نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1630Likes

موضوع: دمپختک و استانبولی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 348
صفحه 9 از 44 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: دمپختک و استانبولی



    دمی گوجه با گوشت قیمه ای به تعداد انگشتان دست!!!چون خودم گوشتو دوست نمیدارم تو این غذا.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    875
    پسند کرده
    99

    Re: دمپختک و استانبولی

    دمپختک

    اول پیاز داغ درست کردم و بعد لپه باقالاهای زرد رو (که از یک ساعت قبل خیس کرده بودم و ابش رو دور ریخته بودم) به اضافه زرچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کردم و تفت دادم و با کمی نمک به مدت یک ربع پختمشون تا اب باقالاها کاملا تبخیر شد!

    برنج رو که ابکش کردم از مایع باقالاها لا به لای برنج ریختم و روی برنج رو زعفران دم کرده ریختم!

    بعد از نیم ساعت کاملا دم کشید و اماده شد!!!



    باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی

    دمی گوجه با گوشت چرخ کرده
    بسییییییور دوسش میدارم
    بدترین خطایی که مرتکب میشویم توجه به خطای دیگران است.....

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: دمپختک و استانبولی


    دم پختک که همیشه برای خوش طعم و خوش رنگتر شدن خیلی کم (نک قاشق)رب میزنم و ادویه ماست و خیار هم که حتما بهش میزنم.مثل مابقی غذاهام!!
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  6. #69
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: دمپختک و استانبولی

    گوجه پلو که همسری بسیار دوست داره.
    در اصل گوشت نداره ولی چون دخترم گوشتخواره و بدون گوشت نمی خوره منم میریزم.
    پیاز داغ+گوشت+گوجه ی فراوان+سیب زمینی و ادویه .
    بعد از پختن گوشت برنج رو می ریزیم و وقتی آبش کشیده شد دم کنی میذاریم.
    با سالاد شیرازی و سبزی خوردن خیلی می چسبه.



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی

    دمي باقالي مث هميشه با باقالي زرد فريزري



    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  8. #71

    Re: دمپختک و استانبولی

    سفارشی و مخصوص فقط و فقط برای کاربرای گلی که عکس غذای خوشمزشونو با دستور و لینک می ذارن.


    مرسی از توجهتون مهربونا.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    275
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی

    قابلي پلو هويچ ......اين غذا مخصوص ترکها ي بخاراست.....پياز۲عدد بزرگ خلالي نازک کرده وسرخ کرده با روغن زيتون فراوان بعد هويچ ۸عددخلالي شده نازک را ريخته تف داده حالا گوشت قلقليها را هر چي بيشتر بهتر روي مخلوط پياز وهويچ چيده ديکه دست نزنيد يا هم بزنيد .....بعد ادويه شامل نمک وحتما فلفل سياه /دارچين که هرچه بيشتر باشد دارچين وفلفل رنگ غذا تيره تر وتندوتيز تر ميشه.....پس ادويه به ذايقه خودتان بستگي دارد ......روي مواد پاشيده وبرنج ۲ پيمانه پر تا ۲/۵ پيمانه پر که ۱۵ دقيقه خيس کرده بدون نمک را روي مواد يواش ريخته حالا بقيه کار مثل کته درست کردنه که به اندازه ۲بند انگشت اب روي برنج باشد /اب ريخته ......نکته اينجاست که اصلا هم نميزنيد که قاطي پا طي بشه.....بعد که برنج مغز پخت شد روي شعله پخش کن دم کرده.....بعد درديس اول برنج اش را ريخته بعد مواد زيرش.....ترکها با تيکه هاي راسته گوسفندي /دنده ها ي گوسفندي درست ميکنند که از قبل پخته شده وبه جاي گوشت قلقلي لاي برنج ميذارند ووووووووووبا روغن دنبه فراوان که واي چرب وچيلي است ....اصلا اين غذا بر خلاف تصور بعضيها شيرين نيست بلکه تند و تيز وخوشمزه....اگر تعداد بيشتر از ۳نفر باشه بايد مقدارش را بيشتر کرد /هرچه مخلفات بيشتر خوشمزه تر
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

صفحه 9 از 44 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما