نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1628Likes

موضوع: دمپختک و استانبولی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 348
صفحه 4 از 44 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    338
    پسند کرده
    26

    Re: دمپختک و استانبولی



    پياز داغ نگيني +سيب زميني +گوجه فرنگي خرد شده +زعفران من لوبيا سبزو تو پلو خيلي دوست دارم و كمي لوبياي تفت داده شده هم اضافه ميكنم و مثل كته دم ميكنم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,954
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1422
    پسند کرده
    2956

    Re: دمپختک و استانبولی

    پیاز داغ و سیب زمینی نگینی و یک کنسرو گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری رب و یه عالمه فلفل و یکی دو قاشق هم آبلیمو که یکم ترشش کنه :)
    تو پلوپز درستش کردم .

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    714
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی

    اینم دمی مرغ من
    اول سینه مرغ رو تیکه تیکه کردم بعد توی کره تفتش دادم بعد آب بهش اضافه کردم و وقتی مرغش پزید برنج و نمک رو بهش اضافه کردم و وقتی آبش جمع شد در قابلمه رو گذاشتم و زیرشو کم کردم تا دم بکشه

    samir این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی

    دمپختك فلفلي با سير تازه
    دمپختك غذاييه كه ما كمتر ميريم سراغش. شايد چون كلاسش پايينه و يا نميشه پنير پيتزا بريزى توش و ... اما من رفتم سراغش و درست كردم و تازه از سير هم استفاده كردم. اگر شما هم خواستيد درست كنيد و سير هم دوست داريد اصلا نگران بوى سير نباشيد. طرز تهيه را با دقت بخونيد مطمئن باشيد هر روز تو غذا سير مى*ريزيد.

    اندازه مواد بسته به نظر و تعداد شماست.

    مواد لازم:
    • برنج[/*:m:1f6x5joc]
    • روغن[/*:m:1f6x5joc]
    • نمك و فلفل[/*:m:1f6x5joc]
    • سيب زمينى[/*:m:1f6x5joc]
    • پياز[/*:m:1f6x5joc]
    • هويج[/*:m:1f6x5joc]
    • فلفل دلمه اى رنگى[/*:m:1f6x5joc]
    • سير تازه (سيرخشك)[/*:m:1f6x5joc]
    • رب گوجه[/*:m:1f6x5joc]
    • زرد چوبه[/*:m:1f6x5joc]
    • ادويه دلخواه[/*:m:1f6x5joc]
    • آب[/*:m:1f6x5joc]

    طرز تهيه:
    سبزيجات را نگينى خرد كرده و كنار مى*گذاريم. پياز را خلال درشت كرده و در مقدارى روغن كمى تفت مى*دهيم و بعد هويج را به پياز اضافه و خوب تفت مى*دهيم. در ظرف را ببنديم بهتره چون هويج زودتر و با روغن كم پخته ميشه. وقتى هويج كمى نرم شد سيب زمينى را هم اضافه و مثل هويج مى*گذاريم بپزد ولى مواظب باشيد زياد نرم نشود چون مقدارى هم بايد با بخار برنج پخته شود.

    زرد چوبه و ادويه دلخواه را بريزيد (من زيره زدم) و كمى تفت بديد و در آخر رب گوجه و نمك و فلفل.

    در ظرف مناسبى كه گنجايش مواد را داشته باشد آب بريزيد. مقدار آب بسته به مقدار برنج شماست. من براى 3 پيمانه برنج 4 پيمانه آب مى*ريزم. البته چون مقدارى سبزيجات هم دارم 1 پيمانه سرخالى هم اضافه تر ميريزم كه همه مواد و برنج خوب پخته بشه. آب كه جوش آمد برنج و كمى نمك و 1 قاشق روغن را به آن اضافه و مى*گذاريم خوب بپزد و قبل از اين كه كاملا آبش تمام بشه سبزيجات به جز فلفل دلمه*اى را با آن مخلوط مى*كنيم.

    وسط برنج را كمى گود كرده و سيرها را در گودى برنج مى*ريزيم و يكي دو كفگير برنج را روى سير ريخته و فلفل*ها روى سطح برنج مى*ريزيم و در ظرف را مى*بنديم تا پخته بشه. در اين حالت چون سير با بخار پخته ميشه بعد از خوردن اصلا بويى در دهان باقى نمى*ماند.يعنى كاملا برعكس سير سرخ شده است. امتحان كنيد تا باورتون بشه.(تضمينى)

    من در مورد ماكارونى هم همين روش را به كار مى*برم. براى دم كردن از وقتى كه بخار از كناره ظرف بيرون زد 30 دقيقه كافيست.

    نكته: اگر لازم بود يك چهارم ليوان آب براى پخت بيشتر سبزيجات اضافه كنيد. چون جنس بعضي سبزيجات در پخت متفاوت است.

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://khanjon.blogfa.com

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    558
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    105
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی

    باران67 این نوشته را پسندیده.

    به قلب مهربانت بگو:چیزی وجود ندارد که یادت را از خاطرم ببرد،
    حتی فاصله ها!!!

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    641
    پسند کرده
    3

    Re: دمپختک و استانبولی

    استامبولی پلو خوشمزه

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی

    سلام خانما من دمپختو اینجوری درس میکنم خیلی خوشمزه میشه امتحان کنین...اول گوشتو میپزم با پیازچه یا سیر تر تفت میدم بعد لوبیا سبز یا باقلا میریزم باز تفت میدم در آخر ترخون و ادویه جات! میریزم و رب گوجه و آب ...ده دیقه بعد برنجو میریزم و همین
    ببخشید که عکس ندارم

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    558
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    105
    پسند کرده
    0

    Re: دمپختک و استانبولی



    دمپخت عدس و هويج و كلم

    يه كم عدس يه كم هويج يه كم كلم برگ ريز شده مقداري گوشت قيمه شده پخته شده با سبزي دمپخت به همين راحتي به همين خوشمزه گي

    به قلب مهربانت بگو:چیزی وجود ندارد که یادت را از خاطرم ببرد،
    حتی فاصله ها!!!

صفحه 4 از 44 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما