نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree165Likes

موضوع: روشهای شیرین کردن زیتون در خانه

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 19
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86687
    پسند کرده
    76052

    ویترین مدال ها

    در طی پاکسازی تاپیک زیتون پرورده پست هایی از دوستان که مربوط به این موضوع میشه رو به اینجا انتقال میدم تا بتونین از تجربیات و نکاتشون استفاده کنین



    نقل قول نوشته اصلی توسط golchin نمایش پست ها
    دوستای عزیز روش شیرین کردن زیتون تازه رو میدونین؟؟؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط gandom نمایش پست ها
    اگه منظورتون گرفتن تلخی زیتون هست. باید بگم بهترین روش اینه که زیتونا رو بریزی تو آب خالی و روزی یک یا دو بار آبش رو عوض کنی به مدت چند روز تلخیش گرفته می شه.ا
    نقل قول نوشته اصلی توسط آنالی نمایش پست ها
    عزیزم با اجازه از گندم جون باید بگم اگه تو آب خالی بریزی خیلی زود زیتونات له میشه و دیگه اون تازه گی رو نداره....بهترین کار اینه که زیتونت رو تو آب نمک بریزی...
    برای مصرف روزانت هم هر وقت خواستی مقداری از اون رو برداری و داخل آب شیرین نگه داری و مصرف کنی.
    اینجوری له نمیشه و تلخیش هم گرفته میشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط parvane y نمایش پست ها
    برای تلخی گرفتن زیتون بعد از چیدن دونه دونه با سنگ روش ضربه میزنن تا بر اثر ضربه میوه چاک بخوره (حتما باید با ضربه باشه) بعد زیتونها رو تو اب زیاد بریزید و هر روز ابش رو عوض کنید بعد 10 تا 15 روز امتحان کنید اگه تلخ نبود تو اب نمک بریزید اگه مقدار زیتون زیاده یعنی مدت طولانی میخواهید نگه دارید اب نمک بهتر غلیظ باشه نکته مهم اینه که اگه یه مقدار تلخ باشه دیگه تو اب نمک تلخیش کمتر نمیشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط tature نمایش پست ها
    عزیزم زیتونا رو با یه ضربه آروم میشکنی، طوری که هسته ش نشکنه ولی خود زیتون شکاف بخوره
    بعد اونا رو تو ظرف میریزی با سنگ نمک، حتما سنگ نمک باشه طوری که آب شور باشه

    نیازی نیست هر روز آبش عوض بشه، هر سال پدرم زیتون درست میکنه و یادم نمیاد که هر روز آبشو عوض کرده باشن اگه اشتباه نکنم یه بار

    بعد از تقریبا یه ماه زیتونان آماده س، اگرم خواستی زودتر بخوری یا بعد از یه ماه هنوز طعمش خیلی تلخ بود به اندازه مصرف همون روزت ازش بردار و چندساعت بذار تو آب معمولی بمونه تا تلخی و شوریش گرفته بشه و قابل خوردن باشه

    زیتون اگه زیاد تو آب بی نمک بمونه له میشه، جاشم گرم نباشه چون بازم له میشه
    golbarg., najmehkhatoon, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86687
    پسند کرده
    76052

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh نمایش پست ها
    من پارسال براي اولين بار با دو روش تلخي زيتون رو گرفتم . در هر دو روش بايد از دبه يا ظروف پلاستيكي استفاده بشه.
    روش اول با توجه به درشتي زيتون ، زيتونها رو در محلول ٢٠ درصد سود به مدت ٦ تا ١٢ ساعت مي خوابونيم. يعني به ازائ هر ليتر ( ١٠٠٠ سي سي يا چهار ليوان )آب آشاميدني (آب لوله كشي) يه قاشق(پلاستيكي)سوپخوري سود جامد( كه از لوازم پزشكي ها بايد بخريم) را در آب حل مي كنيم، محلول سود بايد روي زيتونها رو بگيره و هوا بهش نرسه وگرنه سياه ميشه. به نظر من زيتونهاي معمولي ٨ ساعت بمونه كافيه .
    ( بايد دو سوم زيتونها تو محلول سود شيشه اي بشن يعني يه زيتون رو از محلول سود در مي ياريم و باز مي كنيم ، بايد سود تا نزديك هسته رسيده باشه و زيتون شيشه اي شده باشه) . بعد سه چهار روز ، روزي سه بار ( صبح و ظهر و شب) آب زيتونها رو عوض مي كنيم تا آب سياه زيتونها از بين بره و ديگه سود تو زيتونها نباشه.
    *بعد آب نمك ١٢ درصد درست مي كنيم تا تخمير لاكتيكي صورت بگيره. يعني تو هر ليتر آب ١٢٠ گرم نمك حل مي كنيم و روي زيتونها مي ريزيم. زيتونها نبايد در معرض هوا قرار بگيره.با يه سبد يا وزنه زيتونها رو زير محلول غليظ آب نمك قرار مي ديم.
    بعد از بيست روز از محلول آب نمك غليظ در مي آوريم و به مدت ٤٨ ساعت در آب ساده قرار مي ديم تا شوريش از بين بره.بعد مثل شور انداختن معمولي عمل مي كنيم ، يعني يه آب نمك و سركه با آب جوشيده خنك شده درست مي كنيم و يكهفته تا ده روز در اين محلول قرار مي ديم تا خوشمزه بشه.
    روش دوم با آب تنها (آب لوله كشي) زيتونها رو شيرين كردم. زيتونها رو در دبه ريخته و تا دو هفته يك روز در ميان آبش را عوض مي كنيم.(چك كنيد شايد لازم باشد روزهاي اول ، هر روز آب آن عوض شود) بعد به مدت سه الي چهار ماه هفته اي يكبار آب آن را عوض كنيم كافي است .آب بايد روي زيتون را بگيرد و زيتونها نبايد هوا ببينند وگرنه سياه و خراب مي شن. با اين روش خيلي خيلي كم تلخي زيتون باقي مي ماند.بعد مرحله* به بعد را براي اين زيتونها انجام مي دهيم.(يعني آب نمك غليظ به بعد) من اين مدل زيتون رو كه سالمتر هست رو خيييييلي بيشتر دوست داشتم.

    نكته: اگه زيتون زياد تو محلول سود بمونه ، له و بي مزه ميشه. اگر زياد هم با آب شسته بشه باز هم بي مزه ميشه . فكر كنم يه بار درست كنين مثل من اندازه اش دستتون مي ياد.موقع كار كردن با سود خيلي احتياط كنين ، از قاشق پلاستيكي و دستكش استفاده كنين.
    آماده كردن زيتون يه كم سخت و زمانبر هست ولي نتيجه اش عاليه.

    من امسال يه سري براي تلخي گرفتن زيتون با آب نمك غليظ ١٦ درصد دارم كار مي كنم ، دارم زيتون سياه هم درست مي كنم ، اگه خوب شد مي يام دستورهاي اونها رو هم مي گذارم.
    zakizadeh, r.khk و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86687
    پسند کرده
    76052

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط far goool نمایش پست ها
    ممنون از این همه خوبی هاتون که به ماهم یاد میدین.اقای همسر زیتون خرید منم با سنک کوبیدم روشون والان یک هفته است ربختمشون تو اب که تلخیش بره.بعد واسه یه دبه ماست سون پر جقدر نمک وسرکه بریرم.طرفای ما زیتون رو شور میکنن وهروقت دلشون خواست یکم بی هسته میکنن پرورده میدرستنامامن تازه میخام شور کنم لطفا راهنماییم کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hope نمایش پست ها
    سلام...
    اگه زیتون رو یک هفته تو آب گذاشتین باید زود به زود آبش رو عوض میکردین تا تلخیش بره..
    اگه این کار رو انجام ندادین الآن هم میتونین انجام بدین..
    چون اگه زیتون یک هفته تو آب بمونه تلخیش نمیره..باید آبش رو مرتب عوض کنید...
    بعداً میتونید بهش نمک اضافه کنید...
    واسه یه دبه ماست 2 کیلویی حدود 200 گرم سنگ نمک میخواد..
    وقتی که زیتونتون آماده ی خوردن شد میتونید بهش سرکه اضافه کنید..
    نوش جان..
    زبرجد, r.khk, Hope و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86687
    پسند کرده
    76052

    ویترین مدال ها

    شیرین کردن زیتون به روش سنتی





    قبلا در این پست در مورد روش کار براتون نوشتم
    روشهای شیرین کردن زیتون در خانه

    منتها اون موقع نوشتم که خییییلی تلخه و نمیتونم بخورم ازشون

    تصمیم گرفتم باز برم سر وقتشون و هر جور شده زیتونی خوشمزه ازشون تحویل بگیرم

    خلاصه اینکه بعد از خوندن و شنیدن تجربیات دوستان زیتون هام رو داخل آب نمک گذاشتم و هر روز اب نمک رو عوض کردم.
    میزان نمک اب رو هم به قدری ریختم که شوریش رو حس میکردم.نه خیلی شور و نه بی نمک
    به اصطلاح خوش نمک میگرفتم.

    نمیدونم چند روز شد
    یه جورایی امیدی خیلی بهش نداشتم
    هر روز تست میکردم ولی همچنان تلخ بودن
    منتها یه روزی در کمال ناباوری ازشون خوردم و دیدم


    بلههههه
    نه تنها شیرین بود،بلکه طعم اصلی زیتون هم در همون حال میداد...
    تو عمرم زیتون به این خوشمزگی نخورده بودم
    الان عاااشقشم
    چیزی دیگه نمونده و تقریبا تموم شدن

    لازم به ذکره هییییچ رگه تلخی نداره چون اگه داشت نمیتونستم بخورم.
    golbarg., najmehkhatoon, kurosh1 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    524
    پسند کرده
    11703
    سلام به همه دوستان عزیزم

    ممنون راضیه جون که اطلاعات مفیدت را در اختیار ما قرار می دهی و این تاپیک را به زیبایی ساماندهی کرده ای.

    دوست عزیزم یکی از آشناها کمی زیتون برام آورده بود خودشون شکسته بودنش و تو آب نمک گذاشته بودن ولی وقتی آورد خوردم خیلی تلخ بود و من طبق فرمایش شما تو آب معمولی گذاشتمشون ولی تو یخچال بعد از دو روز که پستت را کامل خواندم خواستم تو آب نمک بندازمشون آبش را خالی کردم و توش آب نمک ریختم ، یکی را چشیدم نه تنها تلخ نبود بلکه به نظرم کمی هم بی مزه بود .

    به نظرت چرا اینجوری شده ، به فکر افتادم چون بی مزه شده پروردش کنم . اگه میشه راهنماییم کنید .

    ممنون میشم .
    باران67 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  6. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86687
    پسند کرده
    76052

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزیزم

    ممنون راضیه جون که اطلاعات مفیدت را در اختیار ما قرار می دهی و این تاپیک را به زیبایی ساماندهی کرده ای.

    دوست عزیزم یکی از آشناها کمی زیتون برام آورده بود خودشون شکسته بودنش و تو آب نمک گذاشته بودن ولی وقتی آورد خوردم خیلی تلخ بود و من طبق فرمایش شما تو آب معمولی گذاشتمشون ولی تو یخچال بعد از دو روز که پستت را کامل خواندم خواستم تو آب نمک بندازمشون آبش را خالی کردم و توش آب نمک ریختم ، یکی را چشیدم نه تنها تلخ نبود بلکه به نظرم کمی هم بی مزه بود .

    به نظرت چرا اینجوری شده ، به فکر افتادم چون بی مزه شده پروردش کنم . اگه میشه راهنماییم کنید .

    ممنون میشم .

    مممنونم از لطف شما مهربونم.
    گلم احتمال زیاد بیش از حد تو روند شیرین کردن پیش رفتین و بی مزه شده
    اشکال نداره
    پرورده ش کن
    خیلی هم عالیه
    هسته ها رو در بیار و پرورده کن
    r.khk, Miss Razieh و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Hope آواتار ها
    مهسا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,442
    نوشته های وبلاگ
    22
    میزان امتیاز
    530
    پسند شده
    14380
    پسند کرده
    14918
    به نام خدا..

    سلام دوستان..

    **
    دستگاه شکستن زیتون :

    قبل از شکستن زیتون با دستگاه اونا رو به اصطلاح الک میکنن..

    یعنی ریز و درشت رو جدا میکنن..این کار رو دستگاه انجام میده..

    2 تا عکس از این دستگاه دارم..داداش جونم گرفته..



    زیتونا که تو کیسه س از اون بالا تو دستگاه خالی میکنن..

    بعد این میله ها به سمت جلو حرکت میکنن..

    از ریز به درشت..زیتون های ریز همون جلو میرن داخل سطل..

    درشت ها هم در انتها..



    بعد زیتونا رو جدا میشکنن..

    من نه عکسی از این دستگاه دارم..نه خودم دیدم..

    -----

    انواع زیتون در رودبار :



    زیتون ماری..



    زیتون گوشتی..

    ---------------

    زیتون ماری :



    معمولاً یه نفر با چوب رو درخت زیتون میزنه..

    زیتونا میریزه زمین..بقیه جمع میکنن..

    زیتونا رو جمع کردیم حالا آماده س واسه شکستن..

    ما چند سالیِ میبریم بریم و با دستگاه می شکنیم..

    ولی قبلاً با سنگ می شکستیم..



    امسال چون کم بود با سنگ شکستیم...

    دست مادرجانمِ...منم شکستم کار بَسی لذت بخشی



    زیتون ماری که با دستگاه شکسته شده...


    حالا طریقه ی شیرین کردن :

    ابتدا زیتون ها را می شکنیم ( با دستگاه یا سنگ)...سپس حسابی می شوییم...

    تا تمیز شود...سپس در ظرف می ریزیم...و ظرف را پر از آب می کنیم...



    چند روز زیتون ها باید بماند..بعد از چند روز آب ظرف را عوض می کنیم...

    چند بار این کار را می کنیم...تا تلخی زیتون گرفته شود...



    سپس مقداری سنگ نمک داخل ظرف میریزیم...می گذاریم چند هفته بماند...

    تا حسابی شیرین شود...می توانیم کمی هم سرکه به زیتون ها اضافه کنیم...

    تا خوشمزه تر شود...

    نکته: هر 10 کیلو زیتون...1 کیلو سنگ نمک میخواد...



    اینم آماده ش..


    zakizadeh, باران67, mehr66 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ


    الــتماس دعــا


    insta : mahsa.m97

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Hope آواتار ها
    مهسا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,442
    نوشته های وبلاگ
    22
    میزان امتیاز
    530
    پسند شده
    14380
    پسند کرده
    14918
    ادامه :



    زیتون گوشتی :

    همه ی کاراش از جمع کردن و شکستن و شیرین کردن مثل زیتون ماریِ..



    زیتونای امسال که گذاشتیم واسه روغن..



    *



    فقط برای زیتون کنسروی باید زیتونا رو با دست دونه دونه از درخت بچینیم..

    چون با چوب بزنیم رو درخت و رو زمین بریزه..ممکنه آسیب ببینه...

    بعد موقع کنسرو کردنش خراب میشه..

    متاسفانه اطلاعی از چگونگی درست کردن زیتون کنسروی ندارم..

    ---

    برای تهیه کردن روغن زیتون هم..

    زیتون گوشتی رو دیر تر از رو درخت می چینن..جوری که تقریباً سیاه میشه..

    بعد میبرن کارخونه روغن کشی و روغنش رو میگیرن..

    ما خودمون این کار رو نکردیم.. واسه همین عکسی هم ندارم..
    zakizadeh, باران67, mehr66 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ


    الــتماس دعــا


    insta : mahsa.m97

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما