نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1631Likes

موضوع: دمپختک و استانبولی

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 348
صفحه 37 از 44 نخستنخست ... 2734353637383940 ... آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلنرگس 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    581
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    6035
    پسند کرده
    6116
    دمي عدس كلم
    اين غذاي شيرازي هاست و خيلي خيلي خوشمزه است بخصوص تو فصل سرما همراه با ترشي
    ايندا پياز را داخل ظرفي كه مي خواهيم برنج را در ان دم كنيم تفت مي دهيم همراه با ادويه كاري، زردچوبه، نمك، فلفل، پودر سير و سپس براي طعم بهتره كمي سير تازه اضافه مي كنيم... و تفت مي دهيم

    *


    بعد كلم را كه از قبل بخارپز كرده بودم همراه با زردچوبه به موادم اضافه مي كنم
    سپس عدس پخته شده اضافه مي كنم


    *


    اينا را با هم كمي تفت مي دهيم تا طعم هاشون با هم قاطي شود...
    بعد شويد خشك را به اين مواد اضافه كرده و مخلوط مي كنيم


    *


    سپس برنجي كه از قبل خيس كرده بوديم را در اخر به اين مواد اضافه كرده و مخلوط كرده و مي گذاريم برنجمان به صورت كته دم بكشد ... من حدود يك ساعت حداقل اين برنج را روي دم مي ذارم تا خوب جا بيفته


    *


    نوش جااااااااااااااااان

    *



    -----------------------
    پیام مدیر سایت: به دلیل استفاده از آپلود سنترهای متفرقه تصاویر قابل بازیابی نیست.
    ؟؟؟
     
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۱۴ در ساعت ۰۶:۲۶ بعد از ظهر
    bescoot shirazi, باران67, بانـــو و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
    طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
    فرمود که با زمزمه یا مهدی(عج)
    نذر گل نرگس صلواتی بفرست.




  2. بانک بند ناف
  3. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965
    گوجه رو رنده کردم کمی تفتش دادم بهش پیازداغ وکمی رب اضافه کردم+نمک وفلفل بعد برنج شسته شده وخیس خورده رو اضافه کردم وبه اندازه ای که 1بندانگشت روی برنجو بگیره اب اضافه کردم گذاشتم اب برنج کشیده بشه بعد شعله روکم کردم گذاشتم بپزه




    اینم همون جوری درست کردم فقط بهش سیب زمینی هم اضافه کردم

    افسونی, *BEHNAZ* و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  4. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    استانبولی در دو ورژن یکی با گوشت برا شوهر جان یکی بدون گوشت برا خودم چون زیاد با گوشت میانه ندارم
    نام: 20150213_145801.jpg نمایش: 563 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    نام: 20150213_145754.jpg نمایش: 548 اندازه: 104.4 کیلو بایت
    افسونی و raz ie این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  5. #292
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    دمی نخود سبز و هویج

    دمی نخود سبز و هویج (هندوستان)...(4-5 نفر)

    برنج (خیسانده)....................3 پیمانه
    نخود سبز (پوست گرفته)......1 پیمانه
    هویج....................................1 پیمانه (پوست گرفته، نخودی)
    پیاز (ساطوری).....................1
    زیره......................................1 ق م
    روغن...................................3-4 قاشق
    جوش شیرین(برای تثبیت رنگ نخود سبز-میتوانید حذف کنید)
    نمک
    --------------------------
    هویج و نخود سبز را با 3 پیمانه آب و اندکی جوش شیرین در یک دیگچه با درِ باز روی آتشِ ملایم 10 دقیقه بپزید و در صافی خالی کنید.
    روغن را در دیگچه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید.
    همین که پیاز بلوری شد زیره را روی آن بریزید و یک چرخ بدهید.
    نخود سبز و هویج و برنج را اضافه کنید و 3-4 دقیقه بچرخانید.
    سپس 6 پیمانه آب با کمی نمک روی برنج بریزید و با آتش تیز به جوش بیاورید.
    پس از آن که آب برنج کمابیش کار رفت، برنج را یک دور زیر و رو کنید، آتش را کم کنید، زیرِ دیگ شعله پخش کن و روی آن دَم کنی بگذارید.
    پس از 35-40 دقیقه دمی آماده است.
    *این پلو رنگین و خوش عطر برای پای خوراک گوشت و مرغ و ماهی مناسب است.
    با خورشِ ساده هم البته می توان خورد.


    من با ناگت مرغ ستاره ای سرو کردم.
    خیلی خیلی خوشمزه ست


    najmehkhatoon, *شمیم*, افسونی و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #293
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها





    دمی، کته

    کته و دمی در واقع شکل ابتدایی چلو و پلواند؛ تفاوت آن ها در این است که کته و دمی برخلافِ چلو و پلو آب کش نمی شوند و به همین جهت لعاب نشاسته ای آن ها بیشتر است.
    کته را همیشه با خورش می خورند، ولی دمی به واسطه ی داشتن بنشن به تنهایی غذایی کامل است.
    کته را بیشتر در شمال و دمی را بیشتر در تهران و شهرهای مرکزی درست می کنند.



    کته ی گیلانی ... (4-5 نفر)

    برنج.......................3 پیمانه
    نمک
    ------------------
    *کته غذای مردم گیلان است و آنچه در تهران و سایر شهرها به این نام درست می کنند در واقع با تصرف در کته ی گیلانی به دست آمده است.
    بنابراین اول با روش پخت کته ی گیلانی آشنا می شویم.
    ==========
    برنج را پاک کنید و با 2-3 آب بشویید. (برنج دودی را نباید زیاد شست، چون عطر دودِ آن با آب می رود؛ بعضی از مردم گیلان به شستن برنج اعتقاد ندارند.)
    برنج شسته را در 6 پیمانه آب و کمی نمک در یک دیگچه 2-3 ساعت بخیسانید.
    سپس دیگچه را روی آتش تیز به جوش بیاورید، پس از آن که آب برنج کار رفت آتش را کم کنید و دَم کنی روی دیگچه بگذارید.
    حدود 30 دقیقه ی بعد کته آماده است.
    *اگر بخواهید کته تَه دیگ ببندد، پخت کته را روی آتش ملایم حدود نیم ساعت دیگر ادامه دهید.
    *هنگام کشیدن کته، دیگچه را چند دقیقه در 3-4 بند آب سرد بگذارید و اطراف کته را با کاردک از دیواره ی دیگ جدا کنید.
    کته را معمولاً درسته در دیس برمیگردانند.




    کته ی تهرانی (1) .. (4-5 نفر)

    برنج.......................3 پیمانه
    روغن.....................2-3 قاشق
    نمک
    ------------------
    از روی دستور کته ی گیلانی درست کنید، جز این که پس از آن که آب آن جوشید و کار رفت، روغن را روی برنج می دهید و سپس دم کنی روی دیگچه می گذارید.



    کته ی تهرانی (2) .. (4-5 نفر)

    برنج.......................3 پیمانه
    روغن.....................2-3 قاشق
    نمک
    -------------------
    *این کته را می توان نیمه آب کش نامید، چون مقداری از لعاب آن با آبی که از آن خالی می کنیم شسته می شود.
    ==========
    برنج را با 2 لیتر آب و کمی نمک در یک دیگ بریزید و روی آتش تیز به جوش بیاورید.
    پس از آن که دانه ی برنج نرم شد دیگ را از روی آتش بردارید و آب روی آن را خالی کنید.
    آنگاه دیگ را به اجاق برگردانید، آتش را کم کنید، روغن را روی برنج بدهید، و دَم کنی را روی دیگ بگذارید.
    پس از حدود 30 دقیقه کته آماده است.
    *نمک این کته را باید اندکی بیشتر گرفت، چون که مقداری از آن با آب می رود.




    کته ی بُریده

    *کته ی بُریده از غذاهای رایج تهران قدیم بوده ولی امروز کمابیش فراموش شده است.
    در گذشته دیگ این کته را برای سرد شدن در «پاشیر» یا حوض می گذاشتند.
    امروز با بودن یخچال زنده کردنِ این کته ی فراموش شده برای ناهار تابستانی کار ساده ای است.
    کته ی بریده در واقعا نوعی چلو است که پس از آماده شدن آن را با یک بشقاب یا پیش دستی در دیگ فشار می دهند و می گذارند سرد شود، سپس با کارد به شکل لوزی یا چهارگوش می بُرند و سر سفره می بَرند.
    کته ی بریده ی سرد با خورش گرم خورده می شود.
    برنج کته ی بریده را از چلو کمی نرم تر می گیرند و آب روغن هم روی آن نمی دهند.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۱/۲۳ در ساعت ۰۱:۰۹ بعد از ظهر
    najmehkhatoon, fara 92, kurosh1 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #294
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    دمی گوجه فرنگی (4-5 نفر)

    برنج (خیسانده).................3 پیمانه
    گوجه فرنگی.....................6-7 (پوست کنده، خرد کرده)
    سیب زمینی استامبولی.....نیم کیلو (پوست گرفته، خرد کرده)
    زردچوبه.............................1-2 ق چ
    روغن
    نمک
    --------------------
    *نام دیگر این دمی در تهران استانبولی پلو است، و غالباً مقداری قیمه ی ساده هم به آن می زنند؛ در جنوب ایران_ فارس، خوزستان_ آن را شله ی تُماته ای می نامند (تماته همان گوجه فرنگی است) و بدون گوشت درست می کنند؛ اگر چه نام این دمی ظاهراً از سیب زمینی استانبولی گرفته شده ولی آن را بدون سیب زمینی یا با سیب زمینی پشندی هم می توان درست کرد.
    ===========
    گوجه فرنگی را با زردچوبه و 4 پیمانه آب و اندکی نمک در دیگ بریزید و روی آتش تیز به جوش بیاورید (آن قدر آب بریزید که با آب گوجه فرنگی 8 پیمانه بیشترک بشود).
    سیب زمینی را اضافه کنید.
    پس از 5-6 دقیقه برنج را بریزید.
    وقتی که دیگ باز به جوش آمد آتش را کم کنید و بگذارید بجوشد تا آب برنج کار برود.
    آنگاه 2-3 قاشق روغن بریزید و اگر برنج سفت باشد اندکی آب جوش اضافه کنید.
    برنج را یک دور زیر و رو کنید.
    زیر دیگ شعله پخش کن و روی آن دَم کنی بگذارید.
    حدود 30-35 دقیقه ی بعد دمی آماده است.
    *در جنوب 1-2 قاشق چای خوری فلفل قرمز ساییده به این دمی می زنند.
    فلفل را همراه زرد چوبه بریزید.
    *شله ی تماته ای را معمولاً بدون پیاز داغ درست می کنند، ولی با پیاز داغ هم می توان درست کرد، گرچه مزه ی آن قدری عوض می شود.
    *زردچوبه را می توان حذف کرد.
    اگر دمی را پر رنگ بخواهید 1-2 قاشق رب گوجه فرنگی همراه با خودِ گوجه فرنگی اضافه کنید.


    amir mami, pegah 61, sepid68 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11489
    دمی سیب زمینی

    برنج+پیاز داغ+پوره گوجه فرنگی+سیب زمینی نگینی+زعفران+پودر زیره+کره
    پیاز داغ کرده سیب زمینی و تفت میدیم با نمک و دارچین و زرد چوبه . پوره و اضافه می کنیم.برنج و آبکش کره مواد و به اضافه پودر زیره لا به لای برنج می ریزیم.در پایان زعفرون و کره داغ شده و روی برنج ریخته ، میذاریم خوب دم بکشه
    این برنج با ماست بادمجون و کوکوی برنج
    (2 قاشق از برنج دم کشیده با 2 عدد تخم مرغ ،سرخ شده در کره)

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142898273352251.jpg
مشاهده: 818
حجم: 106.1 کیلو بایت



    عدسی
     
    باران67, افسونی, *شمیم* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    186
    پسند کرده
    2
    اینم نهار امروز مننام: ۲۰۱۵۰۲۲۷_۱۲۳۶۵۱.jpg نمایش: 735 اندازه: 82.3 کیلو بایت
    live, افسونی, *شمیم* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 37 از 44 نخستنخست ... 2734353637383940 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما