نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree155Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 149
صفحه 13 از 19 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط golbanoo60 نمایش پست ها
    من هم يه سوال پخت كيك و نان با مايكروفر دارم
    مايكروفر من ال جي و براي پخت كيك و نان اول پيش گرمايش ميدم و بعدش معمولا با حرارت 180 به مدت 30 تا 40 دقيقه مي پزم و از گريل هم براي سرخ شدن روش استفاده مي كنم
    حالا اشكال چيه؟ حرارت كمه يا زياد؟ مدتش كمه؟
    مرسي

    من با تجربه متوجه شدم كه زمان ٤٥ دقيقه براي تمامي دستورهاي كيك كافيه و كاملا رو و بغلاي كيك طلايي رنگ ميشه و احتياجي به استفادهاز گريل نيست
    اين زماني كه گفتيد بنظرم كمه ، شما اينبار ٤٥ دقيقه رو امتحان كنيد ببينيد مشكلتون برطرف ميشه يا نه

    و اينكه حتمااز سه پايه ي كوتاه استفاده كنيد
    fereshteh88, golbanoo60, *Afsaneh* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  2. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbanoo60 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    829
    پسند کرده
    792
    نقل قول نوشته اصلی توسط radman نمایش پست ها
    من با تجربه متوجه شدم كه زمان ٤٥ دقيقه براي تمامي دستورهاي كيك كافيه و كاملا رو و بغلاي كيك طلايي رنگ ميشه و احتياجي به استفادهاز گريل نيست
    اين زماني كه گفتيد بنظرم كمه ، شما اينبار ٤٥ دقيقه رو امتحان كنيد ببينيد مشكلتون برطرف ميشه يا نه

    و اينكه حتمااز سه پايه ي كوتاه استفاده كنيد
    رادمان جون میخواستم ازت تشکر کنم دوباره با مایکروفر بوحلته و کیک پختم و حرارت رو همونجوری که شما گفتی تنظیم کردم و اطراف و روی نون کاملا طلایی شد و احتیاجی هم به گریل نبود. مرسی که تجربه ات رو گفتی
    live این نوشته را پسندیده.

  3. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    blaned آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1660
    پسند کرده
    547
    کیک با خمیر دکور که در ماکروفر با دمای 180 به مدت 50 دقه(کانوکشن

    به نظر من این کیک در ماکرو بهتر میشه به خاطر این که در ماکرو حرارت ازبالا کیک بیشتره
    وزیر کیک قهوه ای نمیشه

    نام: 20140610_223710.jpg نمایش: 34192 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    ماکارانی
     
    دنیابانو, *samir*, samin93 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    سلام دوستان.من سولاردام ال جی دارم.چجوری میتونم باش نون بپزم؟ممنون

  5. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    1786
    ميتوني از كانوكشن استفاده كني من 10 دقيقه پيش گرمايش روي درجه 190 ميذارم بعد سه پايه كوتاهو ميذارم

    خميرو روي يه سيني پيركس بزرگ با كاغذ روغني ميذارم و 12 الي 15 دقيقه بهش زمان ميدم درجه همون 190 باشه

    خيلي عالي ميشه

  6. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    کیک از مجله هنر آشپزی که خیلی خیلی پوک و خوشمزه شد

    نام: 15t1.jpg نمایش: 32598 اندازه: 101.4 کیلو بایت

    اینم دستورش که از رو مجله عکسیدم امیدوارم واضح باشه

    نام: grhs1.jpg نمایش: 33835 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    m1361, samin93, * الهه * و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    4999
    پسند کرده
    9090

    کیک پایه با ماکروفر

    مواد لازم :(هر پیمانه برابر با ۲۰۰ گرم شکر است )
    تخم مرغ ۳ عدد
    شکر یک + یک چهارم لیوان
    شیر ۱ لیوان
    کره یا روغن مایع نصف لیوان
    آرد یک + سه چهارم لیوان
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
    پودر کاکائو یا قهوه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )

    طرز تهیه :
    * قبل از اینکه شروع به درست کردن کیک بکنید فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید .اگه از کانوکشن مکروفر می کنید روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
    * چند وقتی بود که تخم مرغ ها سالم بودن و هیچ چیز غیر عادی داخلشون پیدا نمی شد ولی از اونجاییکه دو سه روز پیش یکی از تخم مرغ هایی که می خواستم استفاده کنم خراب بود دوباره استکان بازی شروع شد . به این ترتیب که اول یه تخم مرغ رو بردارید بعد داخل یه استکان بشکونید اگه سالم بود به ظرف اصلی منتقل کنید .
    نکته :بهتره نیم ساعت قبل از درست کردن کیک ، تخم مرغ ها و شیر رو از یخچال در بیارید تا دمای همه مواد یکی باشن ( من بعضی وقتها که می خوام خیلی سریع کیک درست کنم از این کارها هم نمی کنم و کیکم بد در نیومده ولی از اونجاییکه وظیفه دارم همه دانسته هامو منتقل کنم پس این نکته رو هم باید می گفتم ) .
    * تخم مرغ ها رو با دور تند دستگاه همزن ، هم بزنید . ( من بمدت ۵ دقیقه هم زدم و حسابی کف کرد خودتون کامل حس می کنید که از حالت مایع در اومده و حالت کف مانند به خودش گرفته ) .

    * شکر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و باز هم با دور تند هم بزنید (تقریبا سه دقیقه هم زدم ).

    شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید ( ایندفعه لزومی نداره خیلی زیاد هم بزنید ).
    * بیکینگ پودر و وانیل رو به آرد اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید .
    چند نکته در مورد آرد :
    * نکته ۱ : برای اندازه گیری آرد از قاشق استفاده کنید . به این صورت که اگه قراره یه لیوان آرد مصرف کنید با قاشق آرد رو داخل لیوان بریزید نه اینکه لیوان رو داخل آرد کرده و اونو پر کنید ( لزومی نداره که با قاشق فشار بدین تا آرد بیشتری جا بشه ).
    * نکته ۲ : بنظر من مهمترین موردی که تاثیر می ذاره تا کیک خوبی داشته باشید ، آرد هست . دقت کنید که آردتون کیفیت خوبی داشته باشه . من معمولا٬ آرد سه صفر استفاده می کنم که مخصوص شیرینی و کیک هست (نرید از سنگکی ها آرد سنگک بگیرین بعد انتظار داشته باشید بجای سنگک ،کیک بهتون بده ).
    * نکته ۳ : آرد رو الک کنید که هوا داخلش بره و کیفیت کیک تون بالا بره .
    * مخلوط آرد و وانیل و بیکینگ پودر رو خیلی آروم و بمرور داخل مایع کیک ریخته و هم بزنید .
    * نکته ۱: در این مرحله برعکس مراحل قبل هم زدن رو به کمترین حد می رسونید فقط باید انقدر هم بزنیم که گلوله ای داخل کیک نمونه و البته خیلی آروم ( یا با قاشق هم بزنید یا با دور کند همزن ) .
    * نکته ۲ : یکی دیگه از نکاتی که من یادم می ره موقع درست کردن کیک هام رعایت کنم اینه که برای هم زدن در این مرحله ( یعنی موقع اضافه کردن آرد ) به حالت " هشت انگلیسی " هم بزنید .
    * نکته ۳ : از این به بعد با کیکتون مدارا کنید و خیلی محکم توی فر قرار ندین( یا ضربه ای بهش نخوره )چون ممکنه پفش بخوابه .
    کیک بدون کاکائو :
    * اگه می خواید کیک ساده و بدون کاکائو یا قهوه درست کنید که کارتون تموم شد و می تونید مایع کیک رو داخل قالب بریزید و بذارید داخل فر .
    کیک با کاکائو :
    * چند قاشق از مایع کیک رو داخل یه ظرف دیگه بریزید بعد پودر کاکائو بهش اضافه کنید و هم بزنید .
    * بعد مایع کاکائویی رو داخل مایع کیک می ریزیم و دوباره خیلی آروم هم می زنیم .
    * اگه قالب کمربندی استفاده می کنید که همین جوری بریزین داخلش و بذارین توی فر .
    * اگه قالب معمولی استفاده می کنید : لازمه اول قالبتون رو چرب کنید بعد کمی آرد بپاشید و در نهایت مایع رو داخل قالبتون بریزید و بذارید داخل فر .
    * قالب رو داخل فر قرار بدین و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بذارید بپزه . مدت زمان بستگی به گاز شما و سایز قالب تون داره ولی بعد از نیم ساعت (بعد از اینکه پوی پخت کیک در اومد ) چک کنید . این زمان برای گازهای مختلف از ۳۰ دقیقه تا یک ساعت و ربع متغیر هست .
    * نکته : قالب رو روی پنجره اول فر از طرف پایین قرار بدین .
    * اگه از کانوکشن مکروفر استفاده می کنید با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد دستگاه رو گرم کنید و کیک رو روي سه پايه كوتاه بذارید سپس دما رو روی 200 درجه تنظیم کنید و اجازه بدین که بپزه .( مدت زمان پخت برای من ۲۵ دقیقه بود ولی شما بعد از ۲۰ دقیقه {بعد از اینکه پوی پخت کیک در اومد} حتما چک کنید ) .
    * نکته : قبل از اینکه کیک پخته بشه در فر رو باز نکنید چون پف کیک می خوابه .
    * برای اینکه بفهمید کیک تون پخته یا نه . ابتدا یه چنگال رو داخل کیک فر می برید .
    * بعد چنگال رو در می آرید اگه چیزی به کیک نچسبیده باشه یعنی کیک آماده هست و گرنه باید بذارید باز هم بپزه .






    منبع : بهار سایت


    .
     
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  8. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    4999
    پسند کرده
    9090
    دستورات مربوط به ماکروفر

    * برای درست کردن کیکها دستگاه رو از قبل با ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید ( از دستور Convection استفاده کنید ) .
    * برای اینکه کیکمون به ظرف نچسبه دو راه حل دارید که هر دو رو در شکل پایین می بینید :
    روش اول : ظرفتون رو چرب کنید بعد روش آرد بپاشید ( بعد به ظرفتون ۱ الی ۲ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ بدین که من اینکارو انجام نمی دم ولی کیکم به ظرف هم نمی چسبه )

    نام: 2.jpg نمایش: 32011 اندازه: 21.2 کیلو بایت

    نام: 3.jpg نمایش: 31980 اندازه: 36.2 کیلو بایت
    روش دوم : روی ظرفتون سلفون بکشید که تضمینی تضمینی هست .

    نام: 4.jpg نمایش: 31930 اندازه: 36.4 کیلو بایت
    * بعد مایع کیک رو توی ظرفتون بریزید .

    نام: 5.jpg نمایش: 31982 اندازه: 19.4 کیلو بایت
    * بخاطر اینکه نمی خوایم زیر کیک برشته بشه ، پس نیازی به سه پایه کوتاه نیست .
    نام: 6.jpg نمایش: 32508 اندازه: 25.4 کیلو بایت

    نام: 7.jpg نمایش: 32071 اندازه: 23.3 کیلو بایت
    * این هم عکس از سطح مقطع کیک که ببینید بافتش چقدر لطیف شده .



    نام: 10.jpg نمایش: 31760 اندازه: 24.9 کیلو بایت

    * به چند روش می تونیم کیکمون رو توی مکروفر درست کنیم :
    ۱- برای کیکهایی که کاکائویی یا نسکافه ای هستن و بخاطر رنگشون نیاز به برشته شدن ندارن .
    زمان ۵ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ و ۷ تا ۸ دقیقه قدرت ۶۰٪ ( از دستور macro استفاده کنید ) . لازم به یادآوریست که سه پایه نمی خواد استفاده کنین .
    ۲- برای کیکهایی که از خودش رنگ نداره و فقط می خوایم روی کیک برشته بشه مثل کیک های وانیلی یا دارچینی .
    زمان ۵ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ و ۳ دقیقه قدرت ۶۰٪ ( از دستور macro استفاده کنید ) . بدون باز کردن در دستگاه ۴ تا ۵ دقیقه ترکیب گریل با مکرو ۶۰٪ ( از دستور combine استفاده کنید ) . لازم به یادآوریست که سه پایه نمی خواد استفاده کنین .
    ۳- برای پودر کیک های آماده ۵۰۰ گرمی موجود در بازار .
    ترکیب Convection ۲۵۰° با مکرو ۴۰٪ بمدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه ( از دستور combine استفاده کنید ) بعد از اتمام ۲ دقیقه قدرت ۶۰٪ (روی سه پایه کوتاه) .
    ممکنه اولش این مطالب کمی پیچیده باشه ولی مطمئنا" با تمرین بمرور براتون راحتتر خواهد شد .
    برای درست کردن این کیک از روش دوم استفاده کردم ( من معمولا" از همین روش استفاده می کنم حتی برای کیک های کاکائویی هم از این روش استفاده می کنم ) .



    نام: 1.jpg نمایش: 31923 اندازه: 24.8 کیلو بایت

    * برای اینکه کیکتون خمیر نشه حتما و حتما روی یه شبکه ای قرار بدین .نام: 9.jpg نمایش: 31647 اندازه: 23.6 کیلو بایت


    منبع : بهار سایت



    "" امیدوارم این دستورات رو قبلا کسی نگذاشته باشه تا دوباره کاری نشده باشه """"



    واما کیکی که من طبق همین دستور درست کردم خیلی خوب و عالی دراومد

    نام: 030820144166.jpg نمایش: 31829 اندازه: 112.7 کیلو بایت


    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .
     
    ویرایش توسط samin93 : ۱۳۹۳/۰۶/۲۵ در ساعت ۱۲:۴۰ بعد از ظهر
    * الهه *, anjelina, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

صفحه 13 از 19 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما