نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree155Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 149
صفحه 5 از 19 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط asalgisoo
    سلام...من هم مایکروویو دوو دارم .با دکمه کیکش یه بار درست کردم اصلا خوب نشد.ولی مدلای دیگه که دوستان توضیح دادن امتحان میکنم.کسی تجربه ای در مورد این نوع ماکروویو داره ممنون میشم بگه.
    عسل جان ماکرو من 1B0K هستش.من از دکمه کانوکشن استفاده می کنم. اصلا هم توی پختن کیک مهارت ندارم اما با این روش کیک هام خوب دراومدن.البته گاهی هم از ترکیب کانوکشن و ماکرو استفاده می کنم که اون هم خوب میشه
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    66
    پسند کرده
    0

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    سلام دوستان من ماکروفرم LGهستش
    جدیدن نون عسلس توش درست می کنم با حالت گریل حدود 10 دقیقه ای درست می شه البته پیش گرمایش 180 درجه رو انجام می دم خیییلی راضیم
    البته ناگفته نمونه من این شیرینی و با فر درست نکردم تا حالا
    اگه کسی سوالی راجع بهش داره من در خدمتم
    چترهارابایدبست زیر باران باید رفت..
    یه سری به ما بزنید ehsanghorbanpoor.niniweblog.com

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    186
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.j
    سلام لطفا بهم بگید کیک 3 دقیقه ای رو ، رو پایه میپزید؟
    مهسا جان من روی همون سینی میذارم طبقه پایین . خیلی هم نتیجه خوبی میگیرم
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    186
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط asalgisoo
    سلام دوستان..من امروز اومدم کیک خرمایی تو ماکروویو درست کردم.با کانوکشن اول پره هیت زدم بعد با حرارت 170 حدود 35 دقیقه گذاشتم بپزه.متاسفانه اصلا خوب نشد.خمیر بود توش و پف هم نکرده بود.من واقعا ناراحتم.آخه همسری با خودش نمیگه خانومش یه کیک ناقابل بلد نیست درست کنه؟
    لطفا اشکال کارم رو بگین.ممنونم
    ظرفتون بالا و پایینش به یک اندازه بود؟
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    242

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    اینم اولین کیک من با مایکروفرم.تابحال کیک باهاش نپخته بودم ولی چون دیگه فرندارم و گازم رومیزی شده تصمیم گرفتم استفاده از مایکروفرمو بیشتر کنم .
    تو قالب سیلیکونی پختمش خیلی عالی از اب درومد کاملا پوک شد اول رو پیش گرمایش گذاشتم بعد چهل دقیقه با درجه 160 رو کانوکشن.کاملا روش پف کرد و طلایی شد ولی داخلش نپخته بود و خام بود دوباره ده دقیقه زمان دادم با همون درجه و ایندفعه ماکرو و کانوکشن رو ترکیبی دادم داخلش کامل پختو پوک شد .فقط کارم یه عیبی داره که امیدوارم استادکارا بیان و علتو بگن و راهنمایی کنن اونم اینه که کیک یه کم بعداز اینکه از مایکرو درومد و موند دوطرفش یه کم خشک شد ولی وسطش تازه و نرم بود.کلا من سیبزمینی هم که میگذارم برای کمپیر کبابی بشه تو مایکرو بعداز اینکه یه کم بیرون از مایکرو میمونه انگار ابشو از دست میده و خشک میشه بیرونش.
    اینم برش خورده کیکمه و روی کیکه و کاملا طلایی شده



  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4154
    پسند کرده
    4451

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترباران نمایش پست ها
    سلام دوستان. من چندتا سوال دارم:
    1- مایکروویو من دوو هستش. اینجا کسی این مارک رو داره؟ من اون مدلی رو دارم که روش برچسب قابلیت پخت سه بعدی داره. دفترچه فارسی نداره و توی کار باهاش خیلی مشکل دارم. کجا می تونم یه آموزش کلی از کار با مایکروویو بدست بیارم؟
    2- دیشب باهاش یه کیک پختم خیلی عالی بود ظاهرش اما یه مقدار خشک شد. مشکل از میزان حرارت زیاد بوده یا زمان زیاد؟ این کانوکشن چیه که همه ازش حرف میزنید؟ (شرمنده من تا حالا با مایکروفر اصلا کار نکردم)
    3- این درسته که وقتی کیک رو از مایکروفر در میارم باید بلافاصله بذارم تو پلاستیک تا خشک نشه؟
    4- تو مایکروفر نباید از ظروف فلزی استفاده کنم؟ چرا؟ من دیروز کیکم رو تو یکی از این قالب های کیک که جنسش مثل آلومینیموه گذاشتم. مشکلی داره؟



    سلام من فقط میتونم تو شماره 3 کمک کنم
    اگر سریع بزاری تو پلاستیک عرق میکنه و کیکت خیس میشه
    بهتره بعد از اینکه مراحل پخت تو ماکروفر تموم شد چند دقیقه همون جا بمونه بعد از قالب در بیاری و بذاری توی ظرف در دار یا پلاستیک .
    من همیشه همین کارو میکنم و مشکلی پیش نمیاد.
    فسنجون
     
    دلواپس شادمانی تو ام...........

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    186
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترباران
    سلام دوستان. من چندتا سوال دارم:
    1- مایکروویو من دوو هستش. اینجا کسی این مارک رو داره؟ من اون مدلی رو دارم که روش برچسب قابلیت پخت سه بعدی داره. دفترچه فارسی نداره و توی کار باهاش خیلی مشکل دارم. کجا می تونم یه آموزش کلی از کار با مایکروویو بدست بیارم؟
    2- دیشب باهاش یه کیک پختم خیلی عالی بود ظاهرش اما یه مقدار خشک شد. مشکل از میزان حرارت زیاد بوده یا زمان زیاد؟ این کانوکشن چیه که همه ازش حرف میزنید؟ (شرمنده من تا حالا با مایکروفر اصلا کار نکردم)
    3- این درسته که وقتی کیک رو از مایکروفر در میارم باید بلافاصله بذارم تو پلاستیک تا خشک نشه؟
    4- تو مایکروفر نباید از ظروف فلزی استفاده کنم؟ چرا؟ من دیروز کیکم رو تو یکی از این قالب های کیک که جنسش مثل آلومینیموه گذاشتم. مشکلی داره؟
    سلام عزیزم.
    من ماکروفر ال جی دارم.
    تو سوال 1 نمیتونم کمکت کنم.
    2: کانوکشن یا پیش گرمایش برا پخت شیرینی ها و کی ها بکار میره. و داخل ماکروفر رو گرم میکنه. درست مثل حالتی که شما نیم ساعت قبل از گذاشتن کیک داخال فر اون رو روشن میکنین تا گرم بشه.
    وقتی کیکتون سفت میشه یا حالت اجری میگیره. که معمولا تا 5 دقیقه بعد از بیرون اوردن این اتفاق براش میفته ، برا اینه که قدرت رو زیاد انتخاب کردین..بهتره برای پخت کیک از ترکیب کانوکشن و ماکرو استفاده کنین......علامت کانوکشن یه پروانه 4 پر هست .
    یه نکته مهم دیگه این هست که ظرفتون باید دیواره صاف داشته باشه. یعنی مثل کاسه نباشه که دهانه ش بزرگتر از کف باشه. خیلی مهمه
    3: مطمئنا اگر داخل ظرف بذارین نرم میمونه. من معمولا یه ده مین بیرون میذارم تا بخارش بره بعد داخل ظرف میذارم. روش رو هم یه دسمال کاغذی میذارم.
    4: اصلااااااااااااا و ابدا ظرف فلزی و حتا ظروفی کهه نقش نقره ای و طلایی دارن رو نباید استفاده کنی عزیزم. چون اگه ادامه بدی بعدا خودت متوجه جرقه در حین مصرف ماکروفر میشی.
    امیدوارم کمکی کرده باشم
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

    سلام من همیشه کیکامو با ماکرو درست میکنم عالی میشه با 3تا تخم مرغ یک لیوان ارد یک لیوان شکر وانیل و بیکینگ پودر چشم انداز گلاب 3 قاشق تخم مرغ را با هم زن میزنم تا حجمش زیاد بشه شکر را بهش اضافه میکنم و به همزدن ادامه میدم (با وانیل) تا رنگش روشن بشه گلاب را اضافه میکنم بعد در اخر ارد و بیکینگ پودر را مخلوط میکنم در اول کار ماکرو دکمه گرمایش کانوکشن را روشن میکنم 180 درجه مواد را داخل ظرف چرب کرده میریزم و روی سینی کوتاه ماکرو به مدت 40 دقیقه میپزم عالی میشه امتحان کنید بعدا با عکس خدمت میرسم. راستی ماکرو من 42 ال جی هست

صفحه 5 از 19 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما