نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree155Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 149
صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitra F آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1885
    پسند کرده
    1615

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط lady of shalott
    سلام بچه ها کسی از این مدل مایکروفر من داره؟ کسی میدونه چطوری میشه توش کیک درست کرد؟

    http://www.lg.com/ir/microwave-ovens/lg-LF-5302
    خانمی اگه مایکروت دفترچه داره بخون ببین اگه کانوکشن و گریل داشته باشه که حتما داره مثل آموزشهایی که دوستان دادن میتونی عمل کنی.چندبار مواد خراب کنی دستت میاد

    راستی بچه ها من واسه اولین بار تو مایکرو پیتزا پختم که چون فهمیدم کانوکشن عین فر معمولیه واسه همین با حرارت 180درجه 20دقیقه زمان دادم که بعد 15دقیقه دیدم روش کاملا برشته شده.تو همون سینی مایکرو بود و روی سه پایه نبود.بعد یکی دیگه رو هم همین 15دقیقه ای پختم اما چشمتون روز بد نبینه اوردیم با اشتهای زیاد که بخوریم و برش زدیم دیدیم خمیرش نپخته اصلا و اعصاب شوهرم خورد شد که پیتزای خونگی خوب نمیشه و از این حرفا که دوباره مجبور شدیم فرگاز رو روشن کنیم و 20دقیقه ای هم تو اون پبزیم که باز دیدیم کامل نپخته و برعکس کردیم مثل کوکو و ذاشتم روی سه پایه بلند و تنظیم گریل تا پشت پیتزا هم بپزه !!!!خلاصه تو این 1ساعتی که با پیتزا درگیر بودم و هی یه تیکه از همون خمیریش خوردم تا سیر شدم و وقتی تا حدی پخت نتونستم بخورم!قابل ذکره که خمیرو از پودر آماده پیتزا درست کرده بودم و احتمال میدم کیفیت اون خوب نبوده اما چشمم ترسیده از دوباره پیتزا پختن مخصوصا تو مایکرو.اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.ممنون میشم
    راستیییی مایکرو من تو پرشین کوکش پیتزا هم داره اما چون من تو ظرفای فویل آلومینومی میخواستم بپزم ترسیدم اون حالتو انتخاب کنم و واسه همین خودم دستی با کانوکشن پختم.پیراشکی هم بعد این قضایا با همون خمیر درست کردم که اینبار پخت خودکار پیتزا رو انتخاب کردم اما دیدم به نظر نپخته میاد دوبار هم پشت و رو کردم و گریل کردم تا بالاخره پختن!

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان خوشبخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی بی بی
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    9

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    زبراکیک
    مواد لازم:
    تخم مرغ: 3 عدد
    شیر: 1 پیمانه
    شکر: 1 پیمانه
    آرد: 3 پیمانه منهای 4 ق غ (میشه 2 پیمانه و نیم)
    روغن مایع: 1 پیمانه
    بیکینگ پودر: 1 ق م
    بیکینگ سودا یا نمک میوه یا جوش شیرین (اگه هیچکدومو ندارین اینم بیکینگ پودر بریزین) : 1 ق م
    پودر کاکائو: 2 ق غ
    وانیل: 1/4 ق چ
    طرز پخت:
    آرد و بیکینگ پودر و نمک میوه رو مخلوط و الک کنین. قالب گرد رو چرب و کاغذ روغنی بندازین یا اینکه آرد بپاشین. من از قالب کمربندی استفاده می کنم.
    درباره آرد بگم که مقدار آرد این دستور 3 پیمانه ست. اما چون نصفش رو میخوام کاکائویی کنم 4 قاشق از آرد بر میدارم که میشه همون 2 پیمانه و نیم.
    شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب بزنین تا کرم و کشدار بشه.
    روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد شیر رو
    آرد رو کم کم به مواد تون اضافه کنین
    موادتون که خوب مخلوط شد مایه کیک رو نصف کنین و توی 2 تا ظرف داشته باشین. به یکی 2 قاشق پودر کاکائو و به اون یکی 2 قاشق آرد اضافه کنین (حالا متوچه شدین؟ اون 4 قاشق آرد اینحا جبران شد...شد همون 3 پیمانه آرد)
    نکته: اگه پودر کاکایویتان خارجی و مرغوب بود، میزان آرد را 2 پیمانه و ¾ در نظر بگیرید و زمانیکه مواد را نصف کردید، به یکی یک قاشق غذاخوری آرد و به دیگری یک قاشق پودر کاکایو اضافه کنید
    حالا مایکروویو را با دستور پیش گرمایش 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ( یعنی کانوکشن+ 180 درجه بدون دادن زمان)
    خب حالا 2 تا ملاقه بردارین و دست بکار بشین. از اینجا به بعد کلی به وجد میایین و ذوق می کنین. قالبتون رو بذارین دم دست. 1 ملاقه از مایه سفید بریزین مرکز قالب
    یه ملاقه هم از مایه کاکائویی بریزین روی مایه سفید
    دقت کنین زیر ملاقه تون رو تمیز کنین تا مثل من از زیرش نریزه روی لایه سفید. حالا از مایه سفید دوباره بریزین روی این لایه
    و همینطور ادامه بدین تا موادتون تموم بشه
    می بینی که لایه ها همینطور عقب میرن و موادتون هم اصلا قاطی نمی شن!
    وقتی آخرین لایه رو ریختین و مواد توی قالب کاملا پخش شد، 1 خلال بردارین و از کناره به سمت مرکز روی کیک خط بندازین تا طرح گل بیفته روی کیک. می تونین اینکارو هم نکنین
    حتما تا الان دستگاه گرم شده و بوق زده. حال قالب را روس سه پای کوتاه بگذارید و در حالت کانوکشن 170 درجه و 45 دقیقه قرار دهید. بعد از نیم ساعت حتما با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید
    . وقتی آماده شد بذارین خنک بشه و از قالب دربیارین و روی توری بذارین تا خنک بشه.
    منبع: با کمی تغییر hanichef.blogfa.com
    آهو مشکی پوش این نوشته را پسندیده.
    همیشه از خوبیهای آدمها واسه خودت دیوار بساز.
    پس هر وقت در حقت بدی کردند، فقط یه آجر از دیوار بردار.
    بی انصافیه اگه کل دیوار رو خراب کنی...

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitra F آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1885
    پسند کرده
    1615

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط yarauf
    منم واسه پختن خمیر پیتزا با ماکروفر مشکل دارم آرزومه یه پیتزا خوب با ماکروفر بپزم شوهرم هم عاشق پیتزاست طوری که میگه همیشه پیتزا رو آروم میخورم که مزه شو همیشه حس کنم حالا من چطوری با این همسر عاشق پیتزام واسش تو ماکروفر پیتزا درست کنم

    دوست جونم من دیروز کلاس آموزشی مایکرو ال جی رو رفتم و پرسیدم برای پختن پیتزا چون منم یه باری که امتحان کردم خمیری شد.یه روش خیلی جالب یاد داد که هنوز وقت نکردم امتحان کنم ببینم خوب میشه یا نه اما این روش رو واسه کیک امتحان کردم و بد نشد اما مثل مال کلاس خیلی خوب هم نشد.تو کلاس کیک پخت خیلی خوب پف کرده بود و اسفنجی شده بود البته نگفت موادش چی بوده اما 1ساعتی مایه کیک مونده بود همینجوری که من گفتم حتما کیک خوبی نمیشه چون مایه کیک که اماده شد معمولا فوری باید بره تو فر اما خب اینی که من دیدم با این وجود که فوری تو فر نرفت خیلی خوب شده بود.
    و اما روش پخت که فوری هم هست نسبت به استفاده ار پختن کیک با کانوکشن یا حالت پیش فرضی که تو مایکرو من واسه کیک هست و 45دقیقه طول میکشه.با این روش 10-15دقیقه زمان نیازه واسه پخت کیک و پیتزا.
    اینم بگم من کیک اسفنجی دیروز با این روش درست کردم که دو رنگش کردم مثل کیک زبرا ریختم ولی تا حدی خشک شد کتاره های کیک.دفعه بعد اولا کیک بدون روغن درست نمیکنم تو مایکرو .فکر کنم کیک شیر مناسب باشه چون بافت مرطوبی داره دوما زمان پخت رو کمتر میکنم و شاید دما رو هم کمی کمتر کنم.یه مشکل دیگه هم که واسه من پیش اومد کیکم یکدست پف نکرد وسطش قلبمه زده بود بیرون که فکر کنم به دلیل مدل ریختن لایه ها تو زبرا کیک میشد
    اینم مراحل کار:
    1-حالت کانوکشن رو انتخاب میکنیم و دمای 220-230درجه رو انتخاب و استارت رو میزنیم تا حالت پیش گرمایش فعال بشه و تا فر گرم بشه میریم سراغ درست کردن مایه کیک.
    2-وقتی دستگاه بوق زد به این معنی که به اندازه کافی گرم شده دکمه stopرو دوبار میزنیم تا از حالت کانوکشن بیرون بیاد و ظرف کیک رو داخل دستگاه میزاریم(اینم بگم که حتما باید تو ظرف پیرکس باشه مایه کیک.تو این روش از ظروف فلزی اصلا نمیشه استفاده کرد اما یه کار جالبی که تو کلاس یاد گرفتم این بود که برای نچسبیدن کیک به ظرف پیرکس میشه توی ظرف کیسه فریزری که بریدیم و به شکل مستطیل بزرگ درامده انداخت و بعد مایه رو روش ریخت.تو مراحل اول کناره های نایلون که لبه های ظرف مونده میسوزه و میچسبه به ظر وبعد پخت راحت کنده میشه!)
    3-حالت ترکیبی(combi) رو انتخاب میکنیم.و enter رو میزنیم.
    4-بین چند تا حالتی که پخت ترکیبی داره حالت CO4 یا CO5 رو انخاب میکنیم.(این حالتها مربوط به ترکیب دو حالت مایکرو و کانوکشن میشه که با استفاده از هردوی اینا پخت انجام میگیره و واسه همین سریعتره.)
    5-تعیین دما برای حالت کانوکشن و سپس زدن کلید enter.( که همون دما به درجه هست که گفت 220-230مناسبه هم برای پخت کیک هم پیتزا که به نظر من زیاد بود و نزدیم بود کیکم بسوزه.شما میتونین بار اول با همین دما امتحان کنین و اگه خوب نبود دما رو کمتر کنین دفعه های بعد.)
    6-تعیین قدرت مایکرو و سپس زدن enter.(اگه دمای کانوکشن رو 220انتخاب کردین این رو روی 360وات تنظیم کنین.اما اگه دمایی که واسه کانوکشن در نظر میگیرین زیر 180درجه هست قدرت 180وات و اگه بیشتر از 220درجه دما دادین باید 600وات رو برای قدرت مایکرو در نظر بگیرین.امیدوارم متوجه این قسمت شده باشین)
    7-دادن زمان پخت که بین 10تا 15دقیقه زمان بدین کافیه.(به نظرم هم زمان هم دما وقدرت دستگاه باید متناسب با حجم مواد کیک باشه پس اگه مواد زیاد نبود همون 10دقیقه کافیه.)
    8-زدن دکمه start و منتظر بودن تا زمان اتمام پخت.(البته بهتره بعد چند دقیقه یه نگاهی بندازین تا ببینین خوب پف کرده کیک یا نه و اینکه اگه زودتر از از 10-15دقیقه به نظررتون اومد کیک پخته حتما در فر رو باز کنین و چک کنین تا کیکتون نسوزه.)

    امیدوارم شما هم این روش رو امتحان کنین و از تنیجه راضی باشین

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5329
    پسند کرده
    4197

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    [quote="Mitra F"] یه کار جالبی که تو کلاس یاد گرفتم این بود که برای نچسبیدن کیک به ظرف پیرکس میشه توی ظرف کیسه فریزری که بریدیم و به شکل مستطیل بزرگ درامده انداخت و بعد مایه رو روش ریخت.تو مراحل اول کناره های نایلون که لبه های ظرف مونده میسوزه و میچسبه به ظر وبعد پخت راحت کنده میشه!)
    [quote]

    عزیزم اینجوری که به نظرم بوی سوختگی میپیچه توی خونه و کیک هم توی فر بوی نایلون سوخته می گیره. تازه سرطان زا هم هست. خودش تو کلاس همین کارو کرد؟
    من خودم وقتی توی مایکروفر میپزم اگه از ظرف پیرکس بخوام استفاده کنم ته ظرف و کناره هاشو اول چرب می کنم و بعد روش یه ذره آرد می پاشم بعد مایه کیک رو میریزم توش که اینطور بعد از پخت کیک راحت از ظرف جدا میشه. البته می تونی از کاغذ روغنی هم به جای نایلون استفاده کنی.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitra F آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1885
    پسند کرده
    1615

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط MARYAM.E
    [F"]
    عزیزم اینجوری که به نظرم بوی سوختگی میپیچه توی خونه و کیک هم توی فر بوی نایلون سوخته می گیره. تازه سرطان زا هم هست. خودش تو کلاس همین کارو کرد؟
    من خودم وقتی توی مایکروفر میپزم اگه از ظرف پیرکس بخوام استفاده کنم ته ظرف و کناره هاشو اول چرب می کنم و بعد روش یه ذره آرد می پاشم بعد مایه کیک رو میریزم توش که اینطور بعد از پخت کیک راحت از ظرف جدا میشه. البته می تونی از کاغذ روغنی هم به جای نایلون استفاده کنی.
    خانمی خود مربی اینکارو کرد و بوی سوختگی هم نیومد .منم که انجام دادم دقت نکردم که بویی متصاعد شد یا نه چون سرما خوردم بو نمیفهمماما خب فکر نمیکنم تاثیر سرطان زایی بزاره رو کیک.البته شایدم بزاره ها من به اینش فکر نکرده بودم.خوب شد گفتی.اما خب برای این خوبه که ظرفمون کثیف نمیشه.با کاغذ روغنی من امتحان کردم راحت جدا میشه ولی خب یه مقداری از کف کیک با کاغذ جدا میشه و هم اینکه ظرف هم روغنی میشه ولی خب روش سالمتریه.ممنون دوست عزیز

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitra F آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1885
    پسند کرده
    1615

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط yarauf
    دوستان تو کانوکشن میشه ظروف فلزی گذاشت اینو میدونم ولی هر ظروف فلزی یعنی ازین قالبهای روحی و آلمینیومی هم میشه گذاشت ؟؟
    والا میشه ظرف فلزی تو حالت کانوکشن که البته تو کلاس هم به ما گفتن بهتره نزارین اما ظروف روحی رو نمیدونم دقیقا.منظورت همون ظروف آلومینیومی مخصوص کیک و شیرینیه؟

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitra F آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1885
    پسند کرده
    1615

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط khatii89
    سلام بلخشيد تو ماكروفر بيسكويت هم ميشه درست كرد؟
    من مي خوام برلي شب يلدا بيسكويت هندوانه اي درست كنم فر ندارم ميشه كمك كنيد با ماكروفر درست كنم؟
    عزیزم من امتحان نکردم بیسکوییت رو تو مایکرو ولی به نظرم میشه.اگه کانوکشن داشته باشه دستگاهت عین فر از قبل گرمش کن و رو همون درجه ای که برای فر گفته بپز اگه دیدی خوب نپخته یکم بیشتر بزار بمونه تا زیرش یکم طلایی شه.من پارسال این شیرینی رو تو فر معمولی درست کردم راحت بود به نظرم اما خب طمع خاصی نداشت.فقط قیافش خوشگله

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شالیزه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    246
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    508

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    دوستان عزیز یه سوال فوری ممنون اگه کسی می دونه جواب بده
    من ماکروفرم این مدل هست پخت ترکیبی داره ولی کانوکشن نداره آیا میشه توش کیک پخت یا خیر؟
    ماکروفر بلاک اند دکر BLACK [&] DECKER مدل MX 30 PGWS
    1- دارای قدرت 1000 وات و ظرفیت 30 لیتر
    2- بدنه لعابی سفید و داخل استیل
    3- دارای 6 درجه قدرت پخت مواد غذائی
    4- پخت سریع و پخت گریل ( بریان کردن )
    5- دارای صفحه نمایشگر عملکرد فهرست برنامه پخت
    6- برنامه ریزی پخت مواد غذائی + پخت ترکیبی
    7- دارای عملکرد یخ زدائی وزنی و یخ زدائی سریع
    8- عملکرد از پیش تنظیم کردن برنامه های پخت
    9- دارای حافظه و ساعت دیجیتال - سیکل 12 ساعتی
    10- دارای قفل ایمنی کودک و صفحه کلید فینگرتاچ

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما