نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree155Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 149
صفحه 2 از 19 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6749
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: پخت انواع کیک با ماکروفر

    سلام و خسته نباشید به همه ی مامانای باسلیقه و گل
    امیدوارم همیشه کنار همسر و نی نی هاتون شاد باشین
    از اینکه هنرهاتونو اینجا به اشتراک میزارید ممنون

    دوست عزیزم که متاسفانه اسمتون یادم نیس(آخه من چندتا ص رو الان با هم خوندم !!!!)
    من همه ی کیک و شیرینی هامو تو مایکرو می پزم (سولار دام LG دارم) البته رو حالت conv ،می تونی از mic هم استفاده کنی اما من خودم اینکارو نمی کنم چون کیک هارو خیلی سنگین می کنه (یعنی پوک نیستن)
    البته اگه از پودر کیک آماده استفاده می کنی شنیدم که روی برنامه خودش بزاری خوب میشه !!! من تا حالا استفاده نکردم راستش

    اما کاری که من می کنم:
    من هر دستوری که داشته باشم(چه شیرینی چه کیک چه نون) چون conv مایکرو یه نوع فر برقی هستش میام درجه حرارتی که تو دستوره رو 15 تا 20 درجه ازش کم می کنم و دقیقه هم باید تجربی دستت بیاد مثلا اگه کیکی رو گفتن که1 ساعت و 180 درجه شما روی 160 یا 165 درجه بزار و کیکت تو 45 دقیقه پخته اما بسته به ذایقه و طلایی شدنش می تونی تا 55 دقیقه هم بزاری (اگه تو 45 دقیقه یه چاقو بزنی توش متوجه پختش میشی)
    در ضمن یادت باشه که مثل فر مایکرو رو هم باید رو حالت پیش گرمایش بزاری اما زودتر داغ میشه و خودش خبر می کنه :)

    اگه از دوستان کسی این سوالو جواب داده بود و من متوجه نشدم لطفا منو ببخشه
    * الهه * این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    178

    Re: پخت انواع کیک با ماکروفر

    همونطور كه نسرين جون گفتند با انتخاب دكمه conv ديگه بقيه كارهاش مثل فر ميمونه فقط يه نكته اينكه براي گرم كردن conv رو ميزني دما رو انتخاب ميكني به جاي اينتر استارت رو ميزني مينويسه Google Page Ranking - H يعني داره گرم ميكنه فر رو دقت نكردم ببينم چقدر طول ميكشه گرم شدنش چون بستگي داره به اون دمايي كه ما ميخواهيم .غير از اين روش طور ديگه اي نبايد فر رو گرم كرد چون به من گفتند ماكرو نبايد هيچ وقت خالي روشن بشه مگر تو اين روش براي گرم كردن . سوالي بود در خدمتم.
    لبخند بزن

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,213
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    361
    پسند کرده
    0

    Re: پخت انواع کیک با ماکروفر

    سلام این کیک خیلی عالیه من درست کردم





    طرز تهيه کيک شکلاتي با مايکروويو

    نويسنده:رويا جاوري


    مواد لازم :
    آرد:125 گرم
    شکر:150 گرم
    روغن مايع:100 گرم
    تخم مرغ :4 عدد
    شير :نصف پيمانه
    پودر کاکائو:2 قاشق مرباخوري
    وانيل (شکري):1 قاشق چايخوري
    بکينگ پودر:1 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و وانيل را به آن اضافه کنيد و با همزن کاملاً هم بزنيد تا کرم رنگ شود.شکر را به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.بعد روغن و شير را به مواد قبلي اضافه کنيد.
    آرد، بکينگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و از الک رد کنيد و به مواد بالا در چند مرحله بيفزاييد.مايه آماده شده را در ظرفي که از قبل چرب کرديد ريخته و ظرف را بدون درپوش 10 تا 12 دقيقه با درجه متوسط بالا در مايکروويو بگذاريد.
    نکته :
    1-افرادي که دستگاه آنها قابليت کانوکشن دارد بهتر است دستگاه را قبل از گذاشتن کيک در آن، با دماي 200 درجه ي سانتيگراد گرم کنند.
    2-مي توان براي اينکه کيک به ظرف نچسبد درون ظرف را سلفون بکشيد.مازاد کيک را حتماً در ظرف در بسته قرار دهيد تا تازه بماند.




    منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40
    کپی شده از سایت راسخون
    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Red face نان 6 دقيقه يي!!!!!!!

    سلام دوستاي خوب.... بعد از كيك ليواني 3 دقيقه يي كه خيلي جالب و سريع آماده مي شد، امروز يك مدل نان رو كه در مايكروفر پخته مي شه آموزشش رو ديدم كه كل زمان پخت اون 6، 7 دقيقه بيشتر طول نمي كشه... اميدوارم درست كنين و خوش تون بياد....

    مواد لازم:
    مايه خمير تازه: 20 گرم
    شکر: 2 / 1 قاشق غذاخوري
    آب گرم: 3 قاشق غذاخوری
    آرد: 300 گرم
    سبزيجات معطري كه دوست داريد از هر كدام مقداري (دستور اصلي: ریحان: 1 قاشق چاي خوري، ارگانو: 1 قاشق غذاخوري، رزماری: 1 قاشق غذاخوری)

    کره: 30 گرم
    شیر: 150 سی سی
    نمک به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    مايه خمير رو به همراه شكر و آب گرم به كناري مي گذاريم تا به اصطلاح، عمل بياد.....

    در غذاساز آرد ، سبزی جات معطرخرد شده، کره نرم شده، نمک ، مايه خمير آماده شده مون و شیر گرم رو مي ريزيم تا به صورت خمير برامون آماده بشه...

    خميرمون رو از عذاساز خارج مي كنيم و كمي ورز مي ديم و بعد در ظرف ديگري قرارش مي ديم و اجازه مي ديم استراحت كنه تا حجمش دو برابر بشه.....

    خميرمون رو كاملا ورز مي ديم تا گازهاي داخل خمير تا حد امكان خارج بشه و بعد به شكل مستطيل درش مياريم و رول مي كنيم.... سپس اون رو در قالب مخصوص نان هاي مستطيلي قرار مي ديم..... كه البته پيش از قر ار دادن خميرمون، قالب مون رو با كره چرب كرديم و با پودر سوخاري يا نان خشك آرد شده آغشته كرديم.....

    در داخل قالب اجازه مي ديم خميرمون كمي استراحت كنه....
    سپس با استفاده از قلم مو سطح نان رو با روغن زیتون آعشته مي كنيم و به مايكروفر منتقلش مي كنيم....

    اجازه مي ديم برای 6-7 دقیقه نان مون با قدرت 60 ٪. مايكروفر بپزه و بعد نان مون آمادست....

    نوش جان [IMG]http://forum.***********.com/images/smilies/chef2.gif[/IMG]



  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی جون نجمه آواتار ها
    نجمه جونی
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زيرسايه امام زما
    نوشته ها
    1,396
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4642
    پسند کرده
    4441

    Re: انواع کیک و شیرینی با مایکروویو

    مال منم گرینه مخصوص کیک داره . منم تا حالا خیلی کیک تو مایکرو فر درست کردم . یکی از یکی بهتر شدن . هم زود آماده میشه ؛* هم درد سرهای فر رو نداره
    گفتیم چرا نیامدی...

    حق داری

    تعطیل تر از جمعه، خود ما هستیم

  6. #14
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6749
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: پخت انواع کیک با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    دوستان بعد از اینکه ماکرو گرم شد دوباره باید دکمه کانوکشن رو بزنم یا نه فقط دما و دقیقه رو بدم .
    فقط زمان یا دقیقه میدی دوستم دما خودش رو همون که پیش گرمایش بوده میمونه مگر اینکه بخوای درجه حرارت رو تغییر بدی ، مثلا با 180 درجه پیش گرمایش کردی و می خوای با 170 درجه بپزی، خب اونموقع دیگه کلا استاپ میکنی و دوباره کانوکشنو تنظیم میکنی هم زمان هم درجه
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #15
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6749
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: پخت انواع کیک با ماکروفر

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    سلام ببخشیدشما میدونی ظرف سلکونی برای مایکرومیشه یانه؟
    آره عزیزم ظرف سیلیکونی واسه همه چی میشه،یخچال و فریزر ، فر و مایکروویو
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    محل سکونت
    تهران/دامغان
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیک و شیرینی با مایکروویو

    سلام این یک دستور راحت برای پخت کیک در مایکروویو.من خودم درست کردم عالی بود فقط شرمنده عکس نداشتم.مایکروویو من پاناسونیک اول کانوکشن رو روشن کردم تا گرم شدو......
    کیک شکلاتی


    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد
    كره 100 گرم
    شكر 130 گرم
    آرد سفيد 110 گرم
    كاكائو 2 قاشق سوپخوري
    شير هموژنيزه 150 میلی ليتر
    پکینگ پودر 1 قاشق مرباخوري
    روغن 1 قاشق سوپخوري


    طرز تهيه :

    تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفيد و سفت شود کره و شير وآردرا به آن اضافه کنيد تا خوب مخلوط شود. یک ظرف مخصوص مايکروفر را تا نيمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد.(البته این مرحله برای دستگاه هایی است که فاقد کانوکشن هستند، در صورت داشتن کانوکشن برای گرم کردن فر در این مرحله از آن استفاده کنید.) آرد ، پکينگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مايه کيک اضافه کرده و در اين مرحله تنها با يک چنگال و به مقدار کم هم بزنيد که مخلوط شود. يک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداري روغن مايع در آن ريخته و تمامي ديواره ظرف را روغن اندود نماييد. سپس مايه کيک را داخل آن ريخته و ظرف آب که تا اين مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضاي داخل مايکروفر داغ شود، بيرون آورده و ظرف کيک را داخل مايکروفر قرار دهيد و سريع در مايکروفر را ببنديد و آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد.
    توجه :
    بهتر است پس از اتمام اين زمان تا 5 دقيقه بعد از آن درب مايکروفر باز نشود.
    من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم!!!

صفحه 2 از 19 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما