نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree411Likes

موضوع: روشهای آماده سازی و بو دادن آجیل ها

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 16
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    349
    پسند شده
    5646
    پسند کرده
    1537
    سلام
    سقزونک (ب زبان محلی )

    شادونه رو تمیز میشوریم ابکش میکنیم و میریزیم تو مایتابه و بو میدیم بدون نمک و بعد شیره انگور رو بش اضافه میکنیم و اجازه میدیم با شعله کم بجوشه .ی ق از مایه رو بر میداریم و میریزیم تو اب سرد اگه ب صورت گوله شد و اومد رو اب یعنی امادس وگرن باید بجوشه .کف سینی رو ارد میپاشیم و میریزیم روی ارد اجازه میدیم سفت بشه و با چاقو برش میزنیم و میزاریم تو یخچال.
    نکته:شعله گاز باید کم باشه تا شیره نسوزه .
    خوشمزه و مقوی پیشنهاد میکنم ی بار درسش کنید .


    نام: 20151221_115310.jpg نمایش: 8704 اندازه: 104.2 کیلو بایت
    مامی سجاد, باران67, m1361 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  2. #10
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,799
    میزان امتیاز
    638
    پسند شده
    48015
    پسند کرده
    50267

    ویترین مدال ها



    ما تخمه آفتابگردون و کدو که خشک هستن رو اینجوری تفت میدیم:
    اولش داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدیم همونجوری خشک تا یه صدایی میاد مثل اینکه جرقه میزنه بعدش آب و نمکی که درست کردیم و کمی آبلیمو رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
    حرارت رو ملایم میکنیم و برای آفتابگردون 1.5 ساعت مداوم تفت میدیم تا یکدست بو داده بشن.
    برای کدو زمانش کمی کمتر میشه.
    فقط حواستون باشه مدام تفت ندین یه تعدادش میسوزه و یه تعداد نه.

    برای بادام و گردو هم داخل آب و نمک 1-2 ساعت خیسشون کردیم بعد داخل تابه ریختیم و شب گذاشتیم تا صبح روی شوفاژ موندن و خشک شدن بعد روی گاز شعله پخش کن گذاشتیم و تابه رو گذاشتیم و کمی تفت دادیم و بعدش چند دقیقه یه بار تفت دادیم. چون روی شعله پخش کن هست نیازی به تفت مداوم نداره.

    زیر ظرف رو مخلوط این 4تا رو ریختم و روش رو از هر کدوم جداگانه گذاشتم.
    Ladddy, رستگار, باران67 و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  3. #11
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,216
    میزان امتیاز
    843
    پسند شده
    13588
    پسند کرده
    14685
    کنجد بو داده
    کنجد ها را داخل تابه ریخته رو حرارت ملایم کمی که تفت خورد اب نمک اضاف کرده و دوباره رو حرارت ملایم....
    نام: تصویر3688.jpg نمایش: 7304 اندازه: 106.0 کیلو بایت
    .......
     
    mehr66, sita-golam, ELAHE_ABAN و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    268
    پسند شده
    3710
    پسند کرده
    5506

    ویترین مدال ها

    تخمه خربزه بوداده
    نام: IMG_5371.jpg نمایش: 6214 اندازه: 111.2 کیلو بایت
    تخمه ها را قبلا کم کم که خربزه مصرف می کردیم جمع کرده بودم و شسته بودم...2روز قبل ازبودادن یکم نمک و آب مخلوط کردم و ریختم روی تخمه ها و گذاشتم دوباره خشک بشه بعد هم ریختم داخل قابلمه درش را گذاشتم و روی حرارت البته مستقیم با حرارت در تماس نبود و یکم بالاتر روی حرارت نگه داشتم و مدام تکون می دادم...همیشه دونه های خربزه می شکفت اما اینبار چون هنوز یکم نم داشت هیچکدوم باز نشد ولی بازم عالی بود
    maman_mahya, باران67, iranrose63 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1622
    پسند شده
    23499
    پسند کرده
    19781
    آجيل نمكي

    نام: image-FCF8_5242CB5D.jpg نمایش: 6046 اندازه: 28.1 کیلو بایت

    تفت دادن و نمکي کردن آجيل در مايکروفر بسيار ساده است و آجيل نمکي تهيه شده به اين طريق، طعم بسيار خوبي دارد.
    تفت دادن پسته
    مواد لازم:
    پسته یا هر آجیل دلخواه 100تا 150گرم

    آب دو قاشق سوپخوري
    نمک يک قاشق چايخوري
    طرز تهيه:
    ـ پسته ي خام را در ظرف مخصوص مايکروفر ميريزيم و به مدت4 دقيقه با قدرت 900 وات يا 100 درصد تفت ميدهيم. (در طول اين مدت يکبار آنرا هم ميزنيم)
    ـ آب و نمک را در ظرف کوچکي مخلوط ميكنيم و روي پسته ها ميريزيم سپس هم ميزنيم.
    ـ دوباره پسته هاي آغشته شده به آب و نمک را به مدت 4دقيقه با قدرت 900 وات يا 100% در مايكروفر ميگذاريم تا خشك شوند. در اين مدت (4 دقيقه) عمل هم زدن را دوبار انجام ميدهيم.
    بعد از اين که پسته ها کاملا سردشدند امتحان ميکنيم اگر مغز آنها خشک نشده باشد دوباره به مدت يک تا دو دقيقه با همان قدرت 900 وات يا 100% خشک کردن آنها را انجام ميدهيم.
    توجه: بادام و تخمه را نيز به روش پسته تفت ميدهيم.
    (پست انتقالی)
    ...
     
    Ladddy, zakizadeh, *شمیم* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    121
    پسند کرده
    21
    این روش رو هم امتحان کنید. فوق العاده است. آجیل را قبلا شسته اید و نمک زده اید و کاملا خشک شده است. داخل یک تابه، یک بسته نمک بریزید. بادامٰ پسته یا هر آجیل دیگری را روی نمک ها بریزید و نمک که داغ شد سریع هم بزنید. نگران قاطی شده آجیل با نمک نباشید و خیالتانت راحت باشد که آجیل نمک اضافه ای به خود جذب نمی کند. فقط چون نمک زیاد داغ می شود باید سریع هم بزنید. این جوری هم آجیلتان سریع تر آماده می شود، هم فوق العاده ترد می شود به خصوص بادام و مغز ها و هم سیاه نمی شود و یک دست می ماند. وقتی کار تمام شد، آجیل ها و نمک را در یک صافی فلزی بریزید و تکان دهید. نمک خارج می شود و آجیل باقی می ماند. ترد و خوشمزه.
    zakizadeh, najmehkhatoon, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1622
    پسند شده
    23499
    پسند کرده
    19781
    پسته سماقی

    نام: IMG_8665.jpg نمایش: 5798 اندازه: 52.5 کیلو بایت

    پسته را چند ساعت در محلول آب نمک آبلیمو خیس میکنیم

    نام: IMG_8618.jpg نمایش: 5756 اندازه: 102.8 کیلو بایت

    بعد آبکش کرده آبش که رفت پودر سماق اضافه مخلوط میکنیم در تابه بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدهیم
    مدام هم بزنید تا یکدست بو داده شود
    در صورت تمایل کمی پودر لبو برای خوشرنگ تر شدن هم میشه اضافه کنید
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۵/۰۶/۰۹ در ساعت ۱۱:۰۰ قبل از ظهر
    amir mami, *هما*, zakizadeh و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,802
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    808
    پسند شده
    39736
    پسند کرده
    59688
    یک مقداری تخمه کدو خام همسرم خریده بود بو دادمش خراب نشه و خام هم نخوره چون مرضهای عجق وجق می گیره

    اول کمی تو تابه هم زدمش بعد یک استکان ابلیمو و نمک قاطی کردم ریختم روش و دوباره تفت دادم مرتب باید هم بزنید که نسوزه اما از انجا که من عاشق کربن هستم کم هم می زنم این شکلی بشه

    نام: tokhme.gif نمایش: 2732 اندازه: 94.7 کیلو بایت
    باران67, m1361, sara chef و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما