نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree93Likes

موضوع: شامی بابلی | شامی رشتی | شامی پوک | شامی تو پُر

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 25
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    959
    میزان امتیاز
    157
    پسند شده
    3879
    پسند کرده
    3235

    ویترین مدال ها

    شامی پوک | شامی تو پُر

    دیروز تصمیم گرفتم برای بار اول شامی پوک درست کنم.یادم بود که بچه های سایت نسبت گوشت و لپه را نوشته بودند اما با تشکر از بخش جستجوی سایت من به هیییییییییییچ نتیحه ای دست نیافتم تا اینکه رفتم توی گوگل و بعد از اینکه مطالب 7-8 تا سایت را خوندم ای نتیجه اش شد
    گوشت گوسفندی و لپه خیس خورده را با نمک و فلفل و زردچوبه و یکک پیاز ریختم توی زودپز با اب کم گذاشتم پخت.بعد توی صافی ریختم و نهایتا با چرخ گوشت چرخش کردم.یکدونه سیب زمینی پخته شده ی متوسط را هم توش رنده کردم و با دوتا تخم مرغ خوب ورز دادم و نهایتا سرخش کردم.
    در مورد اندازه ی لپه و گوشت هم تقریبا همه جا مقدارش را برابر نوشته بودند بجز یکی دوجا که گفته بود هرچی لپه بیشتر باشه شامی پوک تر میشه.مال من هم تقریبا مساوی بود
    این هم نتیجه ی بسیار مطلوب کار عملی دیروزم
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  2. #18
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,208
    میزان امتیاز
    238
    پسند شده
    6986
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    دیروز تصمیم گرفتم برای بار اول شامی پوک درست کنم.یادم بود که بچه های سایت نسبت گوشت و لپه را نوشته بودند اما با تشکر از بخش جستجوی سایت من به هیییییییییییچ نتیحه ای دست نیافتم تا اینکه رفتم توی گوگل و بعد از اینکه مطالب 7-8 تا سایت را خوندم ای نتیجه اش شد
    گوشت گوسفندی و لپه خیس خورده را با نمک و فلفل و زردچوبه و یکک پیاز ریختم توی زودپز با اب کم گذاشتم پخت.بعد توی صافی ریختم و نهایتا با چرخ گوشت چرخش کردم.یکدونه سیب زمینی پخته شده ی متوسط را هم توش رنده کردم و با دوتا تخم مرغ خوب ورز دادم و نهایتا سرخش کردم.
    در مورد اندازه ی لپه و گوشت هم تقریبا همه جا مقدارش را برابر نوشته بودند بجز یکی دوجا که گفته بود هرچی لپه بیشتر باشه شامی پوک تر میشه.مال من هم تقریبا مساوی بود
    این هم نتیجه ی بسیار مطلوب کار عملی دیروزم
    عزیزم توی مبحثِ غذاهای سنتی گیلان و مازندران کاملا راجع بهش گفته شده
    اینم لینکِ یه پستِ خودم

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    211
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    3037
    پسند کرده
    8257

    شامی بابلی | شامی رشتی

    شامی رشتی

    لپه و نخود رو پختم و خوب له کردم. بهش سیب زمینی پخته و پیاز رنده شده و گوشت ریش ریش شده اضافه کردم
    نمک و فلفل و دارچین ریختم و به تعداد لازم تخم مرغ و یک مقدار آرد و سرخشون کردم

    (من همیشه گوشتم با نخود و لپه میپزم اینجوری لپه و نخود هم مزه گوشت میگیرن.وقتی گوشت پخت بیرون میارم و ریش ریش میکنم بعد از له کردن نخود و لپه میریزم توش)

    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۱_۱۹۱۷۳.jpg نمایش: 1007 اندازه: 85.2 کیلو بایت
    najmehkhatoon, ELAHE_ABAN, گیتار و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    413
    پسند شده
    8315
    پسند کرده
    19082

    شامی پوک | شامی تو پُر

    کوفته لپه ( شامی پوک) با دستور مادر جووونم
    لپه 1 پ
    سیب زمینی 2 متوسط پخته شده
    گوشت چرخی حدود 400 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    پیاز 1 کوچولو
    آرد نخود پی و ادویه ( نمک - زردچوبه) به اندازه نیاز
    سبزی معظر خشک( ترخون- ریحان و مرزه)
    لپه رو میپزیم تا جایی که آبش تموم شه و خشک باشه بعد با سیب زمینی پخته و گوشت و پیاز چرخ میکنیم 2 بار- بعد تخم مرغ و ادویه ها و آرد نخودچی تا جایی که مایی منسجمی بهمون بده
    برا داخل شکمش خرما- پیاز داغ و تخم مرغ پخته که من نزدم
    برا سسش هم :
    گوجه ی پوره شده - پیاز داغ- کمی برنج نیم دانه و لپه پخته و ادویه (زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و سبزی معطر
    میشه با کوفته ها دم انداخت میشه کنار غذا سرو کرد
    نام: DSC09515.jpg نمایش: 1212 اندازه: 98.6 کیلو بایتنام: DSC09517.jpg نمایش: 1247 اندازه: 99.2 کیلو بایتنام: DSC09518.jpg نمایش: 1237 اندازه: 95.4 کیلو بایتنام: DSC09520.jpg نمایش: 1240 اندازه: 93.8 کیلو بایتنام: DSC09522.jpg نمایش: 1226 اندازه: 91.8 کیلو بایتنام: DSC09541.jpg نمایش: 2269 اندازه: 91.3 کیلو بایتنام: DSC09543.jpg نمایش: 1195 اندازه: 95.9 کیلو بایت
    پست جدید
    دوباره درست کردم ولی این دفعه همش رو قلقلی و شامی گرفتم و کوفته ای نکردم
    نام: DSC09536.jpg نمایش: 1887 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    خیلی بافتش خوبه
    ویرایش توسط sara chef : ۱۳۹۳/۰۹/۲۱ در ساعت ۰۸:۲۲ بعد از ظهر
    گیتار, m1361, marie و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    1757
    پسند کرده
    1599

    شامی پوک | شامی تو پُر

    شامی پوک با دستور سارا چف ص 103 برای داخلش هم طبق معمول از زرشک و پیاز استفاده کردم برا سسش هم بلغور گندم ریختمنام: DSC03105.jpg نمایش: 847 اندازه: 70.6 کیلو بایت
    خورشت هویج
     
    m1361, golbarg., افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    490
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    606
    پسند شده
    8342
    پسند کرده
    11999

    شامی بابلی | شامی رشتی

    شامی بابلی
    گوشت بدون چربی+سبزیجات (جعفری_گشنیز-تره-اوجی-زلنگ-اناریجه-برگ سیر-شنبلیله-نعناع-شوید)پیاز+نخود یا لپه+گردوی چرخ شده+سیب زمینی+ تخم مرغ

    سبزیجات به نسبت(5-3-2-1-2-3-1-1-2)+گوشت 500 گرم+پیاز متوسط 2 عدد +گردو 200 گرم+لپه یا نخود150 گرم

    سبزیجات رو با پیاز می پزیم در حدی که خوب خشک شود.لپه و گوشت رو هم پخته در حدی که خشک خشک شود .تا هنگام پخت شامی ریز نشود ابتدا لپه رو دو بار با درجه ریز چرخ می کنیم. بعد همه مواد رو با هم چرخ می کنیم.خوب ورز می دیم تا یکدست بشه.موادو با گردو مخلوط می کنیم .حالا مایع شامی آماده برای فریز کردن.موقع =خت یک روز قبل سیب زمینی رو می پزیم و با مواد شامی و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم. یه دیگ کوچیک در حدی که موقع درست کردن روغن تا بالای شامی بیاد برای سرخ کردن می گیریم.
    این اندازه مایع یک تا یک و نیم کیلو سیب زمینی لازم داره+2 تا 3 عدد تخم مرغ(در حدی که مایع شل نشه)

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143308578031561.jpg
مشاهده: 1690
حجم: 108.7 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143308581162121.jpg
مشاهده: 1698
حجم: 104.4 کیلو بایت
    عدسی
     
    افسونی, Mrs Razieh, sita-golam و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    533
    میزان امتیاز
    215
    پسند شده
    4155
    پسند کرده
    5777
    گوشت خورشتی رو و لپه رو پختم دو عدد سیب زمنی متوسط رو هم پختم
    گوشت و لپه رو تو غذا ساز میکس کردم ، سیب زمینی رو رنده ریز کردم و با گوشت و لپه مخلوط کردم 1 عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه همراه کمی نعنا خشک و جعفری تازه خرد شده اضافه کردم و سرخیدم..

    نام: 144528370502781.jpg نمایش: 347 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    helia59, mitra40, ترنم63 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    490
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    606
    پسند شده
    8342
    پسند کرده
    11999
    اینم شامی با دستور بالا با یک تفاوت که مقداری ریحون خوردنی و زعفرون هم ریختم
    نام: 145658599465941.jpg نمایش: 398 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    عدسی
     
    ترنم63, sita-golam, مهسا السلطنه و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما