نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree155Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 149
صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766
    کیک یزدی کاکائویی ماکروفری
    لینک : ***** كيك يزدي



    monir11, *Afsaneh*, marie و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    1197
    پسند کرده
    773
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماپار نمایش پست ها
    سلام دوستای خوبم مارک ماکروفرم فلر هستش هر کاری میکنم کیک طلایی نمیشه اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه@-}--
    سلام منم ماکروفرم فلره یه دکمه داره اسمشcombi هستش اون همون عملکرد ترکیبیه !توی دفترچه فارسی هم توضیح داده واسه من سه تا داره مثلا دومیش که خیلی استفاده می کنم گریلو فره به نظرم شما بایدیا از این کلیدا استفاده کنی یا فقط گریلو روشن کنی!چند دقیقه هم کافیه هر یک دقیقه بوق می زنه که نسوزه و یادت نره! من از اون خمیر معرکه چندبار کیک و پیتزا درست کردم با گریل ماکروفر قشنگ طلایی می شه!

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **نازنین زهرا** آواتار ها
    نازنین صدام می ک
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    35
    دوستان میخوام چند تا نکته از تجربیات مامانمو براتون بذارم(مامانم پیر نیس من 13 ساله ام): 1-اگه اولین باره میخواین کیک درس کنین با ماکروفر یا فر از پودر کیک که در فروشگاه ها هست استفاده کنین و دستور العمل دقیق روی بسته پودر کیک رو انجام بدین. 2-همیشه از قبل ماکروفر رو طبق دستور العمل گرم کنین. 3- سعی کنین در ظروف و یا قالب های مخصوص برای کیک استفاده کنین تا نتیجه ی بهتری بگیرین. وحالا چند نکته کیک پزی از کتاب اشپزی و شیرینی پزی افاق که خانم ها:منیژه فلاح و مهناز سوهانی تالیفش کردند: 1-اردی که برای پخت کیک بکار میرود باید سفید،نرم و تازه باشد. 2-ارد را حتما باید چند بار از الک ریز رد کنید. 3-سعی کنید قبل از تهیه کیک تمام مواد ر اندازه گیری کنید تا به مشکل بر نخورید. 4-همیشه کف قالب کیک را چرب کرده و با کمی ارد سطح ظرف را بپوشانید تا کیک به ظرف نچسبد. 5-کلیه مواد خشک را قبل از اندازه گیری الک نمایید چون پس از الک کردن وزن مواد کم می شود. 6- برای بکار بردن روغن جامد یا مایع طبق دستورا لعمل کارکنید. 7- درصورت مقاوم و درشت بودن شکر ان را پودر کنید. امیدوارم نهایت استفاده رو برده باشید و در نظر دادن کم لطفی نکنید.
    عصرونه به به کیک!
     
    دنیابانو, monir11, خاله زهره و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **نازنین زهرا** آواتار ها
    نازنین صدام می ک
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    35
    هرکی میدونه بگه چجوری کیک با تابه بپزم؟؟؟؟؟یا مثلا شیرینی...
    عصرونه به به کیک!
     

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **نازنین زهرا** آواتار ها
    نازنین صدام می ک
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    35

    Red face طرز تهیه کیک ساده وانیلی

    کیک ساده وانیلی
    کره یا روغن جامد 230 گرم . شکر 2 لیوان . تخم مرغ 4 عدد . آرد 3 لیوان . شیر 1 لیوان
    وانیل 1 قاشق چایخوری . بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوری
    طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آرد ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید و کنار بگذارید ، برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
    تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند. آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید ، همزمان شیر را نیز اضافه کنید ( کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید ) ، در انتها وانیل را نیز اضافه نمایید.
    قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، سطح کیک را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ( دمای فرها متفاوت میباشد و پس از 20 دقیقه باید کیک را چک کنید ). کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس از قالب خارج کنید و با شکلات آب شده ، خامه یا به صورت ساده سرو کنید ( از این کیک میتوانید در تهیه کیک تولد و … استفاده کنید ). منبع:ایران کوک
    عصرونه به به کیک!
     
    دنیابانو و monir11 این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    1197
    پسند کرده
    773
    سلام دوستان یه سوال من نون که تو ماکروفر درست می کنم اکثرا مغزش خام می مونه البته منظورم قسمت فن ماکرو هستش که مثل فر کار می کنه با پیش گرمایش روی همون 180درجه خام می مونه با سه پایه بی سه پایه هم امتحان کردم حتی لیوان آب هم گذاشتم روش می پزه و بعد خشک می شه اما توش خام......قبلا از راهنمایی شما کمال امتنان را دارم.:-*

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2500
    پسند کرده
    7136
    نقل قول نوشته اصلی توسط mah_85mina نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال من نون که تو ماکروفر درست می کنم اکثرا مغزش خام می مونه البته منظورم قسمت فن ماکرو هستش که مثل فر کار می کنه با پیش گرمایش روی همون 180درجه خام می مونه با سه پایه بی سه پایه هم امتحان کردم حتی لیوان آب هم گذاشتم روش می پزه و بعد خشک می شه اما توش خام......قبلا از راهنمایی شما کمال امتنان را دارم.:-*
    به نظر من دما زیاده.میتونی 20درجه از دما کم کنی و2باره امتحان کنی.امیدوارم به نتیجه مطلوب برسی.
    قیمه
     
    sh_capr و mah_85mina این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gilas kocholo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    سلام دوستان من ماکرویو ال جی دارم با یه دنیا شوق کیک و شیرینی پزی
    هر روز با کلی ذوق همسری رو میفرستم دنبال خرید مواد لازم و شروع میکنم به کار بعد از چند ساعت میرم پیش همسری در انتظار کیک و میگم متا سفم بازم شکست خوردمکیک بی کیک
    من نمیدونم کیک ها چه کوچیک چه بزرگ رو باید با چه حالتی(گریل کانوکشن ماکرو یا ترکیبی)پخت
    نمیدونم چقدر باید زمان بدم یا چقدر پیش گرما دهی
    میشه بهم یاد بدید از کجا باید اینارو بفهمم

صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما