نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree155Likes

موضوع: پخت انواع نان ، کیک و شیرینی با ماکروفر

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 149
صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223
    هنگامه جان
    ببخشید من چند بار پستت رو خوندم تا کامل متوجه بشم ، یعنی الان که دستگاه من المنت داره و من هم همیشه از قالبهای فلزی استفاده میکنم ایرادی نداره ؟؟؟ یا داره؟؟؟؟؟ (چقدر هم متوجه شدم)

    آخه حرفهاشون جور در نمیاد ،دستگاه من 2 تا توری داره از جنس استیل - غیر از سینی سرامیکی که مخصوص حالت ماکرو هست 2 تا سینی دیگه هم داره که فلزیه اما روکش داره - جوجه گردون داره که از استیله
    پس میتونیم ار فلز استفاده کنیم دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شرمنده ام اگه خنگ بازی درمیارم

    دستگاه من سامسونگه و سال 85 گرفتم .

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط ashiyane نمایش پست ها
    بچه ها من سولاردم ال جی دارم خیلی ازش استفاده میکنم حتی توش با خمیر معرکه قیف های نونی با استفاده از قیفهای فلزی درست کردم البته در حالت کانوکشن و هیچ جرقه ای هم نزد ولی من دیگه کاملا سر در گم شدم بعضی ها میگن کانوکشن اشعه نداره و مضر نیست بعضی ها میگن کانوکشن اشعه داره و مضر هست لطفا کسی اطلاعات دقیق در مورد سولاردم ال جی میدونه .اگه بدونم اشعه داره بهیچ عنوان استفاده نکنم چون ارزش نداره واسه سلامتی مضر هست.
    سلام عزیزم من مایکرو میدآ دارم داخل سی دی راهنما توضیح میده که دکمه کانوکشن دقیقا مثل فر سنتی هست واگر دکمه مایکرو رو بزنی از اشعه استفاده میشه خیالت راحت
    ashiyane این نوشته را پسندیده.

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط elibanoo نمایش پست ها
    سلام دوستان میشه شیرینی های عید هم با ماکروفر بذارید؟؟؟
    یا اگه جای خاصی دستور هست به من بگید برم ببینم
    مرسی
    خانمي ، تمامي دستورات كيك و شيريني رو با همون درجه و زمان ،توي ماكروويو بپزيد ، فقط يه پيش گرمايش بديد و از حالت كانوكشن و روي سه پايه ي كوتاه استفاده كنيد
    من تمامي كيكها و شيريني هامو با ماكرو درس ميكنم ،چون فر ندارم ( ميتونيد پستهاي منو ببينيد)
    elibanoo این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان سمانه محمد نمایش پست ها
    دوستان تو بخش های دیگه که هیچ کس ج نمیده شما لطفا جواب بدید در درجه کانوکشن میشه از قالب فلزی برای پخت کیک استفاده کرد و سوال دون برای پخت بیسکوئیت یا شیرینی خشک از چه درجه و دمایی دقیقا استفاده کنم که سفت نشه
    سلام عزیزم فقط میدونم که کانوکشن دقیقا فر سنتی هست پس میتونی ظرف فلزی داخلش بذاری
    ashiyane و niloo_neli این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19469
    پسند کرده
    36832
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله ی یونا نمایش پست ها
    سلام .من 2سری با سولاردم ال جی کیک پختم اما رویه کیک قهوهای میشه انگار ک بسوزه.اصلا قشنگ نیشه کیک.ی سری با کانوکشن پختم ی سری هم با قسمت پخت کیکش .سولاردم نیشه مثل توستر فقط از پایین روشن بشه؟
    سلام عزیزم ، من فر ندارم هر چی درست میکنم تو همین سولار ال جی هستش
    ازش خیلی راضیم همیشه مایه کیکمو میریزم تو ماهی تابه تفلن که دسته هاشو باز کردم و در حالت کانوکشن 30 تا 40 درجه کمتر از اونی که تو دستور گفته میزارم تو ش البته حتمن باید پایه کوتاه رو بزاری چون کف کیکت میسوزه
    معمولن بعد از 30 دقیقه با دم چنگال چک میکنم پخته یا نه!
    خاله ی یونا این نوشته را پسندیده.

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    نقل قول نوشته اصلی توسط samin93 نمایش پست ها

    فایل پیوست 47381


    از دوستانی که این مدل ماکرو رو دارند خواهش میکنم به منم کمک کنند
    با چه دستوری کیک درست میکنید که خوب میشه
    مرسی بوس
    دوست گلم من این مدل رو ندارم ولی میتونی از گزینهconv استفاده کنی.من همیشه میزارم رو کانوکشن بعد دما رو تنظیم میکنم.اگه بگی به چه دلیل خوب نشده بهتر میشه راهنمایی کرد.اگه دوست داشتی واسم خصوصی بده تا بهتر راهنماییت کنم
    قیمه
     
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman avisa نمایش پست ها
    سلام سما جون.گفتی راهنمایی میکنی من از فرصت استفاده کردم.ممنون میشم منو هم راهنمایی کنی.من ماکروویو دوو دارم.با کانوکشن که کیک پختم کامل پف کرد وسطش ترک خورد لایه دورش پخته بود ولی وسطش اساسا نپخته بود کاملا خمیر بود.اشکال کارمو میگی عزیزم؟بازم ممنون
    سلام گلم
    من آشنایی با مایکرویو دوو ندارم اما اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم.
    به نظر من احتمالا دما زیاد بوده،که دور کیک زودتر از داخلش پخته.میتونی20درجه دما رو کمتر کنی و2باره امتحان کنی یا اینکه قالبت نسبت به مواد کوچیکتر بوده.
    برای پخت کیک اول پیش گرمایش بده واز 3پایه کوتاه استفاده کن.
    امیدوارم به نتیجه مطلوب برسی.
    بازم اساتید میان وراهنمایی میکنن.
    سوالی بود در خدمتم گلم
    قیمه
     
    maman avisa این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    1
    اینجا چقد سوت و کوره، من الان کیک هل و گلاب درستیدم و رفتم تو تالارش پست گذاشتم گفتم بیام اینجام بذارم که انقد اینجا خلوت نباشه
    من این کیکو با دستور صفحه اول تاپیک کیک هل و گلاب درست کردم. بسسیور خوشمزه و بافتش هم پوک و نرم
    نام: 20140508_155033.jpg نمایش: 1613 اندازه: 75.0 کیلو بایتنام: IMG_0001.JPG نمایش: 1620 اندازه: 64.2 کیلو بایت
    اول سولاردام ال جی رو روی کانوکشن 180 گذاشتم گرم بشه ، بعد کیکمو گذاشتم داخلش ، 5 دقیقه ماکروی 900 وات و 5 دقیقه شایدم کمتر ماکروی 360 وات، خلال دندون زدم دیدم پخته اما روش سفید بود، 4 دقیقه هم گذاشتم روی سه پایه بلند و گریل بالا رو روشن کردم(gr..1) بعدم که دیدم روش برشته شد گذاشتم 4 دقیقه تو فر خاموش باشه تا بافتش نرم بمونه ، الانم یکساعته زیر کولر نشسته ام ، کیک عزیزم تو بشقابمه و منتظر چای اقای شوهر ، هنوزم بافتش نرمه، اخیش ش ش ش
    این بود داستان من
    panijon, fereshteh88, *Afsaneh* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما