نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree769Likes

موضوع: خورش بامیه

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 200
صفحه 16 از 25 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    416
    پسند شده
    8320
    پسند کرده
    19089
    گوشت رو با پیاز داغ میپزیم و رب و ادویه و چاشنی( که من آبغوره زدم)رو اضافه میکنیم و چون سایز بامیه ها کوچولون 30 مین قبل سرو بامیه رو میریزیم و تا اینکه جا بیفته
    برای خوشمزه شدنش قلم گوسفند اضافه میکنیم برا خورشت
    برای ترشی بیشتر لیمو هم جدا تلخیشو گرفتم و پختم و 5 دقیقه قبل خاموش کردن تو خورش انداختم طعمش یکی یشه با خورش - غوره شور هم 1 تفت دادم و 1 کوچولو کنار بشقاب گذاشتم
    نام: DSC06090.jpg نمایش: 1877 اندازه: 95.9 کیلو بایت
    تریوا, مامان غزل, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عقیق62 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    663
    پسند کرده
    154
    اول پیاز داغ درست کردم بعد گوشتتو باهاش خوب تفت دادم ادویه ها را اضافه کردم(نمک،فلفل،زردچوبه)بعد هم رب را زدم کمی که رنگ ربم باز شد اب ریختم و گذاشتم بپزه بعد از پخت گوشتم بامیه هایی که سرخشون کردم را اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت جا بیفته برا چاشنیش هم اب لیمو یا غوره میریزم.....این دفعه هویج هم اضافه کرده بودم که دوست داشتیم.
    نام: نن.jpg نمایش: 465 اندازه: 35.2 کیلو بایت
    باران67, nora1, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    301
    پسند شده
    6397
    پسند کرده
    3236
    خورش باميه
    گوشت پخته با پياز خوب تفت دادم سير فراوون كوبيدم يكمي سرخ كردم باميه رو هم با كوشت اضافه كردم خيلي كم كه سرخ شد آبگوشت اضافه كردم گذاشتم رنك باميه عوض بشه بعد دوتا گوجه گنده رو رنده كردم با رب يك ذره آب و نمك قاطي كردم ريختم رو باميه بعد نيم ساعت منتظر ميمونم تا خوب جا بيوفته
    نام: IMG_2310.jpg نمایش: 524 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    مامان غزل, zardin, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  4. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    416
    پسند شده
    8320
    پسند کرده
    19089
    دوباره خورش بامیه
    مرغ رو با پیاز تفت میدم و میپزیم و رب و ادویه و چاشنی( که من آبغوره زدم)رو اضافه میکنیم و چون سایز بامیه ها کوچولون 30 مین قبل سرو بامیه رو میریزیم و تا اینکه جا بیفته

    گوحه هم ی کمی تفت میدم و نمک میزنم و قبل از سرو رو خورش میزارم
    نام: DSC08106.jpg نمایش: 2056 اندازه: 93.1 کیلو بایت
    مامان غزل, zardin, *ARMITA* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,841
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    704
    پسند شده
    50312
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    سارا جون راز اینقرمز شدن خورشت بامیه ات چیه آخه خورش بامیه من همیشه رنگش سبز میشه و دوست ندارم ربشو زیاد بریزم چون ترش میشه ببخشید عمومی پرسیدم گفتم شاید سوال بقیه دوستان عزیز هم باشه
    .............
     
    sara chef و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,841
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    704
    پسند شده
    50312
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    *گوشت و پیاز رو تفت دادم و گذاشتم تا بپزه بعد از نیم پز شدن گوشت بامیه رو با رب و زردچوبه تفت دادم و به گوشت اضافه کردم و بعد از جا افتادن خورش دارچین و آبلیمو اضافه کردم
    نام: DSC_0790.jpg نمایش: 463 اندازه: 107.4 کیلو بایت
    .............
     
    مامان غزل, sara chef, somayeh-b و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    416
    پسند شده
    8320
    پسند کرده
    19089
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    سارا جون راز اینقرمز شدن خورشت بامیه ات چیه آخه خورش بامیه من همیشه رنگش سبز میشه و دوست ندارم ربشو زیاد بریزم چون ترش میشه ببخشید عمومی پرسیدم گفتم شاید سوال بقیه دوستان عزیز هم باشه
    مانا جونم من رب رو جدا سرخ میکنم وقتی جدا سرخ بشه رنگشو بیشتر پس میده. مطمئنا ربشم بیشتر میزنم ولی نه خیلی زیاد که غالب بشه طعمش- در مورد ترش شدنش هم بگم که ما یخورده ترش میخوریم- برای چاشنی هم آبغوره میزنیم - رب ی که استفاده میکنم اسمش روژینه 1نفر از دوستانم پرسیده بود از چه ربی استفاده میکنم
    عالیه ه و با کیفیته و مهم تر این که محصول شهر خودمه ه
    اینم عکسش
    نام: rojin_1000.gif نمایش: 431 اندازه: 5.7 کیلو بایت
    باران67, ماناسهیل, سوهی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,089
    میزان امتیاز
    1590
    پسند شده
    23178
    پسند کرده
    19774
    مرغ رو با پیاز وسیرخردشده تفت داده رب نمک فلفل کمی زردچوبه اضافه تفت داده تا رب کمی سرخ بشه بعد پخت گوشت نیم ساعت تا 45 دقیقه قبل سرو بامیه اضافه تا جا بیفته درآخر آبغوره .
    نام: IMG_8989.jpg نمایش: 446 اندازه: 42.2 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, sara chef, سوهی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 16 از 25 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما