس، سیر، لوبیا سبز و هویج و کمی فلفل و نمک و سرکه و ادویهنام: DSC01324.jpg نمایش: 1672 اندازه: 100.9 کیلو بایتنام: DSC01325.jpg نمایش: 1675 اندازه: 75.3 کیلو بایت.
    لوبیا پلو
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28913
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    سالاد زمستونی

    گل کلم 1 عدد متوسط
    سیر 3 بوته
    فلفل سبز 10 تا 15 عدد
    هویج 6 عدد متوسط
    ساقه کرفس خرد شده 1 بوته
    گوجه فرنگی پوره شده 6 کیلو
    نمک ،سیاه دانه ،سرکه
    گوجه پوره شده رو می جوشانیم تا غلیظ بشه.
    سبزیجات رو ریز خرد کرده و بعد از شستن اجازه میدیم کاملا خشک بشه و آب نداشته باشه.



    به آب گوجه در حد یه پیمونه سرکه و نمک و در صورت دلخواه سیاه دانه اضافه میکنیم.
    سبزیجات رو با مواد بالا مخلوط کرده و یه شب در همون ظرف البته با در میذاریم بمونه.



    این ترشی چون سرکه کمی داره زود کپک میزنه پس بهتره تو یخچال نگداری بشه.
    هر چقدر تند تر باشه خوشمزه تر میشه.
    الان که گوجه ارزونه بهترین وقت درست کردن این سالاد خوشمزهست.




    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار نمایش پست ها
    دوستان کسی این ترشی رو با ابغوره به جای سرکه درست کرده؟ خوب میشه؟
    ایلار جون استفاده از سرکه هم اختیاریه اگه محدودیتی در باره استفاده سرکه داری میتونی نریزی.
    این ترشی همینطوری هم احتمال کپک زدنش هست ممکنه با آبغوره این روند تندتر بشه
    حالا اگه دوست داری میشه یه شیشه کوچک رو با آبغوره درست بکنی.


    نقل قول نوشته اصلی توسط الی65 نمایش پست ها
    خانم های هنرمند مواد این ترشی تا چه حد باید خشک شن ؟
    الی خانم همین که چند ساعت روی پارچه ای بریزی تا نمش کشیده بشه کافیه.


    نقل قول نوشته اصلی توسط * منصوره * نمایش پست ها
    بهجت جان ازتون ممنونم من میخوام این ترشی رو درست کنم ببخشید میخواستم بپرسم این ترشی هم باید چند روز بمونه تا برسه یا شب تا صبح که تو سس گوجه موند دیگه اماده مصرفه؟ اینطور که متوجه شدم سبزیجات این ترشی باید ترد باشند ممنونم از راهنمایی و دستور خوبتون
    منصوره جون این ترشی هم مثل اکثر ترشیها باید 10 تا 15 روز بمونه تا جا بیفته و آماده خوردن بشه.
    انشالا درست کنی و خوشتون بیاد و به خوشی بخورین عزیزم


    [QUOTE=باران 1389;1202877]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها

    لطفا بگید شما با چی این سبزیجات رو خرد کردین به نظر یک دست میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باران جان با دست خرد کردم خیلی هم یکدست نبود عکسش بهتر ازخودش افتاده
    باران67, emetis, *samir* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    busy mom آواتار ها
    Sara
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0
    سلام به همه خانمهای هنرمند مامی سایت . این اولین پست من در مامی سایت هست. ترشی مشهدی. خیلی عالیه. گل کلم,هویج,فلفل دلمه, موسیر,کرفس,سیر,آب گوجه فرنگی , آب سبزیجات تند و نمک و سرکه و سیاه دونه . من اینا رو استفاده کردم.نام: image.jpg نمایش: 1244 اندازه: 91.6 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    سالاد شور زمستونی عیییین دستور بهجت جون عزیزم

    نام: 20141009_193020.jpg نمایش: 1233 اندازه: 105.6 کیلو بایت

    نام: 20141009_212850.jpg نمایش: 1748 اندازه: 114.7 کیلو بایت

    نام: 20141010_095406.jpg نمایش: 1493 اندازه: 93.1 کیلو بایت
    باران67 و emetis این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarina82 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    511
    پسند کرده
    258
    سلام دوستان هنرمند
    سالاد مشهدی به یکبار درست کردن می ارزه ما که سالی یکبار درست میکنیم هم خوشمزست هم آسون
    مواد تقریبا شبیه دستور بهجت عزیز است نام: PixCraft_1413383084102.jpg نمایش: 1114 اندازه: 107.4 کیلو بایت


    ببخشید عکسا بی کیفیته چون با تبلت میام سایت اینم از مرحله صاف کردن گوجه فرنگی


    باقالی پلو
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21273
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    بهجت خانم جونم
    ميشه گوجه رو با پوست پوره كرد؟
    يا توي ترشي بد منظره ميشه يا تاثيري توي طعمش داره؟
    امضا:يك عدد تنبل

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    با اجازه بهجت جون

    الهام جون من تو مخلوط کن خرد می کنم و بعد یک مقداری با نمک می جوشانمش که ابش بره

    امضا تنبل شکمو

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    مرسی هنگامه جون
    پرپرک جون منم با پوست گوجه رو تو مخلوط کن می ریزم و پوره اش میکنم
    چون له میشه دیگه اصلا پوستش معلوم نمیشه تو مزه اش هم تاثیر نمیذاره
    برای ترشی بندری این جواب میده ولی برای سالاد زمستونی که با آب گوجه درست میکنیم وقتی با پوست پوره میکنم بنظرم مزه اش فرق میکنه و زیاد خوب نمیشه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.


  9. #32
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28913
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان.ر نمایش پست ها
    سلام


    يك راهنمايي ميخواستم .
    ميشه بگيد تفاوت ترشي بندري با سالاد زمستوني چيه ؟
    ممنون
    سلام به روی ماهت مرجان خانم
    عزیزم ترشی بندری بادمجان داره و همه مواد ترشی با سرکه و پوره گوجه پخته میشن
    مقدار سرکه اش خیلی زیاده و اصلا یه نوع ترشیه
    ولی سالاد زمستونی سرکه خیلی کم داره و مواد اصلیش آب گوجه غلیظ شدهست.
    برای همین موندگاری این سالاد کمه و حتما باید تو یخچال گذاشت.
    وگل کلم داره که ترشی بندری نداره
    البته این روشیه که ما درست میکنیم شاید بقیه دوستان یه مدل دیگه درست بکنن
    این لینک ترشی بندری که من درست میکنم
    ترشی بندری
    باران67 و *samir* این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما