نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree753Likes

موضوع: خورش بامیه

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 200
صفحه 13 از 25 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    550
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    206
    پسند شده
    10246
    پسند کرده
    7815
    خورش بامیه پیاز داغ کردم+سیر گوجه پوره شده اضافه کردم با مرغ گذاشتم بپزه آخر پخت بامیه رو ریختم

    مامان غزل و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,067
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1297
    پسند شده
    58831
    پسند کرده
    65426

    ویترین مدال ها

    اول گوشتاوبا پیاز تفت دادم -ادویه فلفل زردچوبه زدم---بعد گوجه رنده شده--بعدم رب گوجه-- بعدم اب اضافه کردم وبعد از چندتا جوش بامیه رو اضاف کردم
    ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    1
    خانوما شما چقدر صبر میکنین تا جا بیوفته؟

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    528
    پسند شده
    8829
    پسند کرده
    7569

    خورش بامیه بادمجان

    گوشت و پیازداغ و رب.وقتی جا افتاد بامیه ها رو که جدا تفت دادم و با آب و آبلیمو کمی پختم میریزم.آخر سر بادمجونا رو می چینم با یه کم گوجه خرد شده میذارم جا بیفته.
    آقا جان من با دوربین موبایلم عکس میگیرم عکسام زشت میشه.به خدا خود غذا به این زشتی نبود.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    696
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    نینا جان خورشت رو کم آب بر میدارم تا بامیه ها از هم باز نشن و وا نرن اگه کم آب شد یه کم آب جوشیده بهش اضافه میکنم بعد از پخت خورش زیرش رو خاموش میکنم و با در بسته میذارم حدود یک ربع بمونه تا به روغن بیفته . امیدوارم دوستان با تجربه تر بتونن بهتر راهنمایی کنن ولی من معمولا اینطوری خورش درست میکنم
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    696
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    *گوشت و پیاز رو تفت دادم و گذاشتم تا بپزه بعد از نیم پز شدن گوشت بامیه رو با رب و زردچوبه تفت دادم و به گوشت اضافه کردم و بعد از جا افتادن خورش دارچین و آبلیمو اضافه کردم

    .............
     
    mahnooshin, مامان غزل, تپل طلا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    383
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1944
    پسند کرده
    7172

    ویترین مدال ها

    خورش بامیه

    اول گوشت رو با پیاز و ادویه میذارم کمی آب بندازه و آبش که کشیده شد روغن ریخته و سرخ میکنیم بعد کمی رب گوجه +آب گوجه من از صافی رد میکنم،اول رب کمی سرخ بشه بعد آب گوجه رو اضافه میکنیم و اونم که آبش کشیده شد و سرخ شد روش آب جوش ریخته کمی که جوش خورد کمش میکنیم بعد از کمی بامیه ها رو اضافه میکنیم،من بعضی موقع ها هم بش یه دونه سیب زمینی اضافه میکنم که غلیظ تر بشه

    ببخشید دیگه تو قابلمه عکس انداختم


    samin88, zardin, مامان غزل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,752
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8219
    پسند کرده
    4976
    خورش بامیه.

    توی سرچ دیدم یه تاپیک هم داریم به اسم قیمه بامیه. من که فقط تابحال خورش بامیه شنیده بودم. همیشه هم توش دیدم لپه داره. اینجا هم خیلی از دوستان خورش بامیه درست کردن و بهش هم میگن بامیه نه قیمه بامیه. لپه هم داره. خلاصه که مام خورشمونو میزاریم توی همین تاپیک

    اول پیاز داغ کردم بعدم گوشت رو تفت دادم. بعد لپه رو اضافه کردم و رب زدم بعد یه تیکه گوجه ی پخته ی فریزری انداختم توش. _ البته گوجه ی فریزری رو پختم بعد با روغن سرخش کردم و پخته ی تنها نیست_
    بعد در زودپزو بستم یک ساعتو نیم گذاشتم بپزه.
    بعد بامیه هایی که از قبل سرخ کردم رو انداختم توش و چند تا سیر رو هم کوبیدم و سرخ کردم و اونم ریختم توش.
    دیگه چی بگم که حرف نداره این غذا. من یه دونه سیب زمینی رو هم درشت خورد میکنم میندازم توش. خیلی میدوستم.
    خورش بادمجون
     
    khale leila, saeedeh64, مامان غزل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

صفحه 13 از 25 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما