نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree769Likes

موضوع: خورش بامیه

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 200
صفحه 25 از 25 نخستنخست ... 1522232425
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    642
    سلام دوستان
    من یه سری از بامیه هایی که خریدم شاید در حد نیم سانت هم نشه چوب انتهاشون به نظرتون خورشتم لزج میشه؟ و اینکه دوستانی که توی خورشتشون بامیه رو خرد کرده بودن لزج نشد؟ و چه مدت داخل خورشت گذاشتن؟
    ممنونم

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    414
    پسند شده
    5337
    پسند کرده
    4083
    پیاز داغ +رب و آب داغ ریختم و گذاشتم جوشید
    لپه ی خیس شده رو اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه و جا بیفته
    ادویه(نمک-زردچوبه-دارچین-فلفل سیاه) و بامیه رو 10-15 دقیقه آخر اضافه کردم و قبل از خاموش کردن 1 قاشق آبلیمو اضافه کردم
    نام: 20160719_160007.jpg نمایش: 486 اندازه: 100.7 کیلو بایت

    نام: 20160719_160324.jpg نمایش: 476 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    642
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سری از بامیه هایی که خریدم شاید در حد نیم سانت هم نشه چوب انتهاشون به نظرتون خورشتم لزج میشه؟ و اینکه دوستانی که توی خورشتشون بامیه رو خرد کرده بودن لزج نشد؟ و چه مدت داخل خورشت گذاشتن؟
    ممنونم

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    414
    پسند شده
    5337
    پسند کرده
    4083
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سری از بامیه هایی که خریدم شاید در حد نیم سانت هم نشه چوب انتهاشون به نظرتون خورشتم لزج میشه؟ و اینکه دوستانی که توی خورشتشون بامیه رو خرد کرده بودن لزج نشد؟ و چه مدت داخل خورشت گذاشتن؟
    ممنونم
    سلام خانمی
    اگه بامیه رو بیش از 10-15 دقیقه بپزی بافتش از هم باز میشه و چسبنده میشه
    زمان پخت بستگی به اندازه ی بامیه داره
    اگه ریز و نرم باشه زود میپزه
    شما بامیه رو 5-10 دقیقه قبل از خاموش کردن خورشت بهش اضافه کن و در ضمن اگه قرار باشد خورشت رو دوباره گرم کنی زیاد نذار بپزه تا بافتش باز نشه
    من تابحال بامیه رو خرد نکردم ولی اگه خرد کنی به احتمال زیاد به خورشتت نمای جالبی نده
    سوپ بروکلی
     
    saeedeh mansoori, باران67, *هما* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    شیوا رضاوند
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    1189
    پسند کرده
    1334
    به نام خدا

    باسلام

    امشب این خورش خوشمزه رو با یه طعم جدید تقدیم به همسرم کردم...

    اول گوشت رو سرخ کردمو بعد کمی زعفران بهش اضافه کردم داخل دیزی سنگی آب ریختم و

    گوشت رو داخلش اضافه کردم...

    گذاشتم خیلی خوب بپزه وقتی پخت از آب گوشت داخل یک پیاله ریختم یکم فلفل قرمز+فلفل سیاه+

    زعفران+دارچین رو به این آب گوشت اضافه کردم و بعد داخل غذام اضافه کردم...

    آب پرتقال+سس نارنج رو به غذا اضافه کردم غذا جا افتاده شده بود و طعمش ملس بود

    گوجه رو پوره کردم و به غذا اضافه کردم

    و بامیه های خوشمزه رو در آخر داخل غذا ریختم...

    خوشمزه بود و تقریبا برای من و همسر جدید بود.
    نام: DSC_0231.jpg نمایش: 392 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    باران67, saeedeh mansoori, sohei59 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منتظر شما در g0lden.ways @ هستیم...

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    414
    پسند شده
    5337
    پسند کرده
    4083
    من عاشق خورشت بامیه ام
    به نظرم خوشمزه ترین خورشته

    نام: 20161204_154316.jpg نمایش: 301 اندازه: 105.5 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    *هما*, zakizadeh, افسونی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  7. #199
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,786
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95217
    پسند کرده
    80398

    ویترین مدال ها

    خورش بامیه با چاشنی تمبر هندی 1396






    خورش بامیه بسسسیار بسیار خوشمزه
    با دستوری که در این پست گذاشتم.


    از خواص بی نظیر بامیه و طعم دلچسب این غذا غافل نشین


  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    487
    میزان امتیاز
    1082
    پسند شده
    9922
    پسند کرده
    9269
    نام: 1496833274954.jpg نمایش: 132 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    .
    خورش بامیه
    .
    .
    خب پیاز خرد شده رو با کمی روغن بگذارید روی گاز.
    بعد گوشی رو بردارید و برید سراغ اینستا!!!!
    بعد یهو یه بویی حس میکنید.گوشی رو پرت نکنیدا.... خدای نکرده میشکنه.گرررووووونه
    عیبی نداره.پیش میاد.برای همه ممکنه اتفاق بیوفته.مهم اینه که خودتونو نبازید و زود یه پیاز دیگه سرخ کنید.
    برای گرفتن بوی سوختگی هم کمی دارچین دود کنید .دیگه چطوری هواتونو داشته باشم
    .
    .
    ✔بامیه رو بعد از پاک کردن در اب جوش بریزید و فقط یکی دو دقیقه بجوشونید.تا له نشن.قبل از صاف کردن یک قاشق غذاخوری ابلیمو اضافه کنید
    سعی کنید سر بامیه رو خیلی از ته نگیرید
    بعد از سرد شدن بامیه ها اماده استفاده و یا فریز کردن هستن
    .
    پیازداغ گرفتم.قبل از اینکه کاملا سرخ بشه ،زردچوبه زدم وسیر رنده شده رو اضافه کردم و سرخ کردم.گوشت رو هم اضافه کردم و کمی سرخ کردم.ادویه زدم و گوجه رنده شده رو بهمراه یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و درب قابلمه رو بستم تا گوجه و رب رنگ پس بدن و خوشرنگ بشن.سیب زمینی خرد شده رو هم در همین مرحله اضافه کردم( ریختن سیب زمینی سلیقه ای هست )
    .

    اب سرد ریختم و درب قابلمه رو بستم تا با حرارت ملایم گوشت بپزه و اب خورش اندازه بشه.
    ✔روی گوشت اب جوش نریزید ،ناپز میشه
    .
    ✔حرارتشم زیاد نباشه ، سفت میشه
    .
    ✔میتونید هم گوشت رو جداگانه بپزید ودر این مرحله به غذا اضافه کنید
    .

    بعد از پختن گوشت و سیب زمینی اب تمر رو اضافه کنید.سعی کنید تمر رو در اب خیلی کمی حل کنید . مقدار تمر دست خودتون هست
    ✔ولی مراقب باشید زیاد نریزید چون خورش بعد از غلیظ تر شدن ترش تر میشه و حتما از تمر زرد استفاده کنید.... .
    ✔خیلی از خوزستانیها عادت دارن علاوه بر سیر که بهمراه پیازداغ سرخ میشه چند سر سیر درسته هم داخل خورش بندازن.پس اگه دوست دارید بسم الله....
    .
    .
    زمانی که اب خورش اندازه شد، موقع ریختن بامیه هاست. .
    ✔بامیه ها هرچی کوچکتر و روشنتر باشن زودتر میپزن.
    درمورد رنگ بامیه هم بگم تا یادم نرفته ؛ بامیه باید رنگش سبز روشن باشه تا زودتر بپزه(طعمشون هم بهتره) ، بامیه های تیره تر اغلب ناپز یا دیر پز هستن
    .

    خب بامیه رو که ریختم زیرشو ملایم تر کردم تا اب خورش کم نشه و بامیه ها بپزن.نمک و فلفل رو هم میزان کنید.
    ✔من برحسب عادت مقدار تمر رو کمتر میریزم و درصورت لزوم اخر کار کمی گرد لیمو اضافه میکنم.
    .
    ✔وقتی پخت بامیه ها کامل شد،درب قابلمه رو نیمه باز گذاشتم تا به روغن بیوفته و روش روغن ببنده....
    چرااا؟
    حدیث داریم بامیه باید روش یه وجب روغن باشه
    ✔بامیه دراثر حرارت زیاد و قل خوردن پاره میشه
    گیتار, hengamehh, pooneh 007 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 25 از 25 نخستنخست ... 1522232425
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما