نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree133Likes

موضوع: ترشی سالاد زمستانی(سالاد فصل)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 50
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28907
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    سالاد زمستانی یا ترشی گوجه



    گل کلم +سیر +فلفل سبز+ساقه کرفس+هویج رو ریز خرد میکنیم
    گوجه رو کمی حرارت میدیم تا نرم بشه و صافش میکنیم تا پوست و هسته ها جدا بشه و میذاریم چند جوش بزنه و کمی هم سرکه میزنیم
    و نمک هم میزنیم و بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه میکنیم.
    من 1 ق سیاه دانه هم می ریزم . این ترشی باید تند باشه اگه فلفل سبزمون تند نبود فلفل قرمز هم می ریزیم
    بهتره که چند روز اول بیرون از یخچال باشه تا جابیفته و بعد تو یخچال بذاریم.
    اگه تو شیشه های کوچک درست بشه بهتره که هر کدام رو که باز میکنیم زود تموم بشه.

    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    سالاد زمستونی
    هویج + کرفس + گل کلم + گوجه فرنگی + نعناع و شوید خشک + فلفل سبز و سیر و مقداری نمک و سرکه انگور سفید

    هویج رو با خرد کن ریز خرد کردم و گوحه رو هم تو همون پوره کردم کرفس و گل کلم رو جدا خرد کردم
    تمام مواد رو تو یه لگن مخلوط کردم نمک و سرکه رو هم زدم بعد رفت تو شیشه و داخل یخچال .... حدودیه هفته بعد حاضر شد

    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    ترشی گوجه فرنگی به مختصری تغییرات
    از اونجایی که من زیاد سیر دوست ندارم توی کل ترشی فقط یه حبه سیر هست و علاوه بر مواد معمول، توش سیب هم ریخته شده. هویج و لوبیا سبز و گوجه اش هم پخته شده. ی از دوستان می گفت رمز جا افتادن این ترشی اینه که یکی دو روز توی ظرف بزرگ(لگنی که مواد رو ریختین و مخلوط کردین) بمونه و هر از چند گاهی همش بزنید. بعد هم توی ظرف ریخته شد و توی یخچال رفت، تا هفت روز ، روزی یه بار هم بزنید.

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    blaned آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1660
    پسند کرده
    547


    سالاد مشهدی
    گوجه تو غذا ساز میکس کرده با فلفل ونمک جوشوندم
    گل کلم و هویج وسیر خرد کرده یک روز کنار گذاشتم تا کاملا خشک بشه
    سپس دا خل اب گوجه ها ریختم
    ماکارانی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36151
    پسند کرده
    55051
    سالاد زمستانی با دستور بهجت جون
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    ترشي گوجه فرنگي (ما بهش اين اسمو داديم ) جاي ديگه اي هم براش پيدا نكردم
    گل كلم / هويج / سير/ فلفل سبز تند/ سيب ترشي/ كرفس/ سياه دونه و نمك

    همه مواد بايد بعد از شستن خرد و خوب خشك بشه
    گوجه رو ميكس مي كنم و با سركه ميزارم بجوشه و بعد كنار ميزارم تا خنك بشه كاملا

    مواد رو توي شيشه ميريزم و از گوجه و سركه روش ميريزم و ميزارم جاي خنك
    بعد از يه هفته قابل خوردنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264

    سالاد زمستانی

    سالاد زمستانی خوشمزه
    گوجه ها را کاملا میکس کردم و مقداری جوشوندم ولی در قابلمه رو گذاشتم تا آبش تبخیر نشه . بعد از اینکه خنک شد گل کلم و هویج و سیر و فلفل تند و خیار را خرد کردم و توش ریختم نمک و سیاه دانه هم ریختم . به خاطر تجربه بدم که در پست بالا گفتم سرکه سفید توی این سالاد ریختم و رنگش خیلی خوب شد . طبق توصیه اسطوره عزیز مقداری جعفری خرد شده هم اضافه کردم که این عکس قبل از اضافه کردن جعفری است . خیلی خوشمزه است و برای کسانیکه ترشی معده شون رو اذیت میکنه خیلی خوبه




    ویرایش توسط mami zahra : ۱۳۹۲/۰۹/۱۸ در ساعت ۰۹:۴۲ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4248
    پسند کرده
    5307
    نقل قول نوشته اصلی توسط کاترینا 2012 نمایش پست ها
    سلام

    من این ترشی رو هفته پیش درست کردم با آب گوجه و 1 لیوان سرکه سفید. به همون روش هایی که دوستان گفته بودن. توش هم کلم و خیار و هویج ریختم و جهفری و کمی کرفس
    امروز یکم امتحان کردم ازش دیدم اصلن طعم و مزه نداره در حالیکه من پوره گوجه رو حسابی مزه دار کرده بودم با نمک و فلفل خشک آسیاب شده تند. اما نه تنده و نه خوش نمک.
    حالا سوالهام اینه که:
    الان می تونم بهش نمک و فلفل اضافه کنم؟
    به نظرم خیلی سفته، میشه الان باهم بجوشونمشون و دوباره تو شیشه برگردونم؟
    بعد از چند روز جا می افته؟

    مرسی. من خیلی بی تجربه ام و این اولین باره دارم ترشی میندازم و با کلی قلدر بازی به نامزد گرامی گفتم ترشی نخر من برات میندازم باقلوا!! اما...
    سلام عزیزم.

    تو یه هفته هنوز ترشی جا نیفتاده اما اگر احساس میکنی که طعم نمک وفلفلش کمه میتونی به مقدار نیاز اضافه کنی .باید فلفل سبز تند تازه بهش اضافه میکردی اما الان هم دیر نشده .میتونی همه رو برگردونی تو یه ظرف بزرگ نمک وفلفلش رو اندازه کنی .برای سفت بودنش هم فقط وفقط باید بهش باید اب گوجه فرنگی رقیق وجوشیده شده اضافه کنی .آب معمولی وگوجه نجوشیده احتمال کپک زدنش رو زیاد میکنه .

    این کار رو هم سریع انجام بده اول گوجه وآبش رو درست کن وبذار خنک بشه بعد شیشه هات رو خالی کن ونمک وفلفل بزن وآبش رو اندازه کن وزود بریز توشیشه ومحکم هم درشون رو ببند .
    جاشون باید خنک باشه ودور از نور خورشید باشه مثلا تو انباری یا زیر زمین .البته اگر تو بخچال جا نمیشند.
    سالادوسبزیجات
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما