نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree720Likes

موضوع: خورش بامیه

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 197
صفحه 16 از 25 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8175
    پسند کرده
    18896
    گوشت رو با پیاز داغ میپزیم و رب و ادویه و چاشنی( که من آبغوره زدم)رو اضافه میکنیم و چون سایز بامیه ها کوچولون 30 مین قبل سرو بامیه رو میریزیم و تا اینکه جا بیفته
    برای خوشمزه شدنش قلم گوسفند اضافه میکنیم برا خورشت
    برای ترشی بیشتر لیمو هم جدا تلخیشو گرفتم و پختم و 5 دقیقه قبل خاموش کردن تو خورش انداختم طعمش یکی یشه با خورش - غوره شور هم 1 تفت دادم و 1 کوچولو کنار بشقاب گذاشتم
    نام: DSC06090.jpg نمایش: 1734 اندازه: 95.9 کیلو بایت
    تریوا, مامان غزل, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عقیق62 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    662
    پسند کرده
    154
    اول پیاز داغ درست کردم بعد گوشتتو باهاش خوب تفت دادم ادویه ها را اضافه کردم(نمک،فلفل،زردچوبه)بعد هم رب را زدم کمی که رنگ ربم باز شد اب ریختم و گذاشتم بپزه بعد از پخت گوشتم بامیه هایی که سرخشون کردم را اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت جا بیفته برا چاشنیش هم اب لیمو یا غوره میریزم.....این دفعه هویج هم اضافه کرده بودم که دوست داشتیم.
    نام: نن.jpg نمایش: 405 اندازه: 35.2 کیلو بایت
    باران67, nora1, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    خورش باميه
    گوشت پخته با پياز خوب تفت دادم سير فراوون كوبيدم يكمي سرخ كردم باميه رو هم با كوشت اضافه كردم خيلي كم كه سرخ شد آبگوشت اضافه كردم گذاشتم رنك باميه عوض بشه بعد دوتا گوجه گنده رو رنده كردم با رب يك ذره آب و نمك قاطي كردم ريختم رو باميه بعد نيم ساعت منتظر ميمونم تا خوب جا بيوفته
    نام: IMG_2310.jpg نمایش: 467 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    مامان غزل, zardin, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  4. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8175
    پسند کرده
    18896
    دوباره خورش بامیه
    مرغ رو با پیاز تفت میدم و میپزیم و رب و ادویه و چاشنی( که من آبغوره زدم)رو اضافه میکنیم و چون سایز بامیه ها کوچولون 30 مین قبل سرو بامیه رو میریزیم و تا اینکه جا بیفته

    گوحه هم ی کمی تفت میدم و نمک میزنم و قبل از سرو رو خورش میزارم
    نام: DSC08106.jpg نمایش: 1931 اندازه: 93.1 کیلو بایت
    مامان غزل, zardin, *ARMITA* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    سارا جون راز اینقرمز شدن خورشت بامیه ات چیه آخه خورش بامیه من همیشه رنگش سبز میشه و دوست ندارم ربشو زیاد بریزم چون ترش میشه ببخشید عمومی پرسیدم گفتم شاید سوال بقیه دوستان عزیز هم باشه
    .............
     
    sara chef و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    *گوشت و پیاز رو تفت دادم و گذاشتم تا بپزه بعد از نیم پز شدن گوشت بامیه رو با رب و زردچوبه تفت دادم و به گوشت اضافه کردم و بعد از جا افتادن خورش دارچین و آبلیمو اضافه کردم
    نام: DSC_0790.jpg نمایش: 414 اندازه: 107.4 کیلو بایت
    .............
     
    مامان غزل, sara chef, somayeh-b و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8175
    پسند کرده
    18896
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    سارا جون راز اینقرمز شدن خورشت بامیه ات چیه آخه خورش بامیه من همیشه رنگش سبز میشه و دوست ندارم ربشو زیاد بریزم چون ترش میشه ببخشید عمومی پرسیدم گفتم شاید سوال بقیه دوستان عزیز هم باشه
    مانا جونم من رب رو جدا سرخ میکنم وقتی جدا سرخ بشه رنگشو بیشتر پس میده. مطمئنا ربشم بیشتر میزنم ولی نه خیلی زیاد که غالب بشه طعمش- در مورد ترش شدنش هم بگم که ما یخورده ترش میخوریم- برای چاشنی هم آبغوره میزنیم - رب ی که استفاده میکنم اسمش روژینه 1نفر از دوستانم پرسیده بود از چه ربی استفاده میکنم
    عالیه ه و با کیفیته و مهم تر این که محصول شهر خودمه ه
    اینم عکسش
    نام: rojin_1000.gif نمایش: 379 اندازه: 5.7 کیلو بایت
    باران67, ماناسهیل, سوهی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20125
    پسند کرده
    12721
    مرغ رو با پیاز وسیرخردشده تفت داده رب نمک فلفل کمی زردچوبه اضافه تفت داده تا رب کمی سرخ بشه بعد پخت گوشت نیم ساعت تا 45 دقیقه قبل سرو بامیه اضافه تا جا بیفته درآخر آبغوره .
    نام: IMG_8989.jpg نمایش: 387 اندازه: 42.2 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, sara chef, سوهی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 16 از 25 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما