نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree179Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 153 به 158 از 158
صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 1017181920
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آراسته آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    149
    ولیکن نان فانتزی و شیر مال رو اصلا تو ماکروفر نتونستم درست کنم دو بار گذاشتم افتضاح ، سریعا در سطل اشغال رفتن
    می دانی خدا، قوی ترین دوست را به من داده و من تنها نیستم او خودم را به من داده

  2. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1242
    پسند کرده
    498
    سلام دوستان
    من سولاردوم ال جی دارم و فوق العاده راضیم
    اصلا فر ندارم انواع مختلف کیک (نارکیلی.شیفون.اسفنجی.کیک شیر و.......) ینی هر کیکی توش پختم شیرینی هم (برنجی.نخودی.نارگیلی.نعلی.م هدی)پختم عالی شد ینی واقعا دمای قابل اعتمادی داره من از کانکشن مایکروفر استفاده میکنم که همون کار فر رو انجام میده و انواع قالب رویی رو در حالت کانکشن توش گذاشتم عالیه
    در ضمن برتری این مدل مایکروفر اینه که فر نوری هست ینی اشعه مایکرو نداره یازده ساله دارم و فقط مشکلم باهاش کوچیک بودنش هست که فقط موقع شیرینی پزی کنی اذیت میشم ولی نتیجه کار عالیه
    باران67, Mahsa.mm و mary524 این نوشته را پسندیده.

  3. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    8

  4. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1242
    پسند کرده
    498
    عزیزم میشه بگی چجوری کانوکشنو تنظیم میکنی برا انواع مختلف شیرینی و کلا همچی



    عزیزم وقتی مایکروفر میزاری حالت کانوکشن
    ینی وفتی دکمه convرو فشار میدی کلا مایکروفر تبدیل به فر میشه درجه رو تنظیم کردی دکمهenter رو فشار میدی تایم رو هم مشخص میکنی بعدش استارت
    برای پیش گرمایش هم که معمولا برای کیک استفاده میشه و باید فر از قبل گرم بشه
    دکمه convرو میزنی دیگه بهش تایم و درجه نمیدی یکسره enter میزنی شروع به کار میکنه هر وقت به دمای ایده آل رسید خودش بوق میزنه بعد دوباره شما همون مراحل که بالا گفتم انجام میدی تا پخت تکمیل بشه
    فقط توجه داشته باش که برای پیش گرمایش حتما حتما باید مایکروفر خالی باشه
    mary524 این نوشته را پسندیده.

  5. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mary524 آواتار ها
    مریم.
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    353
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    2910
    پسند کرده
    9731
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra - n نمایش پست ها
    عزیزم میشه بگی چجوری کانوکشنو تنظیم میکنی برا انواع مختلف شیرینی و کلا همچی



    عزیزم وقتی مایکروفر میزاری حالت کانوکشن
    ینی وفتی دکمه convرو فشار میدی کلا مایکروفر تبدیل به فر میشه درجه رو تنظیم کردی دکمهenter رو فشار میدی تایم رو هم مشخص میکنی بعدش استارت
    برای پیش گرمایش هم که معمولا برای کیک استفاده میشه و باید فر از قبل گرم بشه
    دکمه convرو میزنی دیگه بهش تایم و درجه نمیدی یکسره enter میزنی شروع به کار میکنه هر وقت به دمای ایده آل رسید خودش بوق میزنه بعد دوباره شما همون مراحل که بالا گفتم انجام میدی تا پخت تکمیل بشه
    فقط توجه داشته باش که برای پیش گرمایش حتما حتما باید مایکروفر خالی باشه
    سلام
    من دقیقا طبق توضیحات شما کیک درست میکنم داخل ماکروفر ال جی، یه سه پایه کوتاه داره و یه سه پایه بلند.
    یک بار که یادم رفت سه پایه بذارم زیر قالب، کیک درست نپخت و خراب شد. حالا همش روی سه پایه کوتاه می ذارم. و قالبم هم پیرکس یا سیلیکونی. منتها همیشه کیکم وسطش حالت گنبدی میشه و میترکه انگار وسط پخت دوباره یه قسمتی از مواد پف می کنن و به سطح فشار میارن و باعث ترکیدنش میشن.
    میخواستم یپرسم مال شما هم همینطور میشه؟ تو عکس زیر ترک های روی کیک مشخصه
    نام: photo_2017-12-03_11-12-49.jpg نمایش: 146 اندازه: 102.8 کیلو بایت
    باران67, khanoom pasand و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1242
    پسند کرده
    498
    عزیزم وقتی شما از حالت کانوکشن استفاده میکنی هیچ اشعه ای نداره و دستگاه کاملا مثل فر عمل میکنه ینی میتونی فقط در حالت کانوکشن از قالب رویی ،استیل و نسوز استفاده کنی من خودم بیشتر از قالب رویی استفاده میکنمبازم تاکید میکنم فقط تو حالت کانوکشن میتونید هر قالبی توی فر میزارید توی مایکروفر هم استفاده کنید در حالت عادی جرقه میزنه و بسیار خطرناکه
    بله گاهی اوقات روی کیکهای منم ترک میخوره ولی نه همه کیکها
    مثلا کیک شیر که توی قالب گرد درست کنم اصلا ترک نمیخوره ولی توی قالب میان تهی همون کیک روش ترک بر میداره
    در ضمن باید قالب دقیقا وسط توری مایکروفر باشه این خیلی مهمه بارها برای من پیش اومده پف سطح کیک نامیزان بوده ینی یه طرف پف بیشتر بوده یا یه طرف کیکم طلایی تر و قهوهای تر شده
    نکته دیگه هم اینکه درجه از دستور اصلی کمتر بزار مثلا صد و هشتاد رو صد و هفتاد و پنج باید بزاری
    همه اینایی که گفتم خودم امتحان کردم و دقیق هست
    امیدوارم کمک کرده باشم

صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 1017181920
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما