نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree773Likes

موضوع: خورش بامیه

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 201
صفحه 25 از 26 نخستنخست ... 152223242526 آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    642
    سلام دوستان
    من یه سری از بامیه هایی که خریدم شاید در حد نیم سانت هم نشه چوب انتهاشون به نظرتون خورشتم لزج میشه؟ و اینکه دوستانی که توی خورشتشون بامیه رو خرد کرده بودن لزج نشد؟ و چه مدت داخل خورشت گذاشتن؟
    ممنونم

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    5352
    پسند کرده
    4167
    پیاز داغ +رب و آب داغ ریختم و گذاشتم جوشید
    لپه ی خیس شده رو اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه و جا بیفته
    ادویه(نمک-زردچوبه-دارچین-فلفل سیاه) و بامیه رو 10-15 دقیقه آخر اضافه کردم و قبل از خاموش کردن 1 قاشق آبلیمو اضافه کردم
    نام: 20160719_160007.jpg نمایش: 527 اندازه: 100.7 کیلو بایت

    نام: 20160719_160324.jpg نمایش: 515 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    642
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سری از بامیه هایی که خریدم شاید در حد نیم سانت هم نشه چوب انتهاشون به نظرتون خورشتم لزج میشه؟ و اینکه دوستانی که توی خورشتشون بامیه رو خرد کرده بودن لزج نشد؟ و چه مدت داخل خورشت گذاشتن؟
    ممنونم

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    5352
    پسند کرده
    4167
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سری از بامیه هایی که خریدم شاید در حد نیم سانت هم نشه چوب انتهاشون به نظرتون خورشتم لزج میشه؟ و اینکه دوستانی که توی خورشتشون بامیه رو خرد کرده بودن لزج نشد؟ و چه مدت داخل خورشت گذاشتن؟
    ممنونم
    سلام خانمی
    اگه بامیه رو بیش از 10-15 دقیقه بپزی بافتش از هم باز میشه و چسبنده میشه
    زمان پخت بستگی به اندازه ی بامیه داره
    اگه ریز و نرم باشه زود میپزه
    شما بامیه رو 5-10 دقیقه قبل از خاموش کردن خورشت بهش اضافه کن و در ضمن اگه قرار باشد خورشت رو دوباره گرم کنی زیاد نذار بپزه تا بافتش باز نشه
    من تابحال بامیه رو خرد نکردم ولی اگه خرد کنی به احتمال زیاد به خورشتت نمای جالبی نده
    سوپ بروکلی
     
    saeedeh mansoori, باران67, *هما* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    شیوا رضاوند
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    1215
    پسند کرده
    1338
    به نام خدا

    باسلام

    امشب این خورش خوشمزه رو با یه طعم جدید تقدیم به همسرم کردم...

    اول گوشت رو سرخ کردمو بعد کمی زعفران بهش اضافه کردم داخل دیزی سنگی آب ریختم و

    گوشت رو داخلش اضافه کردم...

    گذاشتم خیلی خوب بپزه وقتی پخت از آب گوشت داخل یک پیاله ریختم یکم فلفل قرمز+فلفل سیاه+

    زعفران+دارچین رو به این آب گوشت اضافه کردم و بعد داخل غذام اضافه کردم...

    آب پرتقال+سس نارنج رو به غذا اضافه کردم غذا جا افتاده شده بود و طعمش ملس بود

    گوجه رو پوره کردم و به غذا اضافه کردم

    و بامیه های خوشمزه رو در آخر داخل غذا ریختم...

    خوشمزه بود و تقریبا برای من و همسر جدید بود.
    نام: DSC_0231.jpg نمایش: 441 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    باران67, saeedeh mansoori, sohei59 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منتظر شما در g0lden.ways @ هستیم...

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    5352
    پسند کرده
    4167
    من عاشق خورشت بامیه ام
    به نظرم خوشمزه ترین خورشته

    نام: 20161204_154316.jpg نمایش: 343 اندازه: 105.5 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    *هما*, zakizadeh, افسونی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  7. #199
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95849
    پسند کرده
    81056

    ویترین مدال ها

    خورش بامیه با چاشنی تمبر هندی 1396






    خورش بامیه بسسسیار بسیار خوشمزه
    با دستوری که در این پست گذاشتم.


    از خواص بی نظیر بامیه و طعم دلچسب این غذا غافل نشین


  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10857
    پسند کرده
    9291
    نام: 1496833274954.jpg نمایش: 171 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    .
    خورش بامیه

    پیاز خرد شده رو با کمی روغن بگذارید روی گاز.
    بعد گوشی رو بردارید و برید سراغ اینستا!!!!
    بعد یهو یه بویی حس میکنید.گوشی رو پرت نکنیدا.... خدای نکرده میشکنه.گرررووووونه
    عیبی نداره.پیش میاد.برای همه ممکنه اتفاق بیوفته.مهم اینه که خودتونو نبازید و زود یه پیاز دیگه سرخ کنید.
    برای گرفتن بوی سوختگی هم کمی دارچین دود کنید .دیگه چطوری هواتونو داشته باشم
    .
    .
    ✔بامیه رو بعد از پاک کردن در اب جوش بریزید و فقط یکی دو دقیقه بجوشونید.تا له نشن.قبل از صاف کردن یک قاشق غذاخوری ابلیمو یا سرکه اضافه کنید .
    سعی کنید سر بامیه رو خیلی از ته نگیرید که در حین پخت پاره نشه
    .
    بعد از سرد شدن بامیه ها اماده استفاده و یا فریز کردن هستن
    .
    ________
    .
    پیا رو خرد کردم با کمی روغن و زردچوبه گذاشتم تا سبک بشه.سیر رنده شده رو اضافه کردم و سرخ کردم
    .
    گوشت رو بهمراه کمی ادویه اضافه کردم و خوب سرخ کردم
    .
    رب گوجه رو اضافه کردم و باز خوب سرخ کردم تا رنگش رو پس بده
    .
    گوجه رنده شده رو اضافه کردم و درب قابلمه رو بستم تا خوب جا بیفتن و گوجه رنده شده هم سرخ بشه
    .
    آب جوش اضافه کردم صبر کردم تا گوشت بپزه
    .
    اواخر پخت گوشت سیب زمینی خرد شده رو اضافه کردم
    .
    خورش بامیه در اصل ،سیب زمینی نداره.ولی همسر و پسر من بدون سیب زمینی نمیخورن
    .

    اواسط پخت سیب زمینی ها یک سر سیر کامل رو به خورش اضافه کردم.این کاملا سلیقه ای هست ولی اکثر خوزستانیها چند سر سیر درسته هم توی خورش بامیه میندازن
    .
    در مرحله ی بعد تمر زرد و نمک و فلفل رو اضافه کردم و صبر کردم تا غلظت خورش مناسب بشه
    .
    بعد بامیه ها رو اضافه کردم و زیرش رو کم کردم تا با حرارت ملایم بامیه ها هم بپزن و خورش جا بیوفته
    .
    بعد از اضافه کردن بامیه ها باید حرارت کم باشه.بامیه در اثر قل خوردن خورش،ممکنه پاره بشه و نمای خورش روبهم بریزه
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۷/۰۱/۳۰ در ساعت ۰۱:۰۸ بعد از ظهر
    گیتار, hengamehh, pooneh 007 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 25 از 26 نخستنخست ... 152223242526 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما