نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree720Likes

موضوع: خورش بامیه

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 197
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    خورشت بامیه برای بار اول
    به قول یکی از دوستان بعد از پختن این خورشت فهمیدم که تا حالا که درست نکرده بودم نصف عمرم بر فنا بوده
    بسیار عالی خوش طعم و مطبوع
    مو به مو طبق دستور باران جون(راضیه جون) درست کردم عالی و بینظیر
    بشدت مورد تایید همسری قرار گرفته و بنا به خواست بچه ها توی لیست غذا رفت
    1.پیاز داغ و سیر داغ
    2 گوشت اضافه میشه با زردچوبه و فلفل سلاه تفت میدیم
    3.رب اضافه میکنیم بعد اب جوش
    4.
    بعد از پخت گوشت بامیه سرخ شده همراه چاشنی ابغوره

    Hope, باران67, hana67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  2. بانک بند ناف
  3. #170
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86492
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    خورش بامیه با چاشنی تمر هندی




    خورش بامیه با دستور خانم یاوری برنامه به خانه برمیگردیم البته با تغییرات خودم


    من خورش بامیه رو خیلی دوست دارم و به فصل بامیه ی تازه زیاد درستش میکنم.
    ولی از همه ی مدل هایی که درست میکنم این رو خیلی خیلی بیشتر دوست دارم.
    ترشی تمر هندی داخل خورش طعم متفاوتی بهش میده و خیلی خاص و خوشمزه ش میکنه


    خورش بامیه برای 5 الی 4 نفر
    مواد اولیه :
    گوشت خورشتی 300 گرم (میتونین از قلم هم استفاده کنین)
    بامیه 200 گرم
    پیازنگینی خرد شده یک عدد
    رب گوجه 2 ق غ
    سیر رنده شده 2 حبه
    تمبرهندی نصف بسته
    نمک ـ فلفل به میزان لازم
    زردچوبه یک ق چ
    آب 3 لیوان
    روغن برای سرخ کردن 2 تا 3 ق غ



    طرز تهیه:

    تمبر هندی را با 1 لیوان آب خیس میدهیم و بعد از نیم الی یک ساعت از صافی رد میکنیم.
    اگر زمان کافی برای خیس دادن تمر هندی ندارین میتونین آب و تمبر رو ،روی حرارت قرار بدین و بجوشونین تا به جدا شدن عصاره ی تمبر از هسته و تفاله ش کمک کنه.



    نکاتی در رابطه با بامیه:

    -بامیه دارای ساقه ای کوتاه هست که موقع مصرف آن ساقه را کوتاه میکنیم.
    البته دقت کنین خیلی کم بچینین تا بافتش از بین نره و گر نه بامیه شکل و بافت خودش رو از دست میده و لزج میشه و خوش لزج و نامطبوع میشه.
    من معمولا وقتی خیلی ساقه بلند باشه کمی کوتاهش میکنم و در اغلب مواد فقط یه برش کوچولو رو سطح ساقه میدم و کوتاهش نمیکنم.
    این نکته خیلی مهمه جدی بگیرین


    -بامیه رو میتونیم به صورت تازه و یا فریز شده مصرف کنیم.
    برای فریز کردن بامیه باید اون رو حتما تفت بدیم و بعد فریز کنیم و گر نه لزج و نامطبوع میشه.
    برای مصرف بامیه داخل خورش ها هم بامیه رو باید تفت بدیم.


    -هر چه بامیه ریز تر باشه خوشمزه تره پس موقع خرید حواستون باشه

    -بامیه رو میتونیم سرخ کنیم و در کنار سایر خورش های ایرونی قرار بدیم
    به این صورت که بامیه ی سرخ شده رو به خورش بادمجان یا قیمه اضافه کنیم
    دقت کنین که بامیه مدت پخت طولانی نداره و در حد 20-30 دقیقه کافی هست.
    اگر مدت طولانی داخل خورش بمونه خورش رو لزج میکنه پس حواستون باشه
    بامیه ها را تفت داده و 20 الی 30 دقیقه قبل از سرو، بامیه ها را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارات ملایم جابیافتد و طعم بامیه به خورش برود .

    هر چه بامیه کوچکتر باشه زمان پخت کمتری نیاز داره و زودتر پخته میشه.


    طرز پخت :

    گوشت خرد شده را همراه با پیاز نگینی ریز خورده شده و 1 ق غ زردچوبه به همراه فلفل سیاه تفت دهید و 15-20 دقیقه روی حرارت قرار بدید تا آب نندازه و گوشت مزه دار بشه.
    اگر پیاز رو رنده کنید قبل از مزه دار شدن گوشت میسوزه و اگه درشت خلال کنید گوشت خوب مزه دار نمیشه.پس پیاز رو ریز و نگینی خورد کنید تا میان گوشت هم مزه دار شود و هم ذره ای بوی چربی نگیره.

    این شیوه ی تفت دادن گوشت برای خورش رو خیلی دوست دارم .یک بار که تجربه کنین میبینین پیاز به مرور کوچک و کوچکتر و در نهایت محو میشه و تمام عطر و بوش رو به گوشت میده و گوشتمون هم خیلی خوش رنگ و معطر و سرخ شده میشه.




    بعد از تفت خوردن گوشت،سیر را اضافه کرده و تفت میدهیم.
    دقت کنین سیر را خیلی تفت ندین چون باعث میشه عطرش از بین بره.
    بعد از آن رب را اضافه کرده و تفت میدهیم
    وقتی رب رو اضافه میکنیم بیشتر از 1 دقیقه تفت ندید
    بوی خامی رب از بین بره و مواد رنگ خوبی بگیره در همین حد کافیه.


    دقت کنین کلا چاشنی های ترش مثل تمر هندی،ابغوره،ابلیمو و لیمو عمانی را بعد از پخت گوشت اضافه میکنیم چون اگر قبل از پخت گوشت اضافه شوند باعث دیرپز شدن گوشت میشوند.

    تمر هندی نمک دارد پس در زدن نمک خیلی احتیاط کنین .
    خورش را در اخر بچشید و در صورت نیاز به آن نمک اضافه کنید.
    دقت کنین نمک را هم بعد از پختن گوشت اضافه کنید و گر نه باعث دیر پز شدن گوشت میشود.

    نکته:میشود برای این خورش از گوشت مرغ هم استفاده کرد که در اینصورت همه مواد را به غیر از بامیه مخلوط و میگذاریم بپزد .


    بعد از اینکه رب تفت خورد آب را اضافه میکنیم.

    آب رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.نه باید اونقدر غلیظ باشه که لعاب نذاره گوشت بپزه و نه اونقدر شل باشه که تا سر قابلمه رو پر آب کنید که ساعت ها گوشت سر گاز بمونه که آب تبخیر بشه و غذا سیاه رنگ بشه.
    پس اندازه ای آب بریزید که یه کم رقیق بشه و روی گوشت رو بگیره.
    در این مرحله در ظرف را نیمه بسته بذارید حدود 2/5-3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.
    بعد از اینکه ،گوشت پخت عصاره تمر را اضافه میکنیم.

    بامیه مدت پخت طولانی نداره و در حد 20-30 دقیقه کافی هست.
    اگر مدت طولانی داخل خورش بمونه خورش رو لزج میکنه پس حواستون باشه
    بامیه ها را تفت داده و 20 الی 30 دقیقه قبل از سرو، بامیه ها را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارات ملایم جابیافتد و طعم بامیه به خورش برود .


    زمان پخت این خورش 1 الی 1.5 ساعت و بستگی به حجم گوشت ما دارد که بزرگ یا کوچک باشد .











    *از ملیحه ی عزیز تشکر میکنم بابت زحماتی که بهشون دادم.
    ممنونم گلم


    لینک آموزش ترشی بامیه
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۰ در ساعت ۱۰:۱۲ بعد از ظهر
    pink girl, قلب صورتی, میس مهسا و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #171
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86492
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها





    خورش بامیه با دستور کتاب مستطاب اشپزی:


    750 گرم ماهیچه با قلم
    1 پیاز ساطوری
    4-5 پر سیر کوبیده
    1-2 کیلو بامیه
    2-3 قاشق رب گوجه فرنگی
    1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
    1 ق چ زردچوبه
    روغن
    نمک و فلفل
    **
    ساقه بامیه را بزنید،ولی دقت کنید غلاف آن سوراخ نشود،و گر نه لعاب پس میدهد و اب خورش را لیز میکند.
    4-5 قاشق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید و بامیه را 1-0-12 دقیقه در ان تفت بدهید،سپس با قاشق سوراخدار بردارید و کنار بگذارید.
    پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد،سپس زردچوبه و سیر و گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید.
    رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه کنید و یک چرخ بدهید،سپس سه پیمانه اب بریزد و به جوش اورید.
    آتش را کم کنید ،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید .در پایان ساعت دوم بامیه را روی گوشت بریزید،کمی نمک و فلفل بپاشید و خورش را زیر ورو کنید.

    *این خورش باید تنگ اب باشد،اگر ابدار بود پیش از ریختن بامیه در دیگ را باز بگذارید و چند دقیقه آتش را کمی تیز کنید تا گوشت و بامیه به روغن بنشیند.

    *اگر خورش را کمی ترش تر بخواهید،همراه بامیه میتوانید 2-3 قاشق آبلیموی تازه یا آبغوره اضافه کنید.

    *در فارس و خوزستان چاشنی خورش بامیه را به جای رب گوجه فرنگی،شیره تمر هندی میدهند.
    رب انار هم میتواند جانشین شیره تمر شود


    ******

    این خورش هم مثل خورش بالاست و فقط کمی تفاوت در میزان مواد لازم داره.
    همونطور که در کتاب مستطاب هم بهش اشاره شده ،دستور پست قبل به سبک جنوبی هست که بهش شیره ی تمر هندی اضافه شده.
    من این خورش رو به شیوه ی معمول و بدون چاشنی تمر هندی پختم
    ولی حقیقتا با چاشنی تمر هندی مزه ش چیز دیگه ست


    نکاتی در رابطه با بامیه:

    -بامیه دارای ساقه ای کوتاه هست که موقع مصرف آن ساقه را کوتاه میکنیم.
    البته دقت کنین خیلی کم بچینین تا بافتش از بین نره و گر نه بامیه شکل و بافت خودش رو از دست میده و لزج میشه و خوش لزج و نامطبوع میشه.
    من معمولا وقتی خیلی ساقه بلند باشه کمی کوتاهش میکنم و در اغلب مواد فقط یه برش کوچولو رو سطح ساقه میدم و کوتاهش نمیکنم.
    این نکته خیلی مهمه جدی بگیرین


    -بامیه رو میتونیم به صورت تازه و یا فریز شده مصرف کنیم.
    برای فریز کردن بامیه باید اون رو حتما تفت بدیم و بعد فریز کنیم و گر نه لزج و نامطبوع میشه.
    برای مصرف بامیه داخل خورش ها هم بامیه رو باید تفت بدیم.


    -هر چه بامیه ریز تر باشه خوشمزه تره پس موقع خرید حواستون باشه

    -بامیه رو میتونیم سرخ کنیم و در کنار سایر خورش های ایرونی قرار بدیم
    به این صورت که بامیه ی سرخ شده رو به خورش بادمجان یا قیمه اضافه کنیم
    دقت کنین که بامیه مدت پخت طولانی نداره و در حد 20-30 دقیقه کافی هست.
    اگر مدت طولانی داخل خورش بمونه خورش رو لزج میکنه پس حواستون باشه
    بامیه ها را تفت داده و 20 الی 30 دقیقه قبل از سرو، بامیه ها را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارات ملایم جابیافتد و طعم بامیه به خورش برود .

    هر چه بامیه کوچکتر باشه زمان پخت کمتری نیاز داره و زودتر پخته میشه.



    najmehkhatoon, پرنسس.م, *شمیم* و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #172
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86492
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها





    خورش بامیه و هویج

    مامان خانومی بنده به این سبک خورش بامیه رو میپزن
    شیوه ی کار دقیقا به سبک پست های قبل هست منتها میزان بامیه رو نصف میکنن و نصف اون میزان هویج داخل خورش میزنن

    این خورش بیچاره ی منم خیلی بی آب شده اینجا و چون خیلی عجله داشتم یه عکس فوری گرفتم و اصلا اونی که باید نشده
    شما همون خورش های بالایی رو با همون شکل و شمایل تصور کنین با هویج





    لینک آموزشی گل رز با هویج:چیپس گل رز
    کوئین, هستی ساغر, zakizadeh و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خورش بامیه خیلی خوشمزه

    *بامیه رو همراه زردچوبه تفت دادم
    *داخل قابلمه تفلون دونه های درسته هل و دو حبه سیر ریز خرد شده و زردچوبه و زنجبیل ریز خرد شده رو تفت دادم و گوشت و پیاز خلالی رو اضافه کردمو آب اضافه کردم تا بپزه
    *اواسط پخت گوشت بامیه رو اضافه کردم و بعد از پخت گوشت رب گوجه تفت خورده و کمی تمبر هندی خیس خورده

    نام: DSC_4924.jpg نمایش: 441 اندازه: 120.5 کیلو بایت
    .............
     
    هستی ساغر, zahra113, titish khanoom و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    197
    سلام دوستای گلم من چندوقت پیش بدلیل مشکل کبدی رفتم پیش یه دکترطب سنتی وایشون خیلی تاکیدکردکه ازبامیه زیاداستفاده کن وبامیه وبقیه موادخوراکی روخشک کن واصلاازموادفریزری استفاده نکن چندوقت پیش هم یه جایی خوندم به دلیل خواص بسیاربالای بامیه به فصلش بامیه روخوب بشوییدوبه نخ بکشیدوبزاریدخشک بشه بعدپودرش کنیدوهروقت هرنوع خورشتی درست میکنیدیه قاشق مرباخوری ازپودربامیه توش بریزیداینکارباعث لعاب دادن خورشتتون میشه وبرای جلوگیری ازپوکی استخوان خیلی مفیده حالا منم بامیه روبه نخ کشیدم وخشک کردم اولاکه شده مثل استخون خیلی سفته میترسم تیغه آسیابموبشکنه بعدم میترسم اگه پودرش کنم وتوهرنوع خورشتی بریزم لزج بشه اگه همینجوری بخوام فقط خورشتشو درست کنن بامیه هاروبایدازقبل خیس کنم یاهمون آب خورست برای نرم شدن وپختش کافیه لطفا هرکدوم ازدوستان تجربه یااطلاعاتی راجب به این موارد داره دراختیارمنم بزاره ممنون میشم
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  8. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22319
    پسند کرده
    14687
    خورش بامیه

    پیاز داغ میکنیم و گوشت چرخ کرده رو توش تفت میدیم و رب میزنیم و میذاریم کمی بجوشه جا بیفته بعد بامیه های بخار پز یا آب پز شده رو بهش اضافه میکنیم و نمک و آبلیمو میزنیم و میذاریم باز بجوشه



    بامیه هم محصول باغ خودمونه
    هستی ساغر, باران67, *شمیم* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  9. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    197
    سلام دوستای گلم هیچکس جواب منونداد ولی من تجربیاتی که دراین مدت کسب کردم براتون میزارم همونطورکه نوشته بودم میترسیدم بامیه پودرشده رو توی هرخورشتی بریزم یکی ازدوستام گفت ازاین پودربرای انپاع آش وسوپ برای لعاب دادن استفاده کن ویابرای چسب انواع کتلت وکوکواستفاده کن ویاتوی سالاد روزانه که میبخوری بریز ولی من همه اینکارهاروکردم یعنی توی کتلت وکوکووآش وسوپ وسالاد بصورت خام استفاده کردم وهمش یه نتیجه داشت اونم لزج کردن غذاها منکه اصلا خوشم نیومد گفتم اینجابگم شاید یه سری ازدوستان هم مثل من خوششون نیاد بیخودی غذاهاشونو خراب نکنن
    ستین, mahnooshin, هستی ساغر و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما