نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree155Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 149
صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36154
    پسند کرده
    55051

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترباران
    سلام دوستان. من چندتا سوال دارم:
    1- مایکروویو من دوو هستش. اینجا کسی این مارک رو داره؟ من اون مدلی رو دارم که روش برچسب قابلیت پخت سه بعدی داره. دفترچه فارسی نداره و توی کار باهاش خیلی مشکل دارم. کجا می تونم یه آموزش کلی از کار با مایکروویو بدست بیارم؟
    2- دیشب باهاش یه کیک پختم خیلی عالی بود ظاهرش اما یه مقدار خشک شد. مشکل از میزان حرارت زیاد بوده یا زمان زیاد؟ این کانوکشن چیه که همه ازش حرف میزنید؟ (شرمنده من تا حالا با مایکروفر اصلا کار نکردم)
    3- این درسته که وقتی کیک رو از مایکروفر در میارم باید بلافاصله بذارم تو پلاستیک تا خشک نشه؟
    4- تو مایکروفر نباید از ظروف فلزی استفاده کنم؟ چرا؟ من دیروز کیکم رو تو یکی از این قالب های کیک که جنسش مثل آلومینیموه گذاشتم. مشکلی داره؟
    دختر باران امواج مایکرو ازجنس امواج نور یا امواج الکترومغناطیس هست و قالب های الومینیومی یا فلزی مثل آینه برایش رفتار می کنه و منعکسش می کنه و انعکاس نور توی ماکرو به خودش آسیب می زنه برای همین می گویند از فلزات نباید استفاده کرد.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترباران
    سلام دوستان. من چندتا سوال دارم:
    1- مایکروویو من دوو هستش. اینجا کسی این مارک رو داره؟ من اون مدلی رو دارم که روش برچسب قابلیت پخت سه بعدی داره. دفترچه فارسی نداره و توی کار باهاش خیلی مشکل دارم. کجا می تونم یه آموزش کلی از کار با مایکروویو بدست بیارم؟
    2- دیشب باهاش یه کیک پختم خیلی عالی بود ظاهرش اما یه مقدار خشک شد. مشکل از میزان حرارت زیاد بوده یا زمان زیاد؟ این کانوکشن چیه که همه ازش حرف میزنید؟ (شرمنده من تا حالا با مایکروفر اصلا کار نکردم)
    3- این درسته که وقتی کیک رو از مایکروفر در میارم باید بلافاصله بذارم تو پلاستیک تا خشک نشه؟
    4- تو مایکروفر نباید از ظروف فلزی استفاده کنم؟ چرا؟ من دیروز کیکم رو تو یکی از این قالب های کیک که جنسش مثل آلومینیموه گذاشتم. مشکلی داره؟
    دوست خوبم كار كانوكشن دقيقا مثل فر مي مونه. براي اينكه كيك رو با كانوكشن بپري:

    ابتدا سه پايه بلند فلزي را در دستگاه قرار داده و دكمه كانوكشن ماكروویو را بزنيد.
    با كليد چرخان درجه حرارت را روي همان درجه كه براي فر گفته شده تنظيم كنيد.(البته چون ماكرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روي 180 بذاريد ولي حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغييري ايجاد نمي كند).
    بدون دادن زمان، حالا كليد start رو بزنيد.
    زماني كه دماي ماكروویو به دماي تنظيم شده برسد بوق مي زند . اگه مواد آماده بود كه ميگذاريد وگرنه، ماكرو با آف و آن كردن دما را در همان درجه نگه مي دارد.
    بعد از رسيدن به دماي تنظيمي و شنيدن صداي بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و حالا كليد stop رو بزنيد . بلافاصله دوباره دكمه كانوكشن را بزنيد.
    با كليد چرخان دما را روي دماي گفته شده برده و كليد چرخان را فشرده و زمان را تنظيم كرده و حالا start را بزنيد.

    عزيزم در هنگام استفاده از كانوكشن مي توانید از قالب فلزي يا سيليكوني هم استفاده كنيد.هيچ ايرادي نداره.. من دفترچه فارسي ماكروفر رو دارم .. در كانوكشن استفاده از ظرف فلزي كيك مجاز هستش.. اما فقط كانوكشن ها!!!!!!
    aseman92 این نوشته را پسندیده.
    نااميد نشو... خورشيدمان دوباره طلوع خواهد كرد... من خداي اين آسمان را مي شناسم.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leylii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    476
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    11

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترباران
    سلام دوستان. من چندتا سوال دارم:
    1- مایکروویو من دوو هستش. اینجا کسی این مارک رو داره؟ من اون مدلی رو دارم که روش برچسب قابلیت پخت سه بعدی داره. دفترچه فارسی نداره و توی کار باهاش خیلی مشکل دارم. کجا می تونم یه آموزش کلی از کار با مایکروویو بدست بیارم؟
    2- دیشب باهاش یه کیک پختم خیلی عالی بود ظاهرش اما یه مقدار خشک شد. مشکل از میزان حرارت زیاد بوده یا زمان زیاد؟ این کانوکشن چیه که همه ازش حرف میزنید؟ (شرمنده من تا حالا با مایکروفر اصلا کار نکردم)
    3- این درسته که وقتی کیک رو از مایکروفر در میارم باید بلافاصله بذارم تو پلاستیک تا خشک نشه؟
    4- تو مایکروفر نباید از ظروف فلزی استفاده کنم؟ چرا؟ من دیروز کیکم رو تو یکی از این قالب های کیک که جنسش مثل آلومینیموه گذاشتم. مشکلی داره؟
    سلام دختر باران .منم دقیقا از همین مارک دارم 3d
    این مدل خودش تنظیم پخت کیک داره . ولی کلا منم با مشکل مواجه میشم .به خاطر تنظیم دمای قبل از گذاشتن کیک.
    در ضمن من دفتر چه رو دانلود کردم .پیدا میکنم و لینک رو برات میذارم حتما
    با فنجانی چای هم میتوان مست شد
    اگر
    کسی که باید باشد "باشد"

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leylii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    476
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    11

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سیندرلا* نمایش پست ها
    دوستان گل اگه میشه دستور پخت چند مدل کیک خوشمزه رو با ماکرو فر بذارید ممنون میشم


    عزیزم من همه ی دستور کیک ها رو توی ماکرو فر درست میکنم/خودش دکمه ی پخت کیک و نان داره
    البته اگه ماکروفرت این دگمه رو نداره با کانوکشن هم میشه درست کنی
    با فنجانی چای هم میتوان مست شد
    اگر
    کسی که باید باشد "باشد"

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان خوشبخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی بی بی
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    9

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    من تازه یک ماه است که سولاردام ال جی خریده ام. تا به حال چند بار توش کیک پخته ام که خیلی خوب شده. یکبار از پخت اتوماتیک کیک استفاده کردم که در این حالت وزن مایه باید 500 گرم باشه. در بقیه موارد هم از کانوکشن استفاده کردم. البته به طور تجربی دستم آمده که زمان پخت را باید کمتر در نظر گرفت و زودتر به کیک سر زد تا نسوزد. بر خلاف بعضی دوستان که گفته بودند کیکهاشون در مایکروفر سفید و بیرنگ میشه کیکهای من خیلی خوب شدند انگار در فر گذاشته باشم. در ضمن یکبار از حالت ماکرو استفاده کردم که نتیجه خوبی نداشت.
    همیشه از خوبیهای آدمها واسه خودت دیوار بساز.
    پس هر وقت در حقت بدی کردند، فقط یه آجر از دیوار بردار.
    بی انصافیه اگه کل دیوار رو خراب کنی...

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
    نوشته ها
    160
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    من امروز کیک سیب و دارچین رو تو ماکرویو درست کردم.
    با سیستم کانوکشن 180 درجه و بمدت 1 ساعت .
    تنها اشتباهم این بود که از سه بایه بلند استفاده کردم . وقتی نیمی از زمان گذشته بود بهش سر زدم دیدم روش برشته شده ولی وسطش شله .سه بایه بلند رو با سه بایه کوتاه عوض کردم و بقیه تایمو گذاشتم بخت .(طبق دستور دستگاه باید از اولش از سه بایه کوتاه استفاده میکردم )
    یه مقدار روش تیره شد ولی خوب بود .
    رطوبت کیک بخت شده تو ماکرویو بیشتر از کیکی هست که با فر بخته میشه .
    باید بزاریم یکی دو ساعتی بمونه بعد سرو بشه .
    همین از تمام جهان کافیه
    همین که کنارت نفس میکشم
    تقدیم به پسرای گلم شهروز و شایان

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5330
    پسند کرده
    4197

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط fahimehh
    دوستان گل اگه میشه دستور پخت چند مدل کیک خوشمزه رو با ماکرو فر بذارید ممنون میشم
    من چون فر ندارم هر چی بخوام بپزم که نیاز به فر داشته باشه از کانوکشن مایکروفرم استفاده می کنم دقیقاً مثل پخت با فر میشه و هیشکی باورش نمیشه که توی مایکرو پختم. شما هم می تونید هر کیکی رو که خواستین با هر دستوری توی مایکرو فر بپذین. فقط یادتون باشه از حالت کانوکشن استفاده کنید که دقیقاً مثل فر معمولی عمل می کنه و چون در این حالت از اشعه استفاده نمیشه هم بی ضرر هست و هم اینکه میتونید از ظروف و قالبهای فلزی هم استفاده کنید. ضمناً در پخت با کانوکشن حتماً قبل از پخت دکمه پیش گرمایش رو بزنید تا خوب گرم بشه و موقع پخت از سه پایه کوتاه استفاده کنید و برای زمان پخت هم من معمولاً اول یه کم کمتر زمان میدم بعد بررسی میکنم اگه نیاز بود و کیکم هنوز نپخته بود بازم زمان میدم که کامل بپزه.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5330
    پسند کرده
    4197

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg7111
    وای دوست جونااااااااااا
    من امشب کیک پختم
    از این پودر کیک آماده ها
    خیییییییییییییلی عالی شد
    من 13 دقیقه ترکیبی ماکرو و کانوکشن گذاشتم 3دقیقه هم ترکیبی گریل و کانو روی پایه کوتاه
    همه چیزش خوب بود فقط نمیدونم چرا سطح کیکم صاف نبود وسطش قلمبه اومده بود بالا
    کسیمیدونه چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وقتی قالب کیک نسبت به مواد کوچیک باشه اینجوری میشه.باید توی قالب بزرگتر می پختین.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما