نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree445Likes

موضوع: کیک برهنه nake cake

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 32
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    کیک برهنه nake cake




    کیک برهنه
    سبکی از تزیین کیک هست که با اون میتونیم کیک های فوق العاده شیک تهیه کنیم
    در این شیوه تزیین کیک معمولا خامه یا فراستیگ های دیگه خیلی کم مصرف میشن و همچنین به دلیل زیبایی خاص ظاهری خود کیک نیاز به تزیین انچنانی نداره
    معمولا برای تاپر این کیک ها از انواع میوه ها و گل های طبیعی استفاده میشه.


    در این نوع تزیین هر چه لایه های کیک بیشتر باشه جلوه و زیباییش بیشتر میشه و به همین دلیل خیلی از کیک های طبقاتی و مخصوص مجالس عروسی خارج از کشور به این سبک تزیین میشن.

    و اما نحوه ی کار:


    بسته به اندازه ای که میخوایین کیکتون داشته باشه قالبتون رو انتخاب کنین.
    دقت کنین برای این کیک معمولا لایه ها رو بیشتر میگیریم.پس نیازه که یا چند عدد کیک بپزیم و یا کیک مرتفعی بپزیم و اون رو چند قسمت برش بزینم.

    هر چه ارتفاع این کیک بیشتر باشه زیباتر میشه.

    برای نوع کیک بهتره از کیک با بافت مرطوب استفاده کنین.
    ما معمولا برای کیک های تولد یا خاص تزیین،از کیک شیفون یا اسفنجی استفاده میکنیم.
    ولی اینجا این کیک ها مناسب نیستن
    چرا که ما به کیکی نیاز داریم که به اندازه ی کافی درش رطوبت داشته باشه و به تنهایی و بدون هر نوع فراستینگی،کیکی خوشمزه باشه

    برای کیک های روشن کیک صبحانه و برای کیک های تیره کیک شکلات موزی شهرزاد رو پیشنهاد میدم.


    من برای این کیک سه بار کیک صبحانه درست کردم

    لایه های کیک رو مطابق این پست مونتاژ میکنیم.

    تا اینجای کار مثل همه ی کیک هایی که با خامه کاور میکنیم هست
    منتها از اینجا به بعد فرق داره
    معمولا ما کل سطح و دیواره ی کیک رو با خامه یا کرم های دیگه پوشش میدیم ولی در این سبک اینطور نیست.
    در حدی که مابین لایه ها و کمی از دیواره رو کرم بپوشونه کافیه.

    دقت کنین نیاز نیست خیلی بین لایه ها خامه بزنیم.بلکه میتونیم به همون اندازه ی همیشگی بزینم و برای مشخص تر شدن لایه ی کرم وسط کیک و زیبایی بیشتر بیاییم و خودمون دیواره ی کیک رو یه نوار خامه ای بندازیم.
    امیدوارم توجه منظورم شده باشین
    منظورم اینه نیاز نیست 2 سانت خامه بین هر لایه بزنین تا مونتاژ اون زیبا بشه
    میتونین بعد از مونتاژ طبقات بیایین و کمی دیواره ی کیک بالا پایین هر لایه رو با کرم بپوشونین.



    نکات:

    -شاید این تزیین به نظر آسون برسه ولی دقت کنین که خیلی مهارت میخواد و مهمه که کیک خیلی خوب پخته بشه و مهارت کافی در مونتاژ لایه ها داشته باشین چون اگه کمی نقص یا ناصافی جایی از کار باشه کاملا پیداست
    پس با دقت کار کنین

    در واقع مهمترین مساله که زیبایی کیک تحت تاثیر این موضوع هست اینه که لایه های کیکی و لایه های فراستینگ یک اندازه باشن.
    مهمه که خیلی با دقت ارتفاع کیک ها با خط کش اندازه گیری بشن و در صورتی که ارتفاع یکسان ندارن اون ها رو با دقت برش بزنیم و هم اندازه کنیم.

    -باز هم بر انتخاب نوع کیک تاکید میکنم
    کیک مناسب برای این نوع تزیین کیک های مرطوب و با قابلیت برش و استحکام بالا هستند.
    کیک هایی که تمیز برش میخورن و استحکام بالایی دارن از گزینه هی خوب برای این نوع تزیین هستند.
    دقت کنین که بهترین و تمیزترین کیک رو برای لایه ی رویی انتخاب کنین..



    **
    در ادامه چند نمونه براتون میذارم تا با این سبک بیشتر اشنا شین


    -در این مدل فقط و فقط کرم ما بین کیک قرار داره و اصلا روی دیواره های کیک اسپچولا رو نمیکشن.






    -گاهی کرم ما بین کیک رو کمی به دیواره ها هم میکشن






    -در بعضی دیگه از مدل ها قسمت وسیع تری از دیواره رو با کرم پوشش میدن و گاهی حتی در حد کرام کوتینگ کیک رو با کرم میپوشونن







    معمولا روی کیک پودر قند میپاشن و با گل و میوه های طبیعی اون رو تزیین میکنن







    ***
    این کیک رو برای تولد مامان خانومی درست کردم
    از کیک صبحانه استفاده کردم
    بعد از مونتاژ طبقات روی کیک پودر قند پاشیدم
    و دسته گل خوشگل هم روش قرار دادم
    دسته گل رو دوستم که گلفروشی داره برام درست کرد
    من نگران این موضوع بودم که اون نواحی از کیک که بدون فراستینگ هستند خشک بشن و برای همین خامه رو تا قسمت وسیعی از دیواره ی کیک کشیدم

    بعد از برش و خوردن کیک دیدیم اصلا خشک وبد نشده بود و عالی بود
    فوق العاده مورد پسند قرار گرفت
    دفعات بعدی با خیال راحت بهش مدل میدم
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۷/۰۸ در ساعت ۰۶:۲۲ قبل از ظهر

  2. #2

    کیک برهنه nake cake

    nake cake:

    کیک هایی که روی کیک با چیزی کاور نمی شه..کیک های برهنه

    این کیک ها به نظر ساده مییان،اما بیشترین ظرافت رو در کار نیاز داره.

    چون ساختار کیک شما کاملا دیده می شه.باید ارتفاع کیک هاتون با هم برابر باشه و دیواره های

    کیک هاتون مرتب باشه..برای تزیین روی کیک از تاپرهای مختلفی می تونید استفاده کنید.

    pink girl, سوهی, hengamehh و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    مهشید عزیزم ممنونم بابت باز کردن تاپیک

    به اطلاع دوستان گل میرسونم که آیدای مهربون قراره برامون ایده هایی در مورد این سبک کار بذارن.
    کمی صبوری کنین تا انشاا.. در فرصت های ازادشون برامون ایده ها رو بذارن.

    آیدا جونم پیشاپیش ممنونیم و مشتاق ایده های نازت هستیم
    pink girl, sahel_m, r.khk و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,790
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    615
    پسند شده
    21941
    پسند کرده
    2597

    ویترین مدال ها

    همینجور که راضیه جان گفتن در خدمتتون هستم با انواع نیک کیک یا همان کیک عریان


    اول از همه میخوام نکاتی را که از روی وبسایت های خارجی دیدم به همراه عکس براتون بزارم . البته راضیه هنرمندمون بیشتر نکات را در آموزش اولیه مطرح کردن .
    من هم اینجا یک جمع بندی کلی میکنم .


    ۱- نیک کیک یا همان کیک عریان کیکی هست با ظاهری زیبا که میتونه در هر مجلسی استفاده بشه . در این سبک از کیک از حداقل فراستینگ استفاده میشه و گزینه خوبیست برای کسانی که کیکهای پر خامه و پر فراستینگ را دوست ندارند .در تزئین این کیک بیشتر از عناصر طبیعی مثل انواع گلها و میوه ها استفاده میشه . گلهایی فوندانتی یا میوه های شکری و ساختگی نمیتوانند حس زیبایی به نیک کیک شما بدهند .در حالی که با انتخاب چند شاخه گل طبیعی و یا میوه های مناسب با فصل میتوانید نیک کیکی زیبا و پر ازرنگ و احساس داشته باشید .



    ۲- برای نیک کیکها باید از کیکهای با بافت مرطوب و در عین حال با ساختاری محکم استفاده شود .همینطور بهتره که کیک تازه باشد تا در مجاورت با هوا خشک نشه. معمولا نیک کیکها را حداکثر شب قبل درست میکنند و برای نگه داری آنها را کاملا با سلفون می پوشانند تا خشک نشوند .


    ۳- از آنجا که برای پوشاندن عیبهای کیک نمیشه از فراستینگ یا فوندانت استفاده کرد باید در تهیه کیک دقت لازم را بکنید . از جمله میتوانید مایه کیک را به دقت اندازه گیری کنید تا در قالبها هر بار مقدار ثابت مایه کیک بریزید و در نهایت کیکهایی هم ارتفاع داشته باشید . این کار در مرحله بعدی که برش و لایه لایه کردن کیک هست مهم میباشد . همینطور دقت کنید که مایه کیک به طور کاملا یکنواخت در قالب پهن شود و در نهایت کیکی با بافت و ارتفاع یکنواخت داشته با شید .



    ۴- برای اینکه کیکی زیبا و صاف داشته باشید وقت صرف کنید و ارتفاع لایه ها را کاملا اندازه گیری کنید . ارتفاع همسان لایه های کیک نه تنها کیک شما را زیبا میکنند بلکه سبب ثبات و پایداری کیک شما میشوند .



    ۵- یکی از مهمترین نگرانی در مورد نیک کیک این هست که مطمئن بشیم که کیک خشک نمیشود . بهترین راه خیساندن کیک هست .برای خیساندن کیک میتوانید کیک را با محلولهایی مثل شیره ساده , محلول قهوه , چایی و غیره آغشته کنید به طوری که مزه اصلی کیک تغییر نکنه . به این شکل به کیکتان رطوبت بیشتری میدهید . فقط دقت کنید که مقدار کمی از مواد مذکور استفاده کنید و فقط با تماس جزیی و با کمک برس آنها را بر سطح کیک بکشید . استفاده زیاد از این مواد بائث ناپایداری , شکنندگی و تغییر مزه کیک میشود .


    ۶- برای خامه کشی بین لایه ها از قیف و ماسوره سر گرد درشت استفاده کنید به این شکل فراستینگ بین لایه ها تمیزتر در میاد و به کناره هم مالیده نمیشه . دقت کنید که لبه کیک یک مقدار خالی باشه تا جا برای پهن شدن خامه وقتی لایه ها را روی هم سوار میکنید داشته باشه . وقتی همه لایه ها را سوار کردید میتونید بر گردید و جزئیات بیشتر و در صورت نیاز فراستینگ بیشتر را اضافه کنید . برای اضافه کردن فراستینگ از ماسوره ستاره استفاده کنید و به آرامی جاهایی که خالی مانده را پر کنید .



    ۷- دقت کنید که حتما برای مدتی کیک را در یخچال و جای سرد قرار دهید تا کاملا فراستینگ وسط بسته و سفت بشه سپس کیک را سرو کنید .


    ۸- زیبایی نیک کیک در دیواره زیبا و لایه لایه ان هست . پس معمولا به دیواره ها دکور دیگری اضافه نمیشود . ولی بالای کیک را میتوانید با در نظر گرفتن فصل با انواع عناصر طبیعی مثل میوه و گل تزیین کنید .

    -sania-, *سایه روشن*, zakizadeh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,790
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    615
    پسند شده
    21941
    پسند کرده
    2597

    ویترین مدال ها

    در پست زیر آموزش را به صورت مرحله به مرحل با عکس میبینید .














    دقت کنید که برای فراستینگ بین لایه ها میتوانید از مارمالاد , انواع کرم , شکلات و غیره استفاده کنید . کافیست که برای حفظ ظاهر در دور کار از خامه یا فراستینگ سفید استفاده کنید تا ظاهر زیبای کیک در دیواره ها حفظ بشه . مثلا در شکل زیر از مارمالادو توت فرنگی استفاده کرده ولی دور کار را با تر کریم سفید زده تا ظاهر کار حفظ بشه .















    در شکل زیر به طریقه منتقل کردن کیک به پایه اصلی دقت کنید









    ویرایش توسط pink girl : ۱۳۹۴/۰۷/۱۳ در ساعت ۰۸:۰۱ قبل از ظهر
    kurosh1, najmehkhatoon, mitra40 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,790
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    615
    پسند شده
    21941
    پسند کرده
    2597

    ویترین مدال ها

    یکی از قشنگتری انواع کیک های برهنه نوع رنگی ان هست . که خود کیک و را در انواع رنگها درست میکنند . با این روش یک کیک بسیار زیبا با رنگ تم میز و مهمانی خواهیم دا شت . توجه کنید رنگ گل یا میوه یا هر تاپری که برای این نوع کیک استفاده میشه باید هماهنگی زیبا با رنگ لایه ها داشته باشه .















    najmehkhatoon, pooneh 007, قلب صورتی و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,790
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    615
    پسند شده
    21941
    پسند کرده
    2597

    ویترین مدال ها

    اینجا آموزش نیک کیک رنگی را میزارم . امیدوارم استفاده کنید .



    برای این کیک اول باید مایه کیک را آماده کنیم . سپس ان را در قالبهای هم اندازه تقسیم کنیم و رنگ کنیم .
    برای اینکه مقدار رنگ را کنترل کنه اول مقداری از رنگهای ژله ی که می خواد استفاده کنه را در یک بشقاب ریخته وذره ذره اضافه کرده تا به رنگ دلخواه برسه.






    در این کیک از رنگهای ابی , بنفش , صورتی و قرمز استفاده شده . برای داشتن رنگهای هماهنگ کمی رنگ قرمز به بنفش ویلتون اضافه شده تا کیک با لایه بنفش حاصل بشه .
    برای یکی از لایه های ابی هم کمی رنگ بنفش به ابی ویلتون اضافه شده تا رنگ ابی بین ابی و بنفش حاصل بشه و در ترکیب کلی سایه روشن زیبایی داشته باشیم .




    وقتی کیکها پخت و سرد شد با انگشت به آرامی بر روی دیواره های کیک بمالید تا قسمتهایی که بعد از پخت بد رنگ هستن کنده بشه . خیلی مواظب باشید که کیکتون آسیب نبینه .






    در این مرحله روی کیک ها را بریده و آنها را هم اندازه و هم ارتفاع کرده . این نکته یعنی داشتن کیک های هم ارتفاع و کاملا سالم بسیار در ظاهر کیک مهم هست .




    برای اینکه قسمتهایی از کیک که ایسینگ نداره خشک نشه بر روی کیک شیره ذرت مالیده و همینطور با cooking spray دیواره ها را اسپری کرده . دقت کنید روی کیک اصلان نباید اسپری بشه فقط کناره ها .




    وقتی فراستینگ وسط را هم میزنید دقت کنید حتما باز فراسیتنگها در لایه های مختلف هم ارتفاع باشند .






    وقتی ۴ لایه کیک را گذاشتید و هم ارتفاع بود حالا باید آنها را فیکس کنیم تا تکون نخوره . اینجا از نی های بلند استفاده کرده که ارتفاع هم اندازه با ۴ لایه کیک داشته باشند و نی ها را مثل شکل زیر در کیک فرو کرده .




    در این مرحله از یک دایره مقوایی استفاده کرده . این کار باز برای توازن, ایجاد بالانس و محکم کردن کیک هست .




    بالا و اطراف مقوا هم با فراستینگ پوشنده



    سپس ۴ لایه نهایی کیک را گذاشته . اگر میخواهید کیک را منتقل کنید و نیاز به محکم بودن کیک دارید میتونید برای ۴ لایه بالایی هم از نی استفاده کنید و آنها را به یکدیگر محکم کنید .




    در نهایت تاپر کیک را هم روش سوار میکنیم .

    مامان غزل, f.m.n, kurosh1 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,790
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    615
    پسند شده
    21941
    پسند کرده
    2597

    ویترین مدال ها









    به صورت مینی کیک هم میتونید از این ایده استفاده کنید









    پرنسس.م, m1361, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. کیک وارونه upside down cake
      توسط Tehran در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 93
      آخرين نوشته: ۱۳۹۷/۰۷/۲۲, ۱۱:۴۱ بعد از ظهر
    2. کیک راه راه - زبرا کیک ( Zebra Cake )
      توسط ارديبهشت در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 805
      آخرين نوشته: ۱۳۹۷/۰۱/۲۶, ۰۵:۰۹ بعد از ظهر
    3. تزئین کیک فنجانی(cup cake)
      توسط najma در انجمن تزئينات ( كيك - شيريني - دسر ) - Decoration Sweet
      پاسخ: 257
      آخرين نوشته: ۱۳۹۷/۰۱/۱۶, ۰۴:۰۱ بعد از ظهر
    4. کیک کارامل - caramel cake
      توسط heaven در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 8
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۱۰/۲۹, ۱۲:۰۵ بعد از ظهر
    5. شیرینی ولزی Welsh cake
      توسط فاطمه مامی نیکو در انجمن انواع شیرینی - Sweet
      پاسخ: 7
      آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۱۲/۰۴, ۰۷:۳۰ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما