نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree400Likes

موضوع: روشهای آماده سازی و بو دادن آجیل ها

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 17
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    359
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3988
    پسند کرده
    900
    سلام
    سقزونک (ب زبان محلی )

    شادونه رو تمیز میشوریم ابکش میکنیم و میریزیم تو مایتابه و بو میدیم بدون نمک و بعد شیره انگور رو بش اضافه میکنیم و اجازه میدیم با شعله کم بجوشه .ی ق از مایه رو بر میداریم و میریزیم تو اب سرد اگه ب صورت گوله شد و اومد رو اب یعنی امادس وگرن باید بجوشه .کف سینی رو ارد میپاشیم و میریزیم روی ارد اجازه میدیم سفت بشه و با چاقو برش میزنیم و میزاریم تو یخچال.
    نکته:شعله گاز باید کم باشه تا شیره نسوزه .
    خوشمزه و مقوی پیشنهاد میکنم ی بار درسش کنید .


    نام: 20151221_115310.jpg نمایش: 3659 اندازه: 104.2 کیلو بایت
    مامی سجاد, باران67, m1361 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47454
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها



    ما تخمه آفتابگردون و کدو که خشک هستن رو اینجوری تفت میدیم:
    اولش داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدیم همونجوری خشک تا یه صدایی میاد مثل اینکه جرقه میزنه بعدش آب و نمکی که درست کردیم و کمی آبلیمو رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
    حرارت رو ملایم میکنیم و برای آفتابگردون 1.5 ساعت مداوم تفت میدیم تا یکدست بو داده بشن.
    برای کدو زمانش کمی کمتر میشه.
    فقط حواستون باشه مدام تفت ندین یه تعدادش میسوزه و یه تعداد نه.

    برای بادام و گردو هم داخل آب و نمک 1-2 ساعت خیسشون کردیم بعد داخل تابه ریختیم و شب گذاشتیم تا صبح روی شوفاژ موندن و خشک شدن بعد روی گاز شعله پخش کن گذاشتیم و تابه رو گذاشتیم و کمی تفت دادیم و بعدش چند دقیقه یه بار تفت دادیم. چون روی شعله پخش کن هست نیازی به تفت مداوم نداره.

    زیر ظرف رو مخلوط این 4تا رو ریختم و روش رو از هر کدوم جداگانه گذاشتم.
    رستگار, باران67, سادن و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  4. #11
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11680
    پسند کرده
    13315
    کنجد بو داده
    کنجد ها را داخل تابه ریخته رو حرارت ملایم کمی که تفت خورد اب نمک اضاف کرده و دوباره رو حرارت ملایم....
    نام: تصویر3688.jpg نمایش: 2416 اندازه: 106.0 کیلو بایت
    .......
     
    mehr66, sita-golam, ELAHE_ABAN و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3228
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    تخمه خربزه بوداده
    نام: IMG_5371.jpg نمایش: 1377 اندازه: 111.2 کیلو بایت
    تخمه ها را قبلا کم کم که خربزه مصرف می کردیم جمع کرده بودم و شسته بودم...2روز قبل ازبودادن یکم نمک و آب مخلوط کردم و ریختم روی تخمه ها و گذاشتم دوباره خشک بشه بعد هم ریختم داخل قابلمه درش را گذاشتم و روی حرارت البته مستقیم با حرارت در تماس نبود و یکم بالاتر روی حرارت نگه داشتم و مدام تکون می دادم...همیشه دونه های خربزه می شکفت اما اینبار چون هنوز یکم نم داشت هیچکدوم باز نشد ولی بازم عالی بود
    maman_mahya, باران67, iranrose63 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20125
    پسند کرده
    12747
    آجيل نمكي

    نام: image-FCF8_5242CB5D.jpg نمایش: 1262 اندازه: 28.1 کیلو بایت

    تفت دادن و نمکي کردن آجيل در مايکروفر بسيار ساده است و آجيل نمکي تهيه شده به اين طريق، طعم بسيار خوبي دارد.
    تفت دادن پسته
    مواد لازم:
    پسته یا هر آجیل دلخواه 100تا 150گرم

    آب دو قاشق سوپخوري
    نمک يک قاشق چايخوري
    طرز تهيه:
    ـ پسته ي خام را در ظرف مخصوص مايکروفر ميريزيم و به مدت4 دقيقه با قدرت 900 وات يا 100 درصد تفت ميدهيم. (در طول اين مدت يکبار آنرا هم ميزنيم)
    ـ آب و نمک را در ظرف کوچکي مخلوط ميكنيم و روي پسته ها ميريزيم سپس هم ميزنيم.
    ـ دوباره پسته هاي آغشته شده به آب و نمک را به مدت 4دقيقه با قدرت 900 وات يا 100% در مايكروفر ميگذاريم تا خشك شوند. در اين مدت (4 دقيقه) عمل هم زدن را دوبار انجام ميدهيم.
    بعد از اين که پسته ها کاملا سردشدند امتحان ميکنيم اگر مغز آنها خشک نشده باشد دوباره به مدت يک تا دو دقيقه با همان قدرت 900 وات يا 100% خشک کردن آنها را انجام ميدهيم.
    توجه: بادام و تخمه را نيز به روش پسته تفت ميدهيم.
    (پست انتقالی)
    ...
     
    zakizadeh, *شمیم*, emetis و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    100
    پسند کرده
    19
    این روش رو هم امتحان کنید. فوق العاده است. آجیل را قبلا شسته اید و نمک زده اید و کاملا خشک شده است. داخل یک تابه، یک بسته نمک بریزید. بادامٰ پسته یا هر آجیل دیگری را روی نمک ها بریزید و نمک که داغ شد سریع هم بزنید. نگران قاطی شده آجیل با نمک نباشید و خیالتانت راحت باشد که آجیل نمک اضافه ای به خود جذب نمی کند. فقط چون نمک زیاد داغ می شود باید سریع هم بزنید. این جوری هم آجیلتان سریع تر آماده می شود، هم فوق العاده ترد می شود به خصوص بادام و مغز ها و هم سیاه نمی شود و یک دست می ماند. وقتی کار تمام شد، آجیل ها و نمک را در یک صافی فلزی بریزید و تکان دهید. نمک خارج می شود و آجیل باقی می ماند. ترد و خوشمزه.
    zakizadeh, najmehkhatoon, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    GHAZALAK-1388 آواتار ها
    مصی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    نوشته ها
    129
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    579
    پسند کرده
    1066
    دوستان من كمي بادام هندي دارم كه تو يخچال بوده ولي بودي موندگي مي ده ...ميشه بو داده بشه و بوش بره؟
    قابل استفاده در شيريني و ... هست عايا ؟
    كسي ايده اي براي مصرفشون نداره؟
    زنی که زیبایی اندیشه پیدا کند
    زیبایی بدنش را نشان نمی دهد

    پسری که تو رادوست داشته باشد عریانت نمی کند بانو...لباس عروس بر تنت می کند.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20125
    پسند کرده
    12747
    پسته سماقی

    نام: IMG_8665.jpg نمایش: 993 اندازه: 52.5 کیلو بایت

    پسته را چند ساعت در محلول آب نمک آبلیمو خیس میکنیم

    نام: IMG_8618.jpg نمایش: 996 اندازه: 102.8 کیلو بایت

    بعد آبکش کرده آبش که رفت پودر سماق اضافه مخلوط میکنیم در تابه بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدهیم
    مدام هم بزنید تا یکدست بو داده شود
    در صورت تمایل کمی پودر لبو برای خوشرنگ تر شدن هم میشه اضافه کنید
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۵/۰۶/۰۹ در ساعت ۱۱:۰۰ قبل از ظهر
    amir mami, *هما*, zakizadeh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما